Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е най-добрия клас за игра?
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
FrAgMaKeR
Чудих се нещо, кой е най-добрият клас за игра във WoW, не просто най-силният, най-симпатичният, а най-добрият като цяло, като съвкупност от всички необходими качества?
ogata
За радост уоу не е копие на диабло , където сам герой напукан до ушите с предмети превърта всеки бос сам smile.gif . В уоу , всеки герой е важен и заема определена позиция в партито . Един райд има нужда от танкове , демидж мейкъри и хийлъри . Тези три раздела се отнасят и съответните класи герой.

Taнкове :
Паладин , Уориър

Демидж мейкъри :
Уорлок , Мейдж , Хънтър , Роуг

Хийлъри :
Шаман , Прийст , Друид

Но ако става дума за пвп ... бих избрал уориър задължително .. или евентуално друид . smile.gif
petkox_ray
За всеки герои има различен най-добър клас,защото всеки клас дава на всеки герой различни бонуси ^^
radotooo
друид е наи добрия клас като съвкупност от всичко ..... ем добър хилар ем и добър дпс ...също не лош и танк за по кекави инс wink.gif
FrAgMaKeR
Ами Паладина, хем хилва, има доста аури, прави добър демидж и е най-тежко брониран.. на мен засега тоя клас ми прави най-добро впечетление.. smile.gif
TheUnknown
Паладина и Друида са хибриди (Hybrid ) - стават за всичко biggrin.gif
Най-силен : imba Warlock и imba Shaman biggrin.gif
ogata
warlock-а са го осакатили бая в новия пач ;(

А шамана си рулира smile.gif
Titan
Друид дръжки... най-добрия е лока.
Ларлока развит добре просто няма бутане. Бие мейджа, защото мейджа без мана е свършен, при лока не е така. Фиър + кърсовете + демона ми и си дотам. smile.gif
ogata
Да ... един паладин , перфектно развит и от към скилове и от към таланти (имунизиран е срещу fear и може сам да си премахва curses wink.gif ) , добър блок и бързо оръжие <2.0 , в комбинация със seal of crusader (increase attack speed) , blessing of might и ... някоя аура за добър резист - нали се сещаш , че уарлока ти става на мезе wink.gif
delta717
rogue>lock wink.gif mage>paladin warrior(tank/protection)>rogue
shaman>rogue priest>rogue и т.н.
Titan
АХаххаах.... ти го изкара тоя rogue, че е най-слабия клас бе... ама не е.
delta717
айде да те видя дали ще ме биеш аз ако съм с priest? или със heal shaman тези два класа бъхтят рогито както си искат а танк warra заради многото броня и life rogue нищо не му прави всичко му е reduced
radotooo
всичко е до добър геар и достатъчно скилет плеиер ..... нема по силен и по слаб клас сичко е балансирано blush.gif
melkor
Най-добрият клас е този с който не играеш!
ogata
Цитат(melkor @ Dec 4 2007, 09:36) *

Паладин , дюд , паладин smile.gif
melkor
Цитат(ogata @ Dec 4 2007, 12:07) *

За теб може би. Но има доста хора за които най-готиният клас е този с който те не играят, а играе някой техен приятел.
Не е важно какъв клас играеш а как го играеш. Защото какъвто и клас да си, ако не можеш да го играеш както трябва...
ogata
Цитат(melkor @ Dec 4 2007, 13:03) *
Цитат(ogata @ Dec 4 2007, 12:07) *

За теб може би. Но има доста хора за които най-готиният клас е този с който те не играят, а играе някой техен приятел.
Не е важно какъв клас играеш а как го играеш. Защото какъвто и клас да си, ако не можеш да го играеш както трябва...

... ще се научиш с течение на времето и ще станеш PRO wink.gif . Важното е , да не се предаваш
melkor
Ахахахахаха. Аз не играя ЛОЛ бре. biggrin.gif

P.S. - И да... Не говоря за себе си. В случай че не си разбрал.
FrAgMaKeR
Всеки клас има своите силни и слаби страни.. много зависи как е развит, колко pvp опит има конкретният играч.. разбира се и ситуацията е от значение..
Leoric
Цитат(FrAgMaKeR @ Dec 5 2007, 19:41) *
Всеки клас има своите силни и слаби страни.. много зависи как е развит, колко pvp опит има конкретният играч.. разбира се и ситуацията е от значение..

