Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим музикален инструмент . И защо ?
GGbit.info > Развлечение > Музика > Музикална Муза
Angel-oF-DeatH
Мисля че темата е пределно ясна. Та моя любим музикален инструмент е китарата най малкото че сега се уча да свира на нея! Абе всичко ме кефи в тоя инструмент worthy.gif
hristin4e
Пианото... направо тръпки ме побиват когато чуя пиано. Много искам да мога да свиря и да си имам собствено rolleyes.gif
Толкова е нежно... прекрасно е smile.gif
ludoto_mimi
Аз искам синтезатор и някой да ме научи да свиря на него. Не знам защо, но много ми харесва. Вероятно и това ми желание ще си отиде, както желанието ми да свиря на китара преди няколко години. biggrin2.gif
Mimsey
Да живеят барабаните и аз покрай тях! worthy.gif biggrin2.gif
ogata
Цитат(Mimsey @ Dec 2 2007, 23:24) *

смятай ни двамата ... но в 7ми клас свирих 6 месеца на контрабас blush.gif
Тогава мечтата ми беше да съм контрабасист , а сега - да съм контрабандист smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(ogata @ Dec 2 2007, 23:36) *
Тогава мечтата ми беше да съм контрабасист , а сега - да съм контрабандист smile.gif
Интересна мечта... biggrin.gif
Иначе акустична китара rulzZz... punk.gif

ПП. Лично моята е тип "дървена кутия за 20 лева със струни за 11 лева" ама както и да е де нали звук вади... biggrin.gif
BledPoet
Пианото е моят инструмент blush.gif макар че не помня кога за последно го отворих да посвиря малко.

ПП. На 100% съм съгласен с Шефа happy.gif

Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 13 2008, 02:03) *
Bloody_Tears
Цитат(ogata @ Dec 2 2007, 23:36) *
Цитат(Mimsey @ Dec 2 2007, 23:24) *

смятай ни двамата ...

Вече сме трима mrgreen[1].gif
vasinka_{P}
Пиано, акустична и ел. китара. За пианото мисля че е ясно, вади много нежен звук, има уникално звучене. За китарата.....винаги съм искала да се науча, даже имам китара, но няма кой да ме научи да свиря на нея blush.gif
SeMiNi
Цитат(vIkToRsHeFa @ Feb 13 2008, 02:03) *

И аз най-много харесвам китарата и също барабаните.. искам да се науча да свиря на китара обаче каквато съм несръчна сигурно това трудно ще стане..пък и трябва да си купя първо! biggrin.gif
Miss_Duff
Китара.Определено.Има нещо в този инструмент,нещо уникално.Но няма как да се захващам с това,нито имам търпение,нито китара... smile.gif
Highlander
Любим и може би най-трудният-китарата,лично зная как да удара 2-3 акорда и толкова песнички може би,но винаги съм се възхищавал на изпълнения на китара,та била тя класическа или електрическа.
DcShOeCoUsA
Винаги съм искала да свира на китара ма ... от малка все не ми се е усмихнал късмета да свира ,но мисла скоро да промена този факт и да реализирам една мечта пак ако не ме става все пак съм опитала ,но имам и мерак да се захвана с бас кирата ;]ИСкам да свира на него защо знам ли яко е звучи невероятно както може да свири спокойно така може да е супер здраво и разцепващо просто невероятно =]
fNatic.
Тонколоната + усилвателя biggrin2.gif
Еми кефи ме бас-китарата щото съм свирил и е голям кеф да се гониш с баса.. аз съм голям фен на тема бас.. Квото разбирате под него wink.gif
Ледено_момиче
Хмм..на първо място слагам челото,на второ пиано ,след това китара (и касическа,и ел. и бас..все ме кефят 3.gif ) ,цигулка и барабаните ме кефят (но хич не ме бива на тях 16.gif ) ..
lemmy
Не съм писала в тази тема хмм интересно..
Еми колкото и да обожавам китари и великите солота на още по велики музиканти да разтапят душата ми буквално, моят любим инструмент винаги ще си остане барабаните! Просто ударите, ритъмът, енергията-някак си ме изпълват. Миналата вечер бях на концерт на Crowfish.. барабаниста им е луд, не бях виждала такава енергия, такава сила, бързина, отдаденост към музиката, човека имаше вид, че ще припадне от истущение, но не спря дори за миг.. А когато си метна първата счупена палка (не беше единствена) и аз я взех просто беше върхът на всичко! rolleyes.gif 10.gif happy.gif
Plamie
Китара естествено!!! По едно време преди няколко месеца така се бях запалила да се науча че даже изнамерих една отнякъде! Ходих и при един учител да уговаряме нещата ама не знам какво стана и в крайна сметка китарата си седи на земята и прашасва... biggrin.gif
leyton_oth
и аз сега съм се насо4ила кум китара но наи великият инстумент ЦИГУЛКА - изя6ество мелоди4ност нежност и красота ВЪРХОВНО Е !!!
Някои може ли да каже за любителско свирене и свирене по копони каква китара е наи - подходя6та? confused.gif
erk0r
cuk
Ето го инстурмента smile.gif за мен той е номер 1 smile.gif
aria
Цигулка,китара и пиано май... и трите ме кефат,не мога да кажа кой най много... просто са мн различни smile.gif
girl_from_hell
китара, то как да не ми е любим като има толкова велики солута, а иначе на барабани много искам да се науча да свиря и съм се опитвала де ама не ми се отдава хаха то ако беше толкова лесно и на китара искам да се науча пък кои знае може и да успея ...
lemmy
В последно време баса доста ме привлича хахах (защо ли blush.gif )
Този на подписа ми е просто уникален и уникален басист свири на него (няма да споделям кой е, феновете сами могат да се сетят)..
Иначе ако трябва да съм честна приятели басисти ме запалиха/впечетлиха.. Не знам до сега не бях гледала така на този звук, а е толкова завладяващ хах smile.gif

