Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Powerless"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Powerless"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Deep below Primatech Paper in Odessa, TX, Peter’s (Milo Ventimiglia) reunion with Nathan (Adrian Pasdar) turns violent when the brothers, Matt (Greg Grunberg) and Hiro (Masi Oka) all clash thanks to Adam (David Anders) and his pursuit of the deadly Shanti Virus. After watching his heroic cousin captured by a street gang, Micah (Noah Gray-Cabey) turns to the one person who can help him save Monica (Dana Davis) -- his mom (Ali Larter). Meanwhile, Maya (Dania Ramirez) tragically learns how much of a monster Sylar (Zachary Quinto) really is during his kidnapping of Molly (Adair Tishler) and Suresh (Sendhil Ramamurthy). Meanwhile, Elle (Kristen Bell) decides to play hero to get back into her father’s (Stephen Tobolowsky) good graces.

НАКРАТКО: В Primatech Paper в Одеса, срещата на Питър и Нейтън става жестока, когато братята, Мат и Хиро се сблъскват, благодарение на Адам и преследването на Шанти-вируса. След като видя как гангстери хващат братовчедка му, Майка се обръща към единствения човек, който може да му помогне - Ники. Междувременно Мая трагично научава какво чудовище е Сайлър, когато той отвлича Моли и Мохиндер. Ел решава да бъде героиня, за да си върне благоволението на баща си.

Download:
11-ти епизод @ Zamunda.net
sladuranka
Страшен епизод...Лудница направо. Адам си намери майстора. Направо го закопаха в прекия и преносния смисъл rolleyes.gif .
Това сНейтън хич не го очаквах ама си го биваше кат' изненада unsure.gif . И Ники...Видя се че сградата гръмна, ама дано Ники се е спасила дано-дано-дано sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif . Питър пак рано се усети, на 2 стотни до края на света ама се поправи все пак. А Сайлър, накрая си знаех..."I'm back" 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif .
Ох как искам да видя к'во става по-нататък, айде да спират тез проклети стачки...Ба*и и учителската не продължи толкоз (май huh.gif ); Не че аз го усетих, мойто даскало не стачкуваше dry.gif .
FaLLOuTbOy
Искрено се надявам Тим Кринг да го тръшне чумата за дето направи така, че Ники да умре...
Според мен този сезон се отнесоха с голям дисреспект към Али Лартър/Ники. Можеше да измислят толкова добри историйки покрай нея, но не - решиха да я покажат чак на 5тия или 6тия епизод, като на серия даваха по около 1-2 мин мах и най-накрая решиха да я убият. Можеше да не ни представят толкова много нови герои ( Алеандро, Моника) или пък да не дават нон-стоп други (Клеър, Хиро, Питър) .. Разочерован съм.

