Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Запланувано разписание на Смолвил до края на сезона
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
sonofsparda
Ъпдейт - 24.1.08: Потенциално разписание до края на сезона...

31 януари - "Persona" - нов епизод

7 февруари - "Siren" - нов епизод

14 февруари - "Fracture" - нов епизод

21 фeвруари, 28 февруари и 6 март - повторения

13 март - "Hero" - нов епизод

20 март - "Traveller" - нов епизод

27 март - "Veritas" - нов епизод(възможно да е края на сезона)
toho
Ох сега ще ги проточат заради стачките. Два епизода пауза от месец и т.н. mad.gif
Enchanted
Moга ли да попитам нещо,знам че е глупаво,обаче как така повторение?!
toho
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 10 2007, 12:56) *

Еми така. От телевизията пускат повторение на старите епизоди за да си запълнят дупката която остава в програмата след като няма да бъде излъчен нов епизод.
Mr. Winchester
Дават ги по телевизията The CW и ще ги повтарят smile.gif
Enchanted
Цитат(toho @ Nov 10 2007, 13:17) *
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 10 2007, 12:56) *

Еми така. От телевизията пускат повторение на старите епизоди за да си запълнят дупката която остава в програмата след като няма да бъде излъчен нов епизод.

Meрси,за бързия отговор!
Значи три седмици без нов епизод,това е ужасно!
sonofsparda
Имало е и повече. Ще потърпим. Но ако след февруари няма повече епизоди(което е твърде вероятно, защото тая стачка сигурно ще я има още дълго време), тогава вече става кофти, защото бъдещето на сериала изобщо няма да е сигурно. Prepare for everything. wink.gif
Wallker
Оле оле оле оле ужас!
lex's_girl
13 декември - "Gemini" - нов епизод worthy.gif Мислех че ще го дават януари, супер biggrin.gif
sonofsparda
Аз мисля, че следват същата програма, която беше и миналия сезон. Само че този път са решили да подранят с една седмица след зимната пауза. smile.gif
Enchanted
Цитат(sonofsparda @ Nov 10 2007, 16:13) *
Аз мисля, че следват същата програма, която беше и миналия сезон. Само че този път са решили да подранят с една седмица след зимната пауза. smile.gif

А кога трябва да е зимната пауза,защото щом ще има почивки,дали ще направят все пак обещаните 15 епизода?!
repeto
Цитат(nepokornata_princesa @ Nov 10 2007, 19:44) *
Цитат(sonofsparda @ Nov 10 2007, 16:13) *

А кога трябва да е зимната пауза,защото щом ще има почивки,дали ще направят все пак обещаните 15 епизода?!

Еми погледни първия пост, обяснен е повече от подробно. Между 15 ноември и 3 януари ще има само един нов епизод (13 декември - "Gemini" - нов епизод), а през другото време ще повтарят.smile.gif
Apfh
От една страна тия паузи яко дразнят...
Но пък от друга, както се очертава ще имам достатъчно време за подготовка за изпитите...
MaLkIq_MuKi
Нямам думи dry.gif
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.
Victoria
А-а-а-а, тъкмо се бях нагласила за епизод на 29-ти sad.gif.
didssy
АААА куф кеф точно за рожденния ми ден, нова серийка и то озаглавена Hero happy.gif
kashlakov
Мерси за инфото Ванка.
toho
Сезон 7, Епизод 16 - "Descent"
Дата на излъчване : 17-ти април, 2008

Сезон 7, Епизод 17 - "Sleeper"
Дата на излъчване : 24-ти Април, 2008
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.