Mr. Winchester
Nov 26 2007, 17:47
Нека тук коментираме кого ще изгонят и т.н.
brooke_scott
Nov 27 2007, 17:02
ами мисля, че следващия ще е Лъчо, нз що, ама така ми се струва
От тези които останаха Светла най-много заслужава да спечели.Станислав се отказа хубаво направи човека,никак не го харесвах.Лъчо ми е много смотан,той е най-големия интригант а Бъч ами него го харесвах по едно време,ама пък е много арогантен и започна да ми прави лошо впечатление макар че пак е хубав

Георги Дренски си стои на тоз остров и не мърда

за другия Жоро той ми е неутрален.Но този Сървайвър е много по-интересен от предишния,с удовоствие го гледам
Mr. Winchester
Nov 27 2007, 20:44
Аз също съм за Светла макар че тоя Дренски ще се на*ка ама ще победи като го гледам сега Станислав като се отказа и му олеквна доста щото си личеше че той се притеснява да не загуби. Лъчо ми се иска вече да го гонят но не и преди Бъч // Жоро ... безразличен ми е ама сЪм си за SVETLA
edit: сега като го гледам Лъчо добре ще си прекара
RaDiNcEtO
Nov 27 2007, 21:04
Аз сам за светла бие много си я обичам бях и за станислав ама той си тръгна
Оли хубаво че си за Светла пиши на кирлица
ViruZzZ
Nov 27 2007, 21:22
Аз бях за Станислав ма той зе,че си тръгна

А от другите 4 хммм....За Георги не съм със сигурност много ми е противен тоя човек

,Лъчо според мене беше един от главните на Тортуга и затова остана иначе като се замисля не е спечелил нито едно състезание и в почти всяко водещия му правеше забележки да играе честно,дори и в днешното те нямаха право да се пипат за въжето,а той на 2 пъти се дърпа благодарение на него

та според мен той няма място тук поне не и до тази степен,до която стигна играта.Бъч-ммм..Бъч ми беше един от любимците отначалото ама оная вечер ми се стори,че нарочно го направи това със Станислав само и само Станислав да си тръгне,но като ги гледам другите 3 няма за ккой друг да съм

,остана Светла - много е печена,много ме кефи обаче майка ми като е за нея аз няма да съм за нея и затова иначе ако не беше мама можеше и да преобмисля решението ми

,оп забрайх Дренски-

леле тоя човек толко ми падна в очите,а като знам,че бях за него отначало

,но няма значение важното е че си промених мнението навреме

,горкия толкова ги лъже,въпреки че това му е стратегията за победа [аз каква стратегия

],но съм сигурен,че ако Станислав беше останал щеше да го бие налево надесно
Тъъъ....ако не е Бъч да бъде Светла обаче си имам няк'фо странно чувство,че противния "бивш стриптизьор" ще бие,а Дренски няма да бие при никакви случаи,защото първо-тия от Тортуга са повече и второ и да не бяха Станислав нямаше да гласува за него
ПП.Някой знае ли песента,която беше когато Джина и Дренски бяха заедно на Острова на Мъртвеца в 44 епизод ако не се лъжа
Mr. Winchester
Nov 28 2007, 15:39
БЪЧ

дано го махнат по-скоро никога не съм го харесвал
ViruZzZ
Nov 28 2007, 18:46
Всеки с предпочитанията си

Но пак казвам ако не беше си отишъл Станислав нямаше сега да съм за Бъч,но той няма да спечели
nelito0o0
Nov 29 2007, 22:47
Еххх, че ме е яд че изгониха Лъчо... исках да махнат Бъч... Ам ся явно Дренски ще падне от Лъчо щото като показаха в следващия епизод какво ще стане.. и показаха на някой гърдите, че му махат медальона и това според мен определено беше Дренски...!!!! Незнам, ще е много гадно, защото той преодоля толкова мноогоо

Низнам Низнам .....
dEniChka
Nov 29 2007, 23:08
Бих дала мнение,но не го гледам...гледам Островьт на изкушението..и очаквах много повече..определено..Е гледала и сьм Сьрвайвьр няколко пьти..когато се надбягваха с чувалите

И когато си мериха килограмите..

