Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Cautionary Tales"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Cautionary Tales"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Convinced that the Company is close to finding them, H.R.G. (Jack Coleman) prepares the family to run -- but Claire (Hayden Panettiere) has other ideas. Hiro (Masi Oka) returns from the past and learns of his father’s death. Grief-stricken, he flings himself into past and makes a stunning personal discovery. After a charged first encounter with Elle (Kristen Bell), Suresh (Sendhil Ramamurthy) makes a decision that could change lives. Meanwhile, Matt (Greg Grunberg) struggles with his expanding mental abilities. Maya (Dania Ramirez) and Alejandro’s (Shalim Ortiz) relationship is tested as they travel with Sylar (Zachary Quinto). Peter (Milo Ventimiglia) meets someone who could unlock his past..

НАКРАТКО: Убеден, че компанията ще ги открие скоро, бащата на Клер подготвя семейството си за бягство, но тя има други планове. Хиро се връща от миналото и научава за смъртта на баща си. Изпълнен със скръб се връща назад във времето и открива нещо шокиращо. След първата си среща с Ел, Мохиндер взема решение, което може да промени животи. Междувременно, Мат се опитва да разшири способностите си. Отношенията на Мая и Алехандро са поставени под въпрос, докато пътуват със Сайлър. Питър среща някой, който може да разкрие миналото му.

Download:
9-ти епизод @ Zamunda.net
FrAgMaKeR
Е не няма такъв епизод.. просто без думи. Нещата взеха да стават много интересни. Коя е жената на снимката, успяли Мат да накара Анджела Петрели да му каже истината за нея, какво ще стане с Бенет от тук нататък.. и още много въпроси.. Хиро неведнъж е променял историята до сега, защо не спаси баща си.. С какво толкова Адам е бил страшен, че са го затворели.. confused.gif Надявам се скоро всичко да се разбере. smile.gif
FaLLOuTbOy
8.gif worthy.gif

2 episodes left
Gossip Girl
Олееееее..ОМГ! А дано някой гръмне Суреш до края на сезона. Тва ми е най-голямата мечта. Голяма работа, че накрая го спасиха, нали Мохиндер знаеше какво ще стане и въпреки това го направи. Ако бях на мястото на Клер да съм го хванала и да съм скочила от някоя скала.
Иначе епизода беше перфектен. Като че ли без Питър и Мая и Алехандро сериите са по-интересни.
А Ели ми беше странна, първо явно се разколеба за баща си, после най-безцеремонно зашемети Клер и Уест и накрая пак се дърпаше на Боб.
Останалото в серията беше страхотно, няма какво да коментирам.
Айде да идват следващите две седмици по-бързо. biggrin.gif
Adorkable
Цитат(Gossip Girl @ Nov 20 2007, 17:03) *
Олееееее..ОМГ! А дано някой гръмне Суреш до края на сезона.

Аз ще го направя с удоволствие и забележи,безплатно biggrin2.gif !
На мен пък епизода ми е най-любимия досега,всъщност най-любимия изобщо worthy.gif .
Всичко сте го казали преди мен ^^.
ViruZzZ
Хммм..тоя епизод беше супер biggrin2.gif ,а за Адам Анджела нали каза,че продължителната регенерация след време спира стареенето ти,ми сигурно те са го заключили,защото все едно той така е безсмъртен и да не навреди на хората... confused.gif
ПП.В някой епизод показвали ли са дарбата на Кайто Накамура?
ludoto_mimi
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 20 2007, 14:07) *
Е не няма такъв епизод.. просто без думи. Нещата взеха да стават много интересни. Коя е жената на снимката, успяли Мат да накара Анджела Петрели да му каже истината за нея

Ами явно е успял, не виждам тя да му го е казала доброволно. Което е много жалко. :/

Не смятам Мохиндер за толкова лош. Въпреки, че знаеше какво да се случи, не му беше лесно да го направи и това се видя като се връщаха с колата. Накрая наистина гледах с отворена уста... shocking.gif

