Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: **Sophia**
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
**Sophia**

Име:Виктория
За кратко:Вик,Викс,Вики,Викее emoticon1 (109).gif
Години:13 на 18 юни 94 год.
Коса-светло кафява
очи-светло кафеви..
Височина:163 blush.gif
Интереси:да слушам музика(рок),да рисувам,да снимам,да се запознавам с различни хора,да ходя на лагери,екскурзии и т.н..мн .харесвам барабаните и китарите. mrgreen[1].gif Също обожавам кучетата..Мн харесвам жълтото,заленото,синюто и др.Обожавам сините очи-ама наистина ярко сините очи..Също мн обичам ОТХ-невероятен,суперски сериал!~

Характер(за мен):ами доста съм чувствителна,трудно отказвам,лесно избухвам когато някои ме изнерви 15.gif ..за мен не е мн голям проблем да съм сама......обичам приятелите си и смятам че съм добра приятелка,опитвам се да ги изслушвам и разбирам,защото знам какво е да си депресиран и няма кои да ти каже че всичко ще бъде Ок wink.gif ..
...не съм пълна отличничка,мн съм зле по математика и физика,добре съм в бг,и долу горе в химията!~
Не харесвам:лигавите,надутите,пушачите,егоистите,дребнавите хора! 9.gif ~
Идеал:ами мн харесвам светлите хора или по-точно момчета,например руса коса и сини очи wub.gif ,или кафява коса и зелени..или нещо такова..но все пак най-важното е характера...~
Музика:предимно слушам рок и малко пънк:Bon Jovi,Three Doors Down,Aerosmith,Fall Out Boy,Gavin Degraw и др...по принцип обичам бързата и енергичната музика..да те кара да се чувстваш жива и да танциваш! emoticon1 (119).gif emoticon1 (12).gif ~

Не се чудете защо не си пускам снимки-за ваше добро е! biggrin.gif ~
aria
4.gif 4.gif 4.gif
А снимки?
Niksana
И аз искам 4.gif biggrin2.gif
Tedds
Не те познавам,но винаги си ми правила голямо впечатление 4.gif Изказваш се много добре,правиш страхотни аватари rolleyes.gif Абе супер си 10.gif
**Sophia**
наистина не ви трябва да ме виждате wink.gif ..ако на някоя снимка случайнооо
съм излязла по-добре ще я пусна..ама още не happy.gif .~
Niksana
Цитат(**Sophia** @ Nov 28 2007, 20:17) *

Oк няма да настоявам ти си знаеш защо не искаш.Спокойно и аз не се харесвам на снимки. wink.gif
Е се пак съм си сложил снимка на моето представяне.
vivata123
Вики! *гуш*
Май беше първата от този форум, на която доброволно започнах да досаждам..
Ама нали си ми варненка и затуй.. mrgreen[1].gif

Много симпатично и мило момиче.. ^^
dEniChka
Хубаво се изказваш..ама не се срамувай от себе си..давай снимки smile.gif
susito
Хей,Уики,ето я и твоята темичка smile.gif Съвсем малко сме общували,но за това време си ми направила мноогоо добро впечатление!Както всички казаха,наистина се изказваш много хубаво и аз лично с интерес чета постовете ти smile.gif Пък за уменията ти с фотошопа ти си знаеш какво мисля,ама пак да кажа,че си една от най-добрите които познавам!Абе супер човек си няма какво да се обяснявам тука...

hugs and kisses :*
jivitu
Цитат(**Sophia** @ Nov 28 2007, 20:17) *

Както и да си излязла ще те харесаме,така че пускай снимка смело wink.gif
**Sophia**
мерси на всички! bigarmhug.gif ~
hristin4e
е как така не съм писала още за теб wink.gif
Супер момиче, не че я познавам, обаче постовете във форума, аватарите и подписите винаги са ми правили впечатление. Между другото никога нямаше да позная, че си на 13 - по характер изглеждаш много по-голяма smile.gif Снимки не съм виждала, ама сигурно си сладур smile.gif
Катeто
Много миличка ми изглеждаш,пък и си фенче на ОТХ .Много добро впечатление ми правиш,съдейки по коментарите ти.Само хубави неща ти пожелавам за новата година,много щастие и любов.И аз не съм виждала снимки,но съм сигурна,че си голяма сладуранка smile.gif
**Sophia**
Тенкс на Хрис и Катс! biggrin2.gif
vasinka_{P}
От постовете ти съм останала с много добро впечатление, струваш ми се супер точен човек и мило момиче. Винаги с много готини профили. Успех във всичко biggrin2.gif mrgreen[1].gif
**Sophia**
QUOTE(vasinka_{P} @ Jan 6 2008, 18:53) *
От постовете ти съм останала с много добро впечатление, струваш ми се супер точен човек и мило момиче. Винаги с много готини профили. Успех във всичко biggrin2.gif mrgreen[1].gif

мерси много... rolleyes.gif
*PeyT*
Хех, Вики, само ме хвалиш напоследък.. ще взема да се възгордея. biggrin2.gif
Радвам се, че имаш добри впечатления от мен.. да знаеш, че симпатиите са взамни. rolleyes.gif
Забелязах аз, че споделяш мнението ми за повечето участници в МИ, затова ще си позволя малка агитацийка - Само най-големиЯ, долу бездарните фЙЕшън червеи!
mrgreen[1].gif

Едит: Оо, ти също си близначе, ето защо намираме общ език. happy.gif
dragon_girl
Изглеждаш ми супер готина,а и си фенка на Брукас (hug)
brooke_scott
Цитат(dragon_girl @ Mar 31 2008, 14:43) *
Изглеждаш ми супер готина,а и си фенка на Брукас (hug)

това + правиш страшни аватари и ми изглеждаш много добричка и си ми направила страхотни впечатления wink.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.