Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Hot Chick
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
jivitu

Режисьор:Том Брейди

Сценарист:Том Брейди,Роб Шнайдер

Жанр:Комедия,Фентъзи

Година:2002

Актьорски състав: Роб Шнайдер, Рейчъл МакАдъмс, Ана Фарис, Матю Лорънс, Ерик Крисчън Олсън, Джоди Уонг, Тия Моури, Тамара Моури, Мелура Хардин .

Ревю: Джесика(Рейчъл МакАдъмс) е красива, сексапилна и известна мажоретка – много горещо маце, което под магическото влияние на една обица се трансформира в един 30 годишен неудачник.

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0302640/
Download: От тук
ladysunshine
Хахах тоя филм е просто страхотен. Гледала съм го няколко пъти. Страшна комедийка. Рейчъл МакАдъмс играе супер добре както винаги, а за Роб Шнайдер какво да кажа - с него всяка комедийка е смях до пръсване
aria
Тоя филм е много як,така съм се смяла.Който не го е гледал направо да го тегли,много добра комедия наистина.
dEniChka
Суперррр филм!! worthy.gif worthy.gif Много , много забавен и як..повече такива филми да правят! worthy.gif biggrin2.gif
Mr. Winchester
Този филм съм го гледа поне 5 пъти, много е забавен с участието на Ана Фарис и Роб Шнайдер 4.gif
tania
Тоя филм е адски смях. Аз , където въобше не си падам по комедии, бях напълно задоволена smile.gif
Mimsey
Този фил мо гледах два пъти, точно един след друг- прънала съм се да се хиля! Страхотна комедия! biggrin.gif
arcticsilver
Тоя сайт е прецакан "The current user account limit (500,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later..." blink.gif не мога да се регистрирам дайте линк от някъде за download може и торент тракер да е
Gossip Girl
The Hot Chick@ArenaBg.com

Относно филма, страшно забавен е! Главно участието на Рейчъл ме накара да го гледам, но ми хареса. Най-смешно беше, когато уж Джесика играеше стриптийз, и изведнъж се преврърна в пича. 4.gif
divata_airis
Мене не ми хареса, много ясно че заложиха нещо с размяна на ролите...бъффф, тва не ми е интересно...Беше отпускаш няма да си криивя душата, ама дотук, не ми е сред любимите...принципно дори не съм по комедийте щото обикновено няма смисъл...просто смях
Катeто
Филмчето е много забавно,гледала съм го по БТВ и днес ще го дават пак в 20 часа и пак ще го гледам... rolleyes.gif
VeRonICa^^
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Jan 5 2008, 19:11) *
Филмчето е много забавно,гледала съм го по БТВ и днес ще го дават пак в 20 часа и пак ще го гледам... rolleyes.gif

Дам и аз така.Много забавен филм blush.gif
K1llerAngel
Оле слеед малко почва яко
ПП arcticsilver не е бъгнат сайта просто няма места линмита е 500,000 като се усвободи място тогава ще можеж да се регистрираш
Mr. Winchester
На 5-януари го даваха по БТВ и го гледах отново, супер е който не го е гледал много е пропуснал
rali4kata
Готино маце е както казвам класика в жанра,и върха на слдоледа за филмите на Роб Шнайдър и Рейчъл МакАдамс.И двамата са много готини и добре си играят ролите.Гледала съм комедията няколко пъти и най-вероятно ще го гледам още и пак ще и интересен rolleyes.gif Класика в жанра! laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
K1llerAngel
Готино филмче е
PoLiTy'
От доста време не го бях гледала,но скоро го хванах по ТВ-то.Много забавна и весела комедийка 4.gif Мъжът ми беше особено смешен като се правеше на жена 18.gif
crazy_vely
Тоя филм съм го гледала няколко пъти...и винаги съм се разцепвала от смях. biggrin2.gif Абе готина комедийка си е. rolleyes.gif
c0mp
Шоу на колела happy.gif
pinko_z
Много хубав филм! Направо си попикавах от смях като го гледах. worthy.gif worthy.gif
vasinka_{P}
Готино филмче, разпускащо, но не е нищо особено. smile.gif
dragon_girl
Забавно филмче!
ZuZka yeah
Супер яко филмче, нямам думи! 10.gif
sonyx
Става си за отбиване на времето smile.gif Роб Шнайдър добре играе мацка ахах
lori9bonboni
Супер филмче....много забавно поне 5 пъти съм го гледала, няма да ми омръзне... 2thum[1].gif
fenkanabrooke
Филчето съм го гледала два пъти и супер много съм се смяла, трябва да има повече такива . smile.gif tongue.gif wink.gif
tru
Mного забавно филмче , става за разпускане. За Роб Шнайдер нямам какво да кажа , всичките му комедийки са много добри , много добре си изигра ролята. Същото важи и за Ана Фарис.
moni_hs
Гледала съм го по тв-то, обаче е много забавно. biggrin2.gif
naley_
уникален филм biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
traiana
Гледала съм го много пъти филмчето,много ме развеселява..Готина комедийка е.. biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.