Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Four Months Ago"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 2
ludoto_mimi
"Four Months Ago"

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: When the clock turns back four months for all of the Heroes, Nathan pays a terrible cost for his heroic actions. While Peter survives his detonation over New York City, the Company "bags" him as a threat to the world, eventually leading to violent confrontation with Elle (Kristen Bell) and the Haitian (Jimmy Jean-Louis). D.L. (Leonard Roberts) makes the ultimate sacrifice for Niki (Ali Larter) and Micah (Noah Gray-Cabey). Maya (Dania Ramirez) horrifically manifests her dark powers for the first time, driving her and Alejandro (Shalim Ortiz) to America for help. A mysterious, yet familiar face is introduced.

НАКРАТКО: Когато часовникът се връща с 4 месеца назад за всички герои, Нейтън плаща ужасяваща цена за действията си. Докато Питър оцелява след взривяването си над Ню Йорк, Компанията го прибира като заплаха за света, което води до сблъсък с Ели и Хаитянина. Ди Ел прави голяма жертва за Ники и Майка. Мая с ужас открива способностите си за пръв път, което ги кара с Алехандро да заминат за Америка. Мистериозен, но познат човек е представен в този епизод.

Download:
8-ми епизод @ Zamunda.net
sulu
Интересно звучи, а и покрай тази стачка трябва да се радваме на всеки епизод biggrin.gif
FrAgMaKeR
Страхотен епизод, най-сетне стана ясно какво точно се е случило през тия месеци..
Tedds
Много готин епизод.Преди малко го гледах rolleyes.gif Ами много неща се изясниха,чакам развръзката ще става все по-интересно smile.gif
FaLLOuTbOy
Много ми хареса worthy.gif

Промо към следващият ?
ludoto_mimi
Най-накрая се изясниха нещата какво е станало през тези месеци. smile.gif Много добър епизод, направо не ми се искаше да свършва. Чудно ми е как изглежда Адам като се погледне в огледалото, щом то показва как изглеждат всъщност.

Ето промо за следващия: http://youtube.com/watch?v=1YyuIeS-0_8
Ще е още по-добър. shocking.gif
The Black Dragon
Wooow!!! Тоя епизод беше ненормален майна. Тоя 400-годишния пич, май ще е добър, нищо че накамури Хиро laugh.gif Аз си имам една теория, че тая фирма наистина са шибаняци и затва бащата на Клеър така ги мрази и иска да ги премахне. Нема да е за хубаво техната политика, вервайте ми. Ся сички си мислеха, че на Клеър бащата пак ше се окаже, че си е гад, ама аз не мисля така. Вижте и Хетянина кво му каза на Питър като го натовари на контейнера wink.gif

п.с. От сега на тактъка нема да хода на испански сватби. Вижте кво стаа. 18.gif Подаръци лииииии 9.gif
nelito0o0
Ееее Страшен епизод, мнооо ме кефи че Адам и Питър са "един отбор" wub.gif Чудно ми е кво следва ся с компанията...и далиии бащата на Клеър наистина ще умре... Аааа какво стана с приятеля и (забрайх му името...)
Еее поне си имаме още една безсмъртна... biggrin2.gif 10.gif
FaLLOuTbOy
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 13 2007, 22:52) *
Ето промо за следващия: http://youtube.com/watch?v=1YyuIeS-0_8
Ще е още по-добър. shocking.gif

Ехаа, че хубаво промо, хайде да спасяват Ники по бързо !! 10.gif

Клеър пак ще трябва да спаси света wacko.gif
Mr. Winchester
Чудесен епизод, стана ясно кво е ставало последните 4 месеца

Цитат
Аааа какво стана с приятеля и (забрайх му името...)

И аз се чудя какво стана с приятеля на Клеър

П.С. Казва се Уест
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.