Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Четвърти сезон в България
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Новини
Enchanted

Вчера си разлеждах Cosmopolitan и какво да видя-реклама на ОС!
Направих темата,за да информирам тези от нас,който не са гледали сезона...
Предполагам,че някои от нас вече са гледали рекламата по БТВ,но за тези,които не са ето официална:
07.01.2008г.(пада се първия Понеделник от Януари)
brooke_scott
и кога почва?
Enchanted
Цитат(brooke_scott @ Dec 2 2007, 17:24) *
и кога почва?

началото на годината smile.gif
-нямаше оточнена дата...
ladysunshine
Май 2008 почва
Едит Меги, изпревари ме докато се намотая laugh.gif
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 2 2007, 17:51) *
Май 2008 почва

Аз писах и на btv и те казаха че започва през Януари,а и в Cosmo пишеше Януари...
Катeто
ЙеЕ супер,аз не съм гледала сезона,понеже знаех,че ще го пуснат по тв-то,пък и без Мариса...мерси за информацията 4.gif
brooke_scott
с-р най-после ще го изгледам тоя 4ти сезон smile.gif
Mr. Winchester
Глупости ОС пък са го превели БТВ-то ужасно а ОТХ е супер по фокс лайф не е като БНТ-самотното дърво на хълма biggrin.gif
ladysunshine
Реших да пиша тук понеже не намерих по-добро място. В следващия брой на Браво ще има плакат на Квартала на богатите, така че тези, които са заинтересовани могат да си вземат wink.gif
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Dec 23 2007, 09:44) *
Реших да пиша тук понеже не намерих по-добро място. В следващия брой на Браво ще има плакат на Квартала на богатите, така че тези, които са заинтересовани могат да си вземат wink.gif

Meрси за инфото,Сианна!
А кога излиза Bravo?
Катeто
ЕеЕ Сисе мерси много,все ни зарадваш с хубави вести smile.gifsmile.gif
Аз толкова съм свикнала с преводите на ОС,че когато го гледах на компа ми беше супер тъпо,тъй че чакам новия сезон с нетърпение smile.gif
Mr. Winchester
Цитат(Enchanted @ Dec 23 2007, 17:13) *

Meрси за инфото,Сианна!
А кога излиза Bravo?

Излиза на 2 седмици в ВТОРНИК
brooke_scott
Цитат(LeoWyatt @ Dec 23 2007, 16:48) *
Цитат(Enchanted @ Dec 23 2007, 17:13) *

Meрси за инфото,Сианна!
А кога излиза Bravo?

Излиза на 2 седмици в сряда

16.gif 18.gif излиза през седмица във ВТОРНИК biggrin2.gif
ladysunshine
Да, следващия брой е на 8 януари wink.gif
brooke_scott
а плаката, колко ще е голям, имаш ли идея?
Mr. Winchester
2 метра дължина ширина не знам

Edit: Ъпдейт в първия ми пост biggrin.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Dec 23 2007, 18:17) *
а плаката, колко ще е голям, имаш ли идея?

Ами така като гледам май няма да е от най малките.. сигурно ще е среден. На мен снимката много ми харесва. Само дето Мариса я няма sad.gif
brooke_scott
жалко, аз пове4е я харесвам от Тайлър
ladysunshine
ето снимката на плаката

Катeто
Ей плакатчето е много яко,всички са големи сладури и ми изглежда голям плаката 4.gif
Tedds
Супер много се радвам,че ще дават четвърти сезон по БТВ.Мерси за инфото Меги,ще чакам с нетърпение да започне smile.gif))
Enchanted
Цитат([ТеDиТо] @ Dec 27 2007, 11:26) *

Супер много се радвам,че ще дават четвърти сезон по БТВ.Мерси за инфото Меги,ще чакам с нетърпение да започне smile.gif))