БЬЧ е як
Enchanted
Nov 30 2007, 12:49
Аз гледам Survivor от самото начало и за протокола искам да кажа,че за мен този е по-добър от първия!
В момента си нямам фаворит,но Бъч ми е като трън в очите,Лъчо го изгониха,а той беше хитра лисица...стриптизьора се бори истински и заслужава парите,на същото мнение съм и за Светла,а що се отнася до Дренски,найстина му се чудя как не се побърка на онзи остров на "Мъртвеца"
От самота начало бях за Агонцев и Габи...но и двамата си тръгнаха по нелипи обстоятелства...
brooke_scott
Nov 30 2007, 12:54
за мен ли4но беше пределно ясно 4е ще изгонят Лъчо, със сигурност нямаше да е Георги или Бъч, а Светла май си е по-близка с тях(или поне с такова впечатление съм останала

)Мн ми е интересно на мен какво ще стане когато Дренски се появи
Направо тея тримата са много гадни.Особено Бъч ... как може да кажеш , че ти си гладувал и нз си кво , а Дренски все едно не е и как са му разрешили да се върне при тях.Та Дренски толкоз услия положи , победи всички играчи и толкоз дни яде минимална храна , ако гущерчетата и кокоса може да се нарече храна.А все пак Дрейк имаха състезания и наседмица поне един се наяждаше.
Много ме дразни Бъч и аз съм сигурна , че дори и да стигне до тройката финалисти , той няма да спечели , тъй като комисията няма да гласува за него , заради арогантното му отношение и простотията му.
Голям келеш е ... само т'ва ще кажа.
Аз съм за Дренски , защото той заслужава победата ... той беше наистина като Робинзон и оцеляваше сам.
PoLiTy'
Dec 2 2007, 19:10
В петък не можах да гледам как са прецакали Дренски,но той изтърпя най-много от всички и заслужава да стигне до финала,има голям хъс да победи.Моят фаворит е Костадинов,но и Светла ми е симпатична.Дано изгонят Бъч на следващия съвет,защото той най-малко заслужава да спечели от всички.
nelito0o0
Dec 2 2007, 21:49
И аз не можах да гледам в петък и си го изтеглих... Ииииии много ме е яд на Бъч ... веднага почна да псува Дренски... Въобще нищо не го интересуваше... Иде ми да отида и да го запратя някаде..... нЗ нЗ .. И просто ще се изкефя ако Светла спечели ...просто уникално.........
brooke_scott
Dec 3 2007, 13:01
и аз не го гледах в Петък, nelito0o0 от къде го дръпна? а иначе съм за Георги Костадинов, щот Бъч е с-р селяндур, а Светла не ми е кой знай колко симпатична
nelito0o0
Dec 3 2007, 13:13
Емииии от замунда ето ти линк-->
Тук
Много се радвам че Светла стана финалист.Сега незнам кой от мъжете ще е втроният ама да не е Бъч

Харесвах го едно време този индивид ама вече направоми е противен.Иначе много се надявам Светла да спечли,тя ми е направила най-голямо впечатление от всички които останаха и заслужава наградата
brooke_scott
Dec 3 2007, 14:18
Цитат(nelito0o0 @ Dec 3 2007, 13:13)

Емииии от замунда ето ти линк-->
Тукмерси мн
nelito0o0
Dec 3 2007, 14:48
brooke_scott - Нямаш проблем

На мен пък Светла само лошо впечатление ми оставя... Много ме дразни... и как уш винаги беше с Лъчо все двамата заедно гласуваха и ся как почна да ланка срещу него... И точно тя и Лъчо бяха двамата с най малко победи и кво да стани... Светла финалист... Дано да не е с Бъч на финала, че ще вземе да спечели... Сега съм за един от двамата Жоро-вци... който и да е
ViruZzZ
Dec 3 2007, 20:45
OMFG !? Е*ати и нещастника смотан

Не стига,че лъга 'сичките на острова,а и сега продължава

Бил победил Финдо в игра с ластици еди к'фо си еди 'що си абе ей шъъ осъзнай се бе,б**ти и ш**аняка смотан."За всеки военен требвало да изкривява истината" Па ти 'секи път си лъжеш бе

Дано да не е той на финал,че ще издивеем.Бъч вече си даде мястото на Светла,та сега дано да е оня др Жоро,че ак е тоя

Поне ще бъде интересно Светла vs Жоро.Доста интересно гласуване ще бъде.Сега да вида края на играта

ЕДИТ:Леле тоя пък мъжа на Светла много зле постъпи
ALeX4e7y^
Dec 3 2007, 20:58
Жоро супер много изтърпя и някрая така да го прееб*т...нямам думи.Добре,че Бъч не стигна до финала...Иначе Жоро и Светла заслужават!!!
nelito0o0
Dec 3 2007, 20:58
Много се радвам за Жоро !!!! Дренски много ме разочарова... ай до сега ги лъга, но сега няаше смисъл.. т'ва не го оправдавам.. А и Жоро заслужава.. Обаче Дренски как се разплакаааааа... Тцтцтцтц... Чак на Бъч му стана жал(не мога да повярвам, и той бил човек)

