Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлър за епизод 14 и 15
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
- Очаквайте епизоди 14 и 15(които могат и да бъдат последните за сезона) да изследват някои многогодишни елементи и истории от цялата митология на Смолвил. Различни неща, които са се случвали в изминалите сезони най-накрая ще придобият цялостен образ, в сюжетна линия главно обхващаща Кларк, както и семейство Лутър.

П.П.: Позволих си да направя нова тема, защото сметнах, че това е нещо на което трябва да се обърне особено внимание. Защото да ни представят един вид цялостно explore-ване на хилядите обрати и истории в този сериал, за мен е нещо грандиозно. Как протривам ръце, просто не е истина. biggrin2.gif

П.П.2: А и още нещо - щом евентуално чак такива неща ще стават в тези два епизода, то според мен и авторите са с нагласата, че това може и да бъдат последните епизоди от сезона. Да, още нищо не се знае, но имайки предвид за какво нещо ще става въпрос в тях, няма как да си нямаме едно на ум. wink.gif
DeaD_KniGh7
аз имам чувството , че са с нагласата това да са последните епизоди изобщо blush.gif
sonofsparda
Ммм, не смятам така. Казаха, че дори да е съкратен сезона, пак ще свърши с отворен финал. wink.gif
didssy
е малко грандизоност няма да ни е излишна на нас феновете на смолвил ....... никак даже ... 4.gif не че досега не са се случвали много грандиозни неща ... просто както мечо пух е казал : колкото повече, толкова повече !
toho
Е баш грандиозно няма да е, защото за толкова епизоди нямаха време да развият почти нищо, усещам какво ще стане. Лекс отива в затвора, Кларк отива в Метрополис, Кара си хваща парцалките и тя на някаде и толкоз. Съмняваме финала да е нещо кой знае какво, може би ще е нещо като финала на 3-ти сезон, той пак ще е отворен ама няма да е както например Arrival или Bizarro. Причината която ме води до тез заключения е че просто няма кой да го напише тоя финал. При тези обстоятелства със стачките създателите са принудени епизоди който са предвидени като обикновенни епизоди, да бъдат променени като финални. А и да не си правим илюзии че като свърши стачката сезона ще бъде довършен, защото нещата с тази стачка са много завързани, сега гледам че и сценаристите по Бродуей и те започват ефективна стачка, демек няма да е скоро краят.

ПП:Хм, поредната порция негативизъм от мен. Сори ако съм подразнил някой, просто така виждам нещата blush.gif
Enchanted
Ще са интересни само това мога да кажа,не искам да си помислям дори какви биха били възможностите за цялостното развитие на фактите и ситуацийте!
Както sonofsparda,мисля че можем да се готвим за отворен финал smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.