Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #14 - "Traveller"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2, 3
sonofsparda
Епизод #14 - Traveller

Официално описание

Powered by Тедо

Лайнъл урежда Кларк да бъде отвлечен и задържан в килия направена от криптонит в една от сградите на ЛутърКорп. След като Лана и Клои намират улика във фермата, те заплашват Лайнъл, но той прехвърля вината върху Лекс. Лана и Клои завеждат Кара до Крепоста и умоляват Джор-Ел да възстонови паметта й, защото тя е единстената възможност Кларк да бъде спасен.

Спойлери

- В "Traveller" е представена Патриша Суон - дъщерята на др. Върджил Суон(Бел. Иван - изигран от негово суперменско величество Кристофър Рийв в най-добрия за мен епизод на Смолвил "Rosetta" smile.gif )и приятелка от детството на Лекс. Върджил Суон и Лайнъл са били част от група, които са очаквали пристигането на извънземния "пътешественик"/"пътник". Патриша иска да поддържа връзка с Кларк, защото вярва, че той може да направи много добрини за света.

Снимки:

Promos, Sprint Clip, Director's cut and some other stuff

Zamunda.Net

Subs.Sab.Bz

Smallville - 07x14 - Субтитри от Victoria

vikihill96
И нали се сещаш Ванка, че няма да се спасят само с това 15.gif ! ТЕпърва след теб и меча на Данте, върху тях ще играе моят saber-staff(за сведение- двоен лазерен меч). А когато човек иска да накаже някого, с него много боли, това е сигурно 15.gif !!! А иначе за самият епизод. Очертава се добро епизодче. Очаквам за дъщерята на д-р Суон( Кристофър Рийв и "Rosetta" просто няма да ги коментирам- неповторими worthy.gif ) да изберат някоя супер мацка. Абе да ми падне ченето като я видя mrgreen[1].gif !!!
Apfh
Само се моля да не вземат да го върнат Суон с някой нов артист и съответното измислено обяснени или някаква друга подигравка с Рийв, че найстина ще ме разочароват тогава!...

Иначе като цяло спойлера звучи добре. Усещам, че ще има сцени, като култовата среща на Кларк и Суон в онази прашна стая... а дано!
free_soul
Lol , епизодчето ще го чакам с голямо нетърпение. Мерси Ванка.

П.С. И аз мисля, че ще сложат една снажна мома, в ролята на щерката на доктора.
didssy
мляс ... предстоят ни вкуснички епизоди happy.gif ще ми бъде интересно определено и аз много се надявам да не ги претупат нещата или пък да ги кхъм ... наебат ...
Enchanted
Какво ни остана освем да се надяваме...
Мерси за инфото!
Mr. Winchester
Aaron Douglas от Battlestar Galactica ще гостува в Смолвил. Преди години той участва в първия сезон на Смолвил, в епизода "Obscura". Сега неговата роля ще е различна в #14-епизод "Traveler" на текущия сезон.
Enchanted
Цитат(LeoWyatt @ Dec 23 2007, 16:44) *
Aaron Douglas от Battlestar Galactica ще гостува в Смолвил. Преди години той участва в първия сезон на Смолвил, в епизода "Obscura". Сега неговата роля ще е различна в #14-епизод "Traveler" на текущия сезон.

Meрси за инфото,Ники!
Аз много обичам да гледам Battlestar Galactica,така че ще се радвам да видя Арън в Смолвил...
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.

П.П.: Защо ли това страшно ми напомня за "The life of someone you love, will be exchanged for yours.". sad.gif Много да внимават. mad.gif Миналия сезон щях да се побъркам, като имаше спойлери, че ще убият Клои. mad.gif Ама те така и направиха де. dry.gif Много внимателно тук, щото един белокос демон ги е взел на мушка и ще видим после дали отново ще са в състояние да стачкуват за каквото и да било. mad.gif
toho
Ами Ванка нещо на такова ми намирисва с тая нейна "дарба" да лекува умирайки, можеби някой път ще излекува някой ама няма да се съживи след това. unsure.gif
Enchanted
Mммм,цялата тази работа с крепоста ми се струва гнила,пак ще убиват Клой,не им ли писна на тея сценаристи...охх поне момичетата ще си "попътуват".
Мерси за спойлерите,Ванка!
vikihill96
Абе ще видят сценаристите едно "пътуване", ако вземат верно пак така да се изгаврят с нас. Ще има "Клъцни-срежи" в изпълнение мое, както и на Белокосия войн, а предчувствам, че и на много други тук "евентуални доволни фенове". А иначе мерси за спойлерчето mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!!
toho
Според до края на сезона Клои ще разкарат, ако не я убият то поне ще я пратят някаде си. Защото от сегашния каст и със "наближаващия" край само тя и Лайнъл не се вписват в картинката.
vikihill96
Абе за Лайнъл все пак всички знаем, че рано или късно, поне доколкото си спомням де, че ЛЕкс би трябвало да го убие(ако правилно си спомням митологията и това, което съм чел де. Макар че там бащата на Лекс не съм сигурен дали изобщо се еспоменавал по име, но както и да е). Но за Клои, ако го направят- лично ще събера кинти и отивам да "вършея" в Америка. Айде, ако нещо я направят да замине и да се доказва някъде другаде по света може би, казвам може би, бих го преглътнал. Но ако я убият, е това ще бъде Unforgiven 19.gif 19.gif !!!
toho
Ако го направят, Вики доста ще ме ядосат а когато се ядосам го удрям на massacre 19.gif и тогава става много лошо. Така че хубаво да си помислят тия от Смолвил какво ще правят с Клои biggrin2.gif 15.gif

