Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #9 - "Gemini"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
ThePinkDuck

Smallville Season 7 Episode 9 - Gemini

След последните събития в крепостта, чиито свидетели станахме в осми епизод - Blue, следва да бъдем върнати към малко по-земната страна на сериала и да се сблъскаме, благодарение на изключителната актьорска игра с чисточовешките проблеми и способи за решаване на понякога струващите ни се неразрешими ежедневни ситуации.

Кларк се завръща в Смолвил след преживяните трагедия и болка по мимолетната среща с Лара. Единствената константна величина за него в момента изглежда е Лана, на която той споделя притеснението си от изчезването на Кара. Кларк е твърдо решен да заеме най-накрая ясно изразена позиция в отношението си към Лекс и неговите тайни експерименти. Предстои след толкова сезони герой и злодей да се изправят в битка един срещу друг. В напълно естетсвеният за Смолвил сценарий неотлъчната спътница на супергероят е Лана, която споделя с Кларк всичко научено за бившият й съпруг. Сред документацията относно експериментите на Лекс, двамата откриват информация за мъж, в чието тяло има имплантирана извънземна материя.

Този пореден експеримент на 33.1, обаче се оказва и галвният действащ играч от страна на лошите в епизода. Ейдриан/Адриан е твърдо решен да разобличи Лекс и експерименталните му опити, правейки ги достояние за света, но за целта има нужда от помощ.

Но както добре знаем, лошите никога не молят за помощ или поне не открито. Ето защо и Ейдриан/Адриан възлага тази нелека задача на Лойс Лейн, но на прескъпа за нея цена.

Клои и Джими попадат жертви на изобретателният капан на злодеят. Заседнали в асансьора и притиснати от тиктакащият брояч на заложената от Ейдриан/Адриан бомба двамата осланят надеждите си за спасени на Лойс, която трябва да изтръгне признание от Лекс за всичките му тъмни планове и експерименти.

Поставена пред лицето на Смъртта Клои ще разкрие най-силно пазената в себе си тайна и ще се изправи срещу най-гоелмият си страх - страхът от изречената истина, че е част от мнобройното множество на метеоритните откачалки.

Едва ли можем да получим реален отговор на въпроса "Дали целта оправдава средствата?", но едно е сигурно всички карти са раздадени, а на нас ни остава само да видим дали играчите ще съумеят да ги изиграят по възможно най-перфектният за целта начин.

В този епизод се очаква да се разкрие и така дълго пазената в тайна причина за появата на брата на Лекс - Джулиян.

Динамичната и напрегната обстановка се очаква да бъде подгряна още повече от присъствието на неочакван гост. Дали той няма да доведе до някакви сериозни обрати в действието?

Връзка в АренаБГ:

Връзка в Замунда:

Субтитри :
<a href="http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=12645" target="_blank">От The-Slugi за Proper Варианта
</a>

Ето трейлъра за 9-ти епизод "Gemini", който ще бъде излъчен на 13-ти декември.

Link : Smallville Trailer for 7-9 Gemini

Link : Smallville Gemini Director's cut (DailyMotion.com)

Link : Smallville Gemini Director's cut (RapidShare)

Ето ги и тях:

Link :Smallville Gemini Director's cut (DailyMotion.com)

Link :Smallville Gemini Director's cut (RapidShare)

toho
Е няма да като него, Ванка, то оня беше върха на посредствеността, единствено последната сцена си струваше. Този епизод ми изгледа много интересен и завързан, според мен ще много добрър завършек преди паузата.
Enchanted
Чакам го с нетърпение,дори и да е посредствен ще е нов епизод,а повярвайте от сивото,гадно ежедневие само Смолвил може да ме разнообрази..
Лана казва всичко на Кларк-значи вече найстина няма тайни между тях
-да приведствам с добре дошла добре познатата ни кака biggrin2.gif
Victoria
То сега пак си е вид пауза.

Не звучи кой знае колко интересно описанието, но ще видим.
sonofsparda
Цитат(toho @ Nov 22 2007, 14:27) *
Е няма да като него, Ванка, то оня беше върха на посредствеността, единствено последната сцена си струваше. Този епизод ми изгледа много интересен и завързан, според мен ще много добрър завършек преди паузата.