Няма,защо Теди!
Тези,който са гледали сезона,като мен,ще го гледате ли отново по БТВ?
ПС.Подписа ти е върхаааа!!!
Jolly_GirL
Естествено! smile.gif 4ти сезон ми е любим-Мариса я няма,Раян е с Тейлър...какво по-хубаво от това happy.gif
Tedds
Ще го гледам,разбира се.Бих гледала четвърти сезон отново и отново само заради Тейлър и Раян.СУупер сладки са ми двамата.Много ги харесвам rolleyes.gif

Меги радвам се че те кефи подписа ми smile.gif
Mr. Winchester
Ами аз не мисля да го гледам тъй като 4ти сезон беше най-слабия и най безинтересния но като дойде 4.15-16 ще го гледам защото епизода със земетресението и финала са върха! ина4е аз не съм фен на Раян и Тейлър...
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Dec 27 2007, 13:50) *
Ами аз не мисля да го гледам тъй като 4ти сезон беше най-слабия и най безинтересния но като дойде 4.15-16 ще го гледам защото епизода със земетресението и финала са върха! ина4е аз не съм фен на Раян и Тейлър...

Неразбрах много,много смисъла на:
"ще го гледам,защото...
няма да го гледам,защото...."
Противно на твоето мнение аз мисля,че този сезон беше върха,що се отнася до Раян и Телър те са сладки и то много,допълват се във всички отношения,пък и другия плюс на този сезон е,че мис Мариса я няма да оревава света...
ladysunshine
Като изключим Раян и Тейлър, които са големи сладури (въпреки че харесвам Мариса повече) 4 сезон беше една голям абоза. Ама все пак това си ми е един от най-любимите сериали, така че ще го гледам
Mr. Winchester
Цитат(Enchanted @ Dec 27 2007, 20:00) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 27 2007, 13:50) *

Неразбрах много,много смисъла на:
"ще го гледам,защото...
няма да го гледам,защото...."
Противно на твоето мнение аз мисля,че този сезон беше върха,що се отнася до Раян и Телър те са сладки и то много,допълват се във всички отношения,пък и другия плюс на този сезон е,че мис Мариса я няма да оревава света...

Ами това си е твое мнение, за мен 4ти сезон си беше боза и т'ва е smile.gif

П.П.: Имам предвид 4е като дойде края на сезона 4х15 и 4х16 епизод , тях ще ги гледам
K1llerAngel
Гледах го на компа,ама пак ше го гледам супер сериялче е
Enchanted
Ами това си е твое мнение, за мен 4ти сезон си беше боза и т'ва е smile.gif

П.П.: Имам предвид 4е като дойде края на сезона 4х15 и 4х16 епизод , тях ще ги гледам
[/quote]
Да,всеки си има мнение,а аз уважавам твоето както и на всички останали smile.gif
*За да нестава съвсем безмислен коментар,така изглежда обложката на DVD-то на сезона

ladysunshine
Ето една хубава новина за всички фенове на Квартала на богатите. Следващия четвъртък в Хай Клуб ще има плакат на THE OC и са дадени само два плаката, което означава, че плаката ще е голям worthy.gif Ето снимката
http://prikachi.com/files/89273J.jpg
aDiTy
да и тейлър я няма , страшен плакат Раян без гадже .. а относно сериала - гледах го още когато излезна по тракерите
а сега нямам много време да го гледам по бтв ( явно и интерес ми липсва) Това ми беше любимото тиин филмче ама мисля че тоя сезон беше малко излишен някак си без Мариса продължението е странно и не толкова интересно макар че Мариса ме нервеше доста към края на 3ти сезон .. (накрая па зе и че умря и още поече ме изнерви :П) но и 4ти сезон има своя чар така че сички фенове който не са успяли да го гледат до сега - нека го изгледат нищо не губят smile.gif
Marissa Cooper
The O.C. е най-любимият ми сериал,незнам дали има по-голям фен от мен...Всички сезони съм гледала ужасно много,всички песни от епизодите на сезоните имам...Жалко,че свърши.Четвъртия сезон без Мариса ми е малко скучен,заради тази Тейлър!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.