Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Шах турнир
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Angel-oF-DeatH
Ta идеята ми е дали искате да си направим едно малко турнирче по шах! За сега пускам темата (като идея) да вида дали има желаещи. Ако се съберем хора ще намера сайт и ще направим групи и ще играем smile.gif Та вие сте smile.gif
Участващи:
1.hristin4e
2. bengi
3.ViruZzZ
4. Angel-of-death
п.с Хайде народе записвайте се ! Трябва ни още 4 човека и ще си направим едно турнирче smile.gif
п.с Може и ваши приятели да участват не е задължително да са от форума
hristin4e
аз искам rolleyes.gif обичам да играя на шах tongue.gif
tania
Хахах. Колко съм добра самооо. Знам как се местят фигурите. Аз съм по- навита за монополи или нещо друго. То пък монополито няма край. Ай как ми се доигра. Хаха. Може да взема да викна приятели да поиграм. biggrin.gif

ПП. Играе ми се и на Лимонада, където 2ма човека заплитат един ластик и ти трябва да минеш без да го докосваш.Оооо, или на ръбче. Мале как искам да съм дете. Дъската нещо ми хлопа. Не ми обръщайте внимание. 16.gif
bengi
Цитат(tania @ Dec 5 2007, 13:21) *
Хахах. Колко съм добра самооо. Знам как се местят фигурите. Аз съм по- навита за монополи или нещо друго. То пък монополито няма край. Ай как ми се доигра. Хаха. Може да взема да викна приятели да поиграм. biggrin.gif

ПП. Играе ми се и на Лимонада, където 2ма човека заплитат един ластик и ти трябва да минеш без да го докосваш.Оооо, или на ръбче. Мале как искам да съм дете. Дъската нещо ми хлопа. Не ми обръщайте внимание. 16.gif

не си само ти...на мен пък ми се е преиграло на "царю дай ни роб"... blink.gif ..а за турнирче по шах и аз искаммм!
tania
Цитат(bengi @ Dec 5 2007, 17:32) *
не си само ти...на мен пък ми се е преиграло на "царю дай ни роб"... blink.gif ..а за турнирче по шах и аз искаммм!

Малко отклонение от темата, но как точно се играе това?? smile.gif
bengi
ми ено време...се сабирахме много деца в квартала и се разделяхме на два отбора...и заставахме в двата края на улицата...(единия отбор срещу другия)...кат се хващахме за ръце...и от единия отбор някой казва на другия "царю дай ни роб"...от другия питат "кой?'...и уния избират някой от играчите..и тоя дет са избрали тряа да се засили със все сила (тичайки) да раздели ръцете на двама човека .(а уния са се хванали за раце вси4ките..в смисал не се знае кои ще раздели)..ко успее избира някой от отбора та да го вземе в своя..ако не..устава в чуждия отбор....весела игра biggrin.gif
ViruZzZ
Щом е за размърдване на мозъчните клетки аз съм твърдо за,че тия дни нещо wacko.gif .Ам да не се учудите на гениално пилешкия ми мозък 18.gif
ЕДИТ: тъ ако се съберем хората намерих един сайт ама не знам дали става ---> http://chessbg.net/
bLex
и ази искам :> -
Niksana
Кога,каде
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.