Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #15 - "Veritas"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
toho
Епизод 15 "Veritas"

Резюме : КАРА УЧИ КЛАРК ДА ЛЕТИ - Кара решава да научи Кларк как да лети, за да покачи шансовете му срещу Брейниак(Джеймс Марстърс). Обаче Брейниак изглежда надделява над супер-братовчедите и някои от любимите хора на Кларк попадат под кръстосания огън. Кристин Крюк, Майкъл Розенбаум, Алисън Мак, Ерика Дюранс, Арън Ашмор и Джон Гловър също участват.

Powered by Ванката

>>Снимки от епизода<<

>>Спойлери<<

- Персножите, който са обявени за този епизод са Робърт Куин, младия Джейсън Тийг, младия Оливър Куин и младата Патриша Суон.
- Епизода ще бъде с флашбак, и злодея от миналото на Смолвил вероятно ще бъде Дженевийв Тийг, която също е обявена за този епизод. Ще има сцена от миналото или по точно от края на 80-те години, където семействата Куин, Тийг, Суон и Лайнъл Лутър са работили заедно.
- Най-важното от казаното от Аусиело е, че в ролята на Дженевийв Тийг отново ще видим Джейн Сиймор и ще стане ясно защото се държи като кучка и каква е нейната връзка с определен злодей от историята на Смолвил (Брейниак). smile.gif
- Въпреки, че Кларк няма да е доволен от това как са се развили нещата между Бизаро и Лана, най-вероятно двамата ще имат връзка до края на сезона.
- Конър Станхоуп, който игра младия Александър Лутър в епизод Fracture, ще повтори ролята си във флашбак в този епизод.

>>Promos, Sprint Clip, Director's cut and some other stuff<<

Zamunda.Net

Subs.Sab.Bz

Smallville - 07x15 - Субтитри от Victoria
Mr. Winchester
Йее, Джъстин Хартли и Дженсън Екълс, яко! :}
sonofsparda
Звучи готино определено. smile.gif Обаче надеждите ми, че отново ще видим Бизаро този сезон, съвсем се изпариха. Ех, проклети стачки.
Enchanted
Meрси много за инфото,звучи найстина супер!
toho
Цитат(LeoWyatt @ Dec 5 2007, 14:26) *

Ами те няма да участват. Както съм споменал по горе, ролите са на младите версии на перснажите, демек ще вземат деца или тийнейджъри.
Mr. Winchester
Цитат(toho @ Dec 5 2007, 16:16) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 5 2007, 14:26) *

Ами те няма да участват. Както съм споменал по горе, ролите са на младите версии на перснажите, демек ще вземат деца или тийнейджъри.

Пак ще е интересно
didssy
да наистина се очертава да е интересен епизод ... се пак до сега не са се излагали в края на сезона smile.gif ама идеята за тфа как сичките тия семейста са работили заедно и са имали зимане даване направо ... разпалва смолвилския дух в мен smile.gif
toho
Ъпдейт в първия пост.

Според мен тия хора здравата се омазаха с тия стари познайници, врагове и т.н. Сега пък Брейниак има наква връзка с Дженевийв Тийг.
wink.gif dry.gif
sonofsparda
Ще видим, Тедо. smile.gif Едва ли става въпрос за relationship, а по-скоро за connection. То иначе ще е(за кой ли път) върха на тъпотията. Да, тя наистина ще се появи във флашбек-сцена, нормално след като кухата лейка я намушка с кристала в 4 сезон(разбира се пак без никакви последици). wink.gif Може и тоя път наистина да се омажат, ама поне няма да е нещо, засягащо митологията, тъй че аз поне засега нямам особени притеснения. А и season-финалите на Смолвил обикновено са много добри, което донякъде ме обнадеждава допълнително. wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Dec 12 2007, 18:31) *
Ще видим, Тедо. smile.gif Едва ли става въпрос за relationship, а по-скоро за connection. То иначе ще е(за кой ли път) върха на тъпотията. Да, тя наистина ще се появи във флашбек-сцена, нормално след като кухата лейка я намушка с кристала в 4 сезон(разбира се пак без никакви последици). wink.gif Може и тоя път наистина да се омажат, ама поне няма да е нещо, засягащо митологията, тъй че аз поне засега нямам особени притеснения. А и season-финалите на Смолвил обикновено са много добри, което донякъде ме обнадеждава допълнително. wink.gif

Естевено че не става дума за връзка в този смисъл, но пак си е "леко" тъпичко. А и ми е интерсно как Брейник ще има вземане даване с Мисис Тийг след като тя умря преди той да дойде на Земята.
sonofsparda
Е, определено ще скалъпят нещо, а ти знаеш повечето пъти колко ги бива в тия неща, нали? wink.gif Have faith. wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Dec 12 2007, 18:38) *
Е, определено ще скалъпят нещо, а ти знаеш повечето пъти колко ги бива в тия неща, нали? wink.gif Have faith. wink.gif

