Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #8 - "Blue"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
toho
Епизод 8 "Blue"

[b]Резюме : Хелън Слейтър се завръща като Лара-Ел - Кларк се среща с родната си майка за пръв път. Кларк чува гласа на майка си Лара, викайки за помощ от кристала на Кара и решава да я освободи въпреки предупрежденията на Джор-Ел. Лара и Кларк се събират и тя му дава пръстен съдържащ син криптонит. След като Кларк го слага, осъзнава, че Зор-Ел е манипулирал всичко и синият криптонит му премахва силите, давайки възможност на Зор-Ел да поеме контрол над Крепостта на Уединението. Междувременно Клои и Лекс разбират, че Лоис и Грант имат връзка и ги предупреждават да спрат. Кристин Крюк, Арън Ашмор и Джон Гловър също участват.

Линк : Zamunda.net

Субтитри:

3pacalypse Now
Просто тази серия беше невероятна....

П.П. Момчета защо има специален подфорум Сезони&Епизоди , а правите темите напоследък в Новини и информация confused.gif Преместете ги
Enchanted
Eха страхотен епизод,много ама много ми хареса...
Нямам какво друго да кажа освем,че всичко беше страшно изпипано,а синия криптонит попринцип не трябваше ли да дава сила на Кларк,може и да греша...
sonofsparda
Сега, да кажа, че съм със смесени чувства от епизода, няма да е достатъчно. Имаше моменти, които много ми харесаха, докато имаше и други като поредната "оригинална" идея на сцениристите, която честно казано е за кенефа. Абе сега ще споделя, пък да видим. Първо няма как лошите моменти. За пореден път Лоис Лейн. Така, аз винаги съм бил на мнението: "Ако ще опропастяваш даден персонаж, по-добре изобщо не го представяй." Ама изглежда само аз смятам така. Защото за не знам си кой път си направиха ташак с тази героиня , която изглежда има неустоим апетит към мъжки индивиди. Абе чак толкова лошо няма, ама имайки предвид ситуацията, направо да ти призлее. А и Клои много хубаво я предупреди, че от предстоящите клюки, кариерата й ще отиде на вятъра. На Лоис не й пука изглежда, ами добре. Само си представям следната картинка. След 7,8 години, Кларки си върви из коридорите на Планет и подчува със суперслуха тихичък разговор от близкия офис: "Брей, ски'аш ли я жената на Кент к'во пра'и. От търкаляне с редактора стигна и до наградата "Пулицър". wink.gif Pathetic. Поредната черна точка за Лоис Лейн. А и Мимс, относно онзи ти въпрос "Кой пък е казал, че се е търкаляла с него?" - ами предполагам в този епизод ти беше отговорено. wink.gif Да не говорим пък и за малоумното изказване, че едва ли не преди Грант нямала сериозна връзка. Май много бързо забрави сърцераздирателната си раздяла с Оли. wink.gif Както и да е, продължаваме. Поредната гениална идея - тоя път се оказа, че братчето на Лекс, Джулиан е жив и той не е кой да е, а именно Грант Гейбриъл. Отново зле скалъпен насапунисан опит за оригиналност според мен. Но това няма да го обсъждам много, защото ще се обяснявам до утре. В "Gemini" уж ще го обяснят по-подробно - ще го видим. И ще разберем коя ще е новата каша, която ще забъркат. Да преминем към позитивните неща, които честно казано смятам, че бяха почти всичко останало. Както споменах - начинът по който Клои каза на Лоис да спре да се прави на ку*ва, сцените с Лекс и Грант/Джулиан също бяха на ниво. Зор-Ел много ми хареса тук - пълната противоположност на брат си и слава богу тука нямаше натискания върху Лара. Кара също беше страхотна, въпреки че това със загубата на паметта пак си беше малко "изсмукано", много искам да видя какво ще се случи с нея. Джор-Ел тоя път разби всякакви представи. Крайно време беше, защото Кларк не знам за кой път вече не го послуша - и следователно последиците са си последици. Go, Jor-El! Гвоздеят на епизода бяха естествено моментите Кларк и Лара - нещо, което след "Memoria", винаги съм искал да видя и най-накрая успях. smile.gif По този параграф никакви забележки. Но въпреки всичко и на този епизод ще сложа 3, защото, колкото и неща да ми допаднаха, имаше и такива, които хич, ама хич не ми харесаха. Накратко - средна работа.
apophis
като цяло ми хареса епизода имаше много добри моменти.Кларк отново го изкараха глупав за пореден път не послуша джорел и си имаше последствия.Иначе хелън слейтър перфектно си изигра ролята сабирането на кларк и лара много ми хареса.Кара се доказа че е на страната на кларк ма сега да видим ко ще става с тази амнезия дето получи и що е в Мичигън.Интересно ми е ако лекс я открие пръв дали няма да я използва....накрая ми хареса момента между лана и кларк.Зорел наистина се оказа голям гадняр даже кара се обърна срещу него.Лоис тотално я изкараха лека жена окепазиха и героинята сравнение с комисковия и вариант макар че още лоис ме кефи.За грант не предполагах че ще е Джулиан.И защо се страхува от лайнъл а пък лайнъл защо го е представил за мъртъв дано в следващите епизоди добре го обяснят.Отначалото не предполагах за грант че ще има нещо по голямо около него мислех че ще е ей така за пълеж като редактора на Дейли Планет.
като цяло останах много доволен от епизода и нз как ще дочакам още 3 седмици за новия епизод
sonofsparda
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 16 2007, 14:27) *
синия криптонит попринцип не трябваше ли да дава сила на Кларк,може и да греша...

