Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: World of warcraft
GGbit.info > Развлечение > Игри > World of Warcraft
Страници: 1, 2, 3, 4
ogata

[Който има проблеми с играта , нека да прегледа цялата тема и нека не задава тъпи въпроси !!!]

За всички ентусиасти , предлагам ggbit.info да сформираме гилдия в един много добър безплатен сървър.
За целта ви трябват само 3 неща .

1.Да свалите играта в инсталиран вид , заедно с всички нужни пачове от тук (Zamunda.net)

Цитат

Минимални системни изисквания : CPU: 800 MHz, Video: 32 Mb, Memory: 512 Mb, HDD space: 7.5 Gb, OS: Windows XP . Активна връзка към интернет .

2.След като я свалите да отворите realmlist.wtf (намира се в директорията на играта) , да изтриете съдържанието му и да копирате това по-доло . След което да сейвате файла и да го затворите.
Код
set realmlist burningwow.servegame.com
set patchlist burningwow.servegame.com

3.Да се регистрирате в сървъра от тук и да изчакате 10 минути за да се активира акаунта Ви .

Защо избрахме този сървър ?

- Защото е от типа фън сървъри . Има увеличен xp rate , drop rate x15 пъти .
- Минимален лаг !
- Не е бъгав , 99.5% от куестовете работят .
- Има регистрирани общо 47 000 играча . В пиковите часове он-лайн са поне 9000 .
- Случва се сървъра да крашне понякога , но не връща назад във времето (rollback) .
- Всичките елитни предмети , които падат от инстанси , могат да се закупят от специални търговци във всяка столица
- Във всяка столица има портали към другите по-малки столици

До момента сме :

Алианс :

@Forgy - Gnome, Warlock ( /w forgy )
@FrAgMaKeR - Human, Paladin ( /w Fragmaker )
@Morska~Vu6ka - Night Elf, Druid ( /w Mekicaa )
@K_f_R - Dwarf, Warrior ( /w Leti )
@Forgy - Night Elf, Rogue ( /w Forgyy)
@ogata - Dwarf Paladin ( /w ogata )
@delta717 - Draenei Mage (/w Anestia)
@Гьорету - (/w AngelsDeserv)
@Fixer - Human Warrior (/w Jetheren)

Хорда :
FrAgMaKeR
Сървъра наистина е много добър.. чудесна идея. smile.gif И аз имам герои в алианса, тая вечер ще направя и аз един Human Paladin и ида в гилдията, интересното на сървъра е че можете да имате в един акаунт герои и от алианса и от хордата. smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 14 2007, 08:53) *
Сървъра наистина е много добър.. чудесна идея. smile.gif И аз имам герои в алианса, тая вечер ще направя и аз един Human Paladin и ида в гилдията, интересното на сървъра е че можете да имате в един акаунт герои и от алианса и от хордата. smile.gif

Мхм..ако се съберем 5-6 човека,ше направа 1 гилд,ше съберем подписи,1 табард ше направа и газим smile.gif Аз съм за!
Titan
Fun server? Lame server... дайте някой blizzlike ако ще се играе поне да има смисъл. smile.gif
f0rgy
QUOTE(Titan @ Nov 14 2007, 14:52) *
Fun server? Lame server... дайте някой blizzlike ако ще се играе поне да има смисъл. smile.gif

Играх няколко месеца в 1x близ,писна ми xD ся хавата е да хода бия гадни хорди xD
Morska~Vu6ka
женски приемат ли се? rolleyes.gif biggrin2.gif
f0rgy
QUOTE(Morska~Vu6ka @ Nov 14 2007, 20:49) *
женски приемат ли се? rolleyes.gif biggrin2.gif

Ем чи кък бе happy.gif айде чакам та после пиши да газим xD
Freaky
Как не ви беше срам да сте Alliance ... 16.gif
f0rgy
QUOTE(Freaky @ Nov 14 2007, 21:16) *

it's just that hordies are so fu**en gay happy.gif
Иначе след TBC разликата H/A намаля,има я,но не както преди xD
ogata
Цитат(Freaky @ Nov 14 2007, 21:16) *

