Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: LOST се завръща през Януари 2009?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Новини
DesiTo

"LOST" to Return in January 2009?

Заради стачката на сценаристите в Холивуд е възможно да бъдат отложени снимките за новия сезон чак за 2009 година. Другия вариант е да бъдат излъчени само 8 от предвидените 16 епизода.
По-рано тази година ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода и ще се излъчва без повторения или почивки.

the_mouse
Ееее, това ще бъде много гадно, много ще падне интересът към сериала така. Дори миналата година когато направиха почивка и пак започнаха да излъчват сериите през февруари, някои казваха, че тази почивка била достатъчна за да убие интереса към сериала sad.gif
nelito0o0
Нееееееее НЕ ненененненеееееееее blink.gif wacko.gif Стига беееееее искам си го сега през 2008-мааа не е честну... смотана стачка... ейййй начии... dry.gif
ViruZzZ
АААа тъкмо се кефех,че остават само 95 дни и сега влизам и Януари 2009 wacko.gif blink.gif Не е честно това ще изгубят най малко 1/3 от зрителите си blink.gif
ALeX4e7y^
Оффф..много тъпо така.Тъкмо стана много интерено и ще трябва да чакам чак до 2009..блЯяк..
Mr. Winchester
Много гадно ама предпочитам 8 епизода mad.gif да има отколкото николко до 2009 unsure.gif
ViruZzZ
Ми то в lost-bg.com си пише 70 дни,което оставя малка надежда в мене,че ще мога да си го гледам на 14.02.08 blush.gif
A_l_e_x
Тва,ако го направят-ще е бахти тъпотията. Не казвам,че не са прави сценаристите,ама вече всички сериали станах под въпрос заради тая стачка. Аз все пак си предпочтиам 8 епизода,пред никакви ohmy.gif
Mr. Winchester
И аз така. Ако го проточат толкова дълго направо ще се загуби рейтинг и фенове и всичко
ladysunshine
Какво??? Ще чакаме чак до 2009? Абе да.... Много по-добре е да има по 8 епизода. Все пак е нещо. То до 2009 г. аз ще забравя въобще за какво е ставало въпрос mad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Dec 10 2007, 13:12) *
Какво??? Ще чакаме чак до 2009? Абе да.... Много по-добре е да има по 8 епизода. Все пак е нещо. То до 2009 г. аз ще забравя въобще за какво е ставало въпрос mad.gif

shocking.gif че аз дотогава от трите сезона нищо няма да помня, ама може да ги пуснат по АХN пак да си припомня biggrin2.gif
advokata
confused.gif? -> !!!!!!!
Това ще стане ако тея мизерници , продължът мизерната им стачка!
Забога... тъкмо СТАНА ама много интерестно в Хероес и Лост... Взели та стачка да прават!!!
Плюя им на стачката!
Най-добре вече да почваме да изчисляваме какъв ще бъде рейтинга до 2009!!!

Die Szenaristen haben ernstlich verscheiЯt! Verdammt diese blцde Дrschelohe!

Сори за псувните , ама така трябва!!!
Mr. Winchester
Аз вече забраих почти кво стана ама какво ви бърка те до 2009 ще го направат хубаво като започва ще дадат поне 5 минути какво е станало ДОСЕГА щото нищо нема да помним hah biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.