Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя ви е любимката?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Supernatural
brooke_scott
Ами днес се замислих встщност коя жена от Supernatural харесвам най-много и наистина ми стана интересно какво мислите останалите smile.gif Не видях тема и реших да пусна, за да си кажем всички мненията wink.gif Забравих да отбележа, че става дума за абсолютно всички жени, които са се появявали по време на филма, коя ви направи най-голямо впечатление - съответно защо? коя ви харесва най-много външно и т.н.....

Enjoy biggrin2.gif
Adorkable
Руби,няма такава пичка просто ^^.
След братята ми е любимия персонаж.
Gossip Girl
Джес е #1! Обожавам я, много е мила и сладка. Супер яко ме е яд, че я убиха. Пък и Ани ми е една от любимите актриси.
Руби също е уникална. Още от промо снимките се влюбих в нея. Много е печена.
Мм..Бела е супер дразнеща, та чак кефи от време на време. Не ми е любимка, но не мога да отрека, че е голям шемет.

ПП. Демонките от кръстопътя и мацката от 03х04 също са големи симпатяги. Оо..и Мери.

Edit: OMFG! Забравих Джоо...Тая мацка кърти алуминиева дограма. Много си я обичам!
jemma
Ами на мен май ми е онази Жената-Върколак biggrin2.gif Кадето беше със Сам , тя игра една серия ама ми напражи голямо впечатление а и беше сладка!!! rolleyes.gif wink.gif
*AdDiCTeD*
Руби ;P иии Белла е готина, много яко ги размотава всичките. :DDD
А Джо ме нерви/нервеше уникално многоо...
Lois Lane
Всяка една мацка в сериала по един или друг начин е свързана с братята и понякога индивидуалността й се губи ... Да, Руби и Бела са изгряващи звезди, но въпреки това служат за подгрявка на братският пеизаж ( ако изобщо остава такъв при размерите на Саскуоча). Джо беше сладка, невинна, напориста, но чичко Крипке отряза крилцата на Алона. Амин! Джес, за мое огромно щастие живя, точно толкова, колкото да ми върне лошите спомени от финала на 4-ти сезон на Смолвил, където сценаристите опорочиха любимата ми героиня, превъплащавайки я в подобен крокозъбел ( актрисата е ту вери мъч сладникава). Каси - не бих искала да я коментирам даже. Добре, че беше Дино да сгрее екрана, та да не замръзнем. И как говореше..ох толкова изкуствено, че ще се разрева, докато тропам невротично с краче по пода. Виж, Мадисън е жена от класа. И актриса и героиня. Силна, репителна, уверена. На никой не му се умира, но и на никой не му се живее по подобен начин. В този случай мисля, че нейната история изпъкна главно на екран, но за съжаление за съвсем кратко. Но пък по-добре веднъж и запомнен завинаги, отколкото гледан много пъти, но в крайна сметка забравен след време.

И сега стигаме до мята любимка, пропускайки многобройните мацки преминали през лентата на Supernatural.

Ellen...Ето това е жена, която остава трайни впечатления. Силна, понякога строга, но винаги справедлива. Личността й е просто запомняща се. Не, спрете, почакайте, не е запомняща се. Тя се запечатва буквално в съзнанието ти. Преминала е през много. Има дъщеря, за която трябва да помисли, за която да се грижи, но въпреки всичко намира сили да помогне с каквото може. Харесва ми, че не се крие и не игнорира и другият свят, който е някъде там навън, дебнещ ни от мрака.
ThePinkDuck
Цитат(Lois Lane @ Jan 3 2008, 20:22) *
Ellen...Ето това е жена, която остава трайни впечатления. Силна, понякога строга, но винаги справедлива. Личността й е просто запомняща се. Не, спрете, почакайте, не е запомняща се. Тя се запечатва буквално в съзнанието ти. Преминала е през много. Има дъщеря, за която трябва да помисли, за която да се грижи, но въпреки всичко намира сили да помогне с каквото може. Харесва ми, че не се крие и не игнорира и другият свят, който е някъде там навън, дебнещ ни от мрака.

Незнам какво да добавя. Просто изключителна жена. Образът е изграден много добре. Има своите слабости редом със силните си страни. Винаги на страната на тези които обича. Следва сърцето си и това много обичам в нея.

От новите героини Руби ми харесва, защото е отрицателно положителен герой. Работи за себе си, но и помага на братята.

Бела е готина. Голяма е кокона и много нахакана, ама има нещо нередно и при нея. Ще видим.

Джо беше страшна. Дано се появи пак скоро.

Моя любимка си остава Елън.
didssy
така, това мнение е силно повлияно от късния час и от странното лигаво настроение в което съм в момента. Първо моля ви .. само не почвайте с положителни и отрицателни неща че ми призлява ( Too much физика) Иначе Руби наистина ме кефи, тя е един нов образ, който е неповторим като роля, изключително индивидуален и оригинален. Актрисата също ми допада много smile.gif Така относно Бела, тя ми се струва тка де тя си играе леко к"чка, което на моменти ме дразни, други забавлява, но също ми допада като герой. Наистина Джес и мацката, която не подозираше че е вампир са ми двечките любимки. Което от една страна си даам сметка, че и двете бяха обвързани ако мога така да се изразя с Сам ( може би просто съм прекалено пристрастна към Дийн 18.gif )
ThePinkDuck
Цитат(didssy @ Jan 30 2008, 01:02) *
Наистина Джес и мацката, която не подозираше че е вампир са ми двечките любимки.