Да, синия криптонит по принцип някъде утроява силите на Кларк. Ама "Смолвил" нали знаеш... wink.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 15:54) *
синия криптонит попринцип не трябваше ли да дава сила на Кларк,може и да греша...

Да, синия криптонит по принцип някъде утроява силите на Кларк. Ама "Смолвил" нали знаеш... wink.gif

Вече спокойно можем да кажем чe Смолвил е една алтернативна вселена. dry.gif
sonofsparda
Абе не е съвсем така, ама наистина има такива наченки от време на време. wink.gif Тошко, айде дай едно мнение, де. smile.gif
toho
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 15:59) *
Абе не е съвсем така, ама наистина има такива наченки от време на време. wink.gif Тошко, айде дай едно мнение, де. smile.gif

довечера че не съм си в нас smile.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 16 2007, 15:57) *
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 15:54) *

Вече спокойно можем да кажем чe Смолвил е една алтернативна вселена. dry.gif

Започвам да се убеждавам в точно това,което за мен е странно,защото ако могат спокойно да променят силата и деиствието на метеоритните камъни,те буквално могат да си поиграят и със предстоящите епизоди и действия,ако Кларк и Лана си имат рижаво бебенце,вече аз самата ще се откажа от досегашните си убеждения за сценаристите на сериала...
*Забравих да вметна във първия си пост,че единственото нещо което не ми допадна беше Лойс и Грант(или по-скоро Джулиян,вече се убърках как да го наричам,нека кажем г-дин Лутър младши),много своеволия си позволяват с нейния персонаж това си е мое мнение разбира се!
**Нещото което най-много ми допадна от епизода беше момента с Лана и Кларк,да знам,че много от вас си мислят,че вече станаха банални,но баха сладки и честни един с друг,от доста време на сам и Лана се показа в малко по-различна светлина,тази в която аз самата винаги съм я харесвала!
***Разкъсано се получи,но винаги след като изгледам серията веднага,не съм способна да дам обективно мнение biggrin2.gif
Apfh
Ммм този път ще бъда кратък...
Епизода ми хареса много и заради това му поставих оценка 5. Зор-Ел, Лара, Грант, Лекс и Кара в случая бяха много на ниво. Актьорите си изиграха перфектно ролите, а и сцените бяха добре изпипани.
Като цяло един страхотен епизод за начало на почивката и голямото чакане...

