Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-готина целувка за 1-ви сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
eL
Таа нека погледна сега : работата е сложна wacko.gif
Е за мен не чак толкова blush.gif,защото Лукас и Пейтън са ми слабост. Жалкото е че мога да гласувам само за една, щях всичките да си ги отбележа 18.gif
Но приемайки и примирявайки се с този факт моят избор е № 5 4.gif Хайде вие сте наред. Да видим кой ще коронясаме накрая 10.gif
ludoto_mimi
Такааа. С голям кеф ви изтрих постовете и сега след като всичко е наред почваме отначало smile.gif
Аз съм за номер 12 4.gif
Ralna
Ура вече можем да гласуваме, ми на мен много ми харесва снимката под номер 11 на Нейтън и Хейли blush.gif
slyn4ice```
е на мен Нейтън и Хейли са ми слабост-номер две smile.gif
girl_from_hell
на мен любимци са ми лукас и пейтан ама тука мнго ми ахресжа номер 3 мнго са сладки нейтън и хейли smile.gif
slyn4ice```
а аз в крайна сметка защо не мога да гласувам mad.gif преди 10мин гласувах и после сичко стана 0% и ся като искам наноео и не мога mad.gif mad.gif mad.gif
eL
QUOTE(ludoto_mimi @ Dec 16 2005, 11:48 PM) *

Такааа. С голям кеф ви изтрих постовете и сега след като всичко е наред почваме отначало smile.gif
Аз съм за номер 12 4.gif

хех biggrin2.gif понеже почнахме отначало пък и пише най-културно отдолу "вече сте гласувал в тази анкета" ... ще си кажа скромното мненийце отново .... но тоя път съм за №1 biggrin2.gif
МИми .. №12 е супер 4.gif ... както и №7 ... има много голямо привличане, магнетизъм ...абе направо фърчът флуиди навсякъде (пък и спомнете си 12та снимка колко паметна беше за развитието на връзките в сериялчето) blush.gif
slyn4ice```
QUOTE(Peyton Sawyer @ Dec 17 2005, 01:01 AM) *

хех biggrin2.gif понеже почнахме отначало пък и пише най-културно отдолу "вече сте гласувал в тази анкета" ...

е да ама не е честно....аз си искам 2-та и тва си е....макар че като помисля и другите две на Нейтън и Хейли в дъжда не са лощи...даже маи са по-добри blush.gif
Jordan
ей, много готина анкетка сте стъкналиsmile.gif biggrin2.gif
дадох скромния си глас за Номер 3, защото снимката е невероятна, изпълнена с толкова нежност и красота. А и като си спомня сцената, в оня дъжд и как сладко се целуваха, чак драго ми става на сърцетоsmile.gif
Иначе Пейтън и Лукас също имат гласа ми извън анкетата 4.gif
solenka
Peyton Sawyer анкетата е просто размазваща! Много ми хареса. Обаче изборът е много труден. Ами понеже на мен Нейтън ми е голяма слабост си давам гласа за снимка № 3. Не че другите не заслужават, но просто тази целувка в дъжда е толкова романтична. wub.gif
eL
QUOTE(solenka @ Dec 17 2005, 12:29 AM) *

Peyton Sawyer анкетата е просто размазваща! Много ми хареса. Обаче изборът е много труден. Ами понеже на мен Нейтън ми е голяма слабост си давам гласа за снимка № 3. Не че другите не заслужават, но просто тази целувка в дъжда е толкова романтична. wub.gif

напълно съм съгласна ... biggrin.gif романтиката е много важна за една добра целувка biggrin2.gif а при Нейтън и Хейли я има даже в излишък ...страхотни са (чудя се колко дубала са направили за да я докарат толкова сполучлива..) happy.gif
pool^babygirl
Гласувам за 1-ва 4-та и 6-та тъй като не мога да си избера само една ... 10.gif
_HriS_TinA_
hmmm.....moqt izbor nomer 3 - Neityn i Heili , btw stra6no mnogo se dvoumqh m/u neq i nomer 10 ,no kakto se kazva nemoga da glasuvam za dve edno vremeno biggrin2.gif
KiD^ViCiOuS
ухх...това е трудно wacko.gif
Нейтън и Хейли са ми слабост обачеее....и другите са якиии sad.gif
и...все пак ще остана вярна на сърцето си biggrin.gif
Нейтън и Хейли в училището(обожавам го тоя момент smile.gif
RoXXy_
aми за най-добра целувка...не мога да реша, просто всички са добри smile.gif обаче така като гледам.. като снимка най-много ме кефи 6тата май, дето са Лукас и Брук...просто снимката е невероятна...има някаква страст в нея, някакво излъчване особено, не че другите нямат, ама просто тази най-много се откроява.. biggrin2.gif
Menna
QUOTE(RoXXy_ @ Dec 17 2005, 05:31 PM) *

