Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: " Bang & Burn"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break > Епизоди
f0rgy
" Bang & Burn"

Aleks tells his story about the drugs to his ex colleagues.Lechero's right hand has a visitor.The digging may be an option again...Whistler gets orders to kill Michael.After the plan,the brothers aren't needed anymore...

Алекс разказва за наркотиците на бившите си колеги.Дясната ръка на Лечеро си има посетител.Копаенето може да е опция,отново...Уйстлът получава заповед да убие Майкъл.След плана братята стават ненужни..

Download:
Prison Break 03x08 Zamunda.Net
Prison Break 03x08 ArenaBG.Com
hristin4e
хъммммм тая серия е много яка! С нетърпение чакам следващата rolleyes.gif
*BringMeToLife*
На къде го поведоха Майкъл ?? mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif ХхаХахаХА .. ,но важното е че Лечеро и Уистлър останаха с пръст у ... mrgreen[1].gif 18.gif С нетърпение чакам другата серия .. и дано тая Сюзън ли е кфа е да умре 3.gif 16.gif 18.gif
nelito0o0
Ооох Разцепваща серийка, как ще дочакам сл епизод... нз ... напраууууууу супер tongue.gif
Menna
Цитат(hristin4e @ Nov 13 2007, 19:20) *
С нетърпение чакам следващата rolleyes.gif
Ще почакаме....2 месеца biggrin2.gif
14 януари 2008 година

Иначе епизодa не беше кой знае какво, само краят ме изненада приятно.
Tedds
Готин беше епизода,но много гадно че трябва да чакаме толкова mad.gif biggrin2.gif
ViruZzZ
Епизода беше супер 4.gif Жалко,че е последен за тая година cry.gif
nelito0o0
Абе тва 100% ли е сигурно че чак тогава sad.gif Много ме е яд, особено след тоя край....
Stefy
Прекъсват на най-интересното място. Точно в момента нямам търпение да излезе следващия епизод, за да разбера къде ще го изпратят Майкъл... Как ще изчакам чак до тогава не знам... huh.gif
Mr. Winchester
Епизода не беше много интересен но края си го биваше ....
tedi27
много як епизод...много му се накефих
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.