Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Cold Mountain
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
hristin4e
Cold Mountain

Режисьор: Антъни Мингела
Продуцент: Сидни Полак
В ролите: Никол Кидман, Джъд Лоу,Рене Зелуегър, Доналд Съдърланд, Натали Портман
Държава: САЩ
Година: 2003
Резюме:
В зората на Гражданската война, всички мъже от Студена планина, малко градче в Северна Каролина, се присъединяват към армията на Конфедерацията. Както много други жени, Ейда (Кидман) се е заклела да чака любимия си Инман (Лоу) да се завърне, но след години без вести вече все по-трудно крепи крехката надежда, че ще го види отново. И докато той бавно пътува към дома, тя, заедно със скитницата Руби (Зелуегър), ще търси силата да оцелее, надявайки се краят на войната да дойде скоро.
Trailer
IMDB
zamunda.net

лично мнение: Очудих се, че няма тема за филмът. На мен лично много ми харесва, дори е един от любимите ми. Не помня колко пъти съм го гледала... rolleyes.gif Страхотна актьорска игра smile.gif
Дано и на вас да ви е харесал.

Soundtrack - You Will Be My Ain True Love
ThePinkDuck
Хех то наистина нямало тема. Филма е уникално добър. Актьорската игра - ето за това говоря, върха на сладоледа. Много добър филм, страхотна режисура, обстановка, музика, операторско майсторство. Наистина изключителелно преживяване пред екрана. Филм който остава. 9/10
BLASTERS
Наистина филма е много добър.Плаках малко даже.Много добър наистина.Въпреки ,че не харесвам Никол Кидман филма ми хареса много.
Ice^Ice^Baby
Това е един от любимите ми филми....направо е страхотен и мн красиво направен...задължително го гледайте wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.