QUOTE(poznai @ Dec 20 2005, 05:17 PM)

Не е добре да се сравнявате с подобни сайтове. Пъдете си себе си, нещо уникално и може би различно.
Но news иконките вече са като на kaldata и това на мен не ми допада определено.
А най-много не ми допада и направо недоумиявам факта че и ги теглите от там?!

-->
http://www.kaldata.com/images/news/icons/picture.gif - сега видях source-а .. ебати
Иначе щом веднъж се е появил портала, лека полека ще потръгне щом има ентусиасти да го поддържат и посетители, които да му се радват, работата е ясна - ще се развива.
Първото което бие на очи е логото, което е за смяна. Чудих се дали да го спомена, щото е очевадно, ама не се сдържах.
За съжаление не съм запознат с възможностите на този CMS MKPortal M1.1 Rc1, дано е пъргав, малко бъглив и с много допълнения.
Калдата използват краден software за сайта си Neowin Management System (NMS) от
http://neowin.net/ - сайт по мое мнение с най-големия invision board форум. Тази система определено е добра, но и не се намира
п.с.: часовника е излишен
Успех!
1. Мне не се сравняваме с никой ние сме сами за себе си и няма смисъл да се савняваме с който и да е.
2. Самите новини са такива от там незлучайно от дули пише че те са източник на тази информация и всичко се копира дословно без промяна... Иначе прав си че трябва да се коригират размерите напълно ! (естествено и аз пускам лично мое творение новини които аз съм си открил и за вбъдеще ще засиля тази дейност но за момента докато стабилизирам портала нямам време за това просто...)
3. за логото естествено че няма да бъде оставено това... Специално имаше конкурс и сега ще сложа един временен докато се реши кой да е... :
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=33964. За личенза на портала... мисля че е един от най-добрите безплатни такива със подръжка на форума (за да е максимално фукнкционален) естествено версията която се ползва в момента е тестова но е последната и ще е голям зор за който и да било да се намери опасен бъг освен това съм се погрижил и за надежден бакъп на всичко...
5. Какъв софт ползват калдата или който и да е не виждам какво значение има за нашия портал но както и да е...
6. Смятам не да подражаваме на някой а да направим нещо оригинално и изцяло наше естествено и калдатата и който и да е било в началото са ползвали и чужда подкрепя и стил докато намерят насоката си...
Още нещо. Позволете ако не сте във форума за новини възможността за HTML.
Определено това е най-голямата грешка която мога да допусна разрешаването му означава да сложа под въпрос сигурноста на целия портал и форум..
С това за часовника потхвърлих за бъдещи подобни блокчета в сайта..
Няма да има ненужни блокчета просто са сложени за да запълват мястото отстрани на програмите със нещо полезно... Иначе само един дъълъг скрол със празно и привидно похабено пространство е някак си... Грозно...
а за постването в раздел новини на портала защо е забранено... Модулът е неактивен защото ще му бъде придадена друга цел... а новините не се постват там, а във форума а след това се показват последните...
Поздрави !