Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #9 - "Gemini"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
Страници: 1, 2
DeaD_KniGh7
а на мен ми е интересно сега дали ще стане спойката между Брейниак и Бизаро dry.gif
Apfh
Ооо ДА... споредлям емоциите ви!...
За моя радост не бях чел спекулациите и спойлерите за епизода и края просто ме изравни със земята! Невероятен! Изобщо не го очаквах!
Само едно не мога да си обясня... какво му е станало на Бизаро, че да спаси Клой? Така де... преди това не му пукаше особенно. ?! .
Как ли ще дочакаме следващият епизод... аххххххххххххххх...
lex's_girl
Ееее тъкмо почнах да харесвам Кларк и се оказа Бизаро 18.gif 18.gif Не, съмнявах се че не е Кларк след като не му пукаше къде е Кара, пък и да си е тръгнал без наказание от сорта на стоене в горещо олио беше странно, но какво и в ледена висулка става *snickers* Накрая като Лана каза че никога не е била толкова близка с Кларк досега беше устозакопчаващо просто, голям карнавал ще падне с Бизана май biggrin2.gif
Лекс купи Дейли Планет 11.gif урааа!! само да внимават колко чувствителен го правят защото с това желание за семейство ме побърква 20.gif !! но за разлика от Лекс Лоис наистина имаше супер епизод, дори да не е Моцарт на клавиатурата пак скалъпи нещата хахах, въпреки че не беше толкова супер за нея - пак я отупаха, зарязаха, а и сега работи за Лекс 1.gif --Иийш незнам дали си заслужаваше дългото чакане но беше добър епизод ...
ps Chimmy !!!
sonofsparda
Най-накрая. Ето това е една от седмиците, в които наистина обичам Смолвил. Много ме е яд, че предварително се бях спойлнал за този епизод. 19.gif Да, още от вчера знаех, че това не е Кларк, а неговата култова "странна" персона. Е, както и да е. Наистина ме очароваха този път, имайки предвид стачката, изобщо вече не се надявах, че ще видя отново юбер-куул, бед-ес мадафака пича, с който Кларк се сдуши в първия епизод. Ето на това се вика обрат, а не на изсмукани работи с Джулиан или с клонинга, който Лана използва, за да се измъкне и т.н.(обаче проекта "Gemini" вечe почна да се изяснява, което е супер). Едно от нещата, за които най-много съжалявам, когато примерно не съм харесал епизод на Смолвил, е че знам, че тези хора го могат. Доказвали са стотици пъти, че го могат, доказаха го и днес. Не ми побира главата как човек, отговорен за епизод като "Gemini", толкова злостно би почернил образа на Лара. Е, предполагам явно не всички са перфектни. wink.gif Но засега определено махам една черна точка от списъка на сценаристите. smile.gif Лоис беше много, много добра тук. Адски ми хареса, че тя получи особено внимание в този епизод и всъщност правеше нещо, вместо да бъде използвана за eye-candy или нещо подобно, както в много други епизоди. Без значение, че при първата сцена, щях да върна чипса, който шумно хрупах, всички останали нейни сцени бяха супер. Особено загатването за бъдещата супер-двойка при раздялата й с Грант: "Правилният човек за теб ще бъде голям щастливец"; Лоис:"Със сигурност няма да работим заедно." 4.gif Yeah, right. 15.gif Клои и Джими се представиха добре. smile.gif С нетърпение чакам да видя още от силата на Клои. smile.gif Бате Сашо пич, както винаги и да, Мимс, наистина мръсотиите му са правени с финес. Как само моя човек стоеше в ледения блок, а другия мой човек си изкарва the time of his life. А за полета, просто без коментар. 15.gif Еми най-накрая, мама му стара. Най-накрая от три епизода насам, да бъда напълно удовлетворен. Направо си гризя ноктите за далечния друг епизод, в който ще видим втория рунд между двамата изроди. 15.gif Най-накрая отново заслужена петица. Bizarro No. 1!

П.П.: Me am gonna kick Kent Clark's ass in episode next. 18.gif
Mr. Winchester
Какъв хубав рейтинг си има, 16 човека са гласували с 5! Защо пак направихте темата тук, нали бяха казали, че това е за 'Сезони и Епизоди'
sonofsparda
В последствие отива там. Но първоначално е за тук.

