Най-накрая. Ето това е една от седмиците, в които наистина обичам Смолвил. Много ме е яд, че предварително се бях спойлнал за този епизод.

Да, още от вчера знаех, че това не е Кларк, а неговата култова "странна" персона. Е, както и да е. Наистина ме очароваха този път, имайки предвид стачката, изобщо вече не се надявах, че ще видя отново юбер-куул, бед-ес мадафака пича, с който Кларк се сдуши в първия епизод. Ето на това се вика обрат, а не на изсмукани работи с Джулиан или с клонинга, който Лана използва, за да се измъкне и т.н.(обаче проекта "Gemini" вечe почна да се изяснява, което е супер). Едно от нещата, за които най-много съжалявам, когато примерно не съм харесал епизод на Смолвил, е че знам, че тези хора го могат. Доказвали са стотици пъти, че го могат, доказаха го и днес. Не ми побира главата как човек, отговорен за епизод като "Gemini", толкова злостно би почернил образа на Лара. Е, предполагам явно не всички са перфектни.

Но засега определено махам една черна точка от списъка на сценаристите.

Лоис беше много, много добра тук. Адски ми хареса, че тя получи особено внимание в този епизод и всъщност правеше нещо, вместо да бъде използвана за eye-candy или нещо подобно, както в много други епизоди. Без значение, че при първата сцена, щях да върна чипса, който шумно хрупах, всички останали нейни сцени бяха супер. Особено загатването за бъдещата супер-двойка при раздялата й с Грант: "Правилният човек за теб ще бъде голям щастливец"; Лоис:"Със сигурност няма да работим заедно."

Yeah, right.

Клои и Джими се представиха добре.

С нетърпение чакам да видя още от силата на Клои.

Бате Сашо пич, както винаги и да, Мимс, наистина мръсотиите му са правени с финес. Как само моя човек стоеше в ледения блок, а другия мой човек си изкарва the time of his life. А за полета, просто без коментар.

Еми най-накрая, мама му стара. Най-накрая от три епизода насам, да бъда напълно удовлетворен. Направо си гризя ноктите за далечния друг епизод, в който ще видим втория рунд между двамата изроди.

Най-накрая отново заслужена петица.

Bizarro No. 1!
П.П.: Me am gonna kick Kent Clark's ass in episode next.