Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: desitoo_91
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Представяне
[dEs]
Ммм не съм много известна във форума, но все пак реших и аз да направя такава темичка(свободното време не ми се отразява добре.. 9.gif ) smile.gif

Име: Десислава
Прякори: По принцип нямам, но ми викат Дес.
Родена съм на: 29.октомври.1991
Зодия: Скорпионче.
Коса: Черно-кестенява, многоо начупена и многоо гъста, което ме дразни адски много.
Очи: Ммм тъмно кафяви като съм ядосана са черни.
Височина: 1,70 см.
Занимания: Все още уча.
Музика: Слушам абсолютно всичко. Като ме избие на простотия слушам даже и кючек 16.gif , но по прницп
когато съм добре психически слушам Rihanna, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Justin, Evanescence, Christina Aguilera, Enrique Iglesias.
Филми: Много обичам ужаси, трилъри, психо - трилъри и всякакви подобни, което не е добре защото ми влияят зле психически най вече като съм сама у нас(това се случва много често). Харесвам и комедии, музиклани филми. Не обичам драмите. Любимите ми филми са: Step up, Honey, Raise Yоur Voise, Hause of Wax, After the Sunset, Cindrella Story, Ring 1,2, ем други не се сещам. Харесвам и сериалите. Като One Tree Hill, Gossip Girl, Grey's Anatomy.
Характер: Еми много съм добричка, чак прекалено 14.gif . Не мога да отказвам(освен може би за това да избягам от час и да ходя по кафета). Рядко повишавам тон, ако нещо не ми харесва просто си премълчавам.... Това се отнася само за приятелите ми и за родители те ми(като се замисля на тях не съм им викала, не съм им повишавала тон, никога не съм им казвала не 19.gif ) Обаче ако някой който супер много ме дразни ми каже нещо на криво на него не му мълча. Супер спокойно съм, много трудно може човек да ме ядоса или нервира почти невъзможно. Трудно се сърдя, а ако се разсърдя ми минава много бързо. Голям инат съм, като си наумя нещо и трябва да стане не се успокоявам да кото не стане на моята. За приятелите си и семейството си ще направя всичко. Адски много държа на тях.
Интереси: Обичам да седя на компа. Много обичам да се занимавам с photoshop и разни програми за клипчета, според баща ми се занимавам с простотии най вече за клиповете. Обичам да купонясвам, да излизам с приятели, гледам филми, обожавам да чета книги и то най вече на Стивън Кинг, с една приятелка се бъзикаме, че ще станем като Дон Кихот. Като ни прещтрака няма да се правим на рицари, а ще трепем наред(първа в списъка е класната) 18.gif 18.gif
nelito0o0
ДесИиии , кво мога да кажа повече освен че си супер френдка worthy.gif ( ти си го знаеш, не веднъж съм го казвала... )
Иииииии внимавай с купончетата... че следващия път кво ли ще се случи biggrin2.gif
vasinka_{P}
Много сладко момиченце, със супер характер, много весело и добричко smile.gif
Tedds
Десии голяма си сладурана bigarmhug.gif emoticon1 (44).gif Много добричка,миличка винаги отзивчива.Абе много си готина smile.gif
hristin4e
Много е забавна Десито, добричка и супер мила smile.gif bigarmhug.gif
[dEs]
Мерси и на 4-те за коментарчетата bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Мм Нели за купони не се притеснявам щото сл. ще бъде у вас, а аз там ще бъда във вихара си. Така че ти си прави сметките 10.gif 10.gif 10.gif
`BruKas`
супер си деси! до колкото те познавам ми правиш голямо впечатление smile.gifsmile.gifsmile.gif
aria
Симпатична си ми,от коментарите ти съм останала с добро впечатление smile.gif

Цитат
Ммм не съм много известна във форума, но все пак реших и аз да направя така темичка

За това не се притеснявай,аз си направих темичката на втория ден след като се регистрирах wink.gif бях съвсем неизвестна.
Peyton___
голяма сладуркаа rolleyes.gif
[dEs]
Мерси. bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif bigarmhug.gif
Velsis
Голяма сладуранка изглеждаш.
А видях , че си фенка на Уан Трий Хил ... това е супер.Този сериал ми е любим и въобще мн се кефа на хората които го гледат и т.н biggrin2.gif
Катeто
Теб те запомних с подписът ти на Джесика Алба и ми е трудно свикна сновите ти...иначе ми изглеждаш много сладка и добричка,много готин човек.И аз като много се кефя на хора,които гледат ОТХ,защото си е супер д аима повече фенове.Това е от мен,много успехи през новата годин и много усмивки biggrin.gif

Haley____
АуУуУ Деси, най-накрая си се решила да си напражиш темичка...(отдавана не съм влизала и писала сори че сега пиша)
мнОго УспЕхи и стрАхотно си Си подреДилА...ммм така да Се каЖи ДанНите(малко грозно звучи но СорИ) поздравЯвам Те и СамО нАпреД biggrin.gif smile.gif wink.gif wink.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Enchanted
Готин човек,не мога да кажа нищо лошо,много усмивки Дес и много успехчета ти пожелавам smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.