Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Life
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Gossip Girl

Режисьор: Ранд Равич
Година: 2007
Сайтове: IMDb, BuddyTv.
Резюме:
Детектив Чарли Круз е прекарал няколко години в затвора за престъпление, което не е извършил. Сега Круз трябва да се срещне със света, който той е изоставил. Чарли се връща на работата, която обича. Но това завръщане няма да е лесно – Чарли има нов партньор – детектив на име Дани Рийз. С новия мироглед на Чарли и възможността да забелязва и най-малките подробности, престъпленията стават още по-лесни за разгадаване.

Каст:
Деймиън Люис
Чарли Круз
Сара Шахи
Дани Рийз

Download:
Life 01x01 Merit Badge
Life 01x02 Tear Asunder
Life 01x03 Let Her Go
Life 01x04 What They Saw
Life 01x05 The Fallen Woman
Life 01x06 Powerless
Life 01x07 A Civil War
Life 01x08 Farthingale
Life 01x09 Serious Control Issues
Life 01x10 Dig a Hole
Life 01x11 Fill It Up

Лично Мнение:
Мноооого добър сериал. Страшно се зарибих, след като гледах първа серия. Исках само да му дам шанс, и то заради Сара Шахи, но много ми хареса и мисля да си го следя. Музиката също е много добра.
ludoto_mimi
Още едно от много добрите попълнения тази година! Сред любимите ми е, нямам търпение да излезе следващата серия. biggrin2.gif
Gossip Girl
Life 01x10 Dig a Hole@zamunda.net
Life 01x11 Fill It Up@zamunda.net

Леле, тия 100 епизода наведнъж пуснаха. Не, че имам против, но даже не се усетих.
Fill it up беше блестящ! Всичко стана толкова шеметно, момичето, убиеца, Джак Рийз...lol нямам търпение за следващата серия.

Мими, ще пуснеш ли музиката от 1х11, че си харесах една песен.
ludoto_mimi
Добрем. smile.gif Наистина епизодът беше много добър. Обаче аз си знаех, че това е момичето и после ме беше яд, че Чарли не я позна! biggrin2.gif

Kyuss - "El Rodeo"
Teddybears - "Ahead of My Time (ft Daddy Boastin')"
X - "Shoot Out The Lights"
Gram Rabbit - "Sorry"
Leonard Cohen - "Who By Fire?"
Yeah Yeah Yeahs - "Down Boy"
The Frames - "Finally"
(CODA)

11 епизод беше последен от този сезон.
Gossip Girl
Мерси за песните, като се свалят ще видя коя е. biggrin.gif Аз пък не успях да се усетя за момичето. Отначалото оня бащата от първа(май) серия като каза, че си има щерка и аз го приех като даденост.

И така свърши сезона? blink.gif Леле, ако няма 2-ри ще ги заколя, честно.
ludoto_mimi
Кой баща? Аз вече не помня какво ставаше в 1 серия, но в 11 като се разбра кой е убиецът и като видях момичето ми мина през ума, че може да е тя, а и нали го попита "Do I know you?" или нещо такова. После ме беше яд, че Чарлито не се усети. Буквално му беше в ръцете.
Най-вероятно ще има втори сезон, доколкото разбрах. Въпросът е кога?
Gossip Girl
Ъм...ей тоя дето каза на Чарли къде да намери убиеца. В първи епизод сина му беше жертвата.
Надявам се да има втори сезон, пък ако има сигурно ще е догодина на есен. 14.gif Като гледам тия сценаристи се оляха. Между другото преди стачката Лайф с пълен сезон ли беше?
ludoto_mimi
Ааа този баща. Бавно стоплям. biggrin2.gif

Мисля, че беше избран за втори сезон. Мисля, че рейтинга му беше добър, а и интересното сега започва, не може просто да свърши. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.