Катeто
Nov 17 2007, 18:20

Какво мислите за тях?Мислите ли,че тяхната връзка има бъдеще?Тук може да слагаме техни клипчета,аватари,банери...всичко свързано с тях
http://youtube.com/watch?v=ju9h9uRCRxE&feature=related
Те са много сладки заедно. Супер двойка са.
ladysunshine
Nov 17 2007, 19:27
Днеска и аз мислех да пускам тема за тях, но ти м еизпревари

На мен Чък и Блеър много ми харесват като двойка. Подхождат си по характер. Големи образи са и покрай тях ще има доста смях
nadezhda_had
Nov 17 2007, 19:28
Страхотни са заедно.Невероятна двойка са,много ми харесват.След последните два епизода им се кефя много и са една от най-любимата ми двойка.
CrAzY_LaDy
Nov 17 2007, 21:36
Много са сладинкиии
И много си ходяят
Много готина двойка са.Станаха ми любимци след Серена и Дан,дано да станат нещата между тях,защото са супер заедно
nadezhda_had
Nov 17 2007, 21:53

страхотен момент от последния епизод
Brooke
Nov 17 2007, 22:10
Получи се така,че сега само заради тях двамата го гледам сериала,в началото харесвах Дан и Серена ,но сега определено тези двамата са ми любимците.Такава страст,такова "разбирателство"

.Надявам се да имат някво бъдеще,въпреки че иначе ще гледам един сериал по-малко (да му имам и логиката)
Моментът наистина е много готин
brooke_scott
Nov 18 2007, 12:27
Цитат(ladysunshine @ Nov 17 2007, 19:27)

Днеска и аз мислех да пускам тема за тях, но ти м еизпревари

На мен Чък и Блеър много ми харесват като двойка. Подхождат си по характер. Големи образи са и покрай тях ще има доста смях
хахахха излишно ли ще е ако кажа, че и аз си го мислех това, тъй като си знаем за прочутата ни телепатия
Чък и Блеър са ми мн на сърцето, мн са забавни и ме кефят, но не мисля че ще се задържат и то главно заради Блеър, а не заради него, но ще видим, може да ни изненадат
Jolly_GirL
Nov 18 2007, 13:06
Определено Блеър си подхожда повече с Чък от колкото с Нейт,дано до края останат заедно...
Катeто
Nov 18 2007, 13:21
Айде и аз да си кажа

адски ми харесват заедно,просто има такава химия

в началото харесвах много Серина и Дан,но сега повече ми допадат Чък и Блеър,те правят сериала по-интересен,надявам се да не се разделят,защото сериала ще изгуби много
renito818
Nov 18 2007, 15:30
Новата ми любима двойка в сериала
Супер са
ladysunshine
Nov 18 2007, 15:42
Тедито ме подсети да гледам клипчето, че него съвсем го бях пропуснала. Определено клипчето е уникално. Много са сладки двамата. Направо не е за вярване, че Чък е влюбен

Ипесничката е много готина
Estell
Nov 19 2007, 23:55
Сформира се една взривоопасна двойка! Ако решат могат да създадат доста проблеми. Много им се кефя. Чък така й се умилква на Блеър... Много е сладък. Дано да са максимално заедно, въпреки че не ми се вярва много много.
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 18 2007, 13:21)

Айде и аз да си кажа

адски ми харесват заедно,просто има такава химия

в началото харесвах много Серина и Дан,но сега повече ми допадат Чък и Блеър,те правят сериала по-интересен,надявам се да не се разделят,защото сериала ще изгуби много

Няма смисъл пак да го пиша, защото мнението ми е абсолютно същото !
A_l_e_x
Nov 23 2007, 21:11
Те са супер сексуални
Наистина много им се кефя,обичам такива страсти натури,между които се появява причличане
Дано се получи между тях нещо повече от секс де,много се надявам,защото не виждам Блеър пак с тва идиотище Нейт,а пък Чък хептен с никоя мадама
Това е любимото ми кличе на Chair, защото включва първия момент в лимозината, от където почна всичко и страхотната песен на Sum 41 - With meщрак
Катeто
Nov 24 2007, 10:12
Точно тази песен като я чуя и се сещам за тях,а и обратното,според мен мн им утива

а тва Chaiр (стол

) мн радва
nadezhda_had
Nov 24 2007, 14:34
клипчето е много яко ,а сенета още първия път като я чух от момента в лимозината ми стана една от любимите
nadezhda_had
Dec 4 2007, 22:50
A_l_e_x
Dec 4 2007, 23:06
Това определено е най-яката фотосесия
Няма такива сладури
Напълно съм съгласна с вас,че няма такива сладури..има нещо много силно между тях,незнам как да го обясня,просто са един за друг,една от любимата ми двойки,не само от сериала,а и изобщо...а пък за снимкте много благоря

супер са
Mr. Winchester
Dec 28 2007, 22:19
Чеър са големи сладури,супер са!!!
♥Didito♥
Dec 29 2007, 19:47
Ами те са ми любимата двойка от сериала мн са сладки заедно
^^HeLa^^
Jan 31 2008, 19:25
James Lafferty fan
Mar 25 2008, 19:53
Marissa Cooper
Apr 22 2008, 09:05
И аз исках да тръгнат нещата между тях,но не стана,жалко. А наистина си мисля, че Чък е влюбен в нея,някак си гледа я по-различно,дори и тя.. Но малко прекалява с този Нейт..
djesito
May 24 2008, 11:46
Много яка двойка са заедно,само това мога да кажа,те са супер готини.А за снимките-много яка фотосесия,предаваща много весело настроение.Много яки снимки.
or1g1nal
Jun 1 2008, 17:01
Много сладка двойка са страшно много си отиват и като характер и като външност.... И наистина има нещо между тях...

А за фотосесията наистина е мнгого весела и шарена
Много харесвам Серина и Дан, но определено Чък и Блеър са ми любимците. Супер яка двойка! Умирам като ги гледам! Всичко започна толкова хубаво...
Любопитно ми е обаче до каква степен Чък може да се промени заради нея.. И все пак.. иска ми се да не се променя много, защото така ще си загуби чара на лошото момче
moni_hs
Jul 27 2008, 19:44
fenkanabrooke
Jul 27 2008, 19:56
Най - хубавата двойка в серияла.
Фенове :
1. fenkanabrooke
Фенове :
1. fenkanabrooke
2. Steph
moni_hs
Jul 28 2008, 08:45
Фенове :
1. fenkanabrooke
2. Steph
3.moni_hs
Mrs.Ackles
Aug 2 2008, 10:16
Мисля, че са големи сладури. Най-хубавата двойка в сериала..
Първото ми
Gossip Girl клипче, което свърших вчера:
Chuck&Blair - All The Same[задължително е да се гледа в
High Quality, защото иначе качеството е ужасно..

]
Enjoy!
moni_hs
Aug 5 2008, 21:56
Браво, много е сладурско видеото, продължавай все така! А иначе ще се повторя, но наистина са много готини заедно Чък и Блеър като двойка, надявам се да се задържат дълго в сериала!
Много си подхождат двамата.Интересно ми е как ще се развият отношенията им по нататък в сериала.
ZuZka yeah
Aug 11 2008, 00:10
Виждам, че вече сте казали всичко, което имах за казване. Няма да ви повтарям.
Фенове:
1. fenkanabrooke
2. Steph
3. moni_hs
4. ZuZka yeah
Mai4et0
Aug 11 2008, 00:25
Много са сладки.Дано са заедно 2 сезон
1. fenkanabrooke
2. Steph
3. moni_hs
4. ZuZka yeah