Дано да се окажеш прав. Тедо. smile.gif Разчитам на това. А и без това работата с извънземната субстанция сигурно ще е супер. Брейниак все пак де. wink.gif
apophis
Кларк да иска да разобличи лекс 0_0 това нашия Кларк ли е.Иначе звучи интересно двамата с лана да работят заедно срещу Лекс,Като добавим и че ще се обясни как ДЖулиан е оцелял ..абе направо нямам търпение за епизода
didssy
аз също !!! smile.gif цял ден откакто видях тая информацийка ( за която поокорно благодаря) си мисля за епизода happy.gif звучи наистина много интересно и заплетено ... лана наистина като че ли заприличва на старата лана, за което аз нямам нищо против . а и наистина си умирам да науча как е оцелял джулиан ... и кой го е покрил така ?! не ми се вярва да е лутър ... може би е мама лутър ? искала е един по добър живот за синчето си и го е ... сменила с друго ?! пффф ? кой знае huh.gif
toho
Цитат(didssy @ Nov 22 2007, 18:34) *
. а и наистина си умирам да науча как е оцелял джулиан ... и кой го е покрил така ?! не ми се вярва да е лутър ... може би е мама лутър ? искала е един по добър живот за синчето си и го е ... сменила с друго ?! пффф ? кой знае huh.gif

Аз си мисля че ще клониран или нещо от сорта.
sonofsparda
И по-добре да е. Защото ако не е така, историята с горчивината между Лекс и Лайнъл, както и злощастното му детство, отиват на кино. wink.gif
didssy
като се замисля има голяма логика в това 4.gif само че тепърва ще има да видим smile.gif
toho
Аз си мисля че просто няма как някой да го е скрил. Мама Лутър го уби, Лайнъл няма представа за него, а Лекс когато е станала тази случка с Джулиан е бил на 12-13 години .
didssy
еми ако е някой друг близък на семейството ? било то дори камериерка или чистачка или бодигард ? не вече е увличам 18.gif е незнам
toho
Цитат(didssy @ Nov 22 2007, 19:10) *
еми ако е някой друг близък на семейството ? било то дори камериерка или чистачка или бодигард ? не вече е увличам 18.gif е незнам

Ехе това вече е Зоната на Здрача - Дързост и Красота, Касандра и други такива дивотии. biggrin2.gif
sonofsparda
Абе всичко трябва да се очаква било то и спрямо тази зона, Тошко. Смолвил все пак. Макар че това буквално би било абсурдно най-малкото и заради годините, които са изминали. Лекс ако не се лъжа беше май че на 11 години, когато Джулиан умира още като бебе. Сега, не знам аз колко години по-късно се развива действието в момента, обаче Лекс при всички случаи няма 30. Най-много 26-27, не и повече. И на тази логика излиза, че ако това е все пак истинският Джулиан, той не би трябвало да е на повече от 16-17 години. Пфффф, чак и така да се изсерат любимите ни драскачи, не мисля. Пък и Лоис Лейн чак толкова да няма вкус, че да хукне след някъв малолетен(знаете ги законите в Америка все пак). Мани-мани, тоя вариант с "the real" Джулиан е просто немислим, при все че и идеята с клонинга ми се вижда тъпа. А и доста пъти вече прилагат това тоя сезон, да му се не види.
toho
Цитат(sonofsparda @ Nov 22 2007, 19:25) *
Мани-мани, тоя вариант с "the real" Джулиан е просто немислим, при все че и идеята с клонинга ми се вижда тъпа. А и доста пъти вече прилагат това тоя сезон, да му се не види.

Ами тъпа не тъпа идея, като че ли баш на там клони всичко, като се има впредвид и името на епизода, но все пак аз все още се надявам че са измилили нещо по оригинално от клишето с клонирането. dry.gif

Enchanted
Кога да чакаме трейлър,рано ли е да питам въобще?! smile.gif
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 28 2007, 13:03) *
Кога да чакаме трейлър,рано ли е да питам въобще?! smile.gif

Четвъртък или петък някаде тогава мисля трябва да излезе.
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 28 2007, 13:57) *

Ужас чак другата седмица нали?
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 29 2007, 14:52) *

Не. Тази седмица трябва да е. То следващата седмица излиза нов епизод.
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 29 2007, 14:55) *

Eee много ме зарадвам smile.gif ,аз бях останала с впечатлението,че новия епизод,ще излезе на 13(не тази семица,която идва,а следващата),но изглежда съм се заблудила...
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 29 2007, 16:52) *

Eee много ме зарадвам smile.gif ,аз бях останала с впечатлението,че новия епизод,ще излезе на 13(не тази семица,която идва,а следващата),но изглежда съм се заблудила...

