Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 10,000 B.C. (2008)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
ThePinkDuck
10,000 B.C.

It takes a hero to change the world

Трейлър
Режисьор: Роланд Емерих
Сценаристи (WGA): Роланд Емерих & Харалд Клозер
Световна премиера: 07.03.2008
Жанр: Приключенски / Драма
Актьорски състав: Камила Белл, Клиф Къртис, Стивън Стрейт, Омар Шариф
IMDB Официален сайт
Ревю: Праисторическа епична история, която ни отвежда по следните на млад ловец на мамути тръгнал да броди сред непознати територии в опит да осигури бъдеще на племето си.
Лично мнение: Ами то ревюто не е кой знае колко пълно, НО бих казала, че е достатъчно да видите трейлъра за да разберете за какво иде реч. Мамути, съблезъби тигри, битки, любов, мелета... От много отдавна чакам този проект, а сега след като видях и трейлъра съм още по-нетърпелива. Самото име Роланд Емерих ме кара да потръпвам от нетърпение. Бих казала, че и участието на Стивън Стрейт определено влияе на нетърпението ми. (не веднъж съм се оплаквала колко неземно много го харесвам biggrin2.gif )
ViruZzZ
Оле по трейлъра ще бъде много добро филмчето rolleyes.gif Мен малко ми заприлича на "Нанук великия ловец" 18.gif .Тъ щом има саблезъби тигри ще бъде доста интересно,но лошото е че чак на 3 юли ще излезе sleep.gif (2008)
ПП.какво е B.C.
Adorkable
Изглежда много интересно,да се надяваме,че ще оправдае очакванията ми :].

ludoto_mimi
Цитат(ViruZzZ @ Dec 1 2007, 16:47) *
ПП.какво е B.C.

Преди Христа.

Определено ще е интересно. Ако не толкова интересно, поне мащабно. Роланд Емерих си разбира от работата.
ThePinkDuck
но лошото е че чак на 3 юли ще излезе sleep.gif (2008)

На 7 Март излиза. Датите в щатите се пишат месец, ден, година!

Съгласна съм с mimi, че ако не интересно то мащабно ще бъде 100%.
ViruZzZ
Цитат(ThePinkDuck @ Dec 1 2007, 17:11) *
но лошото е че чак на 3 юли ще излезе sleep.gif (2008)

На 7 Март излиза. Датите в щатите се пишат месец, ден, година!

Съгласна съм с mimi, че ако не интересно то мащабно ще бъде 100%.

Опс извинявам се blush.gif ми значи не е много времето,а и от трейлъра имаше нещо като война,така че ще си заслужава 4.gif
smallville_f
ОМГ - Денят на Независимостта, След Утрешният Ден ... Това ще е нещо голямо worthy.gif Чакам smile.gif

П.С. Само да не се окаже подобно на Апокалипто, щото ще съм мно0о0о0ого разочарована!!! Заспах на 20та минута dry.gif
Gossip Girl
Niiice! Тва ще е нещо велико! Пате, мерси, че пусна темата, че нямаше и да разбера за филма. biggrin.gif
И все пак..от режисьора на "След утрешния ден" и "Денят на независимостта". УОУ! Пък и със Стивън Стрейт!
Защо ли всички готини филми ще излязат догодина?
club135
Цитат(smallville_f @ Dec 1 2007, 17:22) *
П.С. Само да не се окаже подобно на Апокалипто, щото ще съм мно0о0о0ого разочарована!!! Заспах на 20та минута dry.gif

Ами сигурно, защото си гледала стената докато е вървял филмът. Това беше уникално изживяване, което надмина по всички параграфи Страстите Христови... заслужаваше си всяка секунда. Цивилизацията на маите наистина беше представена, все едно са се върнали назад във времето, за да снимат.

П.П. Поправих си поста... пф, почти спя вече.
smallville_f
Цитат(club135 @ Dec 1 2007, 22:05) *
Цитат(smallville_f @ Dec 1 2007, 17:22) *

Ами сигурно, защото не си гледала стената докато е вървял филмът. Това беше уникално изживяване, което надмина по всички параграфи Страстите Христови... заслужаваше си всяка секунда. Цивилизацията на маите наистина беше представена, все едно са се върнали назад във времето, за да снимат.

Прав си, не гледах стената, ами екрана на ТВ-то вкъщи... Какво да се прави, лично аз не го харесах филма smile.gif
ThePinkDuck
Изгледах го днеска най-накрая. Останах със смесени чувства. Актьорската игра беше на средно ниво, макар, че каста си е супер, режисурата беше повърхностна, а режисьора е меко казано велик, историята беше недомислена а сценаристите са си качествени хора. Като изключим всичко това музиката беше жестока, баталните сцени и животинките също. Въпреки цялата неодстоверност на разказа, изглеждаше съвсем реално. Хареса ми, но е филм за кино, пред малкия екран никога няма да може да се усети по същия начин. mrgreen[1].gif
Liken
Цитат(ThePinkDuck @ Mar 20 2008, 19:04) *
Изгледах го днеска най-накрая. Останах със смесени чувства. Актьорската игра беше на средно ниво, макар, че каста си е супер, режисурата беше повърхностна, а режисьора е меко казано велик, историята беше недомислена а сценаристите са си качествени хора. Като изключим всичко това музиката беше жестока, баталните сцени и животинките също. Въпреки цялата неодстоверност на разказа, изглеждаше съвсем реално. Хареса ми, но е филм за кино, пред малкия екран никога няма да може да се усети по същия начин. mrgreen[1].gif

Напълно подкрепям мнението ти. Бяхме на примиерата и останах разочарован. Интригата е повърхностна, на моменти нишката се къса и дори звучи дразнещо. Ефектите са на ниво, но основни моменти са просто неприятно неадекватни. Мамутите са огромни в определени епизоди колкото динозаври и препускат с котешка скокове и лекота. Ловът на мамута в началото на филма буди смях и е по-скоро достоен въвеждащ клип към някоя комедия. Саблезъбият тигър е саблезъб само като зъби, но като конструкция на тялото прилича на гигантски мелез от съвременен тигър и рис, което няма почти нищо общо със здраво скроеният хищник, тежащ около 300 кг, какъвто в действителност е бил. Никой така и не разбира откъде се пръква тази египетско-арабско-шумерска цивилизация с воини препускащи на коне (направо паднах) с чалмите и ятаганите, дето строи пирамиди с мамути и наловени затворници. Използвана е легендата за заробването на евреите но дяволски нескопосано. Главната героиня през цялото време позира като супер модел и стои като трън в очите с бялата си кожа и ярко сини очи между всичките мулати, негри и араби. Нещата ми се струват претупани и не подхождат за реномето на режисьор като Емериь, направил "Годзила", "Денят на незвисимостта" и "На утршният ден....Разочарован съм. Как, дявол да го вземе филми като тоя минават цензура в Холивууд и как се харчат милиони за глупости!?Лош, много лош опит....
TIGERM13
Гадна бозня е това -много малко мисъл и оригиналност,чак ми се додрайфа от изтърканите реплики ,сюжет и некадърните герои -не че очаквах нещо повече dry.gif .Дадох 7 кинта да го гледам а можеше да си купя една кофа сладолед с тези пари.Филмът беше уникално тъп на кино ,не знам какво ще бъде тогава на компа wacko.gif .
Само негърските племена бяха яки и красиво кадрираните сцени и пейзажи.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.