Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил, Сезон 7 - епизод #7 - "Wrath"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 7
sonofsparda
Поради смесване на криптонит и високо напрежение по време на гръмотевична буря, Лана приема силите на Кларк. Използвайки новооткритите способности, тя нахлува в сейфа на Лекс и намира изобличаващо доказателство, което доставя на Лоис и Грант, заставяйки ги да отпечатат статия, разкриваща тайните на Лекс. След като Грант отказва да използва краден материал, Лана решава собственоръчно да се заеме с Лекс. Кларк се опитва да й попречи да го убие, след което настъпва супер-битка между двамата.

Връзка в ArenaBG

Smallville.707.hdtv.xvid.notv

Връзка в Zamunda.Net

Връзка в AxelBG.Net

sonofsparda
Много добър епизод, в който станаха ясни доста важни неща. Но за мен имаше някои работи, които куцаха - затова 4. По-късно ще дам пълен отговор. smile.gif
Apfh
Хубаво епизодче. Винаги ми е била забавна тъмната страна на Лана и определено това беше хубавият привкус на епизода. Имаше няколко момента, когато нещата се движеха малко мудкаво и това е причината да сложа оценка 4.
Да кажем перфектен ... не, но беше доста добър епизод.

п.п. Сцената с "земетресенията" беше............................................................ biggrin.gif умрях от смях!... тия сценаристи ми обраха точките само с това.
А и дами и господа.... Брейни ис бек! biggrin.gif
CK_sweet
Интересно е дали Кларк ще има вече не едно, а 100000 на ум за Лана ... въпреки че аз съм раздвоена - хем я оправдавам, хем не - човек може да се почуди преди да отсъди правилно ли действа тя или не.
Иначе голям секс, голямо нещо mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif

Серията ми хареса много - 5чка rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
И аз гласувах с 5, защото епизода беше наистина добър. Имаше по малко от всичко - смях, екшън и драма biggrin2.gif Само че вече мисля че Кларк няма да има същите чувства към Лана. Малко ме подразни момента когато оново черното се всели в тялотона лаборантката, заради очите които й станаха като в един друг много любим мой сериал, но това не е причина да свалям от оценката на серията. Беше супер и с нетърпение очаквам да видим какво са ни подготвили за следващия път. worthy.gif
Enchanted
Страхотен епизод,аз го гледам много рано сутринта,но и досега ме държи кефа от него biggrin2.gif ,макап и към пет часа,ме събуди от раз!
Всичко ми хареса,начина по който беше пресъздадена тъмната страна на кака Лана,нека вметна че обяснението и накрая на серията ми хареса много,беше искрено!Кларк....винаги съм му се радвала истински,но повярвайте този епизод ми се стори някак си блудкав.Земетресението..ахх това земетресение,обра точките на макс biggrin2.gif
Както и MaLkIq_MuKi,каза имаше всичко в този епизод!
lex's_girl
Чудя се защо са отрязали частта с "I'll get over it" относно Кларк!!!!!!PFFFTTT! *удря всичко мърдащо се с вестник*
Mмм това че той не отговори на Лана накрая затвърждава мнението ми че не я обича въпреки всичко, а ETA в Nemesis Лекс й каза че ще я обича независимо какво е направила. Това че Лана прави всичко само за да предпази Кларк й го превърнаха в припев но все пак образа й на розовата принцеса беше премахнат. Значи съм доволна.
Май трябва да съм ядосана че Лана удари Лоис но L - O - freaking L. Честно очаквах поне малко семена на съмнение да поникнат в главата на Лоис за Грант *shrugs* Жени ...
Още незнам с колко да гласувам.. оо не мишката се насочва към 5,безсилна съм 7hit[1].gif
smallville_f
В 6 и половина вече бях изгледала епа, и може би щях да съм първата да коментирам, ама тема нямаше ;( Както и да... смях се от сърце в началото... Да им се невидели и земетресенията 18.gif Иначе Лана.. Big sister... беше много лоша ... Даже на Кларк не цепи басма... 18.gif Лекс е много прав - манията надживява дори любовта... Ех колко ми беше хубу кат се целунаха... Кларк трябваше да го види... Брейниак ... се завърнаааа!!! Чакам с нетърпение Джеймс Мастърс да се появи happy.gif Епизодът ми хареса много ! Затова 5/5 4.gif
repeto
Цитат(lex @ Nov 9 2007, 15:54) *
Чудя се защо са отрязали частта с "I'll get over it" относно Кларк!!!!!!PFFFTTT! *удря всичко мърдащо се с вестник*
Още незнам с колко да гласувам.. оо не мишката се насочва към 5,безсилна съм 7hit[1].gif

