Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 10: Hi Society
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
Страници: 1, 2
nadezhda_had
" Hi Society"

5 декември 2007

Промо CTV Промо CWtv

Серена е абсолютно не заинтересована от предстоящия Бал на Дебютантите ,докато нейната баба Цеце и обявява ,че не приема не за отговор.За нещастие Дан не е на същото мнение като Цеце за подходящ кавалер за Серена и прави нейното да се чуе силно и ясно.Въпреки че те официално са разделени , Блейр и Нейт решават да отидат заедно на бала като приятели , но ревнивият Нейт започва за подозира ,че Блеър вече се среща с някой друг.Джени попада в сложна ситуация ,когато трябва да избира между подготвянето на галерията на майка си преди да бъде отворена и това да се сбъдне мечтата й да присъства на бала,дори това да е против мнението на родителите й.Накрая Руфъс разбира истинската причина защо Лили е скъсала с него преди години.

Download:
Gossip Girl 01x10 Hi, Society@zamunda.net

Музика:
Mel Torme-Coming Home Baby
Sea Wolf-You're A Wolf
Rooney-What For
The Pierces-Secret
The Pierces-Three Wishes
Timbaland ft. One Republic-Apologize

Субтитри:
Gossip Girl
Gossip Girl 01x10 Hi, Society@zamunda.net

OMFG! Тая серия изби рибата. Без майтап! Любимият ми Gossip Girl епизод. Ще започна с божествената музика. Всички песни бяха очарователни. С нетърпение очаквам да излезе саундтрака. Разбира се Apologize ми е любимата от епизода. Нейт беше мил и всичкото му, но нещо не ме кефи с Блеър(вече). А Чък...ужасно гадно ми стана за него, особено в последната сцена, когато гледаше снимката и поръча да го закарат до летището. Боже, идеше ми да ревна. biggrin.gif Лили/Руфъс се развива много добре. Малката Джени в последната сцена с майка й ми се виждаше много грозновата такава. Хихи и пак успяха да набутат гаджето на Лейтън! Не, че пича не ме кефи, де. Дан и Серена пак бяха едни захаросани, ама не беше зле. Определено не са ми любимата двойка, но когато той се появи зад гърба й, емоцията беше много приятна. И пак ще спомена Apologize. Последните сцени на тази музика ме разбиха. Просто една позната песен и така хубаво стоеше на последните моменти. Определено тази ми е любимата CODA досега.

ПП. Физиономията на Нейт, когато вкара Блеър в стаята и намигаше на Чък, беше не като, че ще спи с момиче, в което е влюбен, а по-скоро с плячка.
brooke_scott
мерси за линка, ся го пускам да се тегли smile.gif

EDIT току що го изгледах, просто ще каже че компенсира за предния епизод че и за следващия rolleyes.gif !!! Серийката беше просто НЕВЕРОЯТНА!!! Леле направо нямам думи...През цялото време беше мн интересно, Чък мн добре беше измислил да натопи оня, обаче накрая той се прецака, къде ли отива?! А Нейт мн ми хареса в тоя епизод, мн добре се държа с Блеър и се изкефих като натупа оня, а накрая бяха мн мн сладки двамата, просто не съм очаквала че той ще постъпи така rolleyes.gif и сцената беше мн романтична. Верно че беше гадно за Чък, обаче мисля че нещата м/у Н и Б най-после потръгнаха и аз почвам мн да ги харесвам smile.gif 10.gif Бабата на Серина явно излезе накрая че е болна...иначе се държа ужасно glare.gif Стана ми интересна историята с Руфъс и Лили, май още не е свършено и с тях huh.gif Джени, тя в тоя епизод нищо особено, видяхме я как се държи с майка си, според мен беше мн глупава постъпката й и за някви обувки, абе вобще нещо не ми харесва тя dry.gif Лили добре се отнася с нея, ама тя малката няма граници, както и да е, после мн ми хареса Лили като се обади на Дан, наистина ми направи страхотно впечатление това smile.gif И Дан и Серина, по едно време не ми хареса Серина, че го отряза заради бабата, ама после страхотно се получиха нещата и бяха мн мн сладки wub.gif особено в последните две сценки blush.gif Абе с 2 думи епизода беше The BEST !!!!!!!!!!!!!!