Ами то си е така, на 13-ти е, нещо здравата съм се заблудил коя дата сме или по точно кой месец сме още. sorry.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 29 2007, 17:00) *
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 29 2007, 16:52) *

Ами то си е така, на 13-ти е, нещо здравата съм се заблудил коя дата сме или по точно кой месец сме още. sorry.gif

Tъкмо се бях зарадвала,че скучната сегашната скъчна седмица мина бързо,ама нищо,сега поне пак ще се наглася,че и другата ще е още по-дълга...
sonofsparda
Е, айде сега. Като се абстрахираш от това колко време остава, определено минава по-бързо. Аз гледам през паузите да мисля колкото може по-малко за Смолвил и така. При мен има резултат повечето пъти. Абе както се пее в една моя любима песен: "So close no matter how far..." wink.gif
vikihill96
Абе в основни линии не помага много, много разсейването Ванка blush.gif !!! Тъкмо престана да мисля за Смолвил и я отнякъде ще кьорна снимка на Том, Кристин или Майкъл и работата се "прецаква" mrgreen[1].gif !!! Затова си отклонявам вниманието като трепя немците на Hidden&Dangerous 2 15.gif !!! Абе ще го изтраем до тази 13 декември няма как. Само дано си заслужава в пълна степен чакането дотогава, а и чакането дето ще ни предстои след това happy.gif !!!
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Nov 29 2007, 17:33) *
Е, айде сега. Като се абстрахираш от това колко време остава, определено минава по-бързо. Аз гледам през паузите да мисля колкото може по-малко за Смолвил и така. При мен има резултат повечето пъти. Абе както се пее в една моя любима песен: "So close no matter how far..." wink.gif

Ще пробвам,готова съм на всичко само и само,да мине по-бързо времето,като за начало,ще си сменя лола,защото и той ми напомня за Смолвил blush.gif Но найстина,винаги е наблизо,макар и да знам колкото далече е...smile.gif
didssy
ха smile.gif и аз съм на тая практика - понякога така ме унася ежедневието че един ден се събуждам и посредата някъде си давам сметка че е петък и започвам да се тръшкам как за малко съм щяла да пропусна да изгледам новия еп на смолвил happy.gif обаче тая пауза направо ми пили нервите ...
sonofsparda
Много добре. Мерси, Тошко. smile.gif Най-накрая Лоис да се развихри и в други среди освен в тази с леглото. wink.gif
Enchanted
Meрси много,най-накрая видях дълго чакания трейлър...-обичам коледните епизоди!
ViruZzZ
10х за трейлъра tongue.gif
vikihill96
Лекс, ако "каже" истината аз ставам трамвай 18.gif !!! Не щегувам се естествено. Абе на пръв поглед ще си заслужава епизодчето. Дано не останем излъгани в очакванията си happy.gif happy.gif !!! Мерси за трейлърчето 4.gif 4.gif !!!
didssy
хах smile.gif каква коледна музичка са турнали направо ми напълниха душата :)наистина коледните епизоди си заслужават вниманието
ама ... ще му се насладим чаааак след седмица и 6 дни ... wacko.gif
lex's_girl
"Gemini" трейлър= sleepy ,но съдейки по спойлерите ще е доста интересен епизод и определно си заслужава чакането, особено за the Джулиан mystery smile.gif
Enchanted
Рано ли е да питам за Director's cut...smile.gif
ViruZzZ
Ми още никъде няма поне доколкото видях smile.gif ,но намерих това - http://youtube.com/watch?v=L5nwQAv75gY и доста ме впечетли,въперки че е правено от фен rolleyes.gif
Enchanted
Цитат(ViruZzZ @ Dec 2 2007, 20:12) *
Ми още никъде няма поне доколкото видях smile.gif ,но намерих това - http://youtube.com/watch?v=L5nwQAv75gY и доста ме впечетли,въперки че е правено от фен rolleyes.gif

Meрси,готино е!
sonofsparda
Хе-хе, и защо ли е в лошо настроение? Може би Грант не е "отговорил на очакванията й". wink.gif Снимките стават, мерси, Тедо. smile.gif
smallville_f
Holly Sh*t shocking.gif Кфа усмивка е пуснал Лекси ... лелее само да ми падне 15.gif
Мерси за снимките smile.gif
Enchanted
Мерси за хубавите снимки(меко казано),аз чаках Лойс да раздава правосъдие още ет началото на сезона,или по точно,когато разбрах ,че Грант я лъже...
А да Мими...Лекс каква усмичвица е пуснал biggrin2.gif
didssy
уха .... лоис с пищак в ръка ... тоова трябва да се види мпо отлблизо biggrin2.gif
sonofsparda

