Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Хорър филми с повече напрежение
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Mr. Winchester
Знам че има такава тема, но искам да ми кажете някой страшен филм, в който няма толкова серийни убийци и брутални убийства и много кръв (тези повече са гнусни отколкото страшни), по-скоро искам някой със страшни звукове и т.н. но да не е брутален като "Тексаско клане" да речем.
nelito0o0
"When a Stranger Calls" Филма не е с много кръв серийни убийци и такива.. наистина си струва !! И аз много харесвам такива филми по принцип wub.gif Но за друг не се сещам dry.gif
tsvetan93
Еми по принцип без кръв не са хубави ама. Пробвай The Ring/Предизвестна смърт, Final Destination 1.2.3, Saw(Единицата, други стават по кървави и по-тъпи). Не се сещам за други сега.
Mr. Winchester
Мерси, ще ги пробвам! smile.gif
smallville_f
Пробвай със Shutter и Pulse, ако не си ги гледал и не те е страх от призраци mrgreen[1].gif
Mr. Winchester
mrgreen[1].gif Ще ги видя smile.gif Мерси
The Black Dragon
The Village; Boogeyman; Darkness; Darkness Falls; Signs; Stigmata; The Exorcist*; The Exorcism Of Emily Rose*
Последните два са много тежки филми, така, че ти решавай дали ше можеш да ги гледаш. В сравнение с тях "Тексаско клане" ще ти се стори анимационно филмче. Няма убийства, ама са адски яки biggrin.gif И много страшни, особено втория.
club135
The Grudge 1 и 2 ще те изкарат от равновесие направо...
lemmy
The Mist току що го гледах и... Беше брутално! Стивън Кинг просто друго няма какво да кажа..
Крайя беше много ужасен и тъжен...

sad.gif
shegobieca
House of Wax rolleyes.gif
Jordan
мен ме кефи The Descent rolleyes.gif
`BruKas`
The mist според мен е по скоро.. тъжен отколкото страшен ,но става .. мен лично накрая много гадно ми стана...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.