Enchanted
Мммм,вече цял отбор си имаме,как ли да го кръстим-don't kill journalist with a knack for snark and a kick-ass arsenal of techno-hacking skills?! biggrin2.gif
toho
Цитат(Enchanted @ Feb 23 2008, 15:07) *
Мммм,вече цял отбор си имаме,как ли да го кръстим-don't kill journalist with a knack for snark and a kick-ass arsenal of techno-hacking skills?! biggrin2.gif

Или пък I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney mrgreen[1].gif
Enchanted
Цитат(toho @ Feb 23 2008, 19:02) *
Цитат(Enchanted @ Feb 23 2008, 15:07) *

Или пък I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meat Hook, and Now I Have a Three-Picture Deal at Disney mrgreen[1].gif

mrgreen[1].gif може...ама хайде това да е подимето...
други предложения за сформиралия се отбор?! biggrin2.gif
smallville_f
Точно както си правех сметките се развиват нещата... Спасява нормален човек [Лойс] - 3 часа смърт. Спасява метеоритна откачалка [всички знаем за странната имунна система на Лекс] - 18 часа смърт. Спасява извънземен [Кларк] - постоянна смърт. Ненене, ако верно я убият не знам ко ще направя. Джонатан не им беше достатъчен, не им стигна че пратиха Марта в друг град, ми сега и най-добрата му приятелка да убият. Тия сценаристи са баси хората!!!!! Толкова ше ме ядосат, че не знам и аз кфо ше прая.... Присъединявам се към бойната групичка
toho
Цитат(smallville_f @ Feb 24 2008, 14:04) *
Джонатан не им беше достатъчен...

Ето Джонатан така или иначе трябваше да го убият защото такава си е историята. smile.gif Единстевеното което ми дава надежди е че Клои е не е герой на DC Comics и съдбата и е в ръцете изцяло на сценаристите на Смолвил.
smallville_f
Цитат(toho @ Feb 24 2008, 14:11) *
Единстевеното което ми дава надежди е че Клои е не е герой на DC Comics и съдбата и е в ръцете изцяло на сценаристите на Смолвил.[/b][/size]

точно щото не е герой на ДС ше земат да я свитнат като им писне да поддържат и нейния персонаж dry.gif
sonofsparda
И то точно това е страшното - че могат да правят с нея буквално каквото им скимне. wink.gif
sonofsparda
Изглежда Лайнъл има пръст в отвличането на Кларк. Вижте зеления монитор, само. wink.gif

toho
Съмняваме Лайнъл да го е направил, просто не виждам смисъл да отвлича Кларк, той знае много за Криптон може би повече и от Кларк. Може би в момента на шота Лайнъл му помага. Аз си мисля че ако някой ще отвлича Кларк това ще е Файн.
sonofsparda
Абе Лутър винаги си имат едно наум все пак. wink.gif Може пък това да има нещо общо с проекта "Веритас", знае ли човек. Нали според спойлерите Кларк и Лутърови ще са в центъра на тая работа. Аз лично доста спекулирам относно това. wink.gif
toho
Незнам Ванка. Тва Веритас не съм много сигурен дали е проект, според някой спекулации, тъй като в 15-ти епизод ще бъдат замесени и други две много могъщи фамилии Тийг и Суон, въпросния Веритас може да бъда някво тайно общество от могъщи хора като гореспоменатите фамилии.
sonofsparda
Аха. Дано тази работа да са я измислили като хората. wink.gif
apophis
като се замисля смъртта на Клои може най накрая да накара Кларк да спре да се крие в фермата си и да си приеме съдбата.Ако Клои се жертва зада спаси Кларк това наистина би му въздействало т.е Клои е знаела е неговата мисия е много важна и затуй си е дала живота за него
ПС:По логичен от този начин за Кларк да стане супермен не ми се вярва да има.Само много голяма загуба би го накарало да стане супермен
The_Man_Of_Steel
Арън Дъглас ще участва за втори път в Смолвил, преди в епизода "Obscura" сега в "Traveller"