абс подкрепям... но като че ли най-уравновесен е паладина и има доста предимства ако можеш да го играеш ест... срещу range като хънтъра и тея спелкастерите си има divine shield и стъна му е 5 сек и ако е на retribution с подходящо оръжие става страшно над 2к дм с Crusader Strike biggrin.gif. Срещу танкове и тн.. лично съм се бил с паладин на retribution срещу паладин на protection и уариър на protection... просто се биехме много време....
petkox_ray
Аз примерно най се кефя на рога smile.gif Много мачка.Също така и паладина ми е един от любимите,защото с него много бързо се качва хем си бий хем си се хилва.Доволяга е ^^.
Lancer
Играл съм с почти всички ,но май най-много ми допада паладина незнам защо просто играл съм с почти всички класове и паладина за мен е №1 М№ . Но няма значение какъв клас ти е героя всичко зависи от човека който е зад клавиатурата
Th3_SpY
Един пич от моя клас игра 2 години WoW с платен акаунт, той беше с Rogue, но ми каза че най-силен е Warlock-a щото пуснел ли ти fear и си gg.
Lancer
Извинявай че го казвам ама Fear-a e за страхливци то с феар можеш да биеш player с 10-25 лбл над тебе като му пуснеш кърсовете само че така не е интересно поне според мен
f0rgy
QUOTE(Lancer @ Jan 3 2008, 19:09) *
Извинявай че го казвам ама Fear-a e за страхливци то с феар можеш да биеш player с 10-25 лбл над тебе като му пуснеш кърсовете само че така не е интересно поне според мен

Хах...трудно кърсовете ше фанат някой с над 10 лвл над теб,дори и да го хванат той ако е нормално мислещ ще те очисти...пък феар-а щом е в играта,страхливци,не за използване е...иначе да и за мен warlock си е най добре...1 добре облечен уаруок,развит за кърс и за демон пет-а си е айлячец...
FrAgMaKeR
Трудно някой имунизиран Пали ще го усети тоя фиър.. особено някой рет пал като го докопа лока ще стане на мезе.. с тия тънки дрешки, единственото му преимущество е боя от далече, но за сметка на това пала може да се хийлва и става мазало. Пробвах почти всички класове и продължавам да си държа най-много на пала. smile.gif
_razOr_
Хънтър, Роуг :>
delta717
Цитат(ogata @ Nov 19 2007, 17:13) *
За радост уоу не е копие на диабло , където сам герой напукан до ушите с предмети превърта всеки бос сам smile.gif . В уоу , всеки герой е важен и заема определена позиция в партито . Един райд има нужда от танкове , демидж мейкъри и хийлъри . Тези три раздела се отнасят и съответните класи герой.

Taнкове :
Паладин , Уориър , DRUID

Демидж мейкъри :
Уорлок , Мейдж , Хънтър , Роуг , SHAMAN , DRUID , WARRIOR

Хийлъри :
Шаман , Прийст , Друид, PALADIN и няма какво да си говорим повече на тази тема за хийлърите

Но ако става дума за пвп ... бих избрал уориър задължително .. или евентуално друид . smile.gif

Лелееееее кви са тия изцепки че лока като ти пусне феар ща пребие xD ... при деймидж такен fear-a се маха ... независимо от типа на деймидж (твой,на пет, от кърс,от друг източник)
tapaG
толкова много изцепки не бях чел ....... biggrin2.gif 4.gif biggrin2.gif
Firen
Еми Роуга може да бие всички класове на ПВП ако знае как се играе blush.gif .Въпреки че ще го озори Уарриора ама лично аз имам 70 рогуе и бих казал че всичко зависи от предметите и от тва колко добре си играеш с героя.А иначе за "PvE" ДПС са рогуето и хънтара наи добри .Танк ако не е уорриор не става biggrin2.gif .За мене наи добрия герои е рогуето въпреки че го нерфнаха и с тоя новия "patch" още по зле wacko.gif
f0rgy
Бати умрелия от глад роуг...за PvE става,ама за група..Същата работа като паладина..1 в 1 - е жив ташак,с един добре развит мейдж + някой дето може да го командва паладина си отива много бързи,колкото и пъти да си пълни кръвта.Зависи за кво играеш пък и такова нещо като най-добър клас няма.Секи си владее да играе с нещо повече отколкото с другите класове.

П.С.Най мраза някой роуг да ме запука от стелт,ама после с прийст-а роуг-а бързо,бързо загива
П.С2 И все пак в повечето случаи,в един добър сървър,ако си някъде из оутленд и се запукаш с някой,се ше се яви някой,който да ти помогне или на него,друго е на арената
П.С3 Скоро играх в срвр не лагва хич,чат пат изхвърля ама не е мн често,от нета ти е
jagblade
18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
играл съм я през последните 2 години за момента има 5 70ки минал съм през абсолютно всичко до момента и още не мога да кажа че има "най-добър" клас. Имаш разлика в билдове и каде какво и как прилагаш, а и с всеки пач Blizzard промеят този баланс.

П.П. коя версия играете на вашия сървар и ще ти кажа кой клас е небалансиран 15.gif
shegobieca
Кой е най-добрият клас ? Хмм,много относителен въпрос..Зависи от много неща,итеми,спец и тн.но най-вече зависи как го играеш...Иначе- frost mage ftw

П.С For the Horde worthy.gif worthy.gif
jagblade
2.2.0
хм, в този един момент би трябвало да доминират BM hunter и SL/SL warlock
Jijafka
Не смятам,че има най-добри герои.Аз лично съм играла най-много с пала и мейдж,но в никакъв случай не бих казала,че са най- добри.По-добри са в едно,по-слаби в друго и така. biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.