А и поздрав за всички с Apologise - с-р песничка
Enchanted
И аз изгледах епизода...подобно на вас ми хареса развръзката,но края просто беше прекален,защо им трябваше да заминава Чък...но както и да е да се абстрахирам от тази сцена и да кажа всичко което мисля за останалото:
Блеър и Нейт-отново заедно...сладки са,но все ми се струва,че Блеър и Чък си подхождат повече...
Историята Серина/Дан е пренаписана от тази на Лили/Руфас както и да го погледна...
Джени е нерешителна,майка и правилно и каза,че преди да и се извинява трябва да помисли по какъв път ще тръгне....
Roxanne
Току-що изгледах серията и ми се прииска да ви споделя колко ми е харесала. 3.gif
Като начало много въздействащ саундтрак,също и сюжета доста се раздвижи.
Въпреки, че не съм почитателка на Дан/Серена в тази серия те ми бяха най-интересни. Последните сцени с тях бяха много готини. За Нейт и Блеър не се учудвам, много истинско са го направили, трудно е да загърбиш първата любов. Само ми е интересно колко време ще й трябва на Блеър да прогледне и да се върне при Чък inlove.gif Той, че замина...нищо, само дано това не означава, че пак ще липсва в някои от следващите и без това малко епизоди. Лили и Руфъс исках да се съберат, но сега като се върна жена му ми е гадно за нея.
Искрено се надявам, че оставащите 3 епизода ще са толкова страхотни, за да може да има шанс за 2 сезон.
vivata123
Ба*ти яката серия! mrgreen[1].gif Адски много ми хареса. Даже ме разчувства към края, но аз съм си лигла, така че.. rolleyes.gif А Чък.. Омг, все пвече и повече ми харесва.. Всяка една негова реакция, всичко.. *сърчице*

А бтв, знаете ли песните от епизода? Че този път като по чудо си харесах една песен..
Gossip Girl
Mel Torme-Coming Home Baby
Sea Wolf-You're A Wolf
Rooney-What For
The Pierces-Secret
The Pierces-Three Wishes{Ужасен вариант, но е единственият, който намерих, а песента е толкова хубава.}
Timbaland ft. One Republic-Apologize

brooke_scott
мерси за песничките smile.gif
hristin4e
мерси за песничките Жани smile.gif и понеже и на мен най-много ми хареса тази песен, реших да се опитам да я пооправя... The Pierces - Three Wishes
brooke_scott
аз пък най-мн се изкефих на Apologise tongue.gif
[dEs]
Охх някой да знае нещо за субтитрите?
vivata123
Мерси много, Жани!
И да, тази, която най ми хареса се оказа с по-лошото качество, ама нищо.. Пак се слуша, така че съм ти задължена.. ^^
nelito0o0
Цитат(brooke_scott @ Dec 6 2007, 22:11) *
аз пък най-мн се изкефих на Apologise tongue.gif

Оххх и на мен biggrin2.gif Беше в много як момент и напраау си пасна иДиаЛну blush.gif
susito
кога трябва да излиязат субтитрите?
ViruZzZ
Цитат(susito @ Dec 11 2007, 19:15) *
кога трябва да излиязат субтитрите?

Скоро май няма да има dry.gif знам,че трябва да се уважава работата на преводачите обаче тоя пич го превежда със скоростта на охлюв blink.gif на 39% са smile.gif
[dEs]
Не че нещо, но то дойде времето за другия епизод, а аз още не съм изгледала този. sad.gif mad.gif
ludoto_mimi
Цитат(desitoo_91 @ Dec 11 2007, 19:26) *
Не че нещо, но то дойде времето за другия епизод, а аз още не съм изгледала този. sad.gif mad.gif

Не се притеснявай, тази седмица няма епизод. Предостатъчно време да го изгледаш. dry.gif
Tedds
Наистина много се бавят субтитрите ама кво да правим,винаги са ставали към петък или събота,сега е втроник...много закъсняват sad.gif
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 11 2007, 19:29) *

Не се притеснявай, тази седмица няма епизод. Предостатъчно време да го изгледаш. dry.gif

няма ли епизод?! Баси тъпите, кво им става, те вече редовно по4наха през седмица да пускат епизоди 14.gif 19.gif
ladysunshine

Еми то и аз още не съм го гледала и днеска Вяра като ми каза, че няма да има епизод точно тва си помислих, че добре, че няма , защото още предния не съм изгледала. Аз ако го гледам на английски не, че няма да го разбера, просто трябва да се вслушвам какво говорят и ме мързи да се занимавам
Enchanted
Вери,най-лошото е че идват и коледните почивки,така че да се простиме със скорошен епизод sleep.gif
ludoto_mimi
Простете се с всякакви епизоди след 11. Доколкото знам той ще е последният за този сезон.
brooke_scott
Цитат(ludoto_mimi @ Dec 12 2007, 20:21) *
Простете се с всякакви епизоди след 11. Доколкото знам той ще е последният за този сезон.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 14.gif 19.gif
A_l_e_x
Това къде го прочете? 2.gif
ViruZzZ
Честито на победителите mad.gif
Enchanted
Как така няма да има епизоди след Коледа?! mad.gif
[dEs]
А дали ще има друг сезон??? То и да има ще бъде чак на есен...
ladysunshine
Абе кво толкова се очудвате??? То си беше ясно, че заради стачката ще има 11 епизода...
DesiTo
Цитат
А дали ще има друг сезон??? То и да има ще бъде чак на есен...