Един минус имаше епизода специално за мен - Грант бил Джулиан!? Тази нова измишльотина на сценаристите найстина ме вкара в егати мислите и яко ме обърка. Не си спомням добре епизода, където се появяваше Джулиан преди няколко сезона и именно от там идва цялото объркване...
vikihill96
Ама чакайте малко бе. Джулиан пък кога се е появявал в този сериал. Това нали беше малкото братче на Лекс, дето той го беше изгубил като малък( и имаше в едни стари епизоди сцени с него, но тогава той беше много малък-Джулиан де biggrin2.gif ) . Тук не става върпос за Лукас Лутър . Или аз пак нещо не зацепвам май blink.gif !!! Колкото до епизода- като цяло перефктничък. Само тази амнезия, Джулиан и отношението към Лойс не ми харесаха. Но моментите между Кларк и Лара- затова си заслужаваше отвсякъде епизода worthy.gif worthy.gif !!!
toho
Епизод 8 "Blue"..... мда, имаше си всичко. Любовни тригълници, амнезии, тайни връзки, появяването на отдавна изгубени роднини и още други с този привкус. Някой ако чете това без да е гледал Смолвил ще си каже че е някаква сапунка!? Ами.... може и да има право. Това за любовта на Зор-Ел към Лара вече сме го дъвкали достатъчно и няма да се спирам на този уникум. От към емоционална страна беше добре, Хелън блестеше и си изпъни работта добре(отново), жалко че няма да я видим повече, имаше добри ефекти и малко екшън абе не може да не сме доволни от този епизод, най малкото това с Зор-ел и Лара свърши и няма да се ядосваме по-нататък. Лоис с поредната си любов - кво да кажа до някаде ме ядосва донякаде ги разбирам, защото все пак трябва нещо да се случва с геройнята, тя и без това не се вписва в основните проблеми който движат сериала, криптонци, фантомни тем подобни, но баш по този начин. Дори от скоро време си мисля да ли беше правилно да я представят в сериала, от 4-ти сезон насам тя само се шматка насам-натам без да има някакво кой знае какво влияние в нещата който станаха през тези 3-години в който участваше тя. Очевидно нейното присъствие е второстепенно и има доста епизоди в който тя не участва, като това на Джими, тогава за какво им беше да я представят, само да дразнят феновете и да се подиграват с нейния персонаж, като се чудят с каква глупост да измилсят само и само за да бъде "интересна" на зрителя. Лично мое мнение е че трябваше да я представят примерно сега последните 1-2 сезона. Упс, малко се отплеснах. Това с синия криптонит още не ми е ясно защо трябваше да му сменят влиянието с това на златния, но нищо това не е толкова значително. Кларк с този пръстен отново ще трябва да се оправя без силите си, за добро или зло, нищо че не стана ясно защо аджеба не може да го свали. Кара се появи в Детройт, брех що ли точно там? Аз си мисля че Зор-Ел я е пратил там с цел другия криптонец който ще видим този сезон Дакс-Ур(май така се казваше) да я намери с цел да я "вербува" един вид или просто да я привлече "to the Dark Side". 10.gif
vikihill96
Йее, Dark Side Forever 15.gif !!! Може и така да стане toho happy.gif !!! В смисъл, че ще пробват ама няма да им мине номера( поне не за дълго) с вербуването. Абе добра актьорска игра, добри ефекти. Но наистина сценарията и този път не беше доизпипан...Всъщност май по-добре би било да кажа, "попретруфен" излишно с оригиналности, от които ние едва ли имаме такава въпиюща нужда( защото нали уж нас феновете би трябвало да ни зарадват, а на моменти хич не се чувствах "родистен" от някои хрумвания blush.gif ).
smallville_f
Ъмм само едно нещо не ми хареса в епа - прекалено бързата завръзка и развръзка в отношенията Кал/Лара и Кара/Зор-Ел ... Изведнъж някой се появява пред тебе от нищото и в следващия момент - О, Мамо! О, Сине! О, Дъще! О, Тате! ... Не знам ... може би очаквах някаква по-емоционална сцена при срещите и в двете роднински двойки mrgreen[1].gif И съответно ми беше леко.. тъпичко?! не това не е точната дума ... ммм ... скучно?! не не знам ... просто ми се стори глупаво така изведнъж да ги направят Лара и Кларк толко близки, при положение, че никога не са се срещали [смисъл, че Кларк не я познава все пак mrgreen[1].gif ] ... Искам да отбележа, че се възхищавам изключително много на Хелън - невероятно красива и страшно талантлива!!! worthy.gif Така по-нататък - Лоис... скица и половина 18.gif Клои ми направи мн добро впечатление... и да спомена, че Алисън изглежда някак си подмладена и по-красива от преди happy.gif Нататък - Лайнъл - истински Лутър и до голяма степен истински -Ел ... както и бате Зор-о се изрази 18.gif
Не ми стана ясно едно нещо - как подяволите Кларк стигна до Крепостта?! Полярния Експрес ли хвана...или "Полярни Авио-линии"?!?!?! Или съм пропуснала нещо и си е свалил пръстена чрез плочката в книгата huh.gif Много се пообърках 16.gif
Лара и амнезията й ... Милото то ... и са ко праим?! blink.gif
И нещото, което ми обра точките и просто никога не бих си и помислила - Грант=Джулиън?! ОМГ ОМГ ОМГ!!!!!!! Още един секси Лутър в играта, подяволите 3.gif [това в кръга на шегата - няма друг секси Лутър освен Лекс wink.gif ] ... Не наистина бях доста шокирана и ако не си бях изпросила спойл преди да гледам епа, сигурно накрая щях да получа 100 Points Brain Damage 18.gif Доста оплетено става... И в оставащите 7 епа не ми е много ясно как ще сместят историята за семейното събиране на братята Лутър huh.gif Но определено двамца секси Лутър [при това братя] няма да откажа emoticon1 (107).gif

