Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Чък и Блеър
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl
Катeто

Какво мислите за тях?Мислите ли,че тяхната връзка има бъдеще?Тук може да слагаме техни клипчета,аватари,банери...всичко свързано с тях rolleyes.gif
http://youtube.com/watch?v=ju9h9uRCRxE&feature=related
[dEs]
Те са много сладки заедно. Супер двойка са.
ladysunshine
Днеска и аз мислех да пускам тема за тях, но ти м еизпревари smile.gif На мен Чък и Блеър много ми харесват като двойка. Подхождат си по характер. Големи образи са и покрай тях ще има доста смях
nadezhda_had
Страхотни са заедно.Невероятна двойка са,много ми харесват.След последните два епизода им се кефя много и са една от най-любимата ми двойка.
CrAzY_LaDy
Много са сладинкиии happy.gif 10.gif И много си ходяят blush.gif
Tedds
Много готина двойка са.Станаха ми любимци след Серена и Дан,дано да станат нещата между тях,защото са супер заедно rolleyes.gif smile.gif
nadezhda_had

страхотен момент от последния епизод
Brooke
Получи се така,че сега само заради тях двамата го гледам сериала,в началото харесвах Дан и Серена ,но сега определено тези двамата са ми любимците.Такава страст,такова "разбирателство" 18.gif .Надявам се да имат някво бъдеще,въпреки че иначе ще гледам един сериал по-малко (да му имам и логиката) 16.gif
Моментът наистина е много готин rolleyes.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 17 2007, 19:27) *
Днеска и аз мислех да пускам тема за тях, но ти м еизпревари smile.gif На мен Чък и Блеър много ми харесват като двойка. Подхождат си по характер. Големи образи са и покрай тях ще има доста смях

хахахха излишно ли ще е ако кажа, че и аз си го мислех това, тъй като си знаем за прочутата ни телепатия 18.gif
Чък и Блеър са ми мн на сърцето, мн са забавни и ме кефят, но не мисля че ще се задържат и то главно заради Блеър, а не заради него, но ще видим, може да ни изненадат huh.gif
Jolly_GirL
Определено Блеър си подхожда повече с Чък от колкото с Нейт,дано до края останат заедно... smile.gif
Катeто
Айде и аз да си кажа 13.gif адски ми харесват заедно,просто има такава химия biggrin2.gif в началото харесвах много Серина и Дан,но сега повече ми допадат Чък и Блеър,те правят сериала по-интересен,надявам се да не се разделят,защото сериала ще изгуби много blush.gif
renito818
Новата ми любима двойка в сериала rolleyes.gif
Супер са
ladysunshine
Тедито ме подсети да гледам клипчето, че него съвсем го бях пропуснала. Определено клипчето е уникално. Много са сладки двамата. Направо не е за вярване, че Чък е влюбен 18.gif Ипесничката е много готина
Estell
Сформира се една взривоопасна двойка! Ако решат могат да създадат доста проблеми. Много им се кефя. Чък така й се умилква на Блеър... Много е сладък. Дано да са максимално заедно, въпреки че не ми се вярва много много.
elly
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Nov 18 2007, 13:21) *
Айде и аз да си кажа 13.gif адски ми харесват заедно,просто има такава химия biggrin2.gif в началото харесвах много Серина и Дан,но сега повече ми допадат Чък и Блеър,те правят сериала по-интересен,надявам се да не се разделят,защото сериала ще изгуби много blush.gif

Няма смисъл пак да го пиша, защото мнението ми е абсолютно същото !
A_l_e_x
Те са супер сексуални punk.gif Наистина много им се кефя,обичам такива страсти натури,между които се появява причличане icon_peace.gif Дано се получи между тях нещо повече от секс де,много се надявам,защото не виждам Блеър пак с тва идиотище Нейт,а пък Чък хептен с никоя мадама
elly
Това е любимото ми кличе на Chair, защото включва първия момент в лимозината, от където почна всичко и страхотната песен на Sum 41 - With me
щрак
Катeто
Точно тази песен като я чуя и се сещам за тях,а и обратното,според мен мн им утива blush.gif а тва Chaiр (стол biggrin2.gif ) мн радва smile.gif
nadezhda_had
клипчето е много яко ,а сенета още първия път като я чух от момента в лимозината ми стана една от любимите
MoLlY
ooooooooo...10x за песента...мн е яка....а за Чък и Блеър.....нямам думи...страхотни са... 4.gif 4.gif 4.gif
nadezhda_had
най-яката фотосесия