П.П.: Предполагам, че Director's Cut-а съвсем скоро ще го има в Youtube. wink.gif Хм, по-тъмно яке, а? Май не само на мен ми липсва Бизаро. wink.gif
sonofsparda

П.П.: Not there, yet.
Enchanted
Eхх както винаги Кларк се "притичва" на помощ в най-подходящия момент!
Мерси за Director's cut !
sonofsparda
Охооо, май пак ще имаме полу-полет/супер-скок. Супер, колкото по-малко гравитацията влияе на Кларк, толкова по-добре. mrgreen[1].gif
sonofsparda
Ето и по-добра версия на Director's Cut-а - Gemini Dir's Cut
vikihill96
Брех, брех, все му се чудя на Кларки как идва винаги в "най-подходящия момент" 18.gif 18.gif !!! Това със забанения каданс на бягането на Кларки и не знам дали правилно съм видял, но "летенето" между етажите също беше суупер суперменско happy.gif happy.gif !!! Ех как нямам търпение да се пренеса най-сетне в емоциите на новото епизодче blush.gif !!!
sonofsparda
Да, аз също смятам, че този епзиод ще си заслужава, Вики. smile.gif Крег от K-site казва, че имало някакъв голям обрат в този епизод, но не иска да разваля изненадата, силно се надявам да не се окаже пак някоя изсмукана работа. А и честно казано според мен тая работа с Кларк, който се връща и веднага казва на Лана, че трябва да "нападат" Лекс, някакси ми намирисва. Ами ако примерно, просто примерно допуснем, че това може и да не е Кларк, а един друг наш всеобщ любимец, който има "странна" прилика с него? wink.gif Макар и този в Директор'с Къта няма кой друг да е освен Кларк. Абе всякакви мисли ми изникват в главата в момента. wacko.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Dec 12 2007, 00:28) *
Ами ако примерно, просто примерно допуснем, че това може и да не е Кларк, а един друг наш всеобщ любимец, който има "странна" прилика с него? wink.gif Макар и този в Директор'с Къта няма кой друг да е освен Кларк. Абе всякакви мисли ми изникват в главата в момента. wacko.gif

На мен вече ми е много трудно да мисля трезво относно Смолвил,нека идва по-бързо Петъка,за да гледаме серията и да спрем да се измъчкваме в мисли за изненадите на сценаристите!
Enchanted
shocking.gif
Ех сега изгледах епизода и още не мога да го коментирам кой знае колко разумно,но ще се опитам!
Ахх какъв неочакван за мен край на епизода(макар и sonofprada да го беше предвещал),тъкмо си мислих,че Клана отношенията са,като по вода,но не,нашия любим Бизаро дойде да развали всичко...Относно Грант,знаех си,че там нещата нещо се се връзват,а и по-добре....Лекс както винаги не му липсваше смелост!Клой и Джими отново заедно,незнам за мен не трбваше да ги събират пак,но нищо,нека ги погледаме мъничко заедно...
sonofsparda
HE'S BAAAAAAAAAACK!!!

biggrin2.gif Ooоооо, да! Моя ултра-куул, блед, странен, летящ, култови журналистки-свалящ, задника на Кларк-ритащ, любимец се върнааааа! emoticon1 (119).gif Еййй, обожавам, когато се оказвам прав, бееее! biggrin2.gif Ще си доизкажа емоциите от колосалния епизод по-късно, защото сега нямам време. Ааааалилуя! mrgreen[1].gif
vikihill96
Хубаво...неее....Прекрасно....нееее....Грандиозно....OMFG....ДААААА, хиляди пъти ДАААА worthy.gif worthy.gif !!! Този епизод си заслужаваше чакането от първата до последната секунда. Тъкмо и аз си помислих,че пак ще се "изповръщам " накрая епизода (образно казано де mrgreen[1].gif ) и тогава нещо ми "присветна" в бледичък цвят...Всъщност "някой" 15.gif 15.gif !!!! Ванка и аз обичам, когато се оказваш прав 10.gif 10.gif !!! Само ми е интересно как е станал "разменящия номер" в предишния епизод, но ще почакаме и ще видим, мнооого ще почкаме, но ще видим... happy.gif happy.gif !!!! А и още нещо....маааама им мръсна(с извинение) , а аз се чудех що нашето момче "полетя"-изроди гадни са тези сценаристи, подли и коварни съществаааааа 15.gif 15.gif 15.gif !!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.