devilio
Nov 12 2007, 16:26
FoxLife започва излъчването на първи сезон на хитовият тийн сериал "One Tree Hill", под заглавието "Трий Хил". Очаквайте от 21 ноември 2007 г. Епизод ще има всяка сряда от 21:00 часа с повторения в четвъртък от 16:00 ч. и неделя от 18:00 ч.
http://www.foxlife.bg/
DeSeRt^RoSe
Nov 14 2007, 17:37
Ааааа лелеееее супер
.gif)
мерси мн за информацията.Определено няма да го пропускам и се надявам тея от Фокс Лайф да се справили по добре с озвучаването.
ladysunshine
Nov 14 2007, 18:02
Ухааа супер. Пускат го на мястото на Вероника Марс. Тъкмо ми се щеше пак да ги прегледам епизодите, а нямах време. Браво на Фокс Лайф. Три Хил определено повече ме кефи от Самотно дърво на хълма
vasinka_{P}
Nov 14 2007, 20:49
Супер много се радвам, ще го гледам, дано озвучението е по добре от това на БНТ. Само да питам някой знае ли дали само 1ви сезон ще дават или и другите
Интересно ми е да видя озвучението,но не смятам да го гледам,в момента гледам втория сезон.
`BruKas`
Nov 14 2007, 21:43
много се радвам,че започват да дават ОТх все повечее и повече в различни телевизий:)

иначе със сигурност ще го гледам по фокслайф... жалко че ще има само по веднъж на седмица..
brooke_scott
Nov 14 2007, 21:59
йеее, явно е на мястото на В. Марс

мн се радвам, че ще го дават
mixmaxshow
Nov 16 2007, 18:02
Супер че пак ще го дават така ще гледам първи сезон успоредно с 2.
club135
Nov 16 2007, 18:14
Повтарям изтрития пост:
Хора без работа...
boy_07
Nov 17 2007, 23:09
аз мисля,че е много полезно.Според мен са забелязали,че много харесваме сериала и са преценили ,че ще е много добре да го пуснат-освен това щом смениха заглавието-според мен ние сме си виновни ,че ще го дават!Много се радвам,защото така ще добие по-добра репутация1
acm_pippo
Nov 18 2007, 23:59
Цитат(vasinka_{P} @ Nov 14 2007, 20:49)

Супер много се радвам, ще го гледам, дано озвучението е по добре от това на БНТ. Само да питам някой знае ли дали само 1ви сезон ще дават или и другите

Еми за останалите сезони предполагам зависи от това до колко ще сегледа първия. Затова не пропускайте епизод, че дори и повторенията гледайте.

Дано се справят добре Фокс Лайф.
devilio
Nov 19 2007, 17:44
Това е супер

Дано и четирите сезона да ги дават

ама само по един път на седмица
Е един на седмица, но ние сме свикнали да гледаме само по едни епизод. Само дано озвочението е хубаво или още по добре със субтитри да го пускат, че по БНТ гласовете са отврат.
Jason_Pain
Nov 19 2007, 21:40
Супер! Ще имаме възможност да го научим на изуст

Сериозно, нямам търпение да тръгне пети сезон. Иначе по Fox Life имат навика да повтарят по много пъти сериалите, които дават, така че ще има много да се гледа
Corazoncito=)
Nov 21 2007, 11:02
Супер,мн се кефа.Ама нема да го гледам в сряда,а в неделя.Не че тва е мн важно,ама аз да си кажа.
Браво на Фокс Лайф!