Еми не са е отрязали, просто в трейлера така изглежда. Всъщност това го казва точно две реплики преди Лекс да и каже че ще загуби Кларк ако го убие. Виж по внимателно сцената репликата си е там.
А относно серията ми хареса, беше ми доста интересна и забавна, особенно Лана в плевнята - явно вече не можеше да чака и как се нахвърли на Кларк, а и след това това с леките трусове в Смолвил, просто не ми се мисли точно какви неща са ставали в плевнята.
Добра беше серията и на ниво, определено този сезон се развива доста добре, а и това с течноста беше просто един път, само дето трябва чак до януари да чакаме докато видим завръщането на Брениак.
Enchanted
Цитат(smallville_f @ Nov 9 2007, 17:28) *
В 6 и половина вече бях изгледала епа, и може би щях да съм първата да коментирам, ама тема нямаше ;( Както и да... смях се от сърце в началото... Да им се невидели и земетресенията 18.gif Иначе Лана.. Big sister... беше много лоша ... Даже на Кларк не цепи басма... 18.gif Лекс е много прав - манията надживява дори любовта... Ех колко ми беше хубу кат се целунаха... Кларк трябваше да го види... Брейниак ... се завърнаааа!!! Чакам с нетърпение Джеймс Мастърс да се появи happy.gif Епизодът ми хареса много ! Затова 5/5 4.gif

Миме и ти като мен си била много ранобудна,аз сатнах в 5,за да го гледам biggrin2.gif
Но кака ни Лана,найстина не цепеше басма на никой!
vikihill96
Абе добро си беше епизодчето. Вярно че имаше няколко леко куцащи моментчета(нищо сериозно обаче, просто с такова чуство останах). Но положителното беше мнооого повече. За земетресението- no comment 18.gif 18.gif . Dark Lana-no comment 4.gif !!! Само в едно се убедих- Лана от известно време хеч не прави всичко "заради любовта си към Кларк". Просто това нейното вече хич не прилича на любов blush.gif !!! Това си е мое мнение и не ангажирам никого, но просто така усещам нещата. А и сега нещо леко извън епизода, но само леко. Струва ми се, че няма защо да се притесняваме, че сценаристите в Америка стачкуват. Ние си се оказахме доста добри в отгатванията на сюжетите. Защото Ванка, ако помниш за трейлъра(director's cut-a по- скоро беше)на настоящия епизод питах какво е "онуй черното нещо" дето мазно, мазно се изниза от сцената. В крайна сметка как точно позна, че това е бил наистина "професора" happy.gif !!!
FaLLOuTbOy
Аз гласувах 2. Малко ме издразни, че пак се завъртя триъгълника Лана-Лекс-Кларк dry.gif
sonofsparda
Така, нека сега да дадем малко по-пълно мнение за епизода. Това, което най-ми хареса в него беше не толкова оувърхайпнатите от повечето от вас "трусове"(въпреки че този момент наистина ме разсмя от сърце), а това, че Кларк вече започна да си отваря очите. Досега за него, Лана беше перфектният образ и той никога не можеше да приеме, че дори и тя си има своите косури. В този епизод обаче моят човек прогледна истината - видя се, че той вече няма да приема на доверие всяка нейна приказка и за пръв път в този сериал се видя, че Кларк се съмняваше в чувствата си. В последните моменти това се видя най-добре. И не - с това не искам да намекна, че Кларк много скоро ще разкара Лана и ще хукне след Лоис или нещо такова, а просто, че той видя, че Лана си е просто една обиновена жена, а не едва ли не някоя богиня, за каквато винаги си я е мислил(ех, ама ако види Даяна само...). Това беше най-важното нещо според мен в този епизод - а именно това, че Кларк започна да изгражда своите съмнения относно Лана и тази връзка като цяло. Друг много готин момент беше сцената между Лана и Клои - да, изглежда Лана Ланг си спечели един вид нов враг в лицето на най-добрата си приятелка. Особено култова беше онази реплика на Клои - "Искам Кларк да има цялото щастие на света, но не мисля, че ще му го дадеш ти." Аййй, колко обичам загатванията в Смолвил само. biggrin2.gif А ултиматумът си беше великолепно отправен - точно Chloe-style. Да, наистина имаше страхотни моменти в този епизод. Обаче и косурите не останаха незабелязани. За пореден път любимите ни сценаристи се изсраха върху Лоис Лейн, само както те си знаят. Отново намеквайки, че тази легендарна комиксова героиня си е намерила работа в Дейли Планет, благодарение на външния си вид, а не на репортерските си умения. А и това как в асансьора тя буквално казва на Грант да си гледа работата, а в следващата сцена му се мята на врата, въобще не смятам да го коментирам. А и също това как за пореден път спестиха на Лана отговорността за постъпките й, като определиха super-kick-ът, който прасна на Лоис като no big deal. Лоис винаги се е застъпвала за Лана(нещо в пълен контраст с бъдещите им взаимоотношения) и ми беше много любопитно да видя реакцията й след това, но уви. За сметка на това обаче, отново показаха, че героинята не може да пише статии без грешки - отново як комиксов намек. А и новата прическа на Лоис е супер - като изключим светлия цвят, е почти едно към едно с тази Лоис от модерните комикси - което май е общо взето единственото хубаво нещо, което можем да кажем за нея в този епизод. dry.gif Елементът "Тя обича мен, а не теб." общо взето пак беше налице - палци долу. dry.gif След всичко, което Кларк е направил за нея, Лана има наглостта да го юрка защо стоял във фермата вместо да използва силите си - палци долу. dry.gif И още някои не особено сполучливи момента за мен. Както казах, много добър епизод, но не и великолепен, поради което не получава максимална оценка => 4.

