FrAgMaKeR
Nov 19 2007, 13:18
Чудих се нещо, кой е най-добрият клас за игра във WoW, не просто най-силният, най-симпатичният, а най-добрият като цяло, като съвкупност от всички необходими качества?
За радост уоу не е копие на диабло , където сам герой напукан до ушите с предмети превърта всеки бос сам

. В уоу , всеки герой е важен и заема определена позиция в партито . Един райд има нужда от танкове , демидж мейкъри и хийлъри . Тези три раздела се отнасят и съответните класи герой.
Taнкове :
Паладин , Уориър
Демидж мейкъри :
Уорлок , Мейдж , Хънтър , Роуг
Хийлъри :
Шаман , Прийст , Друид
Но ако става дума за пвп ... бих избрал уориър задължително .. или евентуално друид .
petkox_ray
Nov 19 2007, 17:27
За всеки герои има различен най-добър клас,защото всеки клас дава на всеки герой различни бонуси ^^
radotooo
Nov 19 2007, 19:10
друид е наи добрия клас като съвкупност от всичко ..... ем добър хилар ем и добър дпс ...също не лош и танк за по кекави инс
FrAgMaKeR
Nov 19 2007, 19:42
Ами Паладина, хем хилва, има доста аури, прави добър демидж и е най-тежко брониран.. на мен засега тоя клас ми прави най-добро впечетление..
TheUnknown
Nov 27 2007, 22:14
Паладина и Друида са хибриди (Hybrid ) - стават за всичко

Най-силен : imba Warlock и imba Shaman
warlock-а са го осакатили бая в новия пач ;(
А шамана си рулира
Друид дръжки... най-добрия е лока.
Ларлока развит добре просто няма бутане. Бие мейджа, защото мейджа без мана е свършен, при лока не е така. Фиър + кърсовете + демона ми и си дотам.
Да ... един паладин , перфектно развит и от към скилове и от към таланти (имунизиран е срещу fear и може сам да си премахва curses

) , добър блок и бързо оръжие <2.0 , в комбинация със seal of crusader (increase attack speed) , blessing of might и ... някоя аура за добър резист - нали се сещаш , че уарлока ти става на мезе
delta717
Nov 30 2007, 23:01
rogue>lock

mage>paladin warrior(tank/protection)>rogue
shaman>rogue priest>rogue и т.н.
АХаххаах.... ти го изкара тоя rogue, че е най-слабия клас бе... ама не е.
delta717
Dec 1 2007, 12:53
айде да те видя дали ще ме биеш аз ако съм с priest? или със heal shaman тези два класа бъхтят рогито както си искат а танк warra заради многото броня и life rogue нищо не му прави всичко му е reduced
radotooo
Dec 3 2007, 22:50
всичко е до добър геар и достатъчно скилет плеиер ..... нема по силен и по слаб клас сичко е балансирано
Най-добрият клас е този с който не играеш!
Цитат(melkor @ Dec 4 2007, 09:36)

Паладин , дюд , паладин
Цитат(ogata @ Dec 4 2007, 12:07)

Паладин , дюд , паладин

За теб може би. Но има доста хора за които най-готиният клас е този с който те не играят, а играе някой техен приятел.
Не е важно какъв клас играеш а как го играеш. Защото какъвто и клас да си, ако не можеш да го играеш както трябва...
Цитат(melkor @ Dec 4 2007, 13:03)

Цитат(ogata @ Dec 4 2007, 12:07)

Паладин , дюд , паладин
За теб може би. Но има доста хора за които най-готиният клас е този с който те не играят, а играе някой техен приятел.
Не е важно какъв клас играеш а как го играеш. Защото какъвто и клас да си, ако не можеш да го играеш както трябва...
... ще се научиш с течение на времето и ще станеш PRO

. Важното е , да не се предаваш
Ахахахахаха. Аз не играя ЛОЛ бре.

P.S. - И да... Не говоря за себе си. В случай че не си разбрал.
FrAgMaKeR
Dec 5 2007, 19:41
Всеки клас има своите силни и слаби страни.. много зависи как е развит, колко pvp опит има конкретният играч.. разбира се и ситуацията е от значение..
Leoric
Dec 13 2007, 21:25
Цитат(FrAgMaKeR @ Dec 5 2007, 19:41)

Всеки клас има своите силни и слаби страни.. много зависи как е развит, колко pvp опит има конкретният играч.. разбира се и ситуацията е от значение..
абс подкрепям... но като че ли най-уравновесен е паладина и има доста предимства ако можеш да го играеш ест... срещу range като хънтъра и тея спелкастерите си има divine shield и стъна му е 5 сек и ако е на retribution с подходящо оръжие става страшно над 2к дм с Crusader Strike

. Срещу танкове и тн.. лично съм се бил с паладин на retribution срещу паладин на protection и уариър на protection... просто се биехме много време....
petkox_ray
Dec 19 2007, 01:58
Аз примерно най се кефя на рога