Абе ако беше вампир щеше да и е трудно да го пропусне като факт. Незнаеше, че е от другия отбор - този на върколаците. Ники (какво да направя, ше си остане Ники от ОТХ за мене и това си е) определено кефеше. Еле па някои сцени с нея... малиййй и епизод беше, муахах! mrgreen[1].gif
didssy
ох ... е аз си казах чче ми се спи ! mrgreen[1].gif върколак съм имала предвид, извинете ме 18.gif blush.gif
ladysunshine
Най-много харесвам Руби. Супер готина е мацката. И като външност и като персонаж. Много готино, че я вкараха в сериала, тъкмо за разнообразие, че иначе са само мом4етата (ме че се оплаквам от това де)
Иначе Бела също много ме кефи. Има една такава лукава физиономия и като цяло става забавно с нея. верно, че ги прецаква и то доста, ама то те винаги ще се измъкват от такива ситуации и винаги те ще печелят това е ясно, така че не вярвам мацката да им навреди много. Много ми харесва като си разменят някви репкили с Дийн 18.gif
Джо не беше лоша също. Защо я махнаха?
brooke_scott
Мен сега наи-много си ме кефи Руби smile.gif Особено след предпоследния епизод (с вещиците) много ми се издигна и като персонаж и всичко. И актрисата е сладка, абе супер 10.gif
А преди най-мн ми харесваше Джо. Тя беше сладка и епизода където отиде на лов с момчетата беше много готин. С Дийн бяха сладури като той и обясняваше как го е страх от майка й biggrin.gif и абе въобще забавно беше с нея wink.gif само дето доколкото разбрах хич не я харесвали и Ерик мн съжалявал че я е сложил в сериала (фенките я намразили biggrin.gif)
ViruZzZ
Ммммм Mади wub.gif (2х17) , а за сцената накрая няма какво да допълня biggrin2.gif (така и не разбрах как се казва песничката ;[ ), а да не забравя и Бела worthy.gif , много ме кефи една такава миличка изглежда и докат си се заблеял на някъде целия ще те открадне 18.gif с Дийн са си лика прилика biggrin2.gif
ladysunshine
Цитат(ViruZzZ @ Feb 10 2008, 02:30) *
с Дийн са си лика прилика biggrin2.gif

Нали? 18.gif И аз като ги гледам това cи мисля. Особено като започнат да се заяждат и Дийн все обеснява, че следващия път ще я убие и все не я убива. Много са забавни двамата.
The_Man_Of_Steel
Любимката ми е РУБИ
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 10 2008, 08:57) *
Цитат(ViruZzZ @ Feb 10 2008, 02:30) *
с Дийн са си лика прилика biggrin2.gif

Нали? 18.gif И аз като ги гледам това cи мисля. Особено като започнат да се заяждат и Дийн все обеснява, че следващия път ще я убие и все не я убива. Много са забавни двамата.

мисля, че си заслужава да боя Бела mrgreen[1].gif Смисъл кефи ме външно и героинята й, ама да не се заяжда с момчетата ми/ни, щото ще има шамари bash.gif А защо не Бела и Сами, ще бъдат пълни противоположности, а и след новия епизод (където момента беше срахотен) мисля че Сам си има фантазийки с нея blush.gif Аз по принцип обичам да си ги меша, т.е. обратното на очакваното вместо Сам и Руби и Дийн и Бела, Дийн и Руби и Сам и Бела bigwink[1].gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 10 2008, 12:36) *
А защо не Бела и Сами

Ами защото Бела и Дийн са едни такива устати и постояннно се заяждат един с друг и по ми се връзват. А Сами и Руби са ми едни такива добрички
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 10 2008, 12:38) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 10 2008, 12:36) *
А защо не Бела и Сами

Ами защото Бела и Дийн са едни такива устати и постояннно се заяждат един с друг и по ми се връзват. А Сами и Руби са ми едни такива добрички

именно тва е якото, да стане неочакваното 10.gif ще е по-fun 15.gif а и нз дали гледа новия епизод, ама в съня на Сам си бяха доста HOT blush.gif

ПП: ти нямае ли да учиш, кво напрай пак. нещо мн ми се офлянкваш, задачите няма сами да се решат 9.gif happy.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 10 2008, 12:41) *
а и нз дали гледа новия епизод, ама в съня на Сам си бяха доста HOT blush.gif

Дам гледах. Горкия Сами нещо съвсем се беше побъркал wacko.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 10 2008, 12:45) *
Цитат(brooke_scott @ Feb 10 2008, 12:41) *
а и нз дали гледа новия епизод, ама в съня на Сам си бяха доста HOT blush.gif

Дам гледах. Горкия Сами нещо съвсем се беше побъркал wacko.gif

що бе? беше мн добро mrgreen[1].gif
DeSiNCeTu
На мен Бела ме кефи, въпреки че е голяма кучка worthy.gif А иначе и Руби е голяма работа, а Джо... не я понасям blink.gif
Dilka
Оо, Руби мн ме кефи 4.gif Мн точна мацка е 10.gif Не мисля, че биха избрали по-добра актриса за нейната роля 4.gif
Бела също много ме кефи, стига да се заяжда с друг, а не с братята biggrin.gif
Харесва ми също...Не мога да се сетя името й. Участваше в серията с картината, голяма сладурана е.
А пък Джооо sick1.gif Толкова да ми е противно туй същество..... wacko.gif
brooke_scott
Цитат(Dilka @ May 14 2008, 21:13) *
Харесва ми също...Не мога да се сетя името й. Участваше в серията с картината, голяма сладурана е.

Сара wink.gif
dragon_girl
Руби и Бела,но повече Бела
Rubi{}
Руби ми е любимката, а също ми харесваше и Джес жалко че я убиха още в пилотния епизод.
tru
Любим персонаж от жените ми е може би Руби , много яка мацка , след нея може би е Джесика. Иначе най - дразнеща е Белла.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.