Име: Десислава
Прякори: По принцип нямам, но ми викат Дес.
Родена съм на: 29.октомври.1991
Зодия: Скорпионче.
Коса: Черно-кестенява, многоо начупена и многоо гъста, което ме дразни адски много.
Очи: Ммм тъмно кафяви като съм ядосана са черни.
Височина: 1,70 см.
Занимания: Все още уча.
Музика: Слушам абсолютно всичко. Като ме избие на простотия слушам даже и кючек
когато съм добре психически слушам Rihanna, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Justin, Evanescence, Christina Aguilera, Enrique Iglesias.
Филми: Много обичам ужаси, трилъри, психо - трилъри и всякакви подобни, което не е добре защото ми влияят зле психически най вече като съм сама у нас(това се случва много често). Харесвам и комедии, музиклани филми. Не обичам драмите. Любимите ми филми са: Step up, Honey, Raise Yоur Voise, Hause of Wax, After the Sunset, Cindrella Story, Ring 1,2, ем други не се сещам. Харесвам и сериалите. Като One Tree Hill, Gossip Girl, Grey's Anatomy.
Характер: Еми много съм добричка, чак прекалено
Интереси: Обичам да седя на компа. Много обичам да се занимавам с photoshop и разни програми за клипчета, според баща ми се занимавам с простотии най вече за клиповете. Обичам да купонясвам, да излизам с приятели, гледам филми, обожавам да чета книги и то най вече на Стивън Кинг, с една приятелка се бъзикаме, че ще станем като Дон Кихот. Като ни прещтрака няма да се правим на рицари, а ще трепем наред(първа в списъка е класната)