aми за най-добра целувка...не мога да реша, просто всички са добри smile.gif обаче така като гледам.. като снимка най-много ме кефи 6тата май, дето са Лукас и Брук...просто снимката е невероятна...има някаква страст в нея, някакво излъчване особено, не че другите нямат, ама просто тази най-много се откроява.. biggrin2.gif

10.gif 10.gif хихи,RoXXy_ и аз гласувам за същата 10.gif
Nasi
QUOTE(Ralna @ Dec 16 2005, 11:49 PM) *

Ура вече можем да гласуваме, ми на мен много ми харесва снимката под номер 11 на Нейтън и Хейли blush.gif

И аз 4.gif 4.gif 4.gif
Всички целувки са супер!! 4.gif smile.gif
Jordan
естествено, е всики целувки са супер. първо защото всики актьори са супер големи сладури и второ защото всики целувки са много нежни и красиви...
ludoto_tedi
ох как може да слагате толкова много и толкова яки снимки на едно място!има хора със слаби сърца!смилете се над нас! tongue.gif браво снимките са направо убийствени 8.gif чесно да си кажа много ми е трудно да избера!Лукас и Пейтън са ми любимците ,но като гледам снимките на Хейли и Нейтън ми става много wub.gif а и Лукас и Брук са много сладки тук макар че по принцип не ми харесват като двойка.сериозно не мога да реша huh.gif .главната битка беше между 3-та и 10-та ,но десета е страхотна и гласувах за нея. wub.gif
rusi4kata^
малеее хора всички снимки са супер smile.gif много труден избор...на мен лично любимци също са ми Пейтън и Лукас,макар че много се кефя и на Нейтън и Хейли biggrin2.gif но така изборът вече е направен-7-мата целувка рулзззззз 4.gif 4.gif 4.gif
Devil^Rose^^
Не това просто не е човешко shocking.gif Всичките са нневероятни 3.gif worthy.gif Първо си мислех да гласувам за Пейтън и Лукас любимци са ми blush.gif но от друга страна имаме Нейтън и Хейли....това е любовinlove.gif така че № 11
Jordan
всички целувки са страхотни, но не знам за вас, ама според мен най-яко се целуват Хейли и Нейтън... wub.gif tongue.gif blush.gif те са едни такива големи сладурииииии....... inlove.gif
~Bruk~
Аз симпатизирам най-много на Брук и Лукас и съм за 8 снимка 4.gif biggrin2.gif rolleyes.gif
Brooke_Davis
QUOTE(~Bruk~ @ Dec 19 2005, 11:48 AM) *

Аз симпатизирам най-много на Брук и Лукас и съм за 8 снимка 4.gif biggrin2.gif rolleyes.gif

И аз така.Много ги харесвам като двойка още от началото и страшно се зарадвах че най-накрая се събраха и си оправиха отношенията. 2thum[1].gif Е поне да се надяваме
За това ибирам снимка номер 6
mirka
И на мен по принцип Лукас и Брук са ми любимата двойка smile.gif ,обаче гласувах за Снимка номер 2, защото в първи сезон най-сладки бяха Нейтън и Хейли. 4.gif
Haley
номер 2 е the best.Все пак първата целувка е най-запомняща се
Devil^Rose^^
Кога ще бъде церемонията по награждаването ? biggrin.gif
Electrum
като гледам всички сме на едно мнение че не само една целувка заслужава да се определи за най-добра,но мисля че Нейтьн и Хейли са определено най-сладката двойка.Дано си останат заедно до края и савсем скоро в 10 епизод разберем за бъдещо бебе Нейтан`хубавичко като тате си 4.gif wink.gif
rusi4kata^
хмм не мисля че ще има бебе 9.gif казват го само,за да ни държат в напрежение 10.gif
mary_kate
Аз ще гласувам за снимката на Хейли и Нейтън в дъжда защото е супр романтично.Двоумях се между тази под дъжда и първата им целувка,защото тя беше дъ бест...
П.С.-няма да има бебе,в този форум някой беше сложил промо и там Хейли каза ,че е СПАЛА с Нейтън на Брук и тя не може да повярва .А някой друг във форума беше казал,че Хейли била казаа на Брук,че е бременна.
Buhti4ka
Ох, много трудно ми беше, но избрах Нейтън и Хейли в дъжда. Много са ми сладки там 4.gif
Иначе целувката на Лукас и Брук до стената също е доста добра.
Eli_Baby
Определено 3-та ме изпълва отвсякъде worthy.gif
Narlot
няма спорsmile.gifНомер 6 е истината.тази сцена си беше най-горещата свалка на сериала.Макар че Лукас ми харесва повече с Пейтън.Но все пак повече им подхожда приятелсвото.А с Брук си е просто химия.То си личи.Не случайно са се оженилиsmile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Narlot @ Jan 3 2006, 10:45 PM) *