4/10 за сезона като цяло.... да се надяваме, че в следващия сезон ще разкажат по-интересни историй и да се стараят да не повтарят глупостите от този сезон..
Gossip Girl
Можа ли по тъпо да свърши сезона?
На мен лично серията ми хареса, но пак остана толкова недоизказано. Цялата история около Клер честно казано супер започна да ми писва. Тя е една трагична...А тая Анджела се оказа баси чудовището. Трябваше да я убият. И кой по дяволите беше оня тип, който гръмна Нейтън? Ако Питър не беше на "сцената" щях да съм 1000% сигурна, че е бил той, защото оня тип в гръб изглеждаше 1: 1. Ех значи...на тоя Дейвид Андърс толкова много му се кефех пък те....Пък тва за Сайлър взе да става супер тъпо! Мисля, че младите геори си имат много по-големи проблеми от него и всички трябва да разкрият тайната на старото поколение. За какво ни е Габриел като злодей. Много по-интересно би ми било, ако той беше станал добър. Пък за Ники нямам думи. Знаех, че ще умре понеже бях чела спойлерите, но подсъзнателно се надявах да се е спасила. Само любимците ми Ели и Ноа не ме разочароваха. Особено, когато Суреш каза на Ели, че й дължат животите си. Хех, как се изкефи милата.
Ууф...ще чакаме цяла година за 20 серии. Чак ми се струва тъпо. dry.gif
ludoto_mimi
Нейтъъънн.... cry.gif cry.gif cry.gif
ПФффф, кой ли го уби? Наистина много тъпо свърши... и ся кво - пак въпроси... huh.gif
A_l_e_x
Тъп сезон-тъп финал... no.gif Не съм и очаквала нещо по-добро. Особено накрая със смъртта на Нейтън-тълна боза отвсякъде. Чак се радвма,че свърши това мъчение втори сезон,че иначе кой знае какви идиотщини щяха да измислят emoticon1 (110).gif
Питър почти през целия сезон беше бахти малоумния пич,супер наивен до глупост 14.gif Клеър и тя почна да се прави на супергероиня,Никито-най свежия образ от първи сезон-беше пренесен в жертва на незнам какво... Абе мизерия, пълна гавра с името и с първи сезон 9.gif
ViruZzZ
От утре почвам да пускам тото,познах ги и двамата biggrin2.gif Тъ сега по същество biggrin.gif ...
За мене това беше супер сезон,супер епизод и супер завършек rolleyes.gif Тоя епизод нямам думи просто,такъв завършек,който да ме е впечетлил толкова много не съм гледал на сериал от много време 4.gif .Крайно време беше Питър да се осъзнае къде се намира 9.gif ,Хиро добре се спрай с Адам,въпреки че той беше казал "Няма да спра докато не погуба Хиро и всичко свързано с него" май него го погубиха ма няма значение happy.gif ,не трябваше Ники да умре имаше много по безинтересни герои от нея,поне за мен това беше Мат разшириха му способността да може да казва на хората какво да прават,но си е същия нищо интересно за него,освен когато замесиха баща му,което свърши много бързо dry.gif ,Нейтън ми и той не го показваха много в тоя сезон та си му е заслужена смъртта,ма тая майка му к'фа к**ка се оказа да предаде сина си 14.gif 100% съм сигурен,че тя е замесена в убийството му и накрая,но не на последно място Sylar is back 15.gif 15.gif 15.gif
Поне след тая стачка е сигурно,че няма да спират сериала worthy.gif ,а най интересно беше накрая когато Анжела каза,че кутията на Пандора е била отворена blink.gif
nelito0o0
Цитат(ViruZzZ @ Dec 4 2007, 23:44) *
а най интересно беше накрая когато Анжела каза,че кутията на Пандора е била отворена blink.gif

Емииии Питър като унищожи вируса не забелязахте ли как той стана на прах и се впи в него... unsure.gif Ся си мисля, че Питър Е вируса blink.gif
sladuranka
Цитат(nelito0o0 @ Dec 5 2007, 21:15) *
а най интересно беше накрая когато Анжела каза,че кутията на Пандора е била отворена blink.gif

Емииии Питър като унищожи вируса не забелязахте ли как той стана на прах и се впи в него... unsure.gif Ся си мисля, че Питър Е вируса blink.gif

Мммм... той стана на прах и май Питър го пусна на земята. Не помня много добре. По-скоро "Кутията на Пандора" е самият сейф във който бяха. Все пак там имаше много странни неща и после дадоха, че във вентилационната система има камера. Сигурна съм, че убиеца на Нейтън ги е бил видял или нещо такова dry.gif .
club135
Шибонаци, педераси, тъпи кочовски мърди... вместо да ми напълнят 2ри сезон и да си приключат историята, ще я продължават в 3ти, който кой знае кога ще излезе. Писна ми от отворени финали, писна ми от гадни сценаристи, гаврещи се с търпението ни...
Майтап няма - аман от сметкаджии, които си пълнят джобовете от нещастието на аудиторията. Като се замисля колко време съм изгубил заради тоя сериал...
klopesss
Цитат(A_l_e_x @ Dec 4 2007, 22:53) *
Питър почти през целия сезон беше бахти малоумния пич,супер наивен до глупост 14.gif Клеър и тя почна да се прави на супергероиня,Никито-най свежия образ от първи сезон-беше пренесен в жертва на незнам какво... Абе мизерия, пълна гавра с името и с първи сезон 9.gif