П.П.: Брейниак рулз. Черната смес определено крещеше името на любимия ми злодей - Венъм. 15.gif Да не говорим пък за поредния култов намек за принцеса Даяна/Wonder Woman. biggrin.gif
MaHeKeHa
Както винаги прекрасен епизод.
lex's_girl
Айде старата мелодия- тралала, самата Лана каза на Кларк че той не е виновен и трябва да живее с решенията си. И разбира се че Кларк постоянно оправя трактори докато Лана открива планове и конспирации дори и като беше обикновен човек, да го юрка и с камшик пак няма да излезе от тая ферма...А Лоис не си спомням и един път да се е застъпвала за Лана камо ли винаги, поне в сериала..
Цитат
Еми не са е отрязали, просто в трейлера така изглежда. Всъщност това го казва точно две реплики преди Лекс да и каже че ще загуби Кларк ако го убие. Виж по внимателно сцената репликата си е там.

Мхм, чух репликата просто на трейлъра изглежда използвана по различен начин.. Глупави editorи, напиват те с надежда а не им пука за изтрезняването ти wink.gif
BTW Том У. не може да язди конe пък, незнам защо но за минута-две това прави всичко по-добро smile.gif. И мисля че заслужава един банана танц banana.gif
sonofsparda
И за каква стара мелодия става въпрос, Ани? rolleyes.gif Лана според мен нямаше никакво право да обвинява Кларк за подобни глупости, след като вече й е ясно, че въпреки, че уж се "крие във фермата", цял живот е помагал на хората, както близки на него, така и напълно непознати. И много ти се моля, изобщо не ми излизай с това, че Лана била откривала каквото и да било - защото в този епизод стана ясно, че тя го е правила само заради свои собствени цели и отмъщение - нещо, за което пак Кларк беше обвинен, защото уж той "пръв я бил научил какво означавало предателство". Той за разлика от нея никога не е правил нещо, търсейки собствена изгода. Да - тя му каза, че вината не е негова - за това нищо не съм казал. А Лоис се е застъпвала много пъти за Лана, както й е давала понякога съвети и винаги е проявявала разбиране към нея или нейни постъпки - точно както стана и в този епизод. Поне аз съм останал с тези впечатления. wink.gif
logicfox
Цитат
Кларк се опитва да й попречи да го убие, след което настъпва супер-битка между двамата.

Та, не разбрах къде беше тая супербитка? Лана го удари веднъж и толкова.

С това нагло държание Лана още повече почва да ме дразни. Евала и правя на Клои, че я наля така. Кучката си го заслужаваше. И това, че му идва акъла на нащо момче е добре. Айде да я зарязва по-бързо тая шаврантия. А земетресението беше просто уникално. Клои, като разбра, каква физиономия направи... култово. А това мазно копеленце Грант как ме дразни, леле майко. Надявам се той да е персонажа, който смятат да убият, че не мога да го търпя. Не мога да разбера какво му харесва Лоис на тоя плужек. Наистина я изкараха някаква разпоретина.