П.С. 5/5 4.gif
sonofsparda
Амм, Мимс, сигурно не следиш добре скорошните спойлъри тук. Другият "секси" Лутър навярно ще пука много скоро. А относно как Кларк стигна до крепостта - ами предполагам ако пещерите Кауачи още съществуват, нали там имаше телепорт към крепостта - и мисля, че Кларк използва ключа в книгата, за да го активира, както ставаше и преди ако не се лъжа. wink.gif
smallville_f
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 20:48) *
Амм, Мимс, сигурно не следиш добре скорошните спойлъри тук. Другият "секси" Лутър навярно ще пука много скоро. А относно как Кларк стигна до крепостта - ами предполагам ако пещерите Кауачи още съществуват, нали там имаше телепорт към крепостта - и мисля, че Кларк използва ключа в книгата, за да го активира, както ставаше и преди ако не се лъжа. wink.gif

ммм следя ги... и гледах там клипчето дето го застрелват ... Ма просто леко се шокирах като разбрах, че туй е Джулиън... представяш ли си, ако не бях спойлната предварително shocking.gif Иначе да вярно, ако умре няма да им се наложи да обясняват как, кога, защо, ... с кого
И мерси за разяснението за пещерите biggrin.gif Ама ако не съществуват?!... Варианта с Полярен Експрес си остава 18.gif
MaHeKeHa
Много глупав и измислен епизод. Направо щях да повърна докато го гледах...
sonofsparda
WOW! Емо не е харесал епизод на Смолвил! Now that's a serious stuff! wacko.gif Ако може, става ли малко по-подробно, Емо? smile.gif Много бих искал да видя защо така смяташ. smile.gif
vikihill96
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 21:56) *
WOW! Емо не е харесал епизод на Смолвил! Now that's a serious stuff! wacko.gif Ако може, става ли малко по-подробно, Емо? smile.gif Много бих искал да видя защо така смяташ. smile.gif