Абсолютно съм съгласна.Не беше лош епизода, но не беше и кой знае какво.Този сезон имаше само 3-4 серии, които бяха на нивото на 1-ви.Не беше нужно Питър да е толкова дебилно наивен, чак малоумен цял сезон.А и самата сцена, в която се появяваха по отделно , за да кажат, че Адам е лошия пич, доизгради образа му просто.Обясняваха му като на малко дете.Клер и тя ме издразни със своите желания да покаже какво може, все едно си мисли , че ще я оставят на мира ако го направи.Супер гадно ми стана за Ники и за Найтън- дано им инжектират от кръвата на Клер, въпреки че при Ники не ми е ясно как точно би могло да стане. Историята със Сайлър също ми се струва доста изтъркана.Искрено се надявам 3-ти сезон да не тъпче на едно място.
Sway
Изобщо не ми хареса втори сезон, особено края. Опитаха се да направят някакъв съспенс, обаче се оляха яко. Вече не съм фенка.
tania
Сезона си имаще и сини и слаби страни. Както и директора каза, някои моменти бяха мн мн разтегнати (като Хуро, който нз колко време стоя напълно безцелно в Япония и се правеше на нз къв. Пропиляха и сумати време с Питър, който 100 години се шляеше в Англия с оная патка и му беше толкова тежко да отвори кутията с "миналото" му. След това тъпата му наивност също толкова ма издразни.)Но като цяло мисля , че сезона беше силен. Интригата се заплита. Кофтито обаче е , че не се знае кога ще е новата серия. Това чакане така ми убива интереса.
Tedds
Чак сега изгледах епизода и много неясно завърши.Мая трябвашеама хич да не я съживяват.Сайлърчосе завърна 4.gif Дано Никито да не е умряла а Нейтън кой ли го уби.Клер беше много скучна,както напоследък става с нея dry.gif Ели много ме изкефи,как се зарадва като и казаха че ги е спасила.
И сега да питам другия сезон чак другата година есента ли излиза или не се знае нищо unsure.gif
Gossip Girl
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 7 2007, 19:09) *
а Питър кой ли го уби.

Кога пък успяха да го убият? 18.gif
A_l_e_x
Цитат(nelito0o0 @ Dec 5 2007, 22:15) *

Значи вирусът според мен стана на прах,защото нали Питър има някаква топлинна сила и просто го направи на прах unsure.gif Поне аз така видях нещата
ViruZzZ
Цитат(A_l_e_x @ Dec 7 2007, 20:30) *
Цитат(nelito0o0 @ Dec 5 2007, 22:15) *

Значи вирусът според мен стана на прах,защото нали Питър има някаква топлинна сила и просто го направи на прах unsure.gif Поне аз така видях нещата

Питър или го унищожи със способността на оня от 1 сезон-радиацията или с на L способността ам не съм сигурен с коя точно unsure.gif
Tedds
Цитат(Gossip Girl @ Dec 7 2007, 19:44) *
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 7 2007, 19:09) *
а Питър кой ли го уби.

Кога пък успяха да го убият? 18.gif

Нейтън де,много ги бъркам двамата,извинявам се happy.gif
fen_potter
Според мен бе6е мн як сеасон.Ако оба4е 6те има о6те епизоди някоои 6те ми каже ли?pliiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss worthy.gif не мен мн ми хареса когато Неитън умря(не за6тото не го харесвам то4но обратното мн ме кефипи4а wink.gif)за6тото отвориха о6те мн нови врати4ки кои 6те е убиецът и дали маиката го е изпратила huh.gif Аз не мисля така де!аиде 6те лягам 4е ми се затварят о4итее... dry.gif
angel_girl
Уффф, на мен ми хареса сезона, ама си имаше и някои глупости. Тва дето Питър вярваше само и единствено на Адам и не се усъмни, че не знам си колко човека му обясняват, че Адам е от гадните.... просто беше пълна глупост! А Клеър ми хареса от тази гледна точка, че вече не се прави на жертва.
Обаче аз си мисля, че Нейтън не е умрял. Дефакто не са давали гроба му или нещо такова. Само видяхме, че го простреляха... rolleyes.gif
ViruZzZ
Цитат
Обаче аз си мисля, че Нейтън не е умрял. Дефакто не са давали гроба му или нещо такова. Само видяхме, че го простреляха... rolleyes.gif

