Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Права в play.evrocom.net
GGbit.info > Развлечение > Игри
TNT
QUOTE(4i4iba @ Dec 11 2005, 06:47 PM) *

Вижте ся.
Ако имате предложения за други сървари пишете.По нататъка ще пускаме и на тях.Ся само пишете.

елате в http://play.evrocom.net/ всички ще ви модна и ще ви дам права щом имате такова голямо желание да бъдете рефери mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
QUOTE(TNT @ Dec 15 2005, 02:41 PM) *

елате в http://play.evrocom.net/ всички ще ви модна и ще ви дам права щом имате такова голямо желание да бъдете рефери mrgreen[1].gif

Имам желание за war31, war3ft2 и/или war2ft3, много се дразня като влезна в някой от тях и някой хакерчета прецакат цялата игра и няма кой да ги банне..
4i4iba
QUOTE(TNT @ Dec 15 2005, 03:41 PM) *

Ахахаххахахахахаххахахаххахахахахахаххаха.
Не съм сигурен че имаш тези права.Но ако ги имаш ми махни бана от half-life,махни The_Falkon от админското място и направи мен biggrin.gif.

П.С. Само ако направиш това сърварите ни няма да сепуснат.
nikola
е аз съм скромен може да ме напраиш рефер на ЦоД 2 серверите smile.gif
WarezRu
Ако съм админ ще вкарам в ред тоя форума на плая
4i4iba
Ако,ако.
Ако съм админ...
И какво от това?
Нищо.
Админа на HL Фалкон си мисли че е бог като е админ и кво от тва?Боли ма хуя за тоя комплексар.
WarezRu

Ако,ако.
Ако съм админ...
И какво от това?
Нищо.
Админа на HL Фалкон си мисли че е бог като е админ и кво от тва?Боли ма хуя за тоя комплексар.

Имам предвид ако съм админ на форума 15.gif ше ги вкарам в ред всичките спамери и флудери и псуващи и още какви ли не......даже и warn системата не е включена mrgreen[1].gif

А за Фалкон ша му е*а мамата....(той си знае що)
4i4iba
QUOTE(WarezRu @ Dec 17 2005, 01:12 AM) *

Имам предвид ако съм админ на форума 15.gif ше ги вкарам в ред всичките спамери и флудери и псуващи и още какви ли не......даже и warn системата не е включена mrgreen[1].gif

Ахаах и що?
The_Falcon
QUOTE(4i4iba @ Dec 16 2005, 11:44 PM) *

Ако,ако.
Ако съм админ...
И какво от това?
Нищо.

QUOTE(WarezRu @ Dec 17 2005, 12:12 AM) *

hack = ban сори момчета wink.gif
4i4iba
QUOTE(The_Falcon @ Dec 17 2005, 07:58 AM) *

hack = ban сори момчета wink.gif

Мда и правилата трябва да се спазват.Ти затова си админ wink.gif.
4i4iba
Може ли да питам какъв беше смисъла на тази тема и какъв е смисъла на заглавието?
Ако може пак някой от евроком да ми каже че явно съм тъп.

viktorshefa: беше в темата за нашите сървъри затова за да не трия постовете създадох нова тема. mrgreen[1].gif
Sexy`kart0f4o
хахах каф hack = bann axaxa. Някоя админ стоял 5 часа на компа, ай убиеш го и бан! За какво просто да ви говоря
WarezRu
Да бе като не му отърва на админа(няма да изброявам имена) и веднага бан...и че има хора които играят с хакове има...и че точно тези хора не се баннват не се баннват...

Не играя в сървърите на play.evrocom.net за да не ме баннат!!!
flamingo
4i4i - puskai sasrvarite, i bez tva tolkova mnogo hora chakat,ne se raspravqi wink.gif
WarezRu
Ще ги пусне когато може ти не можеш ли да четешconfused.gif!!!Машините са готови и инсталиране чака се GgBiT да прекарат интернета...
4i4iba
Мда ся чакаме нета.
MaNdArIn4e
Е па а дано адм-тата в ggbit-ския сървър са по-раэбрани и да преценят кой е с хак и кой просто е машина smile.gif 4.gif А относно адм-тата в еврокомите,в cs2 вече ма энаят че паткам и не ма эакачат 4.gif въпреки че сички пискат че съм хакер smile.gif Държа да отбележа че ги паткам съвсем чесно и почтенно(ако обиването може да бъде почтенно иэобщо)
4i4iba
QUOTE(MaNdArIn4e @ Dec 21 2005, 11:59 PM) *

Е па а дано адм-тата в ggbit-ския сървър са по-раэбрани и да преценят кой е с хак и кой просто е машина smile.gif 4.gif А относно адм-тата в еврокомите,в cs2 вече ма энаят че паткам и не ма эакачат 4.gif въпреки че сички пискат че съм хакер smile.gif Държа да отбележа че ги паткам съвсем чесно и почтенно(ако обиването може да бъде почтенно иэобщо)

Мисля че щом те обвиняват трябва да докажат по някакъв начин.Тук съм писал как ще се преценя някой дали е с хак или не.
zabuza
Цитат
Ако,ако.
Ако съм админ...
И какво от това?
Нищо.

1.Servers на hl в play.evrocom.net са hostnati директно от pc на Фалкона ,така че няма как да се махнат правата му!
2.От всички модове на hl например:cs и AG
тези сървъри имат най-малко хакери и то благодарение единствено на него!Ако имаш бан ,то има причина!
И Фалкона не играе в тези сървъри камоли да се прави на БОГ ,макар в тези сървъри да е !
bLex
кретен погледни темата и до нея датата...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.