Ламерите ... тихичко плс ... 18.gif
Morska~Vu6ka
форгище ше те убия че пак те няма в чата dry.gif Аз влизам да пуцам пиши там!
K_f_R
1 джудже с ник Leti ще приеме ли =))))
Morska~Vu6ka
Night Elf, druid, nick Mekicaa

biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Цитат(K_f_R @ Nov 14 2007, 22:36) *
1 джудже с ник Leti ще приеме ли =))))

Нещо няма такъв играч?

Иначе всички са добре дошли smile.gif Колко души са нужни за гилдия?
ogata
10 ... но знам една цака .. оставете на мен smile.gif

Сега какво да разбирам че и kfr e с нас ли ?

хммм ... до тук сме Paladin , Mage , Warlock , Druid , и едно не известно джудже
хайде народе ... трябват ни още 2 warrior-a и 1 priest smile.gif
K_f_R
е добре уа у вашия сървър съм,как ни мъ наморате аз намерих въшката
Morska~Vu6ka
зависи, аз бях на другия реалм, бях се объркала, тряя го смениш та да дойдеш там дет тряя...

ебати обяснението праснах biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Realm 1: Netherstorm , a не Bloodmyst 9.gif
Morska~Vu6ka
а така biggrin2.gif Щот аз бях на другия, добре че е форги да ме светне по въпроса mrgreen[1].gif
K_f_R
men ogata ме светна е вече съм привас остана да адна само fragmaker =) довечера =)
f0rgy
QUOTE(K_f_R @ Nov 15 2007, 13:16) *
men ogata ме светна е вече съм привас остана да адна само fragmaker =) довечера =)

36_1_32v[1].gif а така ,гуилда лесно ше го напраим wink.gif

QUOTE(Morska~Vu6ka @ Nov 15 2007, 12:44) *
а така biggrin2.gif Щот аз бях на другия, добре че е форги да ме светне по въпроса mrgreen[1].gif

Мекицо,мекицо..мекицо 18.gif 100 чса те търся тя в блуудмист-а biggrin.gifbiggrin.gif
Freaky
Цитат(f0rgy @ Nov 14 2007, 21:19) *

it's just that hordies are so fu**en gay happy.gif
Иначе след TBC разликата H/A намаля,има я,но не както преди xD

Да , ама Alliance са травестити - само забележи - разликата между Джудже - Мъж и Джудже - Жена е че жената няма брада - ендкаво телосложение biggrin2.gif

Цитат(ogata @ Nov 14 2007, 22:29) *

Ламерите ... тихичко плс ... 18.gif

Pro ... 3.gif

Anyway :
Цитат
- Има регистрирани общо 47 000 играча . В пиковите часове он-лайн са поне 9000 .

2000 User Caps
Мн странно ... той сървъра побира 2000 ... blink.gif
f0rgy
1 нула повече е сложил...а ако тряя си говорим за грозни в расите..може цените джуджета да са грозни...ама..орките..троловете...таурените...за ъндедите да не говорим..само ония емота,русите стават mrgreen[1].gif
FrAgMaKeR
Цитат(f0rgy @ Nov 15 2007, 16:55) *
1 нула повече е сложил...а ако тряя си говорим за грозни в расите..може цените джуджета да са грозни...ама..орките..троловете...таурените...за ъндедите да не говорим..само ония емота,русите стават mrgreen[1].gif

За Blood Elves лошо да не чувам, особено женските пък са най-красивите и симпатични.. smile.gif Пък и те са странна работа уж са към хордата пък ги има в stormwind при алианса, малко двойна игра играят.

Засега всички от тук играят в Алианса, така че Алианса ще бъде.

