Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 9: Blair Waldorf Must Pie
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
"Blair Waldorf Must Pie"

28 ноември 2007

Промо CWtv Промо CTV

Когато Дан разбира ,че Серена и семейството й ще прекарат Деня на Благодарността сами в хотела,той лекомислено ги кани да прекарат празника с неговото семейство,създавайки неудобна ситуация за Руфъс и Лили ,чиито деца не знаят за тяхното заплетено романтично минало.Междувременно Блеър излиза извън контрол ,когато разбира ,че баща й няма да се прибере за празника.Нейт прекарва празника с родителите са ,но тяхната неловка вечеря бързо преминава от лошо в по-лошо.

Download:
Gossip Girl 01x09 Blair Waldorf must pie!@zamunda.net

Музика:
Nelly Furtado ft Timbaland - "Promiscuous"
Bonobo - "Recurring"
OK Go - "Here We Go Again"
Will Dailey - "Grand Opening"
Sebastien Tellier - "La Ritournelle (Mr. Dan's Magic Wand Mix)"
Stickboy - "Today"
Vanessa Carlton - "Nolita Fairytale"

Субтитри:
ladysunshine
Ооо най-сетне утре ще има епизодче. Да се надяваме, че няма да ни извърят някой номер и да го отложат, че от кога го чакам.
Enchanted
С тея стачки нищо не ни остава осмем да чакаме........
Gossip Girl
Gossip Girl 01x09 Blair Waldorf must pie!@zamunda.net

Едит: Приятна серия. Предишните бяха къде-къде по добри, но тази беше забавна. Като че ли Блеър от миналата година беше по-готина и естествена от тазгодишната. Нейт също беше по-чаровен в миналото. Колко ли време ще разтягат историята Нейт/семейството му? Много ми се искаше Руфъс и Лили да се съберат. Не, че не е очеизвадно, че накрая ще свършат заедно, но сега ще трябва за пореден път да чакаме.
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Nov 28 2007, 07:25) *

Мерси за линкчето Жани,сега ще гледам епизода и ще коментирам!
Enchanted
И така изгледах епизода:
-не беше лош,хареса ми съпоставката от миналия ден на Благодарността
-надявах се Руфас да избере майката на Серина
-стана ми гадно за Блеър,защото заслужаваше нещо по-добро
-относно Нейт и семейството му,те си надрибиха тази каша
-радвам се за Серина,защото е направила голяма крачка,през тази изминала година
-стана ми смешно за Дан,защото найстина е бил мечтател,а сега мечтата му се збъдна,заслужи си го
*прическата на братчето на Серина найстина трябва да бъде променена
**с тези обувчици и прилепланиле дънки в китаиския квартал Серина залиташе biggrin2.gif
brooke_scott
мерси за линкчето smile.gif аз ся пускам да се тегли и ще го гледкам после :Р
Tedds
Субс излязлязоха ли,щото още не съм гледала серийката..?
ViruZzZ
Не са излезли дадени са за одобрение и на Parianik i na ElmStreet до довечера сигурно ще са готови 4.gif
Tedds
Ее супер,значи до довечера ще са готови,ще гледам и ще коментирам после wink.gif smile.gif ViruZzZ мерси smile.gif)))
brooke_scott
абе нещо тоя епизод не ми хареса мн, нз защо, просто някак си не беше на нивото на предишните...както и да е, поне беше забавно като даваха сценки от миналия "Ден на благодарността", за да направим сравнението :Р
[dEs]
На мен епизода си ми хареса. Предишната Блеър повече ми харесва. Някак по жизнена и по - весела. Обаче тази Серина си е по яка. и Нейт не е същия. Пффф Лили и Руфъс няма да са заедно или трябва да поизчакаме за да се съберат. Само не можах да разбера Блеър някакви проблеми ли е имала с храната.Да не е била болна от булимия?
ViruZzZ
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=11706 Ето субките аз забравих за епизода biggrin2.gif Благодарение на Pariasnik

Цитат([ТеDиТо] @ Nov 30 2007, 15:43) *

ViruZzZ мерси smile.gif)))

Немаш проблеми wink.gif
Gossip Girl
Цитат(desitoo_91 @ Nov 30 2007, 18:41) *
Да не е била болна от булимия?

Да, а и на мен ми се стори, че все още има проблема.
ladysunshine
Айде и аз да се разпиша с коментар по епизода. Не ме впечатли много. Предните епизоди бяха по-интересни, имаше повече действие. Тука нещо се получи малко бозава. Предполагам, че следващия епизод ще е по-добър. В Квартала на богатите този епизод с представянето на дебътантките много ми хареса и ми се струва, че в Gossip Girl този епизод ще е готин. От целия епизод ми хареса там, където се разбра, че родителите на Серена и Дан са имали връзка.
П.П. А що се отнася до Блеър и булимията в книгата още от началото Блеър има този проблем и на всяко парти тича в тоалетната да повръща, така че явно и в сериала ще включат тази част
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 1 2007, 08:07) *
А що се отнася до Блеър и булимията в книгата още от началото Блеър има този проблем и на всяко парти тича в тоалетната да повръща, така че явно и в сериала ще включат тази част