Еее дано Жоро да спечели, че тая Светлаа.......
Аа разцепих се

нечовешка игра,и никой не се отказва,голямо напрежение беше.Ами аз не мисля че Жоро Дренски не заслужаваше да спечели

Все пак той не е правил нищо лошо освен да ги излъже какво е правил на острова,но с нищо не е засегнал другите играчи.Просто такава е тактиката му.Сега Жоро Костадинов и Светла на финал.Много ще бъде успорвано

И двамата ги харесвам и който и да спечли ще е заслужил.А за мъжа на Светла,без коментар.Много глупаво постъпи
Дренски президент Дренски президент,кажете не на стриштизиорите и оня миндил футбулния съдия,а светла ми е безразлична,ама ми направи баси впчетелението че никой от семействотто и не я ттърси баси ;/ Както и да е за мен Дренски беше победителя просто Велик човек ако мога ще му стисна ръката някога,Бъч е педaл Костадинов да и той!
ALeX4e7y^
Dec 3 2007, 21:19
Цитат(nelito0o0 @ Dec 3 2007, 20:58)

Много се радвам за Жоро !!!! Дренски много ме разочарова... ай до сега ги лъга, но сега няаше смисъл.. т'ва не го оправдавам.. А и Жоро заслужава.. Обаче Дренски как се разплакаааааа... Тцтцтцтц... Чак на Бъч му стана жал(не мога да повярвам, и той бил човек)

Еее дано Жоро да спечели, че тая Светлаа.......
Дренски лъга на острова,защото знаеше че Светла,като една селска клюкарка,ще издрънка на Жоро и на Бъч какво му е казала и просто искаше да ги сплаши.
Когато Дренски се разплака Бъч и Жоро се спогледаха и Бъч се засмя..не бих казала,че му стана жал...
Бъч винаги съм го харесвала и също така винаги съм знаела,че шанса му е минимален!Иначе подкрепям Ник...Дренски толкова много да изтърпя.И гадното е,че на острова му даваха само силови игри и накрая тая с квадратите го прецака :/ кофти наистина!А сега от Жоро и Светла нз за кой съм...може би Светла...ауе се едно ми е :/
Mai4et0
Dec 3 2007, 21:27
Бахти
Защо някои хора не се съобразяват и казват какво ще се случи по нататак :@ Ееее ! Поне не пишете като знаете кой ще спечели може другите да не искат да знаят !
nelito0o0
Dec 3 2007, 21:27
Цитат(ALeX4e7y^ @ Dec 3 2007, 21:19)

Когато Дренски се разплака Бъч и Жоро се спогледаха и Бъч се засмя..не бих казала,че му стана жал...
Еми незнам така ми се стори по едно време..
ViruZzZ
Dec 3 2007, 21:29
това е цитата от форума на сървайвър ОМГ Вище датата
Цитат
Цитат(asega @ 27.09.2007 - 10:18) *
и да гласуваме и ад не гласуваме - победител е стриптизьора. на финала е със светла димитрова. Джина стоева е във шестицата. от последните оцелели е и фитнесинструктора. агонцев отпада първи след обединението. ако си дам малко зор ще науча имената и на всички последни десет, ама за какво ми е като знам вече победителя. б*х ти организацията сду**на имат тия
Ооо дано Жоро спечели. Мен много си ме кефеше отначало(също и близначките ама те си тръгнаха доста рано...), Дренски леко ме дразнеше само колко нагло ги лъжеше, но все пак това му беше стратегия. Наистина доста изтърпя и Бъч не трябваше така да го псува и определено не беше най - добрата му постъпка. Дано спечелии Жоро, че жената - мъж ме дразни.
ViruZzZ
Dec 3 2007, 21:33
Цитат(K_f_R @ Dec 3 2007, 21:30)

това е цитата от форума на сървайвър ОМГ Вище датата
Цитат
Цитат(asega @ 27.09.2007 - 10:18) *
и да гласуваме и ад не гласуваме - победител е стриптизьора. на финала е със светла димитрова. Джина стоева е във шестицата. от последните оцелели е и фитнесинструктора. агонцев отпада първи след обединението. ако си дам малко зор ще науча имената и на всички последни десет, ама за какво ми е като знам вече победителя. б*х ти организацията сду**на имат тия

пффф.. т'фа е мноого тъпо така ве

Аз пък бях чел,че Джина ще спечели пък като си дошла в София и казала и те не искали да и дадат парите обаче мойто не се оказа вярно

