Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: World of warcraft nude addon
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
ogata
Цък smile.gif

Кратко разяснение :
Сваляте файла , разархивирате го във "<Game dir:>\World of Warcraft\Data\" , пускате си това с уинампа , влизате в играта , лог он-вате се с героя си , сваляте всички дрехи в инвентара , настанявате се удобно на стола и пишете в чат прозореца "/dance" (без кавичките) . 16.gif

Njoy !

ПП. Работи само с женските герой smile.gif (Изказвам съболезнованията си на въшката biggrin2.gif)
ППП. Сега ми се спи , но още утре ще си направя една "емо гърла" и ще го пробвам - това трябва да се види smile.gif
Morska~Vu6ka
Еебати дискриминацията! Искам и аз да видя плът! Не е честно ше ги съдя mad.gif mad.gif mad.gif

Аз па ше си играя нормален wow в Darkshire наеш кво ме правят хордата напрао през 1 мин ме попуцват ама поне знам че са МЪЖЕ И МОГА ДА ИМ СЕ РАДВАМ а тва е... аа нема се разберем така, аз обявявам стачка няма да влизам тука biggrin2.gif
ogata
От днескашния тест ... просто се влюбих в дранейките .... ако имаха и малко по-нормални крака .. щяха да бъдат секс бомбите в играта biggrin2.gif
K_f_R
iskame скрийййн искаме скриййн
Цитат
П.С. чакам мъжкия мод с яките мъжаги

в русия съм ти пък закво чакаш мъжкия мод бе 18.gif да не си си намерил момче 18.gif

п.п сори за гадния хумор не се стърпях xD
gibona
Oga, намери си момиче, гледай си го колкото си искаш голо, радвай му се, зарежи тези игри.
Към въшката - намери си момче, гледай си го голо, радвай му се, зарежи тези игри.
истинските гаджета и за пипане освен гледане стават wink.gif
П.С. чакам мъжкия мод с яките мъжаги
ogata
Цитат(gibona @ Nov 22 2007, 00:59) *
Oga, намери си момиче, гледай си го колкото си искаш голо, радвай му се, зарежи тези игри.

Ооо.. има , има , само дето истинското момиче муфти за истински голд , истинска храна , вакрва ти кофти xp и по-късно ще иска и немски кон ... с фарове ... xD .

@KFR .. кофти гадна затапка worthy.gif - попилях са рано сутринта biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Цитат(gibona @ Nov 22 2007, 00:59) *
Към въшката - намери си момче, гледай си го голо, радвай му се, зарежи тези игри.
истинските гаджета и за пипане освен гледане стават wink.gif

Нека обобщя, след като съветваш XY да си намери XX и един ред по надолу XX да си намери XY то тогава има едно много практично решение.. да се вземат взаимно.. rolleyes.gif biggrin2.gif

П.П - Прав си, но истинско гадже не е желателно да го халосаш по главата с брадва, ако почне да дразни.. smile.gif

По темата това трябва да се пробва.. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.