П.П.: Поздрави на автора за темата btw. smile.gif Много, много добре е направена. Bizarro No.1! smile.gif
Mr. Winchester
Линка към арена не работи
toho
Цитат(LeoWyatt @ Dec 14 2007, 17:50) *
защото няма такъв
sonofsparda
Tошко, айде прасни едно мнение, де. smile.gif
Mr. Winchester
Цитат(toho @ Dec 14 2007, 17:58) *
Цитат(LeoWyatt @ Dec 14 2007, 17:50) *
защото няма такъв

Да, знам че няма но що не е сложен епизда го има в арената
sonofsparda
Е, какво значение има, когато сложат - тогава. wink.gif

П.П.: Бобо, според мен Бизаро спаси Клои, защото тя му трябваше, за да разбие кода за Бреиниак. За всичко е помислил пича просто. smile.gif
logicfox
Цитат(sonofsparda @ Dec 14 2007, 18:11) *
Е, какво значение има, когато сложат - тогава. wink.gif

П.П.: Бобо, според мен Бизаро спаси Клои, защото тя му трябваше, за да разбие кода за Бреиниак. За всичко е помислил пича просто. smile.gif

Освен това Лана щеше да се усети, ако не я беше спасил.
vikihill96
Само едно ще отбележа още за този страхотен епизод. Не ми пука, че е единственият за декември, не ми пука дали предишните епизоди са били "слабички" уж- ( леле, горките американски "идиотчета" 19.gif 19.gif направо са ослепели от ужас и повръщане...мааама им дееее.а 14.gif 14.gif )- според мен не бяха най-страхотните може би, но не бяха и от най-лошите. Но за такъв страхотен епизод-такъв обидно нисък рейтинг като този дето видях току що, че има епизода...е да му се не види бе, тези хора отвъд океана просто не заслужават Смолвил 19.gif !!! Деее.а скапаните примадони, кльопащи чипс и хамбургери и гледайки тъпия си американски футбол 14.gif 14.gif !!! Мен, ако ме питат, ако стачката се проточи просто да преместят Смолвил и да го снимат в Европа или където и да е другаде по света. Тези "промити мозъци" просто не заслужават този сериал 14.gif 14.gif !!! Дай им на тях само сълзливи сериалчета и това е. mad.gif mad.gif !!!
Hell's angel
Епизодът беше невероятен! Краят направо ме уби! Не очаквах Бизаро да се е върнал, но много се радвам. Аааа страхотен епизод!!!!!!!!!!!
didssy
Е тфа Е !!!!! велико просто ! направо ... абе брилянтен епизод ! няма две мнения ... много се радвам най накрая всички да сме единодушни ... 19 гласували всички с 5 !!! много наочаквано ... чудно бизаро кфо се опитва да завземе живота на кларк ли ? какво ... незнам но е ВЕЛИко ... умирам си да гледам продължението на историята ... нямам търпение просто в момента съм в некаф смолвилски транс, в който изпадам след всеки епизод почти ... shocking.gif много се радвам,че клои и джими отново са си заедно biggrin2.gif само че не мога да разбера ... клои като лекува всъщност приема болката ли ? или какво ? щото нещо реагира все едно си бе ударила ръката след като излекува пръста на джими. ооо нямам търпение за следващите епизоди !!!
пп. забравих да кажа : шокиращо наистина ,че грант е клонинг ... чак толкоз изпаднал ли е лекс? нямам семейство ... мрън мрън ... и за тфа си създава брат ? blink.gif голям е егоист наистина ...
smallville_f
Wow... just w0w... No more words needed mrgreen[1].gif Ама айде ще се изкажа.
Страхотно завръщане след почивката. Клои и Джими - заедно - Yeah, maa faa mrgreen[1].gif ... Лана - доста добре си е свършила работата с шпионажа... Лекс - Пич, стегни се... Ти си the villain, not the ''loving brother'' ... Damn, почнаха да го изкарват тотален перко... Чак да клонира брат си wacko.gif Грант хубу го поака с думите си ... Бахти... и клонинг да е пак заслужава собствен живот blink.gif Лоис - she was stuck in a deep shit mrgreen[1].gif И пак я зарязаха. Тц, няма да спрат да му разбиват сърцето на тфа момиче unsure.gif
Такааа.. до къде стигнах... А, да! Dude, Bizzaro is f*cking back! Аз си знаех, че е той още от момента, когато предложи на Лана да продължат да разследват Лекс shocking.gif И как полетя... просто ми стопли душичката... Уникален момент.. Както и когато тичаше и го даваха в забавен кадър worthy.gif
Леле представям си след като Кларк го е нямало две седмици, начи са се разпилявали из Крепостта през цялото тфа време shocking.gif И са се млатили до безсъзнание... О, мале, дано да ни покажат какво е станало в Крепостта в някой от следващите епизоди 3.gif 15.gif
Обаче Бизаро явно наистина нещо е забъркан с Файн... и сега подготвя почвата за завръщането му 4.gif

П.С. Естествено 5/5 3.gif
sonofsparda
И аз много се радвам, че всички сме единодушни, Мимс. smile.gif Този път най-накрая Смолвил отново показа какво може. smile.gif Щом е така, е ясно какви ще са резлутатите. smile.gif Bizarro No.1!