Аз си мисля че този Брейниак който ще преставят в Persona и респективно този който се е занимавал с Тйиг е друга версия от този който пристигна с Нам-Ек и онази криптонка(не се сещам за името й), демек този Брейниак не е баш същия който беше в 5-ти сезон.
A_l_e_x
Ето това звучи интересно ohmy.gif Определено искам да го видя този епизод. Джейн Сиймор е страхотна кучка smile.gif
vikihill96
Цитат(A_l_e_x @ Dec 12 2007, 19:19) *
Ето това звучи интересно ohmy.gif Определено искам да го видя този епизод. Джейн Сиймор е страхотна кучка smile.gif

Е, хайде сега де в "Доктор Куин" хич не изглеждаше такава кучка де 18.gif 18.gif !! А иначе наистина тук си играе много добре ролята като гаднярка happy.gif !!! Абе както и да го замислят този епизод, не вярвам, че ще го "омажат" както някои други. Дано този път"оригиналните" идеи да не се окажат "оригинални простотии"(again ). Както се казва стига за този сезон с "недовършените и недоизпипаните експерименти" happy.gif happy.gif !!!
Enchanted
Ихх как добре звучи новото спойлерче,макар че бих била доволна да видя и Женсън,но няма да ми излезе късмета...
sonofsparda
Ще видиш героя му, ама като малък. tongue.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Dec 12 2007, 22:25) *
Ще видиш героя му, ама като малък. tongue.gif

Е да,пак е нещо tongue.gif
toho
Още един ъпдейт на темата.
Enchanted
Първо мерси за новия спойлер toho!
Иии много,ама много се радвам,защото ще наблегнат повечко на митология и разбира се,Клана ще са заедно целия сезон(както сигурно вече сте забелязали-обичам Клана връзката,колкото и клиширана да става тя) blush.gif

П.П.toho мога ли да те наричам по име rolleyes.gif
toho
Цитат(Enchanted @ Dec 30 2007, 14:05) *

ама разбира се smile.gif
vikihill96
Цитат(toho @ Dec 30 2007, 14:18) *
Цитат(Enchanted @ Dec 30 2007, 14:05) *

ама разбира се smile.gif

Тогава мен пък ме наричайте с истинското ми име- Darth Nihilous 15.gif 15.gif

10.gif 10.gif !!! А иначе благодаря за спойлерчетата Тедо 4.gif 4.gif !!! Жалко само, че се прецака сезона на сериалчето и ще свърши едва на 15-ти епизод. Нищо поне ще видим "Канарчето" в действие както и завръщашия се Оли Куит-GA happy.gif happy.gif !!! А и естествено Пийт mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif .
didssy
damn ... 15 епизода ... е ние сме твърди, ще го преживеем smile.gif все пак наистина май ще ни зарадват с качествени епи до рая на сезона 4.gif иначе мерси за спойлването ,toho
The_Man_Of_Steel
петнайсет епизда ужас тъпа ста4ка :@@@@ ина4е споиларите са добри
Mr. Winchester
Мерси за спойлерите.
Enchanted
Цитат(vikihill96 @ Dec 30 2007, 18:11) *
Тогава мен пък ме наричайте с истинското ми име- Darth Nihilous 15.gif 15.gif

Добре тогава ме наричай,Snow White biggrin2.gif

Цитат(didssy @ Dec 30 2007, 18:16) *
damn ... 15 епизода ... е ние сме твърди, ще го преживеем smile.gif

Диди,няма начин трябва да го доживеем,макар че като си помисля колко още време има и...все пак съвета на sonofprada да забравя за Smallville,докато няма епизоди хич не е лош и учудващо ми подеиства!
A_l_e_x
Жалко,че ще има само 15 епизода. Явно всички сериали ще са прецакани тази година biggrin.gif (което ми напомня да честитя новата година на всички). Дано са интерсни епизодите докрая на сезона dry.gif
vikihill96
Абе за интересни не се съмнявам, че ще бъдат. Все пак ще видим прекрасната (поне се надявам, макар че не се съмнявам, че с нейната героиня няма да ни прецакат biggrin2.gif ) Black Canary happy.gif happy.gif . Оли също ще бъде отново на линия, Пийт и той ще се завърне, сюжетите поне от спойлерите изглеждат обещаващи... А и да не забравяме професор Милтън Файн разбира се, къде без него ще бъде купона пълен 15.gif 15.gif !!!

П.П- Е и от мен Честита Нова Година и дано тя бъде много по-успешна за всеки от вас във всяко едно начинание и мечта, която имате в себе си. Весели празници на всички smile.gif smile.gif !!!
sonofsparda

Привет на всички. smile.gif Пожелавам ви успешна Нова Година, бъдете весели, не използвайте наркотици и живейте щастливо......да, та пролича ли ми, че изтеглих любуфтъ? smile.gif Май-май. Хихи, та както и да е, it's good to be back. smile.gif Благодарности на Тошко за спойлерчетата и да - аз също се радвам, че няма този път да ни занимават с малоумни любовни драми, а направо към митологията, което и според мен е най-важното нещо в Смолвил. Always was, always will be. smile.gif Новите епизоди са наистина страшно обещаващи, да видим дали очакванията ни ще бъдат изпълнени. wink.gif

П.П. Мегс, радвам се, че съветът ми ти е бил полезен. smile.gif Ама айде вземи го научи тоя мой пуст ник най-накрая, щото гледаш ли как таткото на белокосия момък е взел да се мръщи. tongue.gif

logicfox
Мерси за спойлърите! wink.gif

Аз пък изтеглих пари. :8 biggrin.gif
vikihill96
Що бе Ванка, не искаш ли да си "Синът на Прада" 10.gif !!! Welcome in the Hell again Ванка happy.gif !!!Иначе и аз съм доволен, че ще засегнат повечко митологията в края на сезончето(ама да беше направено това в 22 епизода щеше да е перфектно, но вече няма смисъл да се съжалява, фактите са си факти blush.gif ).