Ed and Leighton GAP Advertisment Photoshoot

A_l_e_x
Това определено е най-яката фотосесия 13.gif Няма такива сладури 8.gif
elly
Цитат(A_l_e_x @ Dec 4 2007, 23:06) *
Това определено е най-яката фотосесия 13.gif Няма такива сладури 8.gif

4.gif 4.gif
Катeто
Напълно съм съгласна с вас,че няма такива сладури..има нещо много силно между тях,незнам как да го обясня,просто са един за друг,една от любимата ми двойки,не само от сериала,а и изобщо...а пък за снимкте много благоря rolleyes.gif супер са worthy.gif
Mr. Winchester
Чеър са големи сладури,супер са!!!
♥Didito♥
Ами те са ми любимата двойка от сериала мн са сладки заедно rolleyes.gif
VeRonICa^^
Те са създадени един за друг,най-добрата двойка в сериала за мен.Просто те си подхождат по всичко и адски се привличат,те са най-яките rolleyes.gif
Само Блеър и Чък
worthy.gif worthy.gif worthy.gif
^^HeLa^^
Цитат(VeRonICa^^ @ Jan 17 2008, 19:18) *
Те са създадени един за друг,най-добрата двойка в сериала за мен.Просто те си подхождат по всичко и адски се привличат,те са най-яките rolleyes.gif
Само Блеър и Чък
worthy.gif worthy.gif worthy.gif

абсолютно съм съгласна много си подхождат и са най-интригуващата двойка в сериала от тях двамата по отделно незнаеш какво да очакваш, а като са задно са неотразими, жалко че бяха заедно за кратко, но то не се знае wink.gif
James Lafferty fan
Най-хубавата двойка в сериала 4.gif 4.gif 4.gif
Marissa Cooper
И аз исках да тръгнат нещата между тях,но не стана,жалко. А наистина си мисля, че Чък е влюбен в нея,някак си гледа я по-различно,дори и тя.. Но малко прекалява с този Нейт..
djesito
Много яка двойка са заедно,само това мога да кажа,те са супер готини.А за снимките-много яка фотосесия,предаваща много весело настроение.Много яки снимки.
or1g1nal
Много сладка двойка са страшно много си отиват и като характер и като външност.... И наистина има нещо между тях... smile.gif А за фотосесията наистина е мнгого весела и шарена biggrin2.gif
inks
цЪк!!! smile.gif
Steph
Много харесвам Серина и Дан, но определено Чък и Блеър са ми любимците. Супер яка двойка! Умирам като ги гледам! Всичко започна толкова хубаво... wub.gif Любопитно ми е обаче до каква степен Чък може да се промени заради нея.. И все пак.. иска ми се да не се променя много, защото така ще си загуби чара на лошото момче wub.gif
moni_hs
Цитат(♥Didito♥ @ Dec 29 2007, 20:47) *
Ами те са ми любимата двойка от сериала мн са сладки заедно rolleyes.gif

worthy.gif
fenkanabrooke
Най - хубавата двойка в серияла.
Фенове :
1. fenkanabrooke
Steph
Фенове :
1. fenkanabrooke
2. Steph

moni_hs
Фенове :
1. fenkanabrooke
2. Steph
3.moni_hs
Mrs.Ackles
Мисля, че са големи сладури. Най-хубавата двойка в сериала.. blush.gif

Първото ми Gossip Girl клипче, което свърших вчера:

Chuck&Blair - All The Same
[задължително е да се гледа в High Quality, защото иначе качеството е ужасно.. wacko.gif ]

Enjoy! happy.gif
moni_hs
Браво, много е сладурско видеото, продължавай все така! А иначе ще се повторя, но наистина са много готини заедно Чък и Блеър като двойка, надявам се да се задържат дълго в сериала!
elitu
Много си подхождат двамата.Интересно ми е как ще се развият отношенията им по нататък в сериала.
ZuZka yeah
Виждам, че вече сте казали всичко, което имах за казване. Няма да ви повтарям.

Фенове:
1. fenkanabrooke
2. Steph
3. moni_hs
4. ZuZka yeah
Mai4et0
Много са сладки.Дано са заедно 2 сезон blush.gif

1. fenkanabrooke
2. Steph
3. moni_hs
4. ZuZka yeah
5. Mai4et0
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.