Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-готина целувка за 1-ви сезон
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
fai7h
аз гласувах за 5тата на Лейтън happy.gif
pinko_z
Много ясно че тази под дъжда!!!
dessity
Под дъжда и след дъжда там където и предлага
The_Storm
Според мене номер 10, но също така и 14.
music_girl
3,7 и 10 определоно са те! tongue.gif
t0ni
[ 16 ] rolleyes.gif
meri_ans
аз си харесвам Нейт и Хелс в дъжда пък квото ще да става нали знаете дъжда е перфектен за такива работи хаххахахахахах biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
nelito_91
Аз съм за 3 - Хейли и Нейтън под дъжда blush.gif blush.gif blush.gif
hrivetoo
ем на мен любимци са ми Пейтън и Лукас като 2ка......но и Нейли също !!!!
emoticon1 (106).gif inlove.gif emoticon1 (91).gif emoticon1 (45).gif
**Sophia**
Аз съм за Нейтън и Хейли,всички целувки са супер,но гласувах за *първата целувка* wub.gif ..беше просто невероятно..Страхотен момент. happy.gif
но и целувката под дъжда,не остава по-назад.. 10.gif
poLyto
попринцип Брукас са ми слабост и всички техни целувки са ми любими, но мисля, че няма целувка в анкетата, която да се сравни с тази на Нейтън и Хейли под дъжда. За нея гласувах smile.gif
PayTon__
Лукас и Пейтън
gotinatakuma
Люк и Пейтън в мотела-просто това е техния момент!!! 4.gif
caprice
Еми..Лукас и Брук са ми слабост..и..гласувах за номер 6 tongue.gif
or1g1nal
Няма друга целувка като тази на Люк и Пейт в мотела emoticon1 (55).gif
pIsaNcH{}
На мен също са ми слабост Пейтън и Лукас , но и Хейли и Нейтън ... а тяхната целувка под дъжда неможе да се сравни с никоя blush.gif
Naley_fen
Аз съм фен на Нейли и за това гласувах за целувката под дъжда.
**Naley*
това е най-сладката целувкаааа blush.gif
krisence13
Номер 3 (Хейли и Нейтан в дъжда) biggrin.gif
borislava
Номер 2
summer77881
Целувката на Нейтън и Хелйли под дъжда си е просто единствена и неповторина тя е просто велика тази целувка.Се пак да не забравяме че дъжда играе голяма роля в любовната история между тях
Djindja
Нейтън и Хейли и на двете места smile.gifsmile.gifsmile.gif
elitu
Нейтън и Хейли.
Някои от най-яките им целувки са под дъжда.
Bodyguard
Лукас и Пейтън
moni_hs
Лукас и Брук
fenkanabrooke
Цитат(moni_hs @ Aug 6 2008, 10:53) *
Лукас и Брук

Всички тяхни целувки направо ме разтапят. blush.gif worthy.gif
allnitess
mak3-l0ve
Всички на Brucas + първата целувка на Нейтън и Хейли и тази в дъжда happy.gif
badbaby22
Абе вие сте луди хора, как да се избере само една.... Всичките Брукас и Нейли целувки, как да ги забрави човееекк!!!
traiana
Уоу..ами не мога да избера само една,затова казвам..всички целувки на Хейли и Нейтън и всички целувки на Брук и Лукас wub.gifwub.gif
Syleena
Ами ако можеше щях да гласувам за всичките blush.gif , първи сезон бе един от най-изпълнените с такива хуууубави кадри! wub.gif Най-много се чудех м/у Нейли под дъжда или Лукас и Брук в басейна и басейна надделя smile.gif много са сладки там, макар че и Нейли под дъжда е една от най-силните сцени. emoticon1 (106).gif emoticon1 (117).gif
ralichka_21
Нейтън и Хейли по дъжда...усещаш истинката любов...Брук и Люк в коридора на бара...мноогоо Секси... wink.gif
back`to`black
Определено целувката на Хейли и Нейтън в дъжда. wub.gif
Oliver_Fenka
Цитат(ralichka_21 @ Sep 12 2008, 21:27) *
Нейтън и Хейли по дъжда...усещаш истинката любов...Брук и Люк в коридора на бара...мноогоо Секси... wink.gif

worthy.gif
djulencet0
rolleyes.gif ... Наистина всички снимки са супер яки и карат лично моето сърчице да тупка по-бързо от колкото обичайното ..ноо все пак имаме възможност само на един избор и той е снимка N2... просто начина по който се разви действието на самата сцена като се сетя ме карат цялото ми тяло да изтръпне..даже в момента косъмчетата на ръцете ми са настръхнали..даже по време на самата сцената пуснах някоя друга сълзичка.. просто Нейтан и Хейли са адската двойка.. worthy.gif worthy.gif worthy.gif wub.gif happy.gif blush.gif blush.gif
SuMmeR_
Целуфка номер 3 на НЕйтън и Хейли smile.gif
FintiFlushka
Цитат(Oliver_Fenka @ Oct 19 2008, 20:16) *
Цитат(ralichka_21 @ Sep 12 2008, 21:27) *

worthy.gif

Съгласна,иначе гласувах за снимката в бара ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.