Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: В събтота в Шумен
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
gibona
В събота/неделя ще има състезание по ИТ и информатика в шумен, съответно ще идем да видим какво става. ще вземем някоя друга награда, ще се повеселим и ще се върнем.
Записани:
Gibona
Sviro
Dark_Phoenix
аниматора
zigi
morkov4o_1 или morkov4o

Ако има хора от шумен, може да се видим, всички които искат могат да се присъединят събота вечер след състезаниоето wink.gif
fNatic.
как каде ЗАЩО? какво ?
gibona
Цитат
От 23 до 25 Ноември в Шумен ще се проведе VII есенен турнир по информатика и информационни технологии "Джон Атанасов". За повече информация: http://net.ab-bg.com/
fNatic.
Цитат(ogata @ Nov 22 2007, 22:58) *
Цитат(fNatic. @ Nov 22 2007, 22:52) *
как каде ЗАЩО? какво ?

Ламери не се допускат ! xD

точно поради тази причина ние с теб няма да ходим biggrin.gif
gibona
Догодина направете проект по ИТ и ще ви вземем с нас на купона wink.gif
Следващия купон са зимните математически празници - лингвистика, информатика и математика
Ако успеете да се впишете в някоя от тях - идвате biggrin.gif
Ога - категориите WoW, коли, жени ги няма каот състезания, много съжалявам biggrin.gif

Утре ставам в 5 - лека на всички wink.gif
fNatic.
лека ама ае да ми кажеш кво по точно се прави на тая сбирка?!?!?!
gibona
ден 1. - пристигаме
ден 2 - състезание, решаваме задачи или представяме проекти. Вечерта сме на кръчма/дискотека/по стаите на купончета или нещо такова. Всеки гледа да не остане цял за следващия ден.
ден 3 - махморлук, не трябваше го пия снощи това, опс, взимаме си наградите и фащаме пътя за пловдив. Махморлука се лекува със спане във влака
Ден 4 - даскало, даскалите те изпитват и пишат яки оценки наред biggrin.gif

това го правим по 5-6 пъти годишно
fNatic.
звънкай ве щом има пиене.. а как да се запиша на такава простотия?
ogata
като поумнееш ... човека ти каза че ти трябва проект по ИТ .
gibona
Трябва да знаеш много информатика или технологии, да учиш и да се готвиш много. Не е лесно да те подберат за тая простотия. ако учиш в мг-то имаш бонус - 1 седмица извинени от директора за подготовка biggrin.gif
ogata
бах му мамата ... бах тва даскало xD ... вие не сте наред ... ние пък караме по месец стачка така че всичко си идва на ниво ... едва ли гибона може да изпие за една вечер повече , отколкото огата за един месец xD
club135
Цитат(ogata @ Nov 22 2007, 23:24) *
бах му мамата ... бах тва даскало xD ... вие не сте наред ... ние пък караме по месец стачка така че всичко си идва на ниво ... едва ли гибона може да изпие за една вечер повече , отколкото огата за един месец xD

Да, ама за разлика от МГто ще си отработите месеца в съботи и ваканции. Много по-сладко е да фиркаш зимната ваканция, отколкото от средата на септември до края на октомври.
gibona
В хотела е супер, кракнах мрежата и ся и нет имам wink.gif

първата бира (2л) падна изпита след тежка и безнадеждна борба с програмисти
П.С. зана че има едит, ама никой не пише wink.gif
Баба Вихронрав
Цитат(gibona @ Nov 23 2007, 21:38) *
първата бира (2л) падна изпита след тежка и безнадеждна борба с програмисти
П.С. зана че има едит, ама никой не пише wink.gif

wink.gif Ами мълком ти се радваме...После ще кажеш и да се гордеем ли. biggrin.gif
gibona
Излезнаха и резултатите:
Аз - 6-то място по точки в А група с 10 човека пред мене (равни точки) в информатиката
Sviro - 4-то място в С група в информатиката
Dark_Phoenix - оля се, 21 човека пред него, 10-то място според точките в информатиката
аниматора и morkov4o - 5-то място в B група на информационните технологии
zigi - 2-ро място в А групата на информационните технологии и 19 място с 41 човека пред него в група А на информатиката
резултатите на който му се гледат можете да намерите ТУК
от малките имаме:
1,3,5,5 - Е група информатика, 3-то от D група, 1-во от С група
Изкарахме си яко, но си изгубих супер яко гласа smile.gif
Условията на задачите по информатика можете да намерите ТУК, информационните технологии са с проекти.
групите по информатика са според възрастта, като може да участваш само в по-горна група:
A - 11-12 клас
B - 9-10 клас
C - 8 клас
D - 6-7 клас
E - 4-5 клас
ogata
Даваха ви по БТВ снощи ... поне гибона видях :]
gibona
Къде са ме давали? Награждаването го проспах - тежка вечер беше, ако са ни засекли в кръчмата - лошо....
ogata
ти циклеше на едно пс , а няква лелка с очила , на преклонна възраст ти дрънкаше нещо xD
gibona
хмм, може и да не съм бил аз, защото не съм се виждал с лелка на преклонна възраст, просто такива във стаята нямаше, а съм циклил само 6 часа на 2 пс-та, другото са над 10 часа на лаптопа biggrin.gif
sviro
Беше яко ,взехме хубави награди,но най-вече ми хареса че гибона си раряза лаптопа в стаята последната вечер и цяла нощ си цъках не неговите 3 игри tongue.gif
club135
Ами програмисти... Гибона е фиркал докато ти си му цъкал на лап-топа... чвдесно си си(е) прекарал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.