Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Truth & Consequences"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
toho
"Truth & Consequences"

Без Спойлери

Резюме: След като е издирил мистериозната жена от снимката, Питър заминава до Праймтех в Тексас за да унищожи вируса, но не всичко е такова каквото изглежда. Хиро продължа да издирва убиеца на баща си. Ники се прибира при Майка, Клер се опитва да преживее смърта на баща си. Най-накрая Мая трябва да избере с кого да остане, с Алехандро, или със Сайлър.

Линк : Zamunda.net

Heroes.S02E10.HDTV.XviD-LOL

Субтитри: @Subs.Sab.Bz

Link by The-Slugi
Gossip Girl
Пак добър епизод. Heroes нямат спирачка. Не ми допадна само, че всичко около Виктория стана така претупано. Най-вероятно, ако имаше цял сезон щяха да й отделят повече от 4 минути. Даже не разбрах дали има сила или е просто биоложка.
С нетърпение очаквам сблъсъците Питър/Хиро и Клер/Ели. Интересен въпрос е какво ще правят с Ноа, след като го обявиха за мъртъв. Тази пък Моника яко осра работата. Да беше изгледала някой друг екшън, за да не я хванат..все пак..
Доколкото виждам май няма и да разберем какви са силите на родителите. Само още един епизод.
Tedds
Интересен епизод rolleyes.gif Ели и Клеър бяха много яки,а пък Адам е голям гадняр,Питър как му се връзва biggrin2.gif Ама само как завърши Хиро крещии ли крещи 18.gif
ludoto_mimi
Благодаря за темата, съвсем изключих че днес има серия. blush.gif
toho
Heroes - 02x10

Субтитрите.
ViruZzZ
Олееее много як епизод 4.gif Накрая направо изби рибата 3.gif И все пак Клер и Адам /Taкезо/ не са безсмъртни happy.gif
A_l_e_x
На мен пък новият епизод не ми хареса.Отново. Незнам какво става,но този сезон беше изключтелно слаб в сравнение с предишния,който къртеше отвсякъде. Та за епизода...
1.Цялата история с Питър и неговата безобразна наивност ме дразнят до немай къде angry.gif Развалиха хубавия образ-Питър от първи сезон беше безкрайно чист и добър персонаж,но в никакъв случай тъп. Нещо с което Питър 2 не може да се похвали 17.gif
2.Омръзна ми от тази изтъркана история със спасяването на света. То герои,герои,ама аман вече. То се видя на кво са способни героите(визирам Такизо-Адам или както там се казва)
3.Клеър изведнъж стана много бойна...пффф,също развален образ според мен.
4.Ноа уж нищо незнаеше,защото беше само служител,ама знае,че те са изобретили вируса... 3.gif
5.И нещо,което остана неизяснено и дано го развият като история в следващия епизод-искам да видя другите лица на Питър,които е придобил заради срещата си с Ники
Дано не си остана само с надеждите за нещо по-добро...
FaLLOuTbOy
Епизодът си беше малко слаб, но определено завързаха много хубави историйки, който могат да разкажат в следващата серия.

Промото за следващият епизод
http://youtube.com/watch?v=v9myo9h5e5s

"In their mission to save mankind two heroes will fall"

Според вас кои ще са тези 2ма герои, който ще загинат?
Не съм чел спойлъри и мисля, че това ще са Ники (защото в промото дават някакъв пожар и Мика и Моника плачат за нещо..?) и може би Мая, защото дават как Сайлър си връща силите. biggrin.gif

Вие как мислите? Моля без спойлъри.

ludoto_mimi
Аз се чудя какво ще стане с Хиро... или той ще наръга Питър или Питър ще му види сметката... Надявам се той да не е от тези, които ще умрат в този епизод.
ViruZzZ
Нали в първи сезон когато Хиро се появи на Питър му каза,че не е могъл да го познае без белега,следователно Питър ще се отърве само с белег,който беше на лицето ако не се лъже,а Хиро ще си остане жив biggrin2.gif ... Тъ аз мисля,че единия ще бъде Нейтън,а другия или Ники или Мат,нямам никакви обяснения защо мисля така,но в тоя сезон почти не показваха Нейтън и мисля,че е време да сложат край на героя му,а Ники,както каза FaLL0uTb0y накрая дадоха Мика как плаче,а за Мат не знам защо точно него biggrin2.gif ,но като се замисля няма кой друг wacko.gif
ПП.Хммм..сега се сетих и за L ,че може и тя да гушне букета,но всичко ще се види другия вторник rolleyes.gif
A_l_e_x
Единият е Ники. Почти сигурна съм. Едва ли ще продължи тая глупост,че кръвта на Клеър мое да спаси всичко живо и умряло blink.gif За другия-или Сайлър,или Мая(макар че не ми се вярва да убият и нея),или миличката сладка Моли angry.gif Не мисля,че Сайлър ще я остави жива,щом веднъж я е докопал sad.gif
Mr. Winchester
Страхотен епизод и страхотен финал, жалко само 4е Сайлър уби Алехандро.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.