Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Епизод 8: Seventeen Candles
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Gossip Girl > Епизоди > Сезон 1
nadezhda_had
"Seventeen Candles"

14 ноември 2007

Промо CWtv Промо CTV

Опропастената от текущите събития от връзката си с Нейт и все още справяща се с вината за нейните необмислени действия ,Блеър се прави на щастлива за своето парти за 17-тият й рожден ден и се опитва да скрие истината от своите приятели.С надеждата да сближи Серена и Ванеса ,Дан взима със себе си Ванеса на рождения ден на Блеър,за да могат момичетата да се сближат,но от всичко това Серена се чувства много неудобно.Джени връща майка си в къщи за изненадващо посещение , но Руфъс може би не е готов да й прости и да забрави.Родителите на Нейт го молят да направи голяма жертва в опит да спаси бизнеса на баща му ,докато той е обвинен в злоупотреба и измама.

Download:
Gossip.Girl.108-caph@zamunda

Музика:

"One Week Of Danger" by The Virgins
"Birthday Song" by The Shapes
"Love Is Colder Than Death" by The Virgins
"Rich Girls" by The Virgins
"Whenever We Finish" by Two Hours Traffic
"Nice Buddy" by Puffy AmiYumi
"How We Breathe" by Pinback
"Fernando Pando" by The Virgins
"Free Bird" by Lynyrd Skynyrd
"Inside Out" by Miss Eighty 6
"How Does It Feel?" by Eskimo Joe
"Kissing Song" by Dawn Landes
"Radio Christiane" by The Virgins

Субтитри:
ladysunshine
Аз се чудя дали Блеър ще каже на другите, че е спала с Чък и дали ще се държат като двойка confused.gif А тая Джени ще развали всичко като носи майак си и всичко между Лили и Руфъс пак ще се прецака mad.gif
[dEs]
Оооо ще има какво да се гледа колко яко. Да поптима тя серията кога излиза в Б-я? Иначе ще бъде яко. Тцтцт таз Джени си ме дразнеше още от начало и сего ко ще направи...... пффф майка си решила да домъкне.
Tedds
Цитат(desitoo_91 @ Nov 13 2007, 15:21) *
Оооо ще има какво да се гледа колко яко. Да поптима тя серията кога излиза в Б-я? Иначе ще бъде яко. Тцтцт таз Джени си ме дразнеше още от начало и сего ко ще направи...... пффф майка си решила да домъкне.

Епизодите излизат в сряда,Деси smile.gif С нетърпение чакам тази серия,много щее интересена.Ама Джени ще прецака всичко не трябва майка и да си идва mad.gif Ще видим какво ще стане с Блеър Чък,Нейт и т.н.А пък Дан кво домъква Ванеса на Блеър рд-то? wacko.gifАбе готина ще е серийката 4.gif
brooke_scott
с-р утре ще имаме серийка smile.gif
ladysunshine
Ето новата серийка Цък
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 14 2007, 13:50) *
Ето новата серийка Цък

мерси, макар 4е скоро няма да я гледам sad.gif
Enchanted
мерси,мерси...
Ще гледам епизодчето сега(леле веднъж и аз да го гледам на време),а после ще коментирам!
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Nov 14 2007, 13:55) *
Ето новата серийка Цък

Еми то и аз сигурно няма да я гледам сега. Мисля да изчакам субтитрите smile.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Nov 14 2007, 13:57) *
Цитат(brooke_scott @ Nov 14 2007, 13:55) *
Ето новата серийка Цък

Еми то и аз сигурно няма да я гледам сега. Мисля да изчакам субтитрите smile.gif

еее да, ама аз и да излязат субс, докато не си опрая мястото няма я гледам, а страшно мн искам 19.gif
Gossip Girl
Ужасно добра серия. Чък е влюбееен! Леле, колко бяха сладки. Физиономията на Блеър, когато го заскуба беше просто уникална. Ванеса се оказа по-симпатична отколкото смятах. Джени само продължава и продължава да ми пада в очите. Очаквах връзка Лили/Руфъс, но като гледам той не се беше загрижил особено за нея. Музиката нещо, отначало повече ми харесваше. Сега песните са ми по-непознати и не ми правят впечатление докато не си дръпна саундтрака на епизода.