А Патриша Суон е туй момиче
Enchanted
Виж,apophis,на Кларк му е раничко да стане супермен в седми сезон,до края на осми има време wink.gif ,но и за мен смъртта на Клой би била основателна причина.
sonofsparda
Не съм сигурен, че някой ще трябва да умре та на Кларк да му скимне, че трябва да "тръгне по дела." Това първо от една страна би било някакси (за кой ли път)гавра с героя на Супермен, че трябва ОЩЕ някой да умре, че той да се светне какво трябва да прави. А и без това той не е трагичен герой като Батман примерно, който е станал такъв заради убийството на родителите си. Кларк е воден от светлината и доброто,а не от мрака и отмъщението като Брус, така че на мен ми се вижда доста неподходящо още някой негов близък човек да умре, че той да се сети да си стане от гъза. Но вече наистина, ако решат все пак да подходят така, Клои наистина излиза най-подходящата за това. Защото това ще афектира колкото него, толкова и Лоис. Абе вписват се нещата, само дано да не е на тази цена. wink.gif

П.П.: Ама то като се замисля, Дейли Планет не може да има две култови репортерки, така че.... wink.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Feb 26 2008, 21:43) *
П.П.: Ама то като се замисля, Дейли Планет не може да има две култови репортерки, така че.... wink.gif

За съжаление,да...дано обаче не убият Клой,по-добре да я пратят някъде,както Марта примерно,макар че алтернативата не е голяма...
toho
На мен най ми допада идеята Оливър да я вземе в Лигата за постоянно като Watchtower, никви такива умираници или пък напускане biggrin2.gif

worthy.gif Вива ала Клои Съливан worthy.gif
vikihill96
Цитат(toho @ Feb 26 2008, 23:11) *
На мен най ми допада идеята Оливър да я вземе в Лигата за постоянно като Watchtower, никви такива умираници или пък напускане biggrin2.gif

worthy.gif Вива ала Клои Съливан worthy.gif

Брей, брей, Тедо, как се сети бе. Това наистина би бил един много добър изход от цялата тази ситуация mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif . Защото би било наистина върховна простотия, ако вземат да тепнат Клои, за да си размърда Кларки синьо-червения задник от тази ферма най-сетне. Може да е основателна причина, но би било адски тъпо. Да ни радват толкова време с такъв готин персонаж ( да не говорим, че и самата Алисън е страхотна worthy.gif worthy.gif ) и накрая да го" изтръгнат" от ръцете ни...ПРосто не бих им го простил 19.gif 19.gif !!!
sonofsparda
То това е едно на ръка, Вики. Едно от най-тъпите неща в този сериал до момента, или поне що се отнася до съдбата на Кларк е, че той никога досега САМ не е почнал да мисли върху възможността да стане такъв. Сценаристите винаги правят така, че някой друг да му казва какъв трябва да е. Родителите му и Клои хиляди пъти му казват, че е създаден за велики дела, Оливър го гърчи, когато се сети, дори на Лана й дойде на ум в тъпата глава да му го каже. Даже си спомням перфектно и думите на майка му Лара от "Blue" - "Без силите ти, не можеш да изпълниш съдбата си, която ние с баща ти си представяхме за теб." Е, майка му стара, колкото и да ми е кеф да чувам такива загатвания, някакси започвам да се убеждавам, че колкото да му казват това, той никога няма да се реши да го направи. Това трябва да му дойде отвътре, той трябва от само себе си да се вдъхнови да стане такъв, а не защото НЯКОЙ му казва, че трябва да го прави. Точно на това трябва да почне да се обръща внимание. И ето още една черна точка относно варианта със смъртта на Клои - ако тя умре и той по такъв начин реши да стане герой, всичко се обезсмисля тотално. Много да внимават тия хора. Айде една "серенадка" от мен за Клои - От сина на Спарда към Клои с любов tongue.gif
sonofsparda
Две нови снимки от епизода на негово енигматично величество г-н Лутър

П.П.: И малко оф-топик...

Аххххх... mrgreen[1].gif

vikihill96
И аз малко оф-топик. "Серенадаката" наистина беше добре mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif !!! ОЛЕ, както се казва biggrin2.gif biggrin2.gif !!!