Много мачка.Също така и паладина ми е един от любимите,защото с него много бързо се качва хем си бий хем си се хилва.Доволяга е ^^.
Играл съм с почти всички ,но май най-много ми допада паладина незнам защо просто играл съм с почти всички класове и паладина за мен е №1 М№ . Но няма значение какъв клас ти е героя всичко зависи от човека който е зад клавиатурата
Th3_SpY
Jan 3 2008, 17:13
Един пич от моя клас игра 2 години WoW с платен акаунт, той беше с Rogue, но ми каза че най-силен е Warlock-a щото пуснел ли ти fear и си gg.
Извинявай че го казвам ама Fear-a e за страхливци то с феар можеш да биеш player с 10-25 лбл над тебе като му пуснеш кърсовете само че така не е интересно поне според мен
QUOTE(Lancer @ Jan 3 2008, 19:09)

Извинявай че го казвам ама Fear-a e за страхливци то с феар можеш да биеш player с 10-25 лбл над тебе като му пуснеш кърсовете само че така не е интересно поне според мен
Хах...трудно кърсовете ше фанат някой с над 10 лвл над теб,дори и да го хванат той ако е нормално мислещ ще те очисти...пък феар-а щом е в играта,страхливци,не за използване е...иначе да и за мен warlock си е най добре...1 добре облечен уаруок,развит за кърс и за демон пет-а си е айлячец...
FrAgMaKeR
Jan 3 2008, 21:28
Трудно някой имунизиран Пали ще го усети тоя фиър.. особено някой рет пал като го докопа лока ще стане на мезе.. с тия тънки дрешки, единственото му преимущество е боя от далече, но за сметка на това пала може да се хийлва и става мазало. Пробвах почти всички класове и продължавам да си държа най-много на пала.
_razOr_
Jan 11 2008, 20:40
Хънтър, Роуг :>
delta717
Jan 13 2008, 23:18
Цитат(ogata @ Nov 19 2007, 17:13)

За радост уоу не е копие на диабло , където сам герой напукан до ушите с предмети превърта всеки бос сам

. В уоу , всеки герой е важен и заема определена позиция в партито . Един райд има нужда от танкове , демидж мейкъри и хийлъри . Тези три раздела се отнасят и съответните класи герой.
Taнкове :
Паладин , Уориър ,
DRUIDДемидж мейкъри :
Уорлок , Мейдж , Хънтър , Роуг ,
SHAMAN , DRUID , WARRIORХийлъри :
Шаман , Прийст , Друид,
PALADIN и няма какво да си говорим повече на тази тема за хийлъритеНо ако става дума за пвп ... бих избрал уориър задължително .. или евентуално друид .

Лелееееее кви са тия изцепки че лока като ти пусне феар ща пребие xD ... при деймидж такен fear-a се маха ... независимо от типа на деймидж (твой,на пет, от кърс,от друг източник)
Еми Роуга може да бие всички класове на ПВП ако знае как се играе

.Въпреки че ще го озори Уарриора ама лично аз имам 70 рогуе и бих казал че всичко зависи от предметите и от тва колко добре си играеш с героя.А иначе за "PvE" ДПС са рогуето и хънтара наи добри .Танк ако не е уорриор не става

.За мене наи добрия герои е рогуето въпреки че го нерфнаха и с тоя новия "patch" още по зле
Бати умрелия от глад роуг...за PvE става,ама за група..Същата работа като паладина..1 в 1 - е жив ташак,с един добре развит мейдж + някой дето може да го командва паладина си отива много бързи,колкото и пъти да си пълни кръвта.Зависи за кво играеш пък и такова нещо като най-добър клас няма.Секи си владее да играе с нещо повече отколкото с другите класове.
П.С.Най мраза някой роуг да ме запука от стелт,ама после с прийст-а роуг-а бързо,бързо загива
П.С2 И все пак в повечето случаи,в един добър сървър,ако си някъде из оутленд и се запукаш с някой,се ше се яви някой,който да ти помогне или на него,друго е на арената
П.С3 Скоро играх в срвр не лагва хич,чат пат изхвърля ама не е мн често,от нета ти е
jagblade
Feb 22 2008, 17:08
shegobieca
Feb 24 2008, 12:16
Кой е най-добрият клас ? Хмм,много относителен въпрос..Зависи от много неща,итеми,спец и тн.но най-вече зависи как го играеш...Иначе- frost mage ftw
П.С For the Horde
jagblade
Feb 28 2008, 11:24
2.2.0
хм, в този един момент би трябвало да доминират BM hunter и SL/SL warlock
Jijafka
Mar 5 2008, 19:12
Не смятам,че има най-добри герои.Аз лично съм играла най-много с пала и мейдж,но в никакъв случай не бих казала,че са най- добри.По-добри са в едно,по-слаби в друго и така.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.