K_f_R, аз те добавих. Само кажи каква раса и клас си. smile.gif

За гилда няма да е зле един шаман да се намери, само дранейте могат да са шамани, прийст също ще трябва.. танкове също..
Freaky
Цитат(f0rgy @ Nov 15 2007, 16:55) *

На мен пък точно тези ми харесват ... а bloodelf само жените стават ... Undead и Tauren ми харесват най-много на външен вид ...
Morska~Vu6ka
Undead на власт! Най - великата раса евър, поне за мене worthy.gif

Ше зема да си напрая и една орда rolleyes.gif Ама първо да развия малко Мекицата че нещо се е разпуснала, ше я стягаме с форгито biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Ако случайно героя ви заседне някъде, от тук можете да го преместите по местоживеене: http://burningwow.servegame.com/tools/unstucker.php smile.gif
melkor
Гадове! Ще взема да го дръпна и да го тествам под Cedega (казват че вървял без много проблеми) и да се зарибя и аз. biggrin.gif
FrAgMaKeR
Цитат(melkor @ Nov 16 2007, 13:10) *
Гадове! Ще взема да го дръпна и да го тествам под Cedega (казват че вървял без много проблеми) и да се зарибя и аз. biggrin.gif

Гарантирано ще се зарибиш, аз попринцип този тип игри хич не ги харесвам, но от първата минута се зарибих. biggrin2.gif
ogata
Айде мелкорееее идвай , че нямаме поп да лекуваа biggrin.gif , а да ... и още 1 warrior няма да е лошо да имаме smile.gif
f0rgy
QUOTE(ogata @ Nov 16 2007, 16:51) *
Айде мелкорееее идвай , че нямаме поп да лекуваа biggrin.gif , а да ... и още 1 warrior няма да е лошо да имаме smile.gif

Добави

Nick:Forgyy
Race:Night Elf
Class:Rogue

happy.gif
ogata
Вие скоро май ще добавите .... ogata - night elf - hunter
f0rgy
QUOTE(ogata @ Nov 16 2007, 18:02) *
Вие скоро май ще добавите .... ogata - night elf - hunter

14 лвл си купух сет и 2 дагера и зех хънтър 44 и уориорр 30 xD
П.С.Да създавам ли гилда и табарда?И дайте да решим за име!
FrAgMaKeR
Ми време е май smile.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 16 2007, 18:29) *
Ми време е май smile.gif

Давайте предложения за име! mrgreen[1].gif
Freaky
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 16 2007, 12:17) *
Ако случайно героя ви заседне някъде, от тук можете да го преместите по местоживеене: http://burningwow.servegame.com/tools/unstucker.php smile.gif

Жалки крадци - Bella (Bellatrix - на моя сървър , а CD e Chronic Domination , пак сървара в който играя , вече е Toxic WoW заради скандал с 6000 $ ама без подробности...) - той написа скрипт-а и тея са го свили mad.gif
FrAgMaKeR
GGbit Guild, GGbit Team нещо с GGbit или нещо по-абстрактно.. гледам и някаква заегравка с тия G-та, защо не и GGG или.. нямам идея, ако някой има идеи да казва, ако не каквото дойде, то името не е чак толкова важно. smile.gif
ViruZzZ
Още ли търсите хора rolleyes.gif
f0rgy
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 16 2007, 18:48) *
GGbit Guild, GGbit Team нещо с GGbit или нещо по-абстрактно.. гледам и някаква заегравка с тия G-та, защо не и GGG или.. нямам идея, ако някой има идеи да казва, ако не каквото дойде, то името не е чак толкова важно. smile.gif

Еми незнам,GGG е нестандартно,звучи ми яко!Иначе освен име,кажете каквъв цвят да е табард-а и какъв да е знака на него(и цвета на самия знак)

QUOTE(ViruZzZ @ Nov 16 2007, 18:52) *
Още ли търсите хора rolleyes.gif

Че то няма ограничение,идвай!
ogata
Определено ... всеки е добре дошъл ...

Аз предлагам нещо от сорта на ... GGAliance (Good Game Alliance) , GGG (GGbit Guild) или нещо такова ... табард може и да не правим ... щото , нека да сложа яката екипировка в яките цветове и нека някой да ме накара да сложа табард , който да закрие всичко dry.gif
f0rgy
QUOTE(ogata @ Nov 16 2007, 19:02) *
Определено ... всеки е добре дошъл ...

