Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Instant star (2004)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Enchanted
Instant star

Година:2004-confused.gif
Жанр:драма/музика
Режисьор: Греъм Камбъл, Пат Уилямс
Линкове:IMBD
Ревю:
Когато Джуд Харисън се записва за участие в конкурс за певци и автори на песни, тя знае, че песента й е чудесна, но е шокирана, когато разбира, че е спечелила първото място. Предстои й да сключи договор със звукозаписна компания за издаването на сингъл, но действителността буквално я разтърсва. Тя навлиза в свят, който надхвърля и най-буйните й рок-енд-рол мечти – купони и презентации, фенове и папараци, мениджъри, продуценти, срокове и концерти. Джуд отчаяно се стреми да покаже, че мястото й е тук, но не е достатъчно възрастна дори да шофира. Както и да го погледнеш, животът на нормалния тийнейджър е достатъчно сложен и без да се тревожиш за това на кое място е сингълът ти тази седмица или какво пишат таблоидите за теб и за твоя секси продуцент. И когато родителите ти се карат за датите на турнето, сестра ти си има собствени проблеми, бившето ти гадже излиза с най-добрата ти приятелка, а звукозаписната компания заплашва да те изхвърли, ако не създадеш нов хит. На фона на всичко това, най-лесната част е да станеш известен. За щастие на Джуд, тя винаги има своята музика... а дълбоко в себе си тя знае, че е създадена за този живот.

Cast:

Alexz Johnson ... Jude Harrison / ... (43 episodes, 2004-2007)
Tim Rozon ... Tommy Quincy / ... (40 episodes, 2004-2007)
Laura Vandervoort ... Sadie Harrison / ... (40 episodes, 2004-2007)
Kristopher Turner ... Jamie Andrews / ... (39 episodes, 2004-2007)
Simon Reynolds ... Stuart Harrison (32 episodes, 2004-2007)
Wes Williams ... Darius Mills / ... (29 episodes, 2004-2007)
Mark Taylor ... Kwest (27 episodes, 2005-2007)
Tyler Kyte ... Spiederman / ... (26 episodes, 2005-2007)
Miku Graham ... Portia Quincy (23 episodes, 2004-2007)
Jane Sowerby ... Victoria Harrison (20 episodes, 2004-2006)
Ian Blackwood ... Kyle / ... (19 episodes, 2005-2007)
Christopher Gaudet ... Wally / ... (18 episodes, 2005-2007)

Музика:
Alexz Johnson -Liar Liar.mp3
Alexz Johnson -Im In Love With My Guitar
Alexz Johnson -Waste My Time
Alexz jonhson-Let Me Fall
Alexz Johnson -24 Hours
Alexz Johnson -Temporary Insanity
*Заслугата за песните е изцяло на Влади!
ThePinkDuck
Това сериалче има страхоооотен саундтрак. Главната героиня е безумно готина, а и останалия каст също. Има доста сериозна нотка в себе си относно живота на "богатите и известни". Определено е сред фаворитите ми в този жанр! mrgreen[1].gif
ludoto_tedi
И аз мнго му се радвам .Жалко ,че няма откъде да си изтегля всички епизоди....
Enchanted
Така нека и аз да прокоментирам сериала в моята си темичка!
В този жанр,това е и фаворит ми,песните са страхотни,а и сюжета е заинтригуващ!
Andel
Мда страхотно сериалче
Enchanted
Ъпдейт- в първото мнение.
mixmaxshow
Перфектно сериалче.Гадното е че го гледам само събота и неделя
Enchanted
За съжаление...сезона свърши,предполагам,че ще почакаме доста докато купят и преведът трети sleep.gif
lemmy
Има ли от къде да сваля от 3ти сезон нататък.. unsure.gif
ani4ka_89
Готино сериалче, по принцип харесвам музикални сериали, а музикални сериали, свързани с рок още повече. Харесвам саундтрака и кастът се справя добре. Гледала съм до трети сезон включително, четвърти не мога да го намеря никъде или поне не с нормален сийд.
Като ми остане малко време ще кача някъде песните от трите сезона и ще дам линк към тях.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.