Най-чистосърдечно се присъединявам към молбата на Ванката Емо. Защото аз винаги съм го казвал-колкото и тъпи моменти да видя в един епизод, на който и да е сериал, винаги намирам и по нещо положително в него и не мога да изкажа подобно мнение като теб или в други случаи като Ванката. Тъй че съм много любопитен и аз да разбера защо ти е такова мнението за епизодчето mrgreen[1].gif ?
MaHeKeHa
Цитат(sonofsparda @ Nov 16 2007, 21:56) *

Съжалявам, но не желая да коментирам неща, които съм натъртвал по 20, 00000000000 пъти, Ванка. Лично аз предпочитам да спрат Смолвил, та поне да си седнете на задниците и да си дадете сметка, че има неща в Смолил, които *никога* няма да се променят. Колко време вече гледате Смолвил...? 2 год? 3 год? 4 год? 5 год? И половината от вас се плюнчите, защото не било така и било против митологията. Е, ми като искаш митология, ви препоръчвам оригиналните филми за Супермен, както и някои книги. Как не може да разбете, че в Смолвил това, което ИСКАТЕ просто няма да се случи. Ал го е казвал хиляди пъти, но кой да чете... кой? Ти хубаво казваш на хората, че забравят да четат спойлери, а ти май БАЯ работи си позабравил - привидно.

От друга страна не мисля, че сценария за епизод #08 (отчасти), както ти се изрази, е за "кенефа" На чужд гръб и 200 тояги са малко... ма какво ли да коментирам повече.
vikihill96
Прав си Емо. Да го ду.а митологията 4.gif -

Лекс и Кларк на-на-на в едно мазе дружки станали си те.
Кара от амнезийка пък страда- да я ши.аме докат е млада. 18.gif .

Айде да не продължавам, че ще вземете да затриете хубавата темичка.

Аз съм толкова недостоен да коментирам, щото мозъка ми виси на някое дърво, че просто нищо не разбирам. Да му се не види що съм толкова тъп и не разбирам нищо от сериали и митология blush.gif ! Но какво да се прави-не съм съвършен, въпреки че съм близко до трона на Краля blush.gif !!

Според мен има два вида лоши епизоди- при едните трябва да си бръкна с пръс в гърлото, за да повърна, щото все пак ми се иска, ама не става. При вторите-този проблем липсва. А според мен днешния епизод въпреки някои от кусурите си не беше такъв. Това е моето мнение. Айде чао от мен засега mrgreen[1].gif !!!
MaHeKeHa
Да го духа митологията?
vikihill96
Цитат(MaHeKeHa @ Nov 16 2007, 22:22) *
И половината от вас се плюнчите, защото не било така и било против митологията. Е, ми като искаш митология, ви препоръчвам оригиналните филми за Супермен, както и някои книги.

Само се съгласявам с тези ти думи. Може би аз не съм разбрал смисъла им. Аз тъй или иначе не съм вманиачен на тема митологияи няма да седна да се тръшкам за щяло и не щяло тук. Направили го сценаристите по един начин-ок. Аз си решавам дали ми харесва или не. Това е blush.gif !
MaHeKeHa
Аха...
Lois Lane
Иван ме принуди да пиша...Ако на някой не му допада коментара ми - сърдете се на него. Шегувам се. За всяка изречена дума с удоволствие бих си поела пост-коментарите.

Епизода ли? Объркващ. Ето така го определям аз. Вече наистина не знам, в кое измерение се развива действието. И въобще сигурни ли сте, че все още се намираме на планетата Земя?
Относно синият криптонит, Smallville ще бъде запомнен в историята като единственият до момента сериал, комикс и т.н. - история за Кларк Кент, в която синият криптонит отнема силите на Супермен. Иначе синият криптонит е основното средство за борба с Бизаро според абсолютно всички съществуващи източници в историята за Kal-El. Може би пък това беше виждането на сценаристите и техният си начин да намесят камъка в Smallville като цяло, за да могат в последствие да го предоставят в борбата срещу Бизаро Кларк. ( ако такава изобщо има предвид стачката)...Но да продължа по нататък.