,обаче виж на K_f_R е с фрапираща точност

ЕДИТ:Намерих грешка Джина е 7
Mai4et0
Dec 3 2007, 21:33
Ееее, човек ви казва да млъкнете а вие продължавате
Ми нямам думи !
И да, бях прочела във форума на Сървайвър, че ***** печели и супер много се изнервих на тоя, който го е написал ! Супер гавра е тва ! Поне ако ще казваш нещо такова напиши нещо ПРЕДУПРЕДИ ! ама не ! пф... майната ви
майната ми да,да не го беше чела,а и големия ... за 2 дена
Mai4et0
Dec 3 2007, 21:40
Цитат(K_f_R @ Dec 3 2007, 21:38)

Бе гледай си работата бе.... да не бях го чела ! До колкото ми е известно в тоя форум предимно се чете ! и в който и да било.
СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ !
Цитат(Mai4et0 @ Dec 3 2007, 21:40)

Цитат(K_f_R @ Dec 3 2007, 21:38)

Бе гледай си работата бе.... да не бях го чела ! До колкото ми е известно в тоя форум предимно се чете ! и в който и да било.
СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ ! ъъми в момента точно си е гледам работата и е нормална ако не се лъжа,еми ако не се лъжа сме в свободна зона и всеки има право да казва това което иска ;/
и който иска да се съобразява пак ако не се лъжа ;/
brooke_scott
Dec 4 2007, 13:57
йееее...Жоро на финал, само така!!!! мн се кефя
ThePinkDuck
Dec 4 2007, 18:03
Ще го кажа само веднъж - СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ КАКВИ ОБРЪЩЕНИЯ ИЗПОЛЗВАТЕ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ! Нямам намерение да толерирам подобен начин на изразяване на емоции! Едва ли има смисъл да посочвам кой точно имам в предвид!
Иначе, аз се радвам за финалистите. Не гледам много от близо шоуто, но мисля, че интересно ще се получи!
Оз много се радвам, че стрипи е на финал. Много яка серия, макар, че 30 - 40 мин ги гледахме как събират плочки и се изказват за хора, който не познават толкова добре(повечето от барбадос). И по същественото го дадох за има няма 5 минути. Сега да им видим финала.
Enchanted
Dec 4 2007, 22:01
Aми аз съм доволна като цяло от избраните финалисти,но се надявах на мястото на Светна да е Дренски...
Mr. Winchester
Dec 5 2007, 14:53
И аз исках да е Дренски, то се оказа, че всичко това дето го изтърпя на този остров е напразно.
Иначе Светла много ме издразни като почна да клюкарства насам-натам.
А мъжката к*рва (Георги Костадинов) изобщо дано да не спечели, предпочитам Светла.
Тая жена най-много да си развали брака с тоя
Survivor ама дано поне вземе парите да си е струвало

Аз пък преди някъде четох, че Светла печели.

Тази вечер няма да има
Сървайвър (скука), а ще дават 2 епизода на
Анатомията на Грей (скука).
А иначе това с гласуването за фаворит не е измама, ти си гласуваш за фаворита ама не му помагаш да спечели, просто имаш шанс да спечелиш автомобил
*BringMeToLife*
Dec 5 2007, 21:08
Цитат(K_f_R @ Dec 3 2007, 21:10)

Дренски президент Дренски президент,кажете не на стриштизиорите и оня миндил футбулния съдия,а светла ми е безразлична,ама ми направи баси впчетелението че никой от семействотто и не я ттърси баси ;/ Както и да е за мен Дренски беше победителя просто Велик човек ако мога ще му стисна ръката някога,Бъч е педaл Костадинов да и той!
На същото мнение =) А относно финалистите ..
Enchanted
Dec 5 2007, 22:29
Голяма скука днес без Сървайвър,утре ни остава видим кой ще победи,макар и да съм на 70% сигурна е това ще е стриптизьора...както и да е,той Дренски не е на финал и мен сега ми е без различно кой ще спечели...Светла обаче не би трябвало да е до тук,ако идотите Жори и Бъч,не бяха тръгнали един срещу друг в логическата игра,щяха да изгонят Светлето..но то не е лесно да си стратег,макар че стриптизьора добре си изигра картите!
Mr. Winchester
Dec 6 2007, 12:39
Той Бъч си знаеше че ако беше победил в тая игра нямаше да го изберат за победител. Може би се надяваше че ще спечели на втората

но все пак нямаше да победи :]
ViruZzZ
Dec 6 2007, 21:56
A честито на феновете на Костадинов

и съжалявам за тия на Светла

Ама то K_f_R си беше написал,така че всичко се знаеше ...
Mr. Winchester
Dec 6 2007, 21:59
Тва е то се разбра още когато дадоха автомобила на Светла
ludoto_mimi
Dec 6 2007, 22:00
Ако не се знаеше кой ще спечели още като почна, можеше и да е по-интересно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.