Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Pretty woman
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
jivitu

Режисьор: Гари Маршъл

Сценарист:J.F.Lawton

Жанр:Комедия,Романтичен

Година:1990

Актьорски състав: Джулия Робъртс, Ричард Гиър, Джейсън Алегзандър , Лаура СанДиаго

Ревю: Робъртс е в ролята на изпадналата уличница Вивиан, която случайно се запознава с богатия бизнесмен Едуард Луис и връзката им прераства в удивителна любовна история... Тази съвременна интерпретация на приказката за Пепеляшка завладява сърцата на зрителите по цял свят. С невероятния си саундтрак, ХУБАВА ЖЕНА се превръща в наистина неустоима романтична комедия, която ще ви накара да се почувствате страхотно.

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt0100405/
Download: От тук
dEniChka
Не е лош филма...често го дават по телевизията! biggrin2.gif
ladysunshine
Какво да кажа това си е класика. Страхотен филм. В него Джулия Робъртс е много хубавичка и играе страхотно.
Brooke
Този филм е абсолютната класика в жанра на романтичните филми.Изключително готин е и съм го гледала толкова много пъти,че сигурно вече и репликите им знам наизуст.Наистина си заслужава всеки да го гледа поне по веднъж,макар самата история да е доста нереална или по-точно казано-направо невъзможна
aria
Един от любимите ми филми,много го обичам,гледала съм го поне десет пъти.
vasinka_{P}
Класика в жанра, уникален филм, никога няма да ми писне да го гледам worthy.gif worthy.gif dry.gif
PoLiTy'
Върховен филм!!Сигурно преди 7-8 години го гледах за първи път на село и колкото и да го гледам,няма да ми омръзне!!
*BringMeToLife*
Джулия е любимата актриса на мама ии като почне някои филм по Тв-то няма преместване на каналите =) Филма е наистина един от най-добрите на Робъртс blush.gif
brooke_scott
еми кво може да се каже за тоя филм, той е всепризнат, мен лично мн ме кефи, а Джулия по принцип си я харесвам, има мн хубава усмивка smile.gif
Nightly^Evil
Двама много сладки актьори, сладка история, вечени песни - чисто и просто класика в жанра!
the_mouse
Наистина страхотен филм, няколко пъти го гледах и много ми харесва! Много романтичен, а за саундтрака - особено накрая Roxette, просто супер!
naley_
Изключително забавен и разтоварващ филм biggrin2.gif
Страхотен 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.