тва за книгата съм съгласна, но в сериала явно проблема го е имала преди, а сега вече си е добре unsure.gif
Gossip Girl
Нали я дадоха на срещата с Нейт(от трети епизод май) и повръщаше в тоалетната. И на след като се скара с майка си излапа цялата торта и затова беше звъннала на Серена. Когато Серена отиде при нея, Блеър беше в тоалетната. Иначе се съмнявам Блеър да й беше звъннала, ако нямаше проблем.
Може би да е била поспряла и сега заради баща си да е започнала отново. Нали каза, че ще звънне на доктора(когато си тръгваше от обяда).
[dEs]
Може би това й се случва като е разстроена...
ViruZzZ
Серията като цяло ме впечетли,но нещо май почват да развалят героите mad.gif и то не други,а любимия ми персонаж-Блеър 19.gif Първо болимичка,после като изказа онова-"Той тръгна за Европа с мъж" направо ми обра всички точки huh.gif .Нямаше как Лили и Руфъс да са заедно.защото ще е малко тъпо Серена и Дан да ходат и майка и и баща му и те ,не беше правилно,че Руфъс не е казал на Дан и Джени за Лили 9.gif
Тъ..ако продължават да развалят Блеър и не само Блеър и сериала,защото то се оказа,че единия е г*й,другия наркоман,а трети имал връзка с една пък не казал на другата ба*ти и "Дързост и красота" дет стана,то бива бива ма чак па такива родители lol каде отидоха тия сценаристи dry.gif
Ако имаше точкова система бих дал 3/5 и то само заради хубавия замисъл за серията и връщането към миналата година smile.gif
FaLLOuTbOy
Бих дал вискчо за да се завърти отново триъгълника Блеър, Серена и Нейт biggrin2.gif

Епизодите ми са малко скучни без Чък.

Като цяло 4/10, не ми хареса серията tongue.gif
MoLlY
пффффффф...мн тъпа серия...Чък го няма....абе..с 2 думи голяма тъпотия!!!!!! dry.gif dry.gif dry.gif
Enchanted
Цитат(MoLlY @ Dec 1 2007, 14:59) *
пффффффф...мн тъпа серия...Чък го няма....абе..с 2 думи голяма тъпотия!!!!!! dry.gif dry.gif dry.gif

E чак пък голяма не мисля,че е,ама то к'во да кажа всеки си има мнение,аз изразих моето още в началото!
Tedds
Епизода беше боза 9.gif нищо интересено не стна освен че се разбра за Руфъс и Лили,стана ми гадно за Блеър,но с нищо повече не ме впечтли dry.gif
^^HeLa^^
Епизодчето определено беше доста интересно, съпоставката между миналия и настоящия Ден на Благодарността показа колко много са се променили всички за една година:) Единственото което не ми хареса е че с връщането на Майката на Дан и Джени при тях намалява шансовете на Руфъс и Лили, но то не се знае може за напред сценаристите да ни изненадат wink.gif
Enchanted
Цитат(^^HeLa^^ @ Dec 2 2007, 18:14) *
Епизодчето определено беше доста интересно, съпоставката между миналия и настоящия Ден на Благодарността показа колко много са се променили всички за една година:) Единственото което не ми хареса е че с връщането на Майката на Дан и Джени при тях намалява шансовете на Руфъс и Лили, но то не се знае може за напред сценаристите да ни изненадат wink.gif

Мися че ние двете сме единствените,който ни допада епизода...
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Dec 2 2007, 20:07) *

май да biggrin2.gif
A_l_e_x
Mноооооого тъп епизод. Голяма боза,особено историята със стария любовен триъгълник ohmy.gif А Блеър беше супер истрерична пак...немога да го разбера това момиче и тва е.
ViruZzZ
... с връщането на Майката на Дан и Джени при тях намалява шансовете на Руфъс и Лили, но то не се знае може за напред сценаристите да ни изненадат wink.gif

lol хора ,нищо против ма как Руфъс и Лили и Дан и Серена т'фа ако го направат ще стане истински "Дързост и красота" 14.gif
brooke_scott
Цитат(ViruZzZ @ Dec 2 2007, 23:01) *
... с връщането на Майката на Дан и Джени при тях намалява шансовете на Руфъс и Лили, но то не се знае може за напред сценаристите да ни изненадат wink.gif

lol хора ,нищо против ма как Руфъс и Лили и Дан и Серена т'фа ако го направат ще стане истински "Дързост и красота" 14.gif

именно, аз точно за тва не искам Руфъс и Лили да са двойка... dry.gif
[dEs]
Цитат(nepokornata_princesa @ Dec 2 2007, 20:07) *

Еее на мен ми хареса епизода. Най много ме изкефи като брата на Серена и разказва ко е станало и само вика: "не сме роднини ама не ми гледай косата" 18.gif 18.gif 18.gif
nadezhda_had
музиката от епизода

Nelly Furtado ft Timbaland - "Promiscuous"
Bonobo - "Recurring"
OK Go - "Here We Go Again"
Will Dailey - "Grand Opening"
Sebastien Tellier - "La Ritournelle (Mr. Dan's Magic Wand Mix)"
Stickboy - "Today"
Vanessa Carlton - "Nolita Fairytale"
Mrs.B.Bass
Дам,хубав епизод,ама без Чък dry.gif нищо не е същото
^BeLieVe`iN`Me^
Епизодът ми беше скучен, очаквах интересни развития след миналите епизоди, които ме оставиха без дъх.
Този не беше кой знае какво...Нямаше почти нищо интересно.
Хареса ми сравнението на празника от миналата година с празника от тази..
Пролича си, че всичко е било много различно преди година...
Надявам се другия епизод да е по-интересен dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.