Мисля, че досега не са показвали силата на Кайто Накамура. А новата придобивка на Мат е доста интересна.
Tedds
ОЛе боже тази серия беше нечовешки яка worthy.gif worthy.gif worthy.gif Страхотна,леле немога да се осъзная,незнам как ще чакам следващите епизди rolleyes.gif
petkox_ray
Уникална Серия !
A_l_e_x
Най-сетне интресен епизод във втори сезон. Доживях,така да се каже. Много интригуващ обрат-Ноя го геъмнаха и остана жив. Мотото "Save the cheerleader,save the world" се оказа доста точно-дефакто с кръвта на Клеър може да се съживи всеки умрял ohmy.gif Ел много ме кефи,много е забавна,но в съшото време в този епизод в образа и навлезе и едн амного трагична нотка-фактът,че е жертва на експериментите на баща си беше ужасяващ. Интересено ми е коя е мадама от снимката.
Не мога да разбера защо се настрйвате против Мохиндер-той се опитва да направи най-доброто за всички непрекъснато,може да не се получават правилно нещата и да е много наивен,но не е лош и не мисля,че заслужава да го съдите така 9.gif
Apfh
FrAgMaKeR ама те отговориха на половината от въпросите ти в този епизод. huh.gif

Мат не изкопчи информацията от Анджела, защото му каза, че ще стане, като баща си. Накрая се спря, ако не забелязахте.
Колкото до Хиро и баща му... ми че той цял епизод му обясняваше защо не може да го спаси. Че някои неща трябва да останат непроменени и важният урок, "Това че притежаваме силите на Богове, не ни прави такива." wink.gif
Адам сам си го обясни в предният епизод - затворитли са го, защото е искал да разкрие силите си пред света. Специалните са се почувствали заплашени и за това са го затворили, защото не могат да го убият. В миналият сезон видяхме, че уплахата им не е била напразна...

Сега за епизода - един от най-добрите този сезон!... гледах го два пъти и умрях от кеф и при двете гледания! Епизода беше направен просто превъзходно от Грег Яйтанес, който доказа, че е невероятен режисьор! Всички сцени бяха изпипани перфектно и заснети не по-зле!...
Gossip Girl
Цитат(Apfh @ Nov 23 2007, 04:30) *
Мат не изкопчи информацията от Анджела, защото му каза, че ще стане, като баща си. Накрая се спря, ако не забелязахте.

Всъщност, ако не си забелязал, накрая Мат гледаше снимката със "специалните" първо поколение, и името на жената беше над главата й(някаква си Прат май, не помня точно). Това говори, че Мат все пак е изтръгнал информацията от Анджела.
A_l_e_x
А на някой от старите ясна ли е дарбата освеен на Боб и Линдерман?
Apfh
Цитат(Gossip Girl @ Nov 23 2007, 14:50) *
Цитат(Apfh @ Nov 23 2007, 04:30) *

Всъщност, ако не си забелязал, накрая Мат гледаше снимката със "специалните" първо поколение, и името на жената беше над главата й(някаква си Прат май, не помня точно). Това говори, че Мат все пак е изтръгнал информацията от Анджела.

Мда.. права си.. в началото й го нямаше името. В края се появи. Явно Мат все пак го е изтръгнал от Анджела...
klopesss
Супер епизод!!!Накрая стоях така shocking.gif.Последните 2-3 серии определено са невероятни.Много ми е интересно какво ще направи Хиро като разбра, че Адам е убиецът на баща му.Другото, което нямам търпение да видя е какви ще ги вършат Адам и Питър.Не знам обаче, защо не казват какви са способностите на повечето от старото поколение.Мохиндер и мен малко ме дразни на моменти.Истината е, че има добри намерения, но просто не е наясно на чия страна да застане.
Mr. Winchester
OMG, какъв епизод! Силата на Мат се развива ще ги кара ве4е да казват истината smile.gif

Клеър и Уест май ве4е се сдобриха

Бенет отново ще оживее с кръвта на Клеър

Само не знам Мохиндер запо4на да ме дразни в тоя епизод ама той сигурно е помогнал на Бенет, кой може да му е прелял кръвта confused.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.