(поздравявам мойте любими басистчета Момчи, Любо(catalyst), Англе(ogi) и Марти(kaskadiori):Р)
**Sophia**
Аз много харесам китара,барабани и тарамбука..
Вкъщи имам китара,не е много настроена но става biggrin2.gif ..имаме някакви
книжки и долу-горе може да се научиш.Тарамбуката е много забавен инструмент..
Firehouse
Пфу.. да ви имам и любимите инструменти... тва китарата и пианото инструменти ли са rolleyes.gif за ритъм секцията (бас, барабани) пък да не говорим mrgreen[1].gif. Нито са трудни, нито са толкова интересни blush.gif Моя любим музикален инструмент е гайдата - само като я чуеш те кара да настръхнеш, има уникално звучене и не е много лесна за научаване. Друг инструмент, който ме впечатлява е арфата.
kashlakov
Само китара и барабани. peace1.gif Много ме кефи звученето и на двата инструмента.
lemmy
Чесно казано не видях никой да е споменал един от мойте любими инструменти: хармониката!
Всички ахкат и охкат на някое китарно соло ама хора заслушавли ли сте се или въобще чували ли сте солата на хармоника? Просто невероятни! Аз от мъничка много си обичам "Бате" Васко Кръпката и винаги съм му се калнила до земята като засвири с чудната си хармоника, но истинската любов към интрумента се роди есента миналата година, когато бях на един съвместен концерт на Васко и една изумителна жена: Kellie Rucker! Тая мацка цепииии! Няма да ви описвам какъв талант е щото не знам всъщност колко от вас ще се поинтересуват, но ако има някви ентусиасти, ето да чуете: Kellie Rucker. И сега като си я слушам ме избива желанието да изровя от тавана старите кашони с детските ми играчки и да си намеря хармониката и да се науча на тва чудо да го е*а хаха biggrin2.gif
Шепот и прах'
Акустична китара, без да се замислям.
Страшно много харесвам и контрабаса, и винаги ми се е искало да мога да свиря на нещо такова, но засега се ограничавам само до китара, пиано, тръскащи се буркани, пълни с ориз и.. това е.
Röyksopp
Барабани. От скоро ходя на уроци и имам голямото желание да се науча. А самото то се породи в една кръчма, след като се напих и удрях на едни барабани на някаква чалга biggrin2.gif Но... както и да е, важното е, че напредвам. Преди съм свирила на пиано, но последните месеци не бяха вълнуващи, поне не толкова... Явно ми е било заложено. Аз съм в музикално семейство, мъжа на братовчедка ми свири на барабани, братовчед ми свири на барабани и то в една от най-хубавите групи (за мен) в България - Gravity Co.
Също така, харесвам китарата :Р Ходих редовно да слушам едно момче в моето училище, тъй като начина по който свиреше, и солата, които вкарваше, ми въздействаха доста положително. Общо взето това е: китара, барабани и чат-пат пиано.
vess
Обожавам пиано,за съжаление не мога да свиря,но това не пречи да се наслаждавам на хубава мелодия emoticon1 (117).gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.