Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Ring 1 и 2
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
[dEs]
The Ring

Режисьор : Гор Вербински
В ролите : Брайън Кокс, Линдзи Фрост, Джейн Александър, Наоми Уотс, Мартин Хендерсън, Дейвид Дорфман
IMDB : Линк към IMDB
Трейлър : Трейлър youtube
Държава : САЩ / Япония
Година : 2002
Времетраене : 115 миниути
Резюме : Една видео касета, изпълнена с кошмарни образи, и един телефон, който предизвестява на онзи, който я е гледал, че след седем дни ще умре.
Журналистката Рейчъл Келър /Наоми Уотс/ гледа скептично на тази история, докато не умират четирима тийнейджъри, точно една седмица след като са гледали касетата. Това я принуждава да издири въпросното видео и да разнищи мистерията около предизвестената смърт

The Ring Two

Режисиьор : Хидео Наката
В ролите: Наоми Уотс, Дейвид Дорфман, Саймън Бейкър
IMDB
: Линк към IMDB
Трейлър : Трейлър YouTube
Държава
: Япония
Година : 2005
Времетраене : 128 мин.
Резюме : Рейчъл Келър (Наоми Уотс) и нейният син Айдан (Дейвид Дорфман) се преместват да живеят в спокойното планинско градче Ашвил.
Рейчъл е на нова работа в местния вестник, заедно с Макс Рурк (Саймън Бейкър).
Докато преглежда електронния архив на ашвилската полиция, тя попада на сведения за самоубийство на младеж и е на път да разкрие истината за него.
Точно тогава разбира, че синът е настанен в болница - в безсъзнание и с множество наранявания. Дали тайните, които ще разкрие, ще разрешат проблемите, или ще станат причина за нови трупове?

Лично мнение: И двата филма ми харесаха адски много. Доста е заплетено и определено не е филм, за да се спи на него. Няма много кървави моменти, а определено гадни. Не мога да ги опиша трябва вие да ги видите.
Страхотна актьорска игра. Най вече на Дейвид Дорфман. Това лапе е много талантливо.

Gossip Girl
The Ring І е супер як филм! Гледала съм го 9 пъти, последният, от които-снощи. Наоми Уотс е блестяща. Мацката играе като за Оскар във всеки свой филм. Дейвид Дорфман е сладурче в първата серия, но и в двете има вид на някакво супер психо. Страшно добре си влиза в ролята. Виж за Мартин Хендерсън каквото и да кажа ще е малко. 15.gif

The Ring ІІ от друга страна е тъп! Язък за гаврата. Особено ония елени-олигофрени.

ПП. Постера, който е даден за първата част, не е от американската версия, а от японската.
ALeX4e7y^
Много готин филм!!!Супер много ми хареса.Очаквах да е по-страшен,но не беше чак толккова.Свърши доста интересно!!! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
brooke_scott
гледала съм само 1
и аз лично очаквах да е по-страшен и се бях подготвила за нещо мн яко и разтърсващо, а то се оказа мн различно и може би затова останах леко разочарована, иначе не съжалявам, че го гледах, хубав беше
Bloody_Tears
Един от любимите ми филми е worthy.gif Като че ли втората част по-ми хареса huh.gif Но и двете са върховни! Ако не сте го гледали, веднага го направете! Велик филм! worthy.gif
vasinka_{P}
Гледах вчера първата част и много ми хареса, мислех че е някой супер гнусен филм на ужасите, но останах изненадана. Смятам да си изтегля в скоро и втората част, дано да е интересна като първата biggrin2.gif
nelito0o0
Многуу хубав филм.. няа го забравя Десиии... Особено тва че бях до телевизора след тва и ме бъзикахте че Ще мине първо през мен... просто незабравимо усещанеееееее !!!!! smile.gif smile.gif Иначееееее Супер як филм.. Добре че в сЪбота ще дават 2ката...да не го тегля.. smile.gif smile.gif smile.gif
Mr. Winchester
Не съм го гледал но си го свалих одева и вечерта към 11 ще го гледам с надеждата да изпитам някакво чувство
The_Man_Of_Steel
Доколкото си спомням съм гледал единицата,ама нямам спомени за двойката,иначе е хубаво сигурно и 2ката ще е трябва да я видя скоро.
♥Didito♥
Ами при мен се получи така гледах първо 2-ра част и после 1-ва. И двата ми харесаха много, но пърия определено беше по-добър. Страшно харесвам Наоми и играта и` беше перфектна.
~{P}iRaT~
гледал съм филма и ми харесва многоооо! rolleyes.gif
dragon_girl
Много ми харесва тая Самара biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !
Bloody_Tears
Нали? Голяма е сладурана 18.gif
Любимата ми част е:
Самара: Mammyyy
Рейчъл: I'm not your fucking mammy
punk.gifpunk.gifpunk.gifpunk.gif
manchester_united
Гледала съм го 2 пъти, но бих го гледала пак. Не е кой знае колко страшен, но на мен много ми хареса wink.gif
hrivetoo
най-добрия филм!!!
secretk
Определено първaтa чaст ми хaресвa повече, вторaтa имaше повече гнусотии, отколкото добър сюжет, но пък поне завършихa идеятa(доколкото си спомням, щото съм го гледaлa преди 2 години и половинa и не помня в детaйли нещaтa).
Инaче кaто нaчaлнa идея беше оригинaлно и нaистинa Нaоми много добре си игрaе ролятa.
И все пaк едно гледaне ми стигa smile.gif
Marissa Cooper
Спомням си първият път като го гледах..Бях с братовчедка ми у тях(тя е на етажа под нас)..И двете яко страхливи,тя беше бременна тогава..Брат и ни каза тогава да не го гледаме.Те излезнаха с неговата приятелка и ни заключиха отвън и нямаме ключ после..ужас.Гледахме филма,накрая свърши и нали се сещате как след края като дадат надписите на ТВ става така,както преди Самара да излезе от Тв....Леле,полудяхме...След това броях седем дни да не умра и не пусках телевизор хаха
Иначе първата част повече ми хареса и на мен.
`BruKas`
И двете части са супер...Някой по горе спомена нещо за японска версия на предизвестена смърт? Имам предвид след като има и японски филм съм сигурна че ще е много по страшен..линк може ли ?
Gossip Girl
Цитат(`BruKas` @ Jun 7 2008, 09:23) *
линк може ли ?
Ами то представлява трилогия, като има и Rasen, който е алтернативна версия на първия или на втория Ringu. Линк с всички части. Сийда не е много добър, а и на частите поотделно имаше малко сийд.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.