П.П- Абе не им ли писна този Лайнъл все да го заплашват с нещо бе ( пистолети, откачени рибарки и прочие, и прочие ). Ако толкова много искат да го гръмнат най-сетне и да се приключи. Ще ми липсва играта на Джон Глоувър, ама тея вече прекаляват ( най-малкото, че като те заплашат по различен начин къмто 30-на пъти, не може всеки път да се измъкваш. Все някога късмета ти трябва да свърши blush.gif ).
Enchanted
Mммм страхотен оф-топик,Ванка!
Що се отнася до Лайънъл,за мен няма значение,дали ще го убият сега или в следващия сезон,да харесва ми играта на Джон,но пък вече прекалено много перцакват образа на мистър Лутър!
sonofsparda
Хаха, ама Вики, сигурен съм, че Клои винаги така си е представяла серенадата - някой да пее, че ще й го "whip it out and thrust it in" 18.gif 18.gif Dante is da man! 15.gif А колкото за Лайнъл, ами да ви кажа честно и аз вече не съм сигурен дали на него или на Лекс повече са му вадили пистолет. А наистина, отдавна се спекулира, че евентуално Лекс ще убие баща си, но дано да се порадваме още един сезон на култовата личност на г-н Лутър. А колкото до този епизод, аз мисля, че това ще има нещо общо с тая работа Веритас. wink.gif Все пак всеки човек е връхлетен от миналото си рано или късно. wink.gif Страшно искам да разбера какво в случая е това. smile.gif
sonofsparda
Айде на новите снимки - в първото мнение. smile.gif

П.П.: Мииии, Patricia IS hot! 15.gif
ViruZzZ
Мда Патриша не е зле, но последната снимка 15.gif
ПП. Мерси за снимките, Ванка ;]]]
sonofsparda
То като стана въпрос, тя може и още да е с амнезията. Ама дано да не е. wink.gif
Enchanted
Мммм Ланчето и Клой ми преличат на дедективи biggrin2.gif ,Кларк както винаги си е задълбочен в нещо,ще се радвам да видя мисис Суон в деиствие!
Мерси за снимките!
sonofsparda
Хехе, а криптонитната клетка зад Лайнъл също прави впечатление. smile.gif А Меги, без такива. Няма да е мисис, а мис. Щото иначе с нея няма да се разберем. biggrin.gif

П.П.: Btw това дето Супс чете, хващам бас, че е дневника на д-р Суон. smile.gif YAY! mrgreen[1].gif
toho
Клои и Лана TeamUp!!! Girl Power!!!
Мерси за снимките, Ванка.
toho
Айде вече има и официално описание. smile.gif

Лайнъл урежда Кларк да бъде отвлечен и задържан в килия направена от криптонит в една от сградите на ЛутърКорп. След като Лана и Клои намират улика във фермата, те заплащват Лайнъл, но той прехвърля вината върху Лекс. Лана и Клои завеждат Кара до Крепоста и умоляват Джор-Ел да възстонови паметта й, защото тя е единстената възможност Кларк да бъде спасен.
ViruZzZ
Оле ще бъде доста добър епизод Клои и Лана общо взето ще бъдат в центъра му biggrin2.gif А защо Лайнъл ще хваща Кларк wacko.gif
ПП. Мерси за инфото toho
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Feb 29 2008, 14:48) *
А Меги, без такива. Няма да е мисис, а мис. Щото иначе с нея няма да се разберем. biggrin.gif

Хихи,ще видим biggrin2.gif ,що се отнася за дневника,хммм няма какво друго да е!
apophis
Цитат(toho @ Mar 1 2008, 11:03) *
Айде вече има и официално описание. smile.gif

Лайнъл урежда Кларк да бъде отвлечен и задържан в килия направена от криптонит в една от сградите на ЛутърКорп. След като Лана и Клои намират улика във фермата, те заплащват Лайнъл, но той прехвърля вината върху Лекс. Лана и Клои завеждат Кара до Крепоста и умоляват Джор-Ел да възстонови паметта й, защото тя е единстената възможност Кларк да бъде спасен.

ааа Лайнълчо какво е намислил за Кларк......
брех таман мислех че е от към "добрите" а то какво излезе
doctor_freeman
Не забравяйте, че описанията често подвеждат. Нищо чудно "Лайнъл" да не е точно Лайнъл - може да се окаже, че е под въздействие на нещо или някого, а може дори да се окаже Милтън Файн, приел образа му. Впрочем, нещо подобно стана и с информацията за Persona - "Кларк казва на Лана, че е толкова щастлив от връзката им, че чувства че може да лети". Веднага тръгнаха спекулации, че Кларк може наистина да полети в тази серия. Да, ама не - чисто и просто се оказа Бизаро. Възможно е и този път да ни сервират нещо подобно. rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.