няма спорsmile.gifНомер 6 е истината.тази сцена си беше най-горещата свалка на сериала.Макар че Лукас ми харесва повече с Пейтън.Но все пак повече им подхожда приятелсвото.А с Брук си е просто химия.То си личи.Не случайно са се оженилиsmile.gif

Мхм номер шест Лукас и Брук до стената дето са наистина си личи че и в реалния живот са си двамцата... worthy.gif
april^^
Максимално се кефя на Лукас и Пейтън заедно ! Първата им целувка беше супер неочаквана и сякаш някяква магия стана rolleyes.gif Затова - № 5 4.gif
James towel keeper
Всички цунки са суперски biggrin.gif

Най-вече на Нейли и Брукас... Затова се двоумя, но гласувам за БРУКАС с №13, тази целувка беше супер rolleyes.gif А за моментът да не говорим, страшно са забавни двамцата! smile.gif
divata_pe4urka
аз гласувам за 6тата, защото просто ми хареса как и каде са се награбили 5angel[1].gif
^Mim0zKa^
И аз гласувам за 13-стата 6тото са супер сладки там и бе6е много хубав момента! 3.gif
scandalous_girl
Аз съм за номер 3,но всичките са много сладки.
Хейли
Всички снимки са страхотни 4.gif 4.gif Аз гласувам за Нейтън и Хейли където са под дъжда biggrin.gif
fenka_lucas_i_brooke
Страшно труден избор!Аз гласувах за 4-Брук и Люк!!!
Life_is_a_Bitch
Опеделено №3 - просто Нейтън и Хейли са върха на нея
Mar4eto
Всичките целувки са суперски,браво,анкетата е много добра! 4.gif
Аз гласувах за 3-тоя момент беше върховен под дъжда!!! 16.gif @ също им е много яка-първата целувка,4 на Брукас им е супер сладка и оная в басейна,пак на Брукас,мисля че е 13!Въобще филма е пълен със страхотни актьори и ..целувки 4.gif
illii
Нейтън и Хейли в дъжда!Толкова е хубаво happy.gif
fire_misha
Ооо целувката под дъжда беше просто...перфектна.Толкова романтично беше че цялата настръхнах.Косите ми се изправиха (в добрия смисъл на думата) и ми се искаше аз да съм на мястото на Хейли 10.gif
solenka
QUOTE(fire_misha @ Feb 5 2006, 11:29 PM) *

Ооо целувката под дъжда беше просто...перфектна.Толкова романтично беше че цялата настръхнах.Косите ми се изправиха (в добрия смисъл на думата) и ми се искаше аз да съм на мястото на Хейли 10.gif

По време на целувките между Нейт и Хейли и на мен ми се иска да съм на мястото на Хейли. biggrin.gif
fire_misha
QUOTE(solenka @ Feb 6 2006, 01:21 PM) *

По време на целувките между Нейт и Хейли и на мен ми се иска да съм на мястото на Хейли. biggrin.gif

Ми кво да ти кажа.То при всеки е така blush.gif
^^HeLa^^
Целувката под дъжда беше най-хубава!
OTH_fenka
Аз гласувах за номер 5. Въпреки че ми харесват всички макар и малко целувки между Пейт и Люк. 2thum[1].gif
Mimeto
Гласувам за Нейт и Хейли и целувката им под дъжда happy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.