Лара и Зор-Ел. Трябва да си призная, че този път върху клавиатурата ми нямаше върната закуска. Това, обаче е защото не бях закусвала. Шегувам се разбира се. Хареса ми играта им, а и все пак Хелън ми е отколешна любимка, но определено актьорите си бяха на ниво. Дори Зор-Ел не изглеждаше толкова противен, но едва в този епизод ми направи впечатление костюмчето му в стил Нео от Матрицата( в даден момент като го гледах дори си мислех, че всеки момент по екрана ще се появи потока от нули и единички). Но пък му стоеше добре.

Лана...Обикновено се въздържам да коментирам този герой на Смолвил, защото "женската ми злоба е единственото, което мога да изразя, когато говоря за нея"...Този път, обаче Лана Ланг ми направи огромно впечатление. Лара й каза да си върви, когато Зор-Ел влетя в апартамента на Оли, но какво да види послдното ми останало зрящо око( все пак дават Лана на екрана)...Не Лана Ланг, в цялата си прелест и с цялата си овереност застава бойно на стъплбите и вика "Остави я..." - само наметалцето й липсваше и щяхме да видим един нов образ - СуперЛана...Тц тц тц, някой от сценаристите е бил още на вълна седми епизод като го е писал...

Но да не се задържаме много на този персонаж и да минем по-натам... Вече споменах, че актьорската игра беше на ниво. И ето защо, сценаристите трябваше да покажат, че Лой Лейн може да го играе тотално К...опа...не Лойс, исках да напиша Ерика. Е Лойс, Ерика...все тая. Да ме извиняват, но да, Емо е прав. И аз с две ръце се моля, след почти 6 години следене на епизод след епизод, да го спрат за малко и да им се прочистят мозъците на сценаристите...Та дано спрат да превръщат героинята на Ерика в порно персона, която скача като пеперудка от цвят на цвят...И това с Грант...хммм...Тъкмо се опитвах да си натикам в русолявата глава идеята, че т'фа не мяза на латиноамериканска боза и опаааа...Кара си загуби паметта..Дано поне от това излезе нещо добро и най-накрая я нарекат Линда Лий...Поне на едно нещо да се изкефя като хората в този сезон.

Айде стига толкова от мен. 4-ри за епизода, заради добрата игра и не чак толкова лощият сюжет...Единица по-малко от необходимото, заради простотията с Грант или там както му името на мазният...
vikihill96
А тъкмо да добавя нещо за "Митологията". Нали го знаете известния реефрен- "Look up in the sky...It's a bird, it's a planeq no it's Superman/ Supergirl- това по избор". Та дне си излизам от входа и се отправям към рейса, за да отида на работа-погледнах ей така в небето и ...се спънах и пребих в едно бетонно блокче пред мен. Тъй че май.та й на митологията викам аз blush.gif !!! Тук ще си гледаме Смолвил и това си е. Ще се наслаждаваме ядейки банички и пиейки боза. Последното, за да сме в крак с "оригиналните" обрати в сюжета. Защото за послледен път го казвам-дреме ми митология или не. Като го сметна за тъпо и ненужно, просто не одобрявам факта и това си е mrgreen[1].gif !!!
didssy
еми аз вече написах един пост ..... който обаче бе затрит понеже нета ни е ку*ка . така сега се налага наново dry.gif

