Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mai4et0
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
Mai4et0

Име : Мая

Прякор : Ми, викат ми Майче biggrin.gif

Местонахождение : Варна (там някъде... хаха)

Зодия : Телец (16 май) хехе

Работа : Засега не smile.gif

Слушам : Всякаква музика, даже някои мои приятели понякога се очудват как мога да слушам същевременно чалга а в другия момент нещо класическо ...хехе biggrin.gif
Но стане ли въпрос за музика, човеккк мога да ти говоря към час, да изброявам яки песни хахаха и така tongue.gif

Домашни любимци : Имам една котка черно бяла и много си я обичкам 19.gif Но е много разгонена sad.gif се е върху съседската мастия wacko.gif

Вредни навици : Ами кафето. До едно време бяха и цигари но вече не wink.gif

Характер : Еми това е Мая biggrin.gif всеки това ще каже, няма друга като мен. Много съм добра, мила и разбирателна към всички и съм адски отдадена на FRIENDS! Това е най-важното нещо за мен заедно с родителите ми !

А другото е, че съм много разхвърлена ... хахаха майка се ми се кара, че не си чистя стаята .. обаче... когато ми е кеф си пускам музика и оправям ... (sun) Другоооо.... ааа... ми нещо не ми се хои на даскало нз що .. хаха, определено не съм редовна хахахаха (тва може да го причисля към "Вредните навици")

Е сега с няколко думи обобщение КАКВО съм аз biggrin.gif : Добра, честна, отзивчива, добра приятелка, забавна, малко наивна biggrin.gif , емоционална и много неща, за които съм изключила в момента biggrin.gifbiggrin.gif:D Та, тва ще ви е ... ако се сетя и имам време ще допълня wink.gif

Хобита : PC-тооо хахахаха.... не мога без да не седна... излизам с приятели и така... нищо по специално за сега tongue.gif

Мразя : Най-много мразя лицемерите и лъжците и т.н. ! :@ Направо ми е писнало от такива хора.. нз sick1.gif

Интересни факти за мен : Ми значи, не знам защо но сутрин не ям! Не съм поне от година две... нз що така sad.gif - Всеки ден слушам музика biggrin.gif не мога да живея без тва хаха... - Голям побойник съм dry.gif И съм луда по оранжево и жълто biggrin.gifbiggrin.gif:D

PS : Enjoy biggrin2.gif
fNatic.
4.gif 4.gif 4.gif + снимки sad.gif
bengi
добре дошла! icon_peace.gif
Bloody_Tears
Как добре дошла бе човек?! тя е от повече от година в тоя форум 18.gif Майче, страшно много те бичкам bigarmhug.gif Толкова си забавна и добричка... Казвам ви, няма по-шантав човек от нея! mrgreen[1].gif
П.С. Сори,че не съм ти писала скоро, обаче едвам сядам на компа sad.gif Тея дни ша ти пиша, имам много да ти разправям smile.gif emoticon1 (56).gif
Mai4et0
Цитат(fNatic. @ Nov 23 2007, 16:07) *
4.gif 4.gif 4.gif + снимки sad.gif

нямам такива екстри wacko.gif waaaaa sad.gif ама при първа възможност ще пастна wink.gif

Цитат(bengi @ Nov 23 2007, 16:20) *
добре дошла! icon_peace.gif

мерси smile.gif

Цитат(Bloody_Tears @ Nov 23 2007, 16:25) *
Как добре дошла бе човек?! тя е от повече от година в тоя форум 18.gif Майче, страшно много те бичкам bigarmhug.gif Толкова си забавна и добричка... Казвам ви, няма по-шантав човек от нея! mrgreen[1].gif
П.С. Сори,че не съм ти писала скоро, обаче едвам сядам на компа sad.gif Тея дни ша ти пиша, имам много да ти разправям smile.gif emoticon1 (56).gif

хахаха.... шматка ! biggrin.gif нп то и аз нямам много време wink.gif
Gossip Girl
Хехехе, любимото ми говедо. biggrin.gif
Без бъзик, супер си!
Обаче, хора, не й се връзвайте! Хич не е добра! biggrin.gif biggrin.gif
Бич те, ма!
Mai4et0
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 16:33) *
Хехехе, любимото ми говедо. biggrin.gif
Без бъзик, супер си!
Обаче, хора, не й се връзвайте! Хич не е добра! biggrin.gif biggrin.gif
Бич те, ма!