П.П. Трий Хил -- > ей това сега е нормално заглавие!!!
Шепот и прах'
Nov 21 2007, 14:07
Имайки предвид, че първи сезон съм го гледала само два пъти, то това е доста добра новина..
Ще си го следя много ясно, филмчето зарежда с енергия..
Mai4et0
Nov 21 2007, 15:27
Чакам с нетърпение епизода ...
Дано е с различен дублаж
boy_07
Nov 21 2007, 17:24
днес всички в 9 през телевизора
pussy^^
Nov 21 2007, 21:06
acm_pippo
Nov 21 2007, 21:08
Като никога за сега съм песимист относно дублажа. :S
Уффф,тоя дублаж ми с е струва по-зле и от този по канал1,като изключим,че там са го превели Самотно дърво на хълма.Ужасен е просто.
miim4eto
Nov 21 2007, 21:45
Не е нещо особено, но е по добре от този на Канал 1
Малии много е зле

Леле Нейтън и Пейтън колко влюбену си говореха,сички накяви милички
vasinka_{P}
Nov 22 2007, 01:23
Не е нищо особено доблажа, но определено е по добре от на канал 1. А и самия превод е по добър
Ами доблажа май си е същия, но поне на МАут му викат така, а не Уста. иначе мен най - много ме дразнеше Брук да я видим сега какъв глас ще вади.
acm_pippo
Nov 22 2007, 11:17
Чат-пат добре е. Само на Уайти не ми хареса

Ае става горе долум важното е че го излъчват.
brooke_scott
Nov 22 2007, 12:54
Цитат(vasinka_{P} @ Nov 22 2007, 01:23)

Не е нищо особено доблажа, но определено е по добре от на канал 1. А и самия превод е по добър

и аз така мисля
ladysunshine
Nov 22 2007, 13:11
Ааа супер. Много се кефя на сериалчето и пак почвам супер много да се зарибявам. Тъкмо ми беше минала манията малко. Дублажа става долу-горе. Аз сезоните съм ги гледала само по веднъж и все нямах време да ги прегледам наново, но сегааа....
Цитат(aria @ Nov 21 2007, 21:43)

Уффф,тоя дублаж ми с е струва по-зле и от този по канал1,като изключим,че там са го превели Самотно дърво на хълма.Ужасен е просто.
ми то и аз мисля така.Нито гласа на Нейтън, нито на Люк ми харесват..абее нз ама БНТ в това отношение ми допада повече
А и ако говорим за превод мисля, че канал 1 го пооправиха сега на 2ри сезон..
абе като гледам все ще има не доволи хора..първо не харесвахте преова и доблажа по Канал 1 а сега и по ФохЛайф не го харесвате не може да се угоди на никой ....аз сам много доволна по канал 1 изобщо не го гледах най много 2,3 епизода но ФохЛайф сам сигорна че ще иам успех и ако онази информация е вярна че ще пускат и 4етерите сезона просто ще бъде суперр..
DeSeRt^RoSe
Nov 22 2007, 16:07
Според мен доблажа не ни харесва просто защото сме свикнали с истинските им гласове и както и да го озвучат все няма да сме доволни все пак оригинала си е най -добър.Абе много се радвам,че започнаха да го дават и по Фокс Лайф защото така ще мога да го гледам редовно пък този канал мисля ,че се гледа повече от БНТ и ОТХ ще има по-голям успех.
Buhti4ka
Nov 22 2007, 16:16
Аз отдавна не съм влизала тук и не знаех за това. Но нали телевизорът все е на Фокс лайф и току-що чувам "Нейтън Скот...." и направо бях

Изобщо не съм очаквала. Иначе дублажа не е кой знае колко зле според мен, просто съм наясно, че няма как да ми звучи добре при положение, че толкова епизоди съм изгледала с други гласове.
ами вижте то просто не може да бъде доблажа като истинските героите просто е невъзможно..такаче колкото и български телевизий да го пускат доблажа просто няма да е такъв както в самия сериал..
Шепот и прах'
Nov 22 2007, 18:34
Стига, дублажа не беше чак толкова лош..
На Маут например много добре са му оцелили гласа, докато на Нейтън не чак толкова..
Общо взето не очаквах нищо по-добро, но и това става..
Пък и ние вече си им знаем лафовете, не ми пука как го превеждат..
Mr. Winchester
Nov 22 2007, 19:15
Мале толкова серии само веднъж седмично ще уморят хората които го гледат там

