Цитат
И не разбрах какъв бе целия смисъл Лайнъл да го отвлече и да го затвори в клетката да го предпази от патриша ли ?
Мисля че Лайнъл отвлече Кларк защото Патрисия имаше доказателства че той е убил баща й и другите и можеше да го изнудва с тях и той се е нуждаел от нещо, което тя иска за да ги получи. Незнам може и да е било за да се отърве от конкуренцията, но все още си нямам пълна представа за това какво цели.
Цитат
Лекс не разбрах защо уби Патриша заради някаква огърлица само.
Определено Лекс не я е убил без причина,знам че има ключ в огърлицата но незнам каква роля играе в проекта Веритас упс, май трябваше да сложа няква спойлер аларма хмм, ето
Както и да е, СТРАХОТЕН епизод!! Без сълзливи истории, без метеоритни закачалки и без повтaряния на сюжети. Накрая си получих потвърждението че Лекс вече е по-добър villain от баща си!! Лайнъл постоянно прави лоши неща за уж добри каузи, а в Лекс вече няма подобни противоречия просто <3333 ,явно са си сменили местата.

Като заговорихме за каузи Кларк много бързо ги обяви Лутърови за изгубени...Кога се е опитвал да им помага да се променят че не си спомням.. и какво стана с обещанието към малкия Алекс? Но като цяло ТУ беше добър в тоя епизод въпреки целия хомоеротизъм, в който беше въвлечен постепенно.
Клои помисли за една минута и ...не, не помисли и търсеше за изчезването на Кларк в Дейли Планет въпреки това което стана миналата седмица, трябва да си сложи неонов знак до бюрото "Внимавай преди да пишеш", малкото й шоу в крепостта беше свидетел на смъртта на ентусиазма ми- Джор-Ел така да пуска обикновени хора в уж светена земя и да им изпълнява желания съква enormous time, на Джонатън му прецака сърцето за да спаси Кларк, а на света Клои нищо й няма, да бе разбира се. Опортюнизъм, ама друг път.
Ако Лана продължават да я превръщат с ореол, две кибритени клечки и една безопасна игла в малка версия на Клои направо ще им я натикам през гърлото после
Kaра без памет не изглеждаше много учудена че е в извънземна крепост на северния полюс ,а когато си я възвърна добре че си спомни че трябва да се облече в червено и синьо преди да спаси Кларк защото появяването й нямаше да е толкова ефективно... Но ми хареса много сцената когато Кара си върна паметта и после как бавно й се вееше косата на фона на суперменска музика еххх

Радвам се че свърши от една страна историята с амнезията, но така и не разбрах каква беше целта й?Спестете ни сълзливите си суперистории.
Абе тоя епизод си струва 5чката от мен , и определено не само защото измъчваха Кларк толкова време(което си беше наистина вдъхновяващо)