ПП. Обувките на Блеър, с които беше в църквата бяха жестоки. Имам нещо подобно, но зелени.
Enchanted
Eхх на мен епизода много ми допадна,вече виждам на къде ще вървят нещата...
Браво на сценаристите,добре сса си свършили работата!
Menna
Blair: Do you...like me?
Chuck: Define "like"?
16.gif 18.gif

Сериала е пълна глупост, но тези двамата просто ме разбиват. Егати химията, егати чудото. 8.gif
Enchanted
Цитат(Menna @ Nov 14 2007, 16:48) *
Сериала е пълна глупост, но тези двамата просто ме разбиват. Егати химията, егати чудото. 8.gif

Чак пък пълна глупост не е,бива си го за разпускане и е от вида,американска сапунка,
признавам си че адски рядко се спирам на този вид сериали,но пък човек има нужда и точно от тях...
ludoto_mimi
16.gif 18.gif

Определено! 18.gif 18.gif Умрях от смях като почна да го скубе. 18.gif

А тая Джени някой ако не я бутне от някоя скала, аз ще го направя.
Brooke
16.gif 18.gif

Бях решила да спирам да го гледам,защото не ме грабна особено,дори за губене на времето,обаче след 7 епизод го гледам само заради тези двамата образи,уникални са просто biggrin2.gif .
А там като обясняваше за пеперудите щях да умра да се смея 18.gif ,обичала всички божи творения,но тези трябвало да бъдат убити 16.gif
vivata123
Цитат(ludoto_mimi @ Nov 15 2007, 02:49) *
А тая Джени някой ако не я бутне от някоя скала, аз ще го направя.

Аз ще ти помогна.. mrgreen[1].gifworthy.gif

Иначе серията много ми хареса..
Чък и Блеър рулзз!
brooke_scott
тъкмо го гледах.. мн готин епизод беше! само за протокола Ванеса още ме дразни,
Дан и Серина тях няма какво да ги коментирам мн мн - сладки са си хората, особено на първата им сцена, в кафенето wub.gif
Блеър и Чък направо ме разбиха, ту се карат, ту се обичат biggrin.gif мн е яко, страшно ме забавляват smile.gif
Готино, че майка на Дан и Джени и Руфъс се събраха, най-после едно семейство 13.gif
И явно ще имат развитие по-нататък нещата м/у Нейт и Джени smile.gif интересно ми е и с тях кво ще стане wink.gif
Еми кво друго да кажа пак супер епизод и да продължават все така!!!
Enchanted
Малко съм извън темата(аз си казах моето мнение всъщност,няма и какво да повтарям0,
но искам да попитам дали ще стачкуват сценаристите и на Gossip Girl,защото както се е видяло в CW,подкрепят стачката...
Някой ако има повечко инфо нека сподели smile.gif
brooke_scott
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 15 2007, 22:25) *
Малко съм извън темата(аз си казах моето мнение всъщност,няма и какво да повтарям0,
но искам да попитам дали ще стачкуват сценаристите и на Gossip Girl,защото както се е видяло в CW,подкрепят стачката...
Някой ако има повечко инфо нека сподели smile.gif

виж Тук с Христо дискутирахме wink.gif или направо източника
ladysunshine
Вече има субтитри в subs.sab.bz
П.П. Най-сетне и аз ще седна да изгледам филма

Едит
Изгледах серийката и опрделено беше на ниво. Блеър беше доста прецакана, но поне си намери Чък 13.gif Двамата много ме забавляват. А Джени страшно много ме ядоса като доведе майка си. Тая Алисън сега ще прецака всичко между Лили и Руфъс. Нейт беше крайно време да постъпи постъпи правилно и да спре да се подчинява на родителите си. Ванеса в началото на епизода продължаваше да ме дразни, защото незнае кога да си затваря устата и само се тика където не и е мястото, но накрая на епизода изглежда се забавляваха със Серена.
Цитат(brooke_scott @ Nov 16 2007, 09:46) *
виж Тук с Христо дискутирахме wink.gif или направо източника

На мен второто не ми се отваря
[dEs]
Ооо серията беше много хубава. Блеър горката как я прецакаха. Като каза на Чък че трябва да се убият пеперудите и ръката и беше стисната в юмрук и си викам леле таз ще го удари в стомаха. Те двамата са много забавни. Много ме кефят заедно. Серена и Дан няма какво да ги коментирам много са сладки заедно, дано само Ванеса не развали нещото между тях. Нейтън вече взе правилното решение да се опълчи срещу родителите си.
DesiTo
Дали някой може да ми даде друг линк, защото след като изтеглих епизода от Zamunda нещо не ми тръгва. unsure.gif wacko.gif
Mrs.B.Bass
Вторият най,най,най-як епизод worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Чеър завинаги wub.gif wub.gif wub.gif
^BeLieVe`iN`Me^
Гледах и този епизод с голям интерес ;D
Блеър и Чък ще ми станат любимците най-вероятно..Много ме кефят.
Кофти се получи партито за рожденния ден на Блеър и Нейт дори не и писа..Беше доста кофти...
Не си представям физиономията на Блеър като разбере, че Нейт е бил с Джени същата вечер.
Джени май си пада по Нейт 1.gif Ще има интриги усещам го.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.