хахахахахаха.... не сам вееее sad.gif blink.gif ТЯ ЛЪЖЕ ! 9.gif Не й се връзвайте ! Бич та туу 12.gif 18.gif
ogata
Цитат(Mai4et0 @ Nov 23 2007, 13:06) *
Амиии, аз тва искам за коледа. Някое сладко малко коте. Аз иначe имам 2, имах де

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ xD
Само моето ли подсъзнание действа 18.gif
fNatic.
ахахахахха тя ги испапала ве.. никфи папагали котки кучета и такива ни и подарявайте ,че изак за парите biggrin.gif
Mai4et0
Цитат(ogata @ Nov 23 2007, 16:45) *
Цитат(Mai4et0 @ Nov 23 2007, 13:06) *
Амиии, аз тва искам за коледа. Някое сладко малко коте. Аз иначe имам 2, имах де

ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ xD
Само моето ли подсъзнание действа 18.gif

хахахахаха mellow.gif не мога да ти помогна с подсъзнанието ти 18.gif

Цитат(fNatic. @ Nov 23 2007, 16:46) *
ахахахахха тя ги испапала ве.. никфи папагали котки кучета и такива ни и подарявайте ,че изак за парите biggrin.gif

18.gif hwahxhahxahxhaxa 18.gif не е вярно вееее sad.gif лош си ! бтв верно, че имах папагал преди 3-4 години, ама той умря и го погребахме rolleyes.gif хахахахахахаххахахах 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Bloody_Tears
Оле горките животни cry.gif Туку виж и канибалка си станала 18.gif
Mai4et0
Цитат(Bloody_Tears @ Nov 23 2007, 16:58) *
Оле горките животни cry.gif Туку виж и канибалка си станала 18.gif

оле... стига ве mad.gif канибал е лоша дума wacko.gif и не бива дете (като теб) да я употребява unsure.gif хаха
[dEs]
Много готина и забавна. Ммм за някой черти от характера ти доста си приличаме.
nadezhda_had
Майчето е THE BEST.Много се кефя като си пиша с нея ,винаги ме залива от смях.Много е луда на моменти ,ама кефи максимално. От одста време чакам да я видя на снимка ама май още дълго ще се чака biggrin.gif biggrin.gif
Gossip Girl
Цитат(nadezhda_had @ Nov 23 2007, 23:47) *
Майчето е THE BEST.Много се кефя като си пиша с нея ,винаги ме залива от смях.Много е луда на моменти ,ама кефи максимално. От одста време чакам да я видя на снимка ама май още дълго ще се чака biggrin.gif biggrin.gif

Хаха, даже и да ти даде снимките си(които тя самата няма), няма да я видиш много добре. mrgreen[1].gif На всички нейни снимки има я крак, я ръка, я уста, а имам и една дето е с плюшен заек....Но Мая като цяло не е цялата в снимките си. 18.gif 18.gif
Mai4et0
Сглоби ли пъзела 18.gif Ко да напрая че камерата беше тъпа ма 14.gif Кат си зема новия gsm щи пратя 4.gif
Sniper
Хехе, вярно голяма скръндза, една снимка не дава. rolleyes.gif
Майчето, мии... много забавна, весела, голяма мръсница 15.gif и доста крейзи, приказва к'вото и падне. biggrin.gif
Тря'а се стегне малко в училище, че бая се разпуснала май.
chair.gif wink.gif
aria
Цитат
И съм луда по оранжево

Ето това ми хареса.
Симпатично момиче изглеждаш smile.gif
Mai4et0
Цитат(Sniper @ Nov 24 2007, 16:34) *
rolleyes.gif
Майчето, мии... много забавна, весела, голяма мръсница 15.gif и доста крейзи, приказва к'вото и падне. biggrin.gif
chair.gif wink.gif

хахаха... вярно е ! За жалост винаги си говоря квот ми иде, но понякога тва е добре.