Няма как 'щото не беше само един куршум,а и той не притежава силите за регенерация,освен ако не влеят от кръвта на Клеър тогава ще го спасат
mirka
Абе сериозно ли тва беше последният епизод?!? blink.gif Нейтън няма да умре-ще му прелеят кръвта на Клер,убиецът според мен е Ноа,за друг не се сещам. Иначе сезонът не беше лош,ама то така всяка година ше изниква някоя глупост,ще спасяват света и накрая ще станат 20 сезона. biggrin2.gif
nelito0o0
Цитат(mirka @ Dec 9 2007, 16:27) *
Абе сериозно ли тва беше последният епизод?!? blink.gif Нейтън няма да умре-ще му прелеят кръвта на Клер,убиецът според мен е Ноа,за друг не се сещам. Иначе сезонът не беше лош,ама то така всяка година ше изниква някоя глупост,ще спасяват света и накрая ще станат 20 сезона. biggrin2.gif

Амиии ако му прелеят от кръвта на Питър unsure.gif Предполагам, че пак би могло да стане... нали и той може да регенерира blush.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
A_l_e_x
Да...от тая историйка с кръвта излиза,че при добре измислена система никога никой никъде няма да умре,защото ще му прелеят от кръвта на Питър или Клеър 1 (4).gif
fen_potter
И аз мисля 4е 6те му прелеят от кръвта на питър или на клер dry.gif Аз оба4е наситина им се 4удя дали това е последния еп от 2 сеасон?
ViruZzZ
Цитат(fen_potter @ Dec 10 2007, 22:39) *
Аз оба4е наситина им се 4удя дали това е последния еп от 2 сеасон?

Със сигурност е последния епизод на Vol.2 , ам за 2 сезон не знам sad.gif
Titan
В аренабг излезе BoxSet на 2-ри сезон. Това значи, че е края му.
Mr. Winchester
Мм жалко значи няма да има повече епизоди от 2ри сезон а кога запо4ва трети
DakotaTrent
Цитат(A_l_e_x @ Dec 10 2007, 19:55) *
Да...от тая историйка с кръвта излиза,че при добре измислена система никога никой никъде няма да умре,защото ще му прелеят от кръвта на Питър или Клеър 1 (4).gif

Мхм, най-вероятно така ще стане, остава да започнат да си преливат кръв и за да си разменят способности, тогава наистина ще се откажа със закон от тоя сериал... 18.gif

За новия сезон чакаме Ел да се обърне срещу баща си, чудничко ми е как издържа да не го направи още през този...тея врътки с компанията и Ноа беха нещо в стил "власите на Дунава", сумати време се бори срещу тех и накрая за един епизод обърна палачинката...

Единствената ми надежда е в Сайлър. Дано през идния сезон вземе да убие поне 2-3 звездички, участвали досега... Хиро, Нейтън и Мат - биха били добри попълнения в списъка със способности на Сайлър 15.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(DakotaTrent @ Dec 27 2007, 00:35) *
Цитат(A_l_e_x @ Dec 10 2007, 19:55) *

Мхм, най-вероятно така ще стане, остава да започнат да си преливат кръв и за да си разменят способности, тогава наистина ще се откажа със закон от тоя сериал... 18.gif

За новия сезон чакаме Ел да се обърне срещу баща си, чудничко ми е как издържа да не го направи още през този...тея врътки с компанията и Ноа беха нещо в стил "власите на Дунава", сумати време се бори срещу тех и накрая за един епизод обърна палачинката...