П.П- А иначе и вкъщи и при баба ми и дядо ми аз пък си изтеглих, че "ще ме гонят от вкъщи" тази година mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ...защото ми се падна нова къща. Ама понеже парите не се паднаха в мен се чудех, дали няма да се налага да обирам банка, за да си набавя парите, да ме хванат и новият ми "дом" да бъде сещате се къде.... 10.gif 10.gif !!!
Enchanted
Амм обещавам,че няма да греша повече ника sonofsparda smile.gif
*За да не е съвсем безмислен този пост,нека вметна,че вярвам в сценаристите и се надявам епизодите,макар и малко да са върха!
toho
Айде и от мен

11.gif 4part[1].gif Честита Нова Година4part[1].gif 11.gif.

Пожелавам ви всичко най-хубаво и още много приятни моменти с любимия сериал.
Green_Arrow
Yeah , това е Смолвил как няма да са яки моментите smile.gif Благодаря на всички за пожеланията smile.gif
toho
Ъпдейт: 01.03.2008

- Конър Станхоуп, който игра младия Александър Лутър в епизод Fracture, ще повтори ролята си във флашбак в този епизод
toho
Добавих първите шотове от епизода.
vikihill96
Цитат(toho @ Mar 7 2008, 15:41) *
Добавих първите шотове от епизода.

За което покорно благодарим Тедо 4.gif 4.gif !!! А епизода ще бъде меко казано интересен. Пък и как ли да е иначе, след като Брейниак е в "оптимална форма" happy.gif happy.gif !!!
apophis
най ми е чудно ко ще прави с кара.на едната снимка изглежда че тя го защитава като е застанала пред него
sonofsparda
Въпроси. Въпроси. Въпроси. smile.gif И продължават да ни дразнят с това черно яке, мааму. Лана, Оливър, сега и Брейниак. Ееее, искаме си Кал пък! 15.gif

sonofsparda
Официално описание - което си позволих да сложа в първото мнение. smile.gif

П.П.: Изглежда най-накрая ще стане това, което чакаме от началото на сериала. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Mar 8 2008, 08:13) *
П.П.: Изглежда най-накрая ще стане това, което чакаме от началото на сериала. smile.gif

Е Ванка то че ще се опита съвсем не значи че ще успее, най-много да влезе в всекидневната на фермата през покрива biggrin2.gif А и си мисля че важните работи каквито и да са те, който ще стават в Traveller, Veritas, Descent ще се на по преден план и няма много да се отдели време на тези уроци засъжаление.

ПП: Тия резюмета стават все по-кратки и по-кратки
Enchanted
Цитат(toho @ Mar 8 2008, 11:35) *
ПП: Тия резюмета стават все по-кратки и по-кратки[/b][/size]

Дам Тедо,за да засилят интереса ни biggrin2.gif
Ехх Кларки ще лети,дано няма гафове,както когато Кара се учеше да гори с очите си biggrin2.gif
doctor_freeman
И аз това си мислех, toho. Едва ли ще постигне кой знае какво за едната серия, в предвид и това, че имат супер много неща да обясняват на хоризонта. От официалното описание си вадя извода, че явно Кара със сигурност е с възвърната памет в този епизод, а относно това "за да покачи шансовете му срещу Брейниак" - доста странно... emoticon1 (42).gif В смисъл - на скрийншотовете излиза, че го защитава едва ли не, тук пък друго пише... Освен че стават по-кратки резюметата очевидно са и по-загадъчни. Обърнете внимание и на това, че нищо не се споменава за така очаквания от всички флашбек, за Веритас - не че е нещо лошо, разбира се. rolleyes.gif
toho
Ето трейлъра:

Link : Smallville - Veritas - Trailer
The_Man_Of_Steel
Най-накрая Веритас-трейлър
Enchanted
Meрси, Тедо,очертава се супер епизодче!
Но немога да пропусна изражението на Лана,което беше за милиони biggrin2.gif
Victoria
Туй май ще е най-доброто от последните три епизода. smile.gif
♥Didito♥
Цитат(Victoria @ Mar 22 2008, 00:06) *
Туй май ще е най-доброто от последните три епизода. smile.gif

Определено smile.gif
toho
Имаме вече и Spirnt Clip:

Link : Smallville - 715 - Veritas - Sprint Clip
A_l_e_x
Това е брутално яко промо. Мисля,че не съм гледала по-добро засега. Дано и самия епизод е интересен.
Enchanted
Ммм,супер промо,мерси Тедо!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.