Цитат(aNdReIkO @ Jan 9 2006, 20:17)

Аз навремето играех Lineage 2 C2 и когато я смениха на C3 спрях да играя,сега играя WoW и мога да ви кажа че Lineage e по-яка !!!!!

Цитат(darkymir @ May 3 2007, 15:54)

lineage 2 e просту пирфекна
занимавам се с нея от доста време и твърдя, че е ит най-добрите мморпг в момента на пазара
искам да предложа най-добрата българска database за lineage 2
тук ше намерите нужна и интересна информация
посете и форума
темите там разискват разностранни проблеми свързани с играта
уточнено е и за грешката, допускана при изговаряне
ще намерите хора с достатъчен опит, както от безплатни така и от официалния сървар
Е евала на тези хора....за мненията по-горе.Много е поспорено коя игра е по-добра говоря специално за Lineage (пича дето направи сравнения с лайна е пълен лайнар ма това е дуг проблем) и World Of Warcraft и най-вече след пускането на експанжъна си Burning Crusade смея да твърдя, че отново Lineage е по-добрата
според мен! Защо така мисля...като махнем "големите" изисквания, които са нищо за една средно статистическа геймърска машина играта има невероятна графика и инрефейс.Опостена е на макс..верно няма толкова куести като в WoW (пак има доста в LIneage, но е кажи речи загуба на време да ги изпълняваш...като например куеста за Formal Wear(булченски дрехи)), какво е WoW ....една голяма карта на 2 острова и като герои едни гадове (коне с бивни и на два крака

и много други изчанчени създания) и графика малко по-добра от на R.O.S.E. Online е на това ли му се вика конкуренция.Верно интересна е WoW-a има наистина за какво да се играе...само дето аз 3 пъти съм си я свалял и съм я играл за макс 5 дена...докато Lineage е нещо друго...и още нещо..абсолютно всеки, който досега ми е обяснявал колко по-велика е WoW от Lineage ми е казвал само, че тя е по хубаво...след запитване от мене ЗАЩО?!? следва мълчание и отговор от типа: "Деа знам уе ама е мноо по-здрава" и като питам "е хуу какво и толкова здравото...верно не съм стигал далеч незнам как е така и така ти играеш от еди колко си време там обясни ми" отговора е същия...така че я сега всички където оплюхте Lineage да ми отговорите ЗАЩО и наистина искам смислени обяснения, а не някакви спамерски постчета дето само сте си губили времето да ги правите...ако модераторите решат да ми трият поста моля да не го правят а да изтрият частта, която според тях не им харесва защото не мога да допусна, че игра, която се играе от повече от 4 милиона човека нон-стоп и това само в официалните сървъри е наричана ТЪПА...мерси предварително на модерите и на хората, които ще ме убедят, че Lineage е тъпа игра и за нищо не става
EDIT: Ако пък сте фен на играта и не сте добре с английския и неможете да се справите със сайта на Lineage(който е доста по-добър отколкото този на WoW) можете да посетите приснатият от NCSoft фен сайт за българия
http://l2trouble.net след като влезете в сайта преди да натиснете ENTER SITE можете да се накефите на един невероятен сет от клипчета от играта.