Цитат(aria @ Nov 24 2007, 17:03) *
Цитат
И съм луда по оранжево

Ето това ми хареса.
Симпатично момиче изглеждаш smile.gif

мерси smile.gif
Velsis
Голяма сладурана изглеждаш ... ^^
Gossip Girl
ХахахАхахахХАХХахаХАх...Хора, не се връзвайте по опаковката:
Мая е Bad Girl...и ще ме линчува, защото го казвам. Ама тя ми е майка, лоф я, простено ми е. biggrin.gif
Mai4et0
Цитат(Gossip Girl @ Dec 2 2007, 22:49) *
ХахахАхахахХАХХахаХАх...Хора, не се връзвайте по опаковката:
Мая е Bad Girl...и ще ме линчува, защото го казвам. Ама тя ми е майка, лоф я, простено ми е. biggrin.gif

Шматка ! 18.gif Верно ли съм бед ма ohmy.gif ваа sad.gif
CheerFuL-F
пфф дойде и моя ред да се изкажа...начии доста лудичка, умее да разсмива хората, ощо взето кефи ма МАХ макар че понякога ме ядосва ама т'фа е друг въпрос biggrin.gif
Mai4et0
Цитат(CheerFuL-F @ Dec 8 2007, 21:46) *
пфф дойде и моя ред да се изкажа...начии доста лудичка, умее да разсмива хората, ощо взето кефи ма МАХ макар че понякога ме ядосва ама т'фа е друг въпрос biggrin.gif

Въйй... ядосвала съм я :@ а ти мен изобщо ........ { ....x....a......x.......a......x.......a......x.......a......x..... }
Brooke
Няма друго такова същество.Лафили сме си преди време с нея и вкарва луд смях,направо ме разбива ,като изтърси няква супер простотия 16.gif .Ако си в лошо настроение и си много изпростял,тва момиче може те накара да лазиш от смях 10.gif
бтв тва със снимките й е редовния номер 16.gif
Mai4et0
Цитат(Brooke @ Dec 11 2007, 23:56) *
Няма друго такова същество.Лафили сме си преди време с нея и вкарва луд смях,направо ме разбива ,като изтърси няква супер простотия 16.gif .Ако си в лошо настроение и си много изпростял,тва момиче може те накара да лазиш от смях 10.gif
бтв тва със снимките й е редовния номер 16.gif

хахахахахахахахахахаха 18.gif 18.gif 18.gif Мерси за коментарчето smile.gif mrgreen[1].gif
CheerFuL-F
Цитат(Mai4et0 @ Dec 8 2007, 23:27) *

Въйй... ядосвала съм я :@ а ти мен изобщо ........ { ....x....a......x.......a......x.......a......x.......a......x..... }

аз да те ядосвам ?? ohmy.gif ohmy.gif аз т'фа да да... rolleyes.gif

P.S земи се снимай вече да не дойда аз да те снимам !!!
Mai4et0
Цитат(CheerFuL-F @ Dec 13 2007, 12:33) *
Цитат(Mai4et0 @ Dec 8 2007, 23:27) *

аз да те ядосвам ?? ohmy.gif ohmy.gif аз т'фа да да... rolleyes.gif

P.S земи се снимай вече да не дойда аз да те снимам !!!

Ми ела ма, кой те спира ? smile.gif
PayTon__
Много готина мацка
Госпожица Вещицата
Не превръщайте темата в чат! Имате си всякакви начини за комуникация, при следващи глупости ще наказвам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.