Като цяло не беше лош епизода, ама предишния ме изкефи повече.
didssy
мене епизода много си ми хареса ... точно абсолюто в смолвилски стил е ! не че предишните не бяха ... просто незнам ... много ми допадна петичка естествено му давам ! хареса ми играта на актиорите .... нямам търпение да разбера кфо ще стане с милтън файн ... бих казала че дуото кларк и лекс наистина са създали една лоша лана . определено виждахме го през целия 5 и 6 сезон и сега направо са достигнали връхнмата си точка . страшно се забавлявах когато лана и кларки решиха да изпробват своите суперсили в леглото . е може би не бяха точно в леглото ... та както и да е ... допадна ми и клои в този епизод .. всичко което каза си беше на място . грант и лоис ... палавници ... 18.gif ще ми е интересно да видим как ще реагират останалите на тази авантюра от тяхна страна .
Victoria
Субтитри.
lex's_girl
[quote]И за каква стара мелодия става въпрос, Ани? Лана според мен нямаше никакво право да обвинява Кларк за подобни глупости, след като вече й е ясно, че въпреки, че уж се "крие във фермата", цял живот е помагал на хората, както близки на него, така и напълно непознати.....quote]
Старата мелодия на храбрия шивач smile.gif Не, въпроса беше че Кларк помага само на тези които му се "изпречат" на пътя и на близките му. Не е тръгнал например из цяла Америка да търси престъпност и жертви. Знам че Лана направи всичко за отмъщение, но все пак откри проекта Scion на Лекс. По-добре да съжаляваш за нещо което си направил, отколкото за нещо което не си, нали знаеш..Важното е да го правиш. А е много лесно да се каже че Лоис се е застъпвала за Лана през сезоните, посочи определен епизод де, защото през последния единственото което й каза беше "да почне да пие безкофеиново кафе" и че "си има проблеми"- И в кой въображаем свят това се счита за подкрепа, Ванка? Както и да е, Лана ступа всички така че не е нужно да се хващаме за косите защото е била един шут и на Мис Лейн.. smile.gif
Apfh
Цитат(sonofsparda @ Nov 9 2007, 22:59) *
П.П.: Брейниак рулз. Черната смес определено крещеше името на любимия ми злодей - Венъм. 15.gif Да не говорим пък за поредния култов намек за принцеса Даяна/Wonder Woman. biggrin.gif
Къде пък намек за Даяна? blink.gif Това нещо съм го пропуснал май... припомни плз...
А за Венъм.. чак сега, като го спомена ми светна, от къде ми е позната тая черна течност!... biggrin2.gif
ViruZzZ
Най сетне и аз го изгледах happy.gif
Тоя епизод си беше супер както и другите 6 ,само че нещо Ланчето... dry.gif ..Обаче Лоис и Грант са страшни скици biggrin2.gif ,особено в асансьора направо нямам думи за тях 18.gif ....Според мен Клои няма правото да говори за лоялност на Лана,защото тя още не и е казала,че е от тези "метеоритни откачалки"...иначе като цяло епизода си беше супер 5 10.gif
sonofsparda
А сякаш Лана има правото да юрка Кларк защо не си използвал по-добре силите, при положение, че в "Action" му се вайкаше, че не искала заради нея той да се задържа в Смолвил. Предполагам вече добиваш известна представа защо не харесвам тази героиня. wink.gif Ето, и в този епизод, както и винаги досега, Лана се отърва безнаказано след всичко, което направи. Е, този път обаче с една малка разлика - Си Кей вече почна да я вижда що за стока е. wink.gif
sonofsparda
Цитат(Apfh @ Nov 10 2007, 23:35) *
Къде пък намек за Даяна? blink.gif Това нещо съм го пропуснал май... припомни плз...

Репликата на Лоис към Кларк докато бяха в болницата - "No offence but your girlfriend has issues. Not to mention an AMAZONIAN left hook." biggrin2.gif
A_l_e_x
Моята оценка е 6.
Епизодът беше страхотен според мен. Тази деградация,която се виждаше в личността на Лана от началото на 7 сезон,най-сетне излезе наяве и стана видна за всички,даже и за Кларк,което е невероятно mrgreen[1].gif Видя се краят на Клана наближава,което мен ме устройва,ще ми се и в Смолвил на видя Лоис с Кларк wacko.gif Лоис и Грант са готини,много са секси,ама тя пак не случва на мъж mrgreen[1].gif
didssy
хах .. емиии тка е ... някои жени са обречени да попадат на неподходящи мъже докато не се появи един супермен ... wacko.gif и в всевъзможни филми се опитват да затвърдят това твърдение ... и успяват
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.