pretty_girl
Feb 13 2008, 11:55
О,супер много се радвам,че всичко свърши добре!
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 13 2008, 11:39)

Ето шоутата, които ще направят още нови епизоди за този сезон...
GOSSIP GIRL - Will resume production on 5-6 episodes
HOUSE - Will resume production on 4-6 episodes
Другите ги очаквах,но тези ме изнанадаха много!
Жалко,че няма да има още Chuck.Знам,че не му е темата но някой знае ли дали ще има 2 сезон?
FaLLOuTbOy
Feb 13 2008, 12:01
Цитат(pretty_girl @ Feb 13 2008, 11:55)

О,супер много се радвам,че всичко свърши добре!
Цитат(FaLLOuTbOy @ Feb 13 2008, 11:39)

Ето шоутата, които ще направят още нови епизоди за този сезон...
GOSSIP GIRL - Will resume production on 5-6 episodes
HOUSE - Will resume production on 4-6 episodes
Другите ги очаквах,но тези ме изнанадаха много!
Жалко,че няма да има още Chuck.Знам,че не му е темата но някой знае ли дали ще има 2 сезон?
Няма никаква официална информация за Chuck
ViruZzZ
Feb 13 2008, 12:14
Ихаа какво новина за добро утро

Ооооо Sn, Sv и LOST

Само за Heroes ме е яд че чак на есен, но ще се изтърпи
vasinka_{P}
Feb 13 2008, 13:53
Много се радвам че ще заснемат още серии особено на
House,
One Tree Hill и
Ugly Betty.
The_Man_Of_Steel
Feb 13 2008, 16:34
Суперр кеф, супер се радвам за LOST, OTH и SmallVille... особено за OTH ако се окаже последен сезон
Супер поне сезоните ще имат малко завършеност а не да сваршът до никде...
divata_airis
Feb 13 2008, 21:20
Страхтна новина наистина. Така се радвам за Изгубени, Госип гърл, Д-р Хаус и Бетито, че направо не знам...Хах, наистана поне ще имат някъв по-нормален край
Новините са невероятни- радвам се за Criminal minds,CSI:NY,Supernatural,One tree hill и Как се запознах с майка ви.Бях започнала да си мисля, че това ситкомче няма да видя бял свят повече.
Хубави новини за лека нощ, радвам се че макар да минаха месеци, пак ще продължат работа.
Estell
Feb 14 2008, 11:26
Цитат(sulu @ Feb 13 2008, 22:21)

Новините са невероятни- радвам се за Criminal minds,CSI:NY,Supernatural,One tree hill и Как се запознах с майка ви.Бях започнала да си мисля, че това ситкомче няма да видя бял свят повече.
Хубави новини за лека нощ, радвам се че макар да минаха месеци, пак ще продължат работа.

Даа и аз се бях притеснила нещо за How I Met Your Mother. Много се кефя и на Supernatural, Gossip Girl, One Tree Hill и Lost е добре, че ще има повечко епизоди, че да има време да се разкрият повечко мистерии. За Heroes не ме е яд много, защото те хората си приключиха втората глава и сега ще бъде наникъде, ако започнат нова за 5-6 епизода. На есен ще си го гледкаме.
tzvetka
Feb 14 2008, 17:01
Уоу!Супер ще има още епизоди на Смолвил!Направо страхотно!
cheerleader
Feb 14 2008, 20:34
няма Heroes
;[ не е честноооооооо
иначе супер за другите .. ама как точно Heroes са пропуснали..
Дни след края на стачката на сценаристите, в Холивуд се задава нова. Този път начело може да застанат актьорите. Ако няма резултат от преговорите межди синдикатите и студиата, актьорите Том Ханкс, Мерил Стрийп, Джордж Клуни и Роберт де Ниро са готови да оглавят следващите стачни действия в който щяли да вземат участие всички актьори в Холивуд( кино и телевизия).
divata_airis
Feb 18 2008, 18:54
Прекрасно, една свършва...друга се задава...Е, дано не се случи де...
pretty_girl
Feb 18 2008, 21:11
Цитат(toho @ Feb 18 2008, 18:48)

Дни след края на стачката на сценаристите, в Холивуд се задава нова. Този път начело може да застанат актьорите. Ако няма резултат от преговорите межди синдикатите и студиата, актьорите Том Ханкс, Мерил Стрийп, Джордж Клуни и Роберт де Ниро са готови да оглавят следващите стачни действия в който щяли да вземат участие всички актьори в Холивуд( кино и телевизия).
Те пък защо?Доколкото знам получават доста добри пари.То просто явно един като подаде и стигне до успех,всички се юрват да не се прецакат случайно. Да се надяваме,че не е истина защото за един сезон две стачки ще ми дойдат много...
ThePinkDuck
Feb 18 2008, 23:42
Стачката на актьорите беше мислена още преди тази на сценаристите. Режисьорите и сценаристите се разбраха, ся да видим какво ще измислят и актьорите. Тука вече не става дума само за пари.
prodan1234
Feb 20 2008, 09:07
Ами за какво тогава?
Едит:Май вече е време да преименуваме името на темата или да направим нова- Стачка на АКТЬОРИТЕ в САЩ
The_Man_Of_Steel
Feb 25 2008, 11:19
От сериалите,които ще продължит снимките-се радвам за supernatural,smallville,lost-но ако продължи така както 404 епизод няма да се радвам
,one tree hill-много добре върви като изключим 5.08 епизод,абе повечето сериали бяха осрани,единственият който не беше е-supernatural, този сериал ми 1-любим сериал (след него са Отх и ЛОСТ-може би,все пак радвам се че стачката свърши
Аа браво най много се радвам за One tree Hill и Смолвил ами за Heroes защо нищо няма за него?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.