Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Guess Who (2005)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
ladysunshine

Оригинално заглавие Guess Who
Българско заглавие Познай кой
Година 2005
Времетраене 101мин
Жанр комедия
Линк imdb
Свалете от zamunda
Режисьор Кевин Родни Съливан
В ролите Ashton Kutcher, Bernie Mac, Zoe Saldana, Judith Scott, Kellee Stewart
За филма Когато Тереза (Зоуи Салдана) води своя годеник Саймън Грийн (Аштън Къчър) у дома за 25-тата годишнина от сватбата на родителите си, тя пропуска да спомене една малка подробност - мъжът е бял.
Решен да развали годежа на дъщеря си, Пърси Джоунс (Бърни Мак) прави всичко възможно Саймън да се почувства излишен в семейството - от управление на банковите му сметки до заключването му в мазето през нощта.

hristin4e
"Baby, turn around аnd let me see that sexy body go -
Bump, bump, bump"
biggrin2.gif biggrin2.gif

много як филм! Толкова смях направооооооооо... biggrin.gif гледах го на кино с приятели още когато излезе, супер е филмчето biggrin2.gif
гледайте го, много е забавен wink.gif

p.s. ся го свалям пак даже хаха smile.gif
vasinka_{P}
Много готин филм, много забавна комедийка, скоро го гледах пак и много се накефих, особено на часта :
"Baby, turn around аnd let me see that sexy body go -
Bump, bump, bump" worthy.gif worthy.gif
PoLiTy'
Преди доста време го гледах и беше доста забавно и комично филмче biggrin.gif Бих го гледала отново с удоволствие.
[dEs]
Определено филма беше много забавен. Гледах го това лято с една приятелка и многооо се смяхме. И най вече когато пеят : "Baby, turn around аnd let me see that sexy body go - Bump, bump, bump" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Ето и едно поздравче B2K feat. P. Diddy - Bump, bump, bump
nelito0o0
Ооооооо сТраааааашен филм worthy.gif Много смях напрао цепи мрака отсякаде biggrin2.gif Има толкова мноо изцепващи моменти 18.gif Определено не е губене на време 4.gif 4.gif 4.gif
Miss_Duff
Ммм,страхотно е.Много прияна комедия и определено ако ви се гледа нещо такова,това е филмът! 10.gif smile.gif Всъщност на моменти малко ми приличаше на "Запознай се с нашите",но иначе пак си е супер.
tru
Явно само аз ще изкажа не толкова добро мнение за филма - забавен беше , но не чак толкова че да ме разсмее.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.