Единствената ми надежда е в Сайлър. Дано през идния сезон вземе да убие поне 2-3 звездички, участвали досега... Хиро, Нейтън и Мат - биха били добри попълнения в списъка със способности на Сайлър 15.gif

Хиро едва ли ще го убият, защото е един от най-харесваните герои, заедно с Питър и Клеар. Нейтън умря вече, дано да убие Мат, че много ме нерви. Няма да е и лошо ако убие дървения Мохиндер 18.gif
DakotaTrent
Съживиха Ноа с кръвта на Клеър, не виждам причина да не съживят и Нейтън...ако се опитат да измислят някоя простотия с която да го "оставят" умрял, сериала още повече ще стане комичен.

А Мохиндер е "narrator"-а на сериала, така че адски много се съмнявам да го убият...
FaLLOuTbOy
Луд ли си.. ако пак съживят Нейтън вече ще стане много банално.. не мисля, че ще го върнат пак в сериала, едва ли са толкоз зле.. то на феновете ще им омръзне вече dry.gif
DakotaTrent
Наистина ще е банално, но пък какво ще им е извинението, че не са успяли да го съживят? Щото ако погледнеш, колко му е да му прелеят малко кръв от брат му... smile.gif
Menna
Цитат(DakotaTrent @ Dec 27 2007, 04:35) *
Единствената ми надежда е в Сайлър. Дано през идния сезон вземе да убие поне 2-3 звездички, участвали досега...

Сайлър над всичко. 8.gif Дано избие целия cast.
Mr. Winchester
Страхотен епизод. Сайлър си върна силите ве4е. Нейтън умря (дано тоя път да е завинаги) . Адам/Кенсей biggrin.gif е няколко метра под земята. Само се надявам Ники да не е умряла
Госпожица Вещицата
Ами, Нейтън вече има от кръвта на Питър... Нали така му оправиха лицето, когато беше на кайма. Хм, странно ми е така да свършва сезона. Определено недовършено. не съм удовлетворена. Тъкмо набраха скорост и...
Mr. Winchester
Това не е края на сезона, а само края на Volume 2. В темата за спойлерите съм постнал спойлери за Vol. 3/Част 3
FaLLOuTbOy
Цитат(LeoWyatt @ Dec 29 2007, 17:56) *
Това не е края на сезона, а само края на Volume 2. В темата за спойлерите съм постнал спойлери за Vol. 3/Част 3

Всеки Volume е ЕДИН сезон.......
Mr. Winchester
Оф ве4е не мога да се оправа с тези Vol./части , не знам може и да е така зашото в темата за ста4ката пишеше 4е сезона ще има 11 от 24 запланувани епизода и ако е тъй ще 4акаме новия сеозн
A_l_e_x
Vol.3 по принцип се очаква в нчалото на февруари,но най-вероятно ще започне септември заради стачката на сценаристите spam.gif
DakotaTrent
Цитат(Госпожица Вещицата @ Dec 29 2007, 21:17) *
Ами, Нейтън вече има от кръвта на Питър... Нали така му оправиха лицето, когато беше на кайма. Хм, странно ми е така да свършва сезона. Определено недовършено. не съм удовлетворена. Тъкмо набраха скорост и...

Доколкото гледах, има от кръвта на Кенсей...пък и явно е "лечението" с тая кръв е само еднократно, не се взима цялата способност постоянно да си регенерираш smile.gif
Mr. Winchester
Писна ми ве4е да го съживяват , дано умре ве4е тоя Нейтън
Iveto^
Сериала е много зарибен, ама 1вия сезон е 100 пъти по-добър от 2рия. Незнам, при всички сериали е така...тръгват добре, супер сюжет и на 2рия сезон малко се скапва.Съгласна съм, сички са герои..ама не можеш да спасяваш света всеки ден..на моменти ме карат да ги съжалявам, но има и такива на които се смея от сърце(признавам си)...Както и да е, надявам се сценаристите да се мотивират от тая стачка и да напишат нещо свястно, макар че от измислена история не може да очакваш всичко да е перфектно...
Хейли
Този епизод беше страхотен страшно много ми хареса Питър когато срещна Нейтън и разбра че Адан е лош и накрая много ми хареса речта на Нейтън беше много емоционално и тая тапата майкаму как може данареди да убият собствения и син и това им била майка заслужава да умре...нямам търпение да почнат новите епизоди smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.