толкова тъпо е така
Bloody_Tears
Nov 22 2007, 20:27
Цитат(aria @ Nov 21 2007, 21:43)

Съгласна съм. Още по-зле е
Еми на нас няма да ни харесва, защото сме свикнали с субтитри и ги чуваме как те говорят. А това, че го дават само ден път на седмица. Мисля, че вече сме свикнали да гледаме по една серия.
Аз си бях свалял първия сезон от замунда, но нещо майче бяха кофти субтитрите и се изнервих и го дел ама сега по FoXLife ще го гледам. Днеска гледах първата серия, много ми хареса
Цитат(Fixer @ Nov 22 2007, 21:46)

Аз си бях свалял първия сезон от замунда, но нещо майче бяха кофти субтитрите и се изнервих и го дел ама сега по FoXLife ще го гледам. Днеска гледах първата серия, много ми хареса

Първия сезон определено е най-готиния,така че гледай го
dEniChka
Nov 23 2007, 17:12
То не беше по 1ва..сега по Фокслайф..абе добре е

Аз го гледам и на пц-то и по БНТ ии...направо..кефя му се

Преди 1-2 дена го гледах по Фокслайф и серията кьдето Лукас победи с 15:14 направо..суперска
Mr. Winchester
Nov 23 2007, 18:12
Цитат(desitoo_91 @ Nov 22 2007, 21:21)

А това, че го дават само ден път на седмица. Мисля, че вече сме свикнали да гледаме по една серия.
Да, ама сега още в началото!
За дублажа ще изкажа мнение след като чуя как са озвучили Брук - истински предизвикателство е да предадеш плътният й, топъл, леко дрезгав глас...

Трябва да хванат някоя мацка, която да може да говори секси като Б. Дейвис.
Иначе дотук ми хареса много!!!
mixmaxshow
Nov 23 2007, 18:20
Незнам обаче защо българските телевизии толкова се забавиха.Ето например ОС го даваха по БТВ когато му излизаше официално 2 сезон и после даваха 2 като излизаше 3.Някой казват че в България няма интерес към този филм но аз не мисля така.
ladysunshine
Nov 25 2007, 09:20
Цитат(DeSeRt^RoSe @ Nov 22 2007, 16:07)

Според мен доблажа не ни харесва просто защото сме свикнали с истинските им гласове и както и да го озвучат все няма да сме доволни все пак оригинала си е най -добър.
Абсолютно съм съгласна. Обаче на мен ми е интересно като избират хора да озвучават дали ги подбират поне малко да приличат на оригиналните гласове??? Всмисъл как става подбора на хората, които озвучават. Ако някой знай я да обесни
brooke_scott
Nov 25 2007, 09:39
Цитат(ladysunshine @ Nov 25 2007, 09:20)

Цитат(DeSeRt^RoSe @ Nov 22 2007, 16:07)

Според мен доблажа не ни харесва просто защото сме свикнали с истинските им гласове и както и да го озвучат все няма да сме доволни все пак оригинала си е най -добър.
Абсолютно съм съгласна. Обаче на мен ми е интересно като избират хора да озвучават дали ги подбират поне малко да приличат на оригиналните гласове??? Всмисъл как става подбора на хората, които озвучават. Ако някой знай я да обесни
еми аз си мислех, че по принцип ги нагаждат горе долу да са подобни, ама след и двете озвучавания на ОТХ мн ме разубедиха, може би просто ги избират да имат хубава дикция
acm_pippo
Nov 26 2007, 10:06
Повторения има също и в Понеделник от 10:00
Гласа на Брук никак не ми харесва

Много е зле

Неможаха ли поне малко по-естесвено да звучи
Цитат([ТеDиТо] @ Nov 28 2007, 21:56)

Гласа на Брук никак не ми харесва

Много е зле

Неможаха ли поне малко по-естесвено да звучи

Само гласа на Брук ли?Всичките са мн зле!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.