Аз предлагам нещо от сорта на ... GGAliance (Good Game Alliance) , GGG (GGbit Guild) или нещо такова ... табард може и да не правим ... щото , нека да сложа яката екипировка в яките цветове и нека някой да ме накара да сложа табард , който да закрие всичко dry.gif

Ем,че ти не си длъжен да носиш табард-а бе biggrin.gif Аз съм за GGG tongue.gif Ако сте навити кажете и отивам да купа гилд лист-а smile.gif
FrAgMaKeR
GGAliance (Good Game Alliance) , GGG (GGbit Guild) и двете ми харесват, като трите G-та са малко по-нестандартни, нещо като трите хикса XXX но все пак имат смисъл в тях. За табарт, неможе ли по-късно да се направи? След като не е задължителен не е чак толкова важно, примерно син със златисти букви. smile.gif Хайде да правим тогава, нека се съберем в чата в едно парти да се обсъдят подробностите.
ogata
Цитат(FrAgMaKeR @ Nov 16 2007, 19:17) *
GGAliance (Good Game Alliance) , GGG (GGbit Guild) и двете ми харесват, като трите G-та са малко по-нестандартни, нещо като трите хикса XXX но все пак имат смисъл в тях. За табарт, неможе ли по-късно да се направи? След като не е задължителен не е чак толкова важно, примерно син със златисти букви. smile.gif Хайде да правим тогава, нека се съберем в чата в едно парти да се обсъдят подробностите.

Ами нека гласуваме smile.gif
Край на гласуването - днес в 23.30 ... аз съм night shift biggrin2.gif , така че ще следя темата и ако сте си легнали ще купя гилд бланката tongue.gif
Morska~Vu6ka
Аз съм за GGG, и двете ме кефят ама това повече радва, нз що biggrin2.gif rolleyes.gif
ogata
Минах през Стормуинд , по-точно къщата , където се правят табардите . Видях няколко вида чука - картинки ... така , че може да измислим нещо ... син табард , бял шев и златист чук , ще седи идиално smile.gif
FrAgMaKeR
Цитат(ogata @ Nov 16 2007, 19:51) *
Минах през Стормуинд , по-точно къщата , където се правят табардите . Видях няколко вида чука - картинки ... така , че може да измислим нещо ... син табард , бял шев и златист чук , ще седи идиално smile.gif

Синьото си е света на алианса, на европейският съюз също (не че има връзка де), изобщо това е цвета бяло и златисто жълто са цветове които се връзват с него (контрастират добре), а чука си е логото на ggbit.info така че подкрепям на 100% biggrin2.gif
K_f_R
пичове бъгнах яко и немога респауна и съм дух и съм в кънда мънда после ако може няква кореспондеция ме измъкнете wink.gif иначе ме знаете nick-Leti раса-dwarf lv-25 cool.gif
f0rgy
Ставам 70 левел и ви инвитвам smile.gif
ViruZzZ
Мдам...понеже съм нов в занаята biggrin.gif Някой ще може ли да ми каже къде се намира Sacred Glove..вече го търса 30 минути blink.gif
А и на някои дрехи(Flimsey) ми пише с червено Mail и не мога да ги сложа,защо е така smile.gif
f0rgy
QUOTE(ViruZzZ @ Nov 16 2007, 21:40) *
Мдам...понеже съм нов в занаята biggrin.gif Някой ще може ли да ми каже къде се намира Sacred Glove..вече го търса 30 минути blink.gif
А и на някои дрехи(Flimsey) ми пише с червено Mail и не мога да ги сложа,защо е така smile.gif

Някои герои като друйда могат да носят само дрехи(clothes) други,като rogue и дрехи и кожа(leather),но не могат да носят доспехи (mail)...Метни 1 ПМ и щи дам няколко саита и щи обясна 1-2 неща ако искаш де tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.