Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Официален трейлър на епизод #08 - Blue
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Новини и спойлери > Архив
sonofsparda
Ето го и него - "Blue" Trailer

"Blue" Extended Trailer

П.П.: Holy mother of Kal! 8.gif Искам го по-скоро тоя епизод!!! 0039[1].gif
Enchanted
Aууу страхотен епизод ще е,нямам търпение!
vikihill96
Мдааа. Прав си Ванка. И аз няма търпение за епизода, защото се очертава да е на най-високи обороти mrgreen[1].gif !!! Само едно щеше да ме скъса от смях(но по малко по-различни причини 10.gif ) . Лара като каза-my son и просто се сетих веднага за една подобна реплика от страна на Дарт Вейдър към Люк 18.gif 18.gif !!! Нали все пак сценаристите ни прикоткваха, че Лара щяла да изиграе някаква, поне според тях, леко гадничка роля за Кларки. В смисъл, че тя щяла да бъде използвана от Зор-Ел(не че вярвам, че точно такова нещо ще се случи happy.gif ).
sonofsparda
Ами тя сигурно ще бъде използвана, но разбира се без тя самата да знае. Лара е светило за Кларк и съм сигурен, че няма да почернят образа й(оная глупост в миналия епизод не се брои). smile.gif
DeaD_KniGh7
а след този епизод ли ще има пауза до декември ?
A_l_e_x
Трейлър според мен не е нищо особено,така че не го чаквама чак с нетърпение епизода. Обаче Лара е много красива...
sonofsparda
Ъпдейт - в първото мнение.

П.П.: Този епизод има страхотно промо. biggrin2.gif

П.П.2: И аз не очаквах с нетърпение "Action", ама нали видя какво стана. smile.gif Винаги трябва да сме готови за изненади. wink.gif
vikihill96
Мдааа. Новият "удължен" трейлър е още по-добър и според мен си показва,че епизодът ще е доста добър. ПРедварителни очаквания няма да си залагам...Надявам се да ме изненадат приятно mrgreen[1].gif !!!
didssy
aaaa кеф кеф кеф !!!
vikihill96
Добро, добро. Мнооооого добро. Само ми е интересно где изчезна Кара blush.gif ! Ако бях гадничък щях да кажа като Деспина, че заради кривогледството на Лора, героинята й е свила в кривия, ъъъ погрешния завой, докато се е опитвала да се спаси от "бащинската си любов" 18.gif !!! Ще бъде много добро епизодче. Вече съм доста уверен в това happy.gif happy.gif !!!
sonofsparda
Страхотно. smile.gif Мерси, Тошко. smile.gif
Enchanted
Мерси,супер епизод ще е,каде ли изчезна Кара само къде изчезна?!
sonofsparda
Е, ти още в Director's Cut-а ли искаш да разбереш? smile.gif
didssy
аз лично да 18.gif ама после няма да е толкова интересно пък happy.gif
Enchanted
Цитат(didssy @ Nov 11 2007, 11:08) *
аз лично да 18.gif ама после няма да е толкова интересно пък happy.gif

и аз съм така biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.