Ee, рано е да се каже още.

Иначе, епизодите ще бъдат 13!
Gossip Girl: Thirteen episodes will be produced. Ten episodes have aired, so there are three left.
Катeто
Жалко,макар че вече не го гледам щеше да е хубаво да пуснат един пълен сезон mad.gif Обаче за мен не е кой знае каква загуба,понеже сериала не се отличаваше с кой знае какво,пък и май разделиха Чък и Блеър,тъй че не остана за какво да го гледам sick1.gif

ludoto_mimi
Моя грешка, извинявам се, мислех че вече е дошъл краят, защото след 11 няма никакви дати в tv.com, а и някъде четох 11, явно е било отдавна.
11-13, все същото. Няма да е пълен сезон и това се знае отдавна.
cheerleader
а 11 епизод кога ще излезе? и що тая седмица нямаше епизод sad.gif unsure.gif
A_l_e_x
Другата седмица излиза 11 епизод. А между другото за 10 още няма субтитри... spam.gif
Enchanted
Ехх,браво,аз мислех,че епизода ще е чак след празниците,но хубаво,че не е така!
Tedds
Е как няма субс още за десети епизод,ами вече толкова много време..Някой да знае дали скоро ще се пуснат или има да чакаме още wacko.gif
ViruZzZ
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 14 2007, 23:39) *

Е как няма субс още за десети епизод,ами вече толкова много време..Някой да знае дали скоро ще се пуснат или има да чакаме още wacko.gif

От снощо от 9 часа пише,че са дадени за одобрение wacko.gif До довечера може и да има biggrin2.gif
Tedds
Цитат(ViruZzZ @ Dec 15 2007, 11:13) *
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 14 2007, 23:39) *

От снощо от 9 часа пише,че са дадени за одобрение wacko.gif До довечера може и да има biggrin2.gif

Иха,браво бе,най-после.Ицо тенкс за инфото smile.gif
ladysunshine
Ооо найсетне и аз ще се вредя да го изгледам
TdtY
В момента тегля 11 серия от един тракер shocking.gif
A_l_e_x
Kак така? Та той не е излязал в Америка 18.gif
ladysunshine
Пхаха и я кажи как така теглиш 11 серия като още не е излязла 18.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 15 2007, 16:15) *
Пхаха и я кажи как така теглиш 11 серия като още не е излязла 18.gif

сиг е с връзки 18.gif
renito818
Мн ми хареса епизода беше супер динамичен, малко тъжен, мн кофти ми стана за Чък....и тая усмивка с намигване на Нейт просто го съкруши..... dry.gif
MoLlY
Някой може ли да каже кога ще излязат субтитрите....confused.gifconfused.gif??
Tedds
Цитат(MoLlY @ Dec 17 2007, 20:48) *
Някой може ли да каже кога ще излязат субтитрите....confused.gifconfused.gif??

И аз това се чудя.Две седмици и субтитрите още не са готови.Превеждането е трудна работа,и наистина не знам какво е да правиш субтиртри но две седмици на една серия blink.gif
[dEs]
Две седмици, като преди ги правеха до петък вечер...
Gossip Girl
Аз ги правех и по-бързо, но нещо ме е налегнала болестта липса на свободно време. Онзи ден замаааааааалко да ги направя, но след като видях колко е лош тайминга се отказах.
Ама вие си имайте търпение, така ще развиете железни нерви, барем до следващия епизод ги пуснат, че половината ми приятелки не щат да гледат епизода без субс. И аз си твърдя, че който е отворил учебника по английски два-три пъти ще успее да си преведе и сам.
brooke_scott
мале добре 4е го гледах без субс още в на4алото , не 4е 6тях да издържа толкова време, до сега 10000 пъти да съм го изгледала, ама ако инглиша не е добре е мн гадно като се бавят. нямам нищо против тоя,дето ги прай оба4е аийде малко по-сериозно, ако пък само ще тормози хората, вобще да не беше по4вал dry.gif
[dEs]
Ааа ако ще развивам така железни нерви, не благодаря няма нужда... А и аз вече си ги имам нервите. Ноо дано излязат до Сряда бее. Вече наистина ще има нов епизод, а аз само кадри съм гледала от 10 и единственото което знам е че Блеър не знае кой и каква иска... Не я е срам да остави Чък..
ViruZzZ
Същност пича няма чак толко голяма вина като се има напредвид,че от петък вечерта в 9 пише,че са дадени за одобрение и се затвори темата заради "многото спам" dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.