тъ таакаа да видим откъде да започна . епизода като яло не беше лош но липсваше .. липсваше насладата от него . незнам защо но нещо не му беше както трябва . имаше добри идеи , но честно казанно се леко разочарована от играта на мама лара . не ми допадна нещо особено . много нерелано стана : джор-ел ? не а съм кал-ел . о момчето ми дай да те прегърна ! нещоооо тука накуцваше . все едно играят на сляпа баба в тъмното ... но както и да е много ми допадна обаче как се яха сработили лана и лара . определено това еше на ниво smile.gif друго нещо което ми се видя нерелано беше начина по който зор-ел преметна кара. ама моля ви се тя е голямо момиче как можа да се фане толкова лесно .. " промених сее сега съм от добрите " blink.gif много по ми допадаше кара в началото ... бунтарството повече и отива . относно лоис и грант-джуниърски - те ми допаднаха . сцените с тях не бяха натрапчиви пък и иам слабост към този тип любов blush.gif попринцип харесвам лана , само че не мога да не отбележа че забиването и в решетката на асансьора пред лицето на кларк беше направо убийствена smile.gif още нещо което ми хареса бе начина по който въведоха джулиан ... ама с властно братче като лекс нема да му е много лесно 15.gif клои същп игра брилянтно ... гласът на разума ... 4.gif и така отноосно синия криптонит ... аз все пак си мисля че това не беше баш син криптонит има възможност да е дело на зор-ел , нали така ... не е казано че истинския син криптонит ще му премахва силите или и а знезнам тука съм леко объркана и не точ1ния човек по тоя въпрос 16.gif

5чка му давам въпреки че оаквах повече от този епизод . някак си не ме трогнаха взаимоотношенията майка - син ... ( повредата може и да е в мен )
vIkToRsHeFa
Темата е отворена, всякакви отклонения от нея занапред ще бъдат трити а авторите им наказвани. Надявам се да съм бил ясен!

Относно епизода, лично на мен ми хареса и беше на ниво, но някак си наистина малко попрекалиха... Това естествено си е мое мнение де и не пречи на това, че с удоволствие си го изгледах. happy.gif
Victoria
Субтитри. (за пропъра)

Превод: excape, редакцията е моя. smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Victoria @ Nov 19 2007, 02:45) *
Субтитри. (за пропъра)

Превод: excape, редакцията е моя. smile.gif

Добавям в първият пост! 4.gif
A_l_e_x
Ако се чудете от кой е единичката-от мен е! Този епизод опредлено за мен беше една от най-големите простотии,които съм гледала dunno[2].gif Все още съм изумена от невеятно малоумните интрижки- Кара се оказа по-руса,отколкото изглеждаше,след всичко,което Зор-елчо и е причинил тя му се върза. Е тва е да вярваш в доброто у откачения си баща-убиец-психопат,както решите,според мен е 3 в 1. Лара беше супер досадна,за мен майка на Кларк си е Марта и точка,а Лара и взимаше репликите от по-рано blink.gif А историята с Джулиян-Грант ме хвърли в някъде,ама и аз незнам къде. Защо,по дяволите,трябваше да измислят такава идиотщина? Лекс страдаше за Джулиан два сезона,но естествено той му е помагал и само се е правел на страдащ,защото е Лекс и винаги се прави,предполагам 19.gif Супер мизерна интрижка,нямам думи. А за Лоис мога да кажа,че нещо не м се вързва с Лоис-Лоис,за която съм чувала по-морални неща 9.gif
Mr. Winchester
Цитат(A_l_e_x @ Nov 20 2007, 17:52) *
Ако се чудете от кой е единичката-от мен е! Този епизод опредлено за мен беше една от най-големите простотии,които съм гледала dunno[2].gif Все още съм изумена от невеятно малоумните интрижки- Кара се оказа по-руса,отколкото изглеждаше,след всичко,което Зор-елчо и е причинил тя му се върза. Е тва е да вярваш в доброто у откачения си баща-убиец-психопат,както решите,според мен е 3 в 1. Лара беше супер досадна,за мен майка на Кларк си е Марта и точка,а Лара и взимаше репликите от по-рано blink.gif А историята с Джулиян-Грант ме хвърли в някъде,ама и аз незнам къде. Защо,по дяволите,трябваше да измислят такава идиотщина? Лекс страдаше за Джулиан два сезона,но естествено той му е помагал и само се е правел на страдащ,защото е Лекс и винаги се прави,предполагам 19.gif Супер мизерна интрижка,нямам думи. А за Лоис мога да кажа,че нещо не м се вързва с Лоис-Лоис,за която съм чувала по-морални неща 9.gif

Е, не беше толкова зле че чак за 1. blush.gif
sonofsparda
Е, това вече е въпрос на лично мнение. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.