Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: V For Vendetta
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
Gossip Girl

Режисьор: Джеймс МакТиг
Година: 2005
Трейлър: V For Vendetta
Каст: Натали Портман, Хюго Уийвинг, Стивън Риа, Стивън Фрай
Резюме:
Тази футуристична история се случва през 2040 г. в една мрачна и корумпирана Великобритания, където е установен фашистки режим и властват тоталитарни самозванци. Борецът за свобода, известен като V(Уийвинг), използва терористични методи, за да се бори срещу потисниците. Той спасява млада жена(Портман) от тайната полиция, която най-неочаквано се превръща в негов съюзник.
Неустоимо харизматичен и обигран до жестокост в изкуството на битките и измамите, V разпалва революция, когато взривява два символични за Лондон обекта и установява контрол върху държавните радиостанции, призовавайки сънародниците си да се вдигнат срещу терора и потисничеството.
Когато в кулминацията на сюжета Еви разкрива истината за миналото на V, тя открива истината и за себе си и се превръща в негов съмишленик и съучастник - за да върнат двамата справедливостта и свободата в корумпираното и измъчено британско общество.

Download:
V For Vendetta

Инфо: замунда.нет

Лично Мнение:
Честно казано мога да изпиша цял роман колко невероятен е този филм..Но каквото и да кажа ще е малко! Актьорската игра, музиката, сюжета..всичко е просто гениално. Целият филм е просто един шедьовър!
K_f_R
Обичам го този филм! римембър римембър .....
BLASTERS
Гледала съм го поне петдесетина пъти,мно добър филм.Помнете,помнете 5 ноември.... предателство,драма,страхотен екшън Натали Портман в една от най-добрите и роли.Изобщо много добър филм.Фабулата грабва от самото начало,сценарият е просто съвършен като играта на акт. Малко са добрите филми ново поколение засега ни затрупват с много екшън никакво развитие,но този филм показва ,че още се правят качествени филми.
miim4eto
Леле колко малко коментари за такъв невероятен филм. Просто не мога да го опиша, един от любимите ми...
Ice^Ice^Baby
СТрахотен, запомнящ се, невероятен, интересен и още и още..... Препоръчвам на всички
dragon_girl
От много време съм се наканила да го гледам,щом са такива коментарите го тегля веднага...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.