П.П.: А иначе знаеш, че на Лоис няма да спрат да й разбиват сърцето докато не срещне един Супермен. smile.gif
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Dec 14 2007, 19:11) *

Прав си, да. Не се бях замислил за това, че може да му трябва (все пак не знаех, че това не е Кларки). Но пък ти с твойто "бизарско" мислене dry.gif biggrin2.gif хахаха нищо не ти обягва ей. wink.gif

п.п. А и забравих да спомена в предният коментар - Клои има егати яката сила!!! worthy.gif
Lois Lane
Добре, Ванка, ето пиша пост...Доволен?

Обещавам да не правя дисекция на епизода, че ще се проточи на дълго и на широко *смее се*... Трябва да си призная, че след първата серия, не съм се чувствала толкова удоволетворена от петъчната си сутрин колкото през този 14-ти Декември. Независимо, че на някой хора не им допада мнението ми, лично за мен сезона си беше адски слаб от към реализация на идеите, с цялата тази пречупена през извратената призма на Милър и Гоуф митология. Но да не задълбавам...вече сме го обсъждали този момент.

Да, епизода наистина беше ВЕЛИК, но не защото видях един от любимите си персонажи - Bizarro. Не и защото след толкова време Лойс е наистина Лойс - готова на всичко, за да стигне до крайната цел, уверена и решителна - Не...Любувах се на епизода, защото в напълно предколедното настроение, сценаристи, режисьори и актьори изкараха на преден план чисточовешките проблеми и реакции. Smallville не може да има епизод без частица от извънземната си магия, защото няма да бъде Smallville, но в крайна сметка това, което видях беше една съвкупност от персонажи изправени пред "най-големите" им страхове. Ето това направи серията невероятно добра. ...

О.К. Ванка, изтощиха ми се мозъчните клетки...отивам да ги презаредя с кафе...Надявам се, че си доволен...Поне не написах обещаното:
"- Епизода беше яко готин...!!!"

Victoria
Субтитри от The-Slugi (за Proper-а)
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=12645
logicfox
Реших и аз да драсна едно коментарче относно епизода.

Суперски епизод. Напълно си струваше дългото чакане. Единственият минус е това, че Грант/Джулиън се оказа клонинг... прекалено много се изтърка това с клонирането, ама айде карай. На фона на останалото почти не се забелязва. Въобще не очаквах, че завърналия се Кларк всъщност е Бизаро. И накрая гледах с отворена уста. Доста се учудих защо носеше тъмно синьото яке, което носеше Бизаро в първия епизод, защо тоя "скок" толкова ми приличаше на летене, доволната му физиономията, когато разбра, че Файн може да е някъде там, ама въобще не ми мина през акъла, че това може да е "странния" Кларк. И накрая останах напълно безмълвен и доволен. Освен това Лекс става все по-зъл. Абе, страшно добър епизод. Заслужи си петицата.

П.П.: А тоя Джими ту с Клои, ту с Кара... man whore. biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Victoria @ Dec 16 2007, 23:59) *
Субтитри от The-Slugi (за Proper-а)
http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=12645

10х Добавени в първият пост! happy.gif

Иначе и на мен много странно такова ми дойде това с бизарото и аджеба от къде се пръкна. wacko.gif
Mr. Winchester
О, Бизаро се завръща и ще е много яко нататък
A_l_e_x
Лекс човечецът е съвсем изчаткал...нямам думи направо. И вика на Ейдриън "Ти си грешка" bash.gif Бизаро не можах да го позная-чак да спаси Клои,толкова беше небизарско icon_peace.gif Лана пак е супер лигава,друго нещо беше гадната Лана. На Лоис любовните истории взеха да ме нервят с еднкавостта си-същата раздяла,както и с Оливър punch.gif Да я вържат там с някой за повече от 5 епизода или да си я държат сама за Кларк,писна ми вече. Иначе беше хубав епизод,радвам се за Клои и Джими,макар че имаше нещо в погледа му,което противоречеше на мнението му,че уж няма нищо dunno[2].gif
The_Man_Of_Steel
Утре излиза новия епизод на смолвил нямам вече търпение
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.