Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hip Hop Dance Lessons in Plovdiv
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
Express Our Soul Cre
alex4eto0o_
и аз искам да се запиша писах на мейла но никой не ми отговори unsure.gif unsure.gif
c0mp
Здравей, аз ходя от малко повече от месец, ако Жоро не ти отговори на mail-а питай - може да ти помогна с нещо smile.gif

ПП: И пиши на КИРИЛИЦА - задължително е smile.gif
Niksana
A какво се има впредвид под Hip Hop dance,че не ги сващам брейк ли?
erk0r
Мне мисля че по-скоро нещо от рода на с-лак и етц.. кат тея по клиповете,за брейка май дават отдели уроци
c0mp
Тренира се в една и съща зала smile.gif Елате на някоя тренировка да видите показно smile.gif
Niksana
Eeeх значи има брейк ама що ли заради тъпата докторка съм извън танците 4 месеца sad.gif Но ще видя като ми позволят да танцувам ще намина smile.gif
c0mp
Цитат(Niksana @ May 10 2008, 23:35) *
Eeeх значи има брейк ама що ли заради тъпата докторка съм извън танците 4 месеца sad.gif Но ще видя като ми позволят да танцувам ще намина smile.gif

Ще те чакаме smile.gif Ти да не си танцувал преди rolleyes.gif Кога ти изтича четеримесечната забрана и как оспя да се контузиш ?

ПП: Пиши ЛС да не ни бият, че флоодим темата с глупости smile.gif
sestrata_na_gibona
А къде се намира това читалище, че съм зле с тея неща.... unsure.gif
-eclipse-
А колко е месечната такса??
c0mp
Цитат(sestrata_na_gibona @ May 13 2008, 16:17) *
А къде се намира това читалище, че съм зле с тея неща.... unsure.gif

Това в смирненски не го знам. Пиши мейл на expressoursoul@mail.bg
Цитат(-eclipse- @ May 13 2008, 17:41) *
А колко е месечната такса??

Имаш два варианта - да плащаш за всяко ходене по 3лв. или да си изкараш карта за месеца срещу 25лв. Картата включва 12 тренировки.
Госпожица Вещицата
Намира се на една